Lukisan Untuk Ayah dan Ibu

Salam semua, hari nie lepak bertiga kat rumah je, en.hubby keje. Cari aktiviti untuk anak-anak supaya diorang tak bosan., sebenarnya takut ibu diorang yang bosan je…HAHAHAHA, So aktivi hari nie lukis melukis, kalau bab-bab melukis nie memang Aiman suka sangat, macam-macam benda dia lukis, Yan tayang lukisan bawah nie dulu ye, yang lain-lain later yang posting.

lukisan

Aiman kata lukisan kat atas tu ialah Ayah dan Ibunya, gelak mengekek Yan tengok dia melukis, comel pulak Aiman lukis macam tu, tu Yan tak tunjuk lagi gambar lukisan yang lain-lain, boleh pecah perut korang tengok, HAHAHAHA.

water color

Tadaaa comelkan Aiman warna lukisan Ayah dan Ibunya tu, siap warna guna water color lagi, percubaan pertama dan juga cabaran bagi Aiman dalam menggunakan water color, agak kekok tapi sesekali bagi benda baru kat dia seronok jugak coz boleh tengok sejauh mana kreatifnya dia dalam mencampurkan warna.

Nota Yanmie : Aiman kata lupa nak buh tudung kat kepala ibunya…HAHAHAHA

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge