Lukisan Untuk Ayah dan Ibu

Salam semua, hari nie lepak bertiga kat rumah je, en.hubby keje. Cari aktiviti untuk anak-anak supaya diorang tak bosan., sebenarnya takut ibu diorang yang bosan je…HAHAHAHA, So aktivi hari nie lukis melukis, kalau bab-bab melukis nie memang Aiman suka sangat, macam-macam benda dia lukis, Yan tayang lukisan bawah nie dulu ye, yang lain-lain later yang posting.

lukisan

Aiman kata lukisan kat atas tu ialah Ayah dan Ibunya, gelak mengekek Yan tengok dia melukis, comel pulak Aiman lukis macam tu, tu Yan tak tunjuk lagi gambar lukisan yang lain-lain, boleh pecah perut korang tengok, HAHAHAHA.

water color

Tadaaa comelkan Aiman warna lukisan Ayah dan Ibunya tu, siap warna guna water color lagi, percubaan pertama dan juga cabaran bagi Aiman dalam menggunakan water color, agak kekok tapi sesekali bagi benda baru kat dia seronok jugak coz boleh tengok sejauh mana kreatifnya dia dalam mencampurkan warna.

Nota Yanmie : Aiman kata lupa nak buh tudung kat kepala ibunya…HAHAHAHA

29 Comments on Lukisan Untuk Ayah dan Ibu

  1. akubiomed
    March 14, 2011 at 4:55 pm (4 years ago)

    Gambar mak dan ayah sama sahaja saiz. Shreck versi oren :-)

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:00 pm (4 years ago)

      hahahha, dah tu cuba cari yang mana paknye dan maknye?? boleh beza tak :lol:

      Reply
  2. bee
    March 14, 2011 at 3:32 pm (4 years ago)

    haa siap lupa nk buh tudung tu :) comel

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:06 pm (4 years ago)

      kalau buh tudung xtau jd mcm mana pulak :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:07 pm (4 years ago)

      tu belum tengok lagi lukisan2 dia yg lain :lol:
      naik pecah perut nengoknye :lol:

      Reply
  3. hairulnizam
    March 14, 2011 at 9:25 am (4 years ago)

    alahai comel nyer, lepas nie bleh ajar guna photoshop plak yer yan…hehe

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:11 pm (4 years ago)

      diorg main conteng2 kt bitmap :lol:

      Reply
  4. Johari Hamzah
    March 14, 2011 at 2:39 am (4 years ago)

    kreatif anak kak yan nie.. :)
    comel gak lukisan tu.. cuma perlu asah sket lgi bakat.. mesti power la nanti joe rasa.. :)
    Johari Hamzah recently posted..Review Johnny Depp is RangoMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:12 pm (4 years ago)

      xnk paksa diorg, biar diorg enjoy :lol:

      Reply
  5. myvitrd
    March 14, 2011 at 12:13 am (4 years ago)

    bab melukis ni saya suka masa dekat sekolah.. lagi bab2 main colour ni.. tapi pasal apa ye saya tak jadi pelukis.. last2 jadi blogger pulak..hehehe

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:34 pm (4 years ago)

      akak memang xsuka klu time subjek pendidikan seni coz xreti nk melukis, suh lukis burung jadi mcm ayam pulak bentuknya :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:35 pm (4 years ago)

      tu akak xbuh lagi gambar ikan yg dilukis oleh Aiman :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:36 pm (4 years ago)

      sila percaya, tiap2 minggu akak belikan diorang pensil warna, crayon, nie baru bg Aiman guna water color :lol:

      Reply
  6. aziewan
    March 13, 2011 at 3:30 pm (4 years ago)

    Amboi..tuuuu dia….heheheh..

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:36 pm (4 years ago)

      cun tak gambar pak mak depa :lol:

      Reply
  7. Aunty macarons
    March 13, 2011 at 2:23 pm (4 years ago)

    Hahahaha!keras perut tgk lukisan aiman via c3 ni..nanti lepas ni aiman pakaikan ibu tudung kaler2 ya…

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:36 pm (4 years ago)

      Aunty macarons?? siapakah ini :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:37 pm (4 years ago)

      termahsyur tu jauh sgt :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:37 pm (4 years ago)

      ehehe makasih :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge