Salam semua, hari nie lepak bertiga kat rumah je, en.hubby keje. Cari aktiviti untuk anak-anak supaya diorang tak bosan., sebenarnya takut ibu diorang yang bosan je…HAHAHAHA, So aktivi hari nie lukis melukis, kalau bab-bab melukis nie memang Aiman suka sangat, macam-macam benda dia lukis, Yan tayang lukisan bawah nie dulu ye, yang lain-lain later yang posting.

lukisan

Aiman kata lukisan kat atas tu ialah Ayah dan Ibunya, gelak mengekek Yan tengok dia melukis, comel pulak Aiman lukis macam tu, tu Yan tak tunjuk lagi gambar lukisan yang lain-lain, boleh pecah perut korang tengok, HAHAHAHA.

water color

Tadaaa comelkan Aiman warna lukisan Ayah dan Ibunya tu, siap warna guna water color lagi, percubaan pertama dan juga cabaran bagi Aiman dalam menggunakan water color, agak kekok tapi sesekali bagi benda baru kat dia seronok jugak coz boleh tengok sejauh mana kreatifnya dia dalam mencampurkan warna.

Nota Yanmie : Aiman kata lupa nak buh tudung kat kepala ibunya…HAHAHAHA

29 Thoughts on “Lukisan Untuk Ayah dan Ibu

  1. Salam.. Alahai comelnya lukisan tu… Suka tengok gelagat anak2 Kak Yan. :grin:
    Nur recently posted..Percutian di Pulau Pinang Part 1My Profile

  2. Gambar mak dan ayah sama sahaja saiz. Shreck versi oren :-)

  3. haa siap lupa nk buh tudung tu :) comel

  4. memang kelakar..hehehe
    nizam recently posted..Menunggu Kejayaan Datang Bergolek Atau MencarinyaMy Profile

  5. alahai comel nyer, lepas nie bleh ajar guna photoshop plak yer yan…hehe

  6. Johari Hamzah on March 14, 2011 at 2:39 am said:

    kreatif anak kak yan nie.. :)
    comel gak lukisan tu.. cuma perlu asah sket lgi bakat.. mesti power la nanti joe rasa.. :)
    Johari Hamzah recently posted..Review Johnny Depp is RangoMy Profile

  7. bab melukis ni saya suka masa dekat sekolah.. lagi bab2 main colour ni.. tapi pasal apa ye saya tak jadi pelukis.. last2 jadi blogger pulak..hehehe

  8. hahaha.. kelakar je lukisan..
    Anarm recently posted..Cara Halang Spam berbentuk TrackbackMy Profile

  9. kecil2 lagi dah ada bakat melukis,teruskan……
    ct N honey recently posted..“Segmen blog review oleh wowberita“My Profile

  10. aziewan on March 13, 2011 at 3:30 pm said:

    Amboi..tuuuu dia….heheheh..

  11. Aunty macarons on March 13, 2011 at 2:23 pm said:

    Hahahaha!keras perut tgk lukisan aiman via c3 ni..nanti lepas ni aiman pakaikan ibu tudung kaler2 ya…

  12. Ikhwan Pauzi on March 13, 2011 at 2:22 pm said:

    kenapa kepala kecik aiman oi ?
    Ikhwan Pauzi recently posted..Ikhwan Pauzi nak buat contest !My Profile

  13. Comelnya lukisan ! hehehehehe =D
    leha recently posted..Tengok dulu – baru tau !My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation