Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

nuffnang

Cek ke dua dari nuffnang kot gambar atas tu kalau tak silap

Seronok kan hanya dengan blogging kita dapat sedikit income, apa pun jangan lari dari niat sebenar kita nak berblog, kalau berblog semata-mata kerana duit memang tak kemana, so try to blogging dengan hepi dan ikhlas insyaallah ada rezeki tak kemana, dapat income macam nie kira 1 bonuslah untuk kita.

Alhamdulillah dengan blogging macam-macam dah Yan dapat, pernah cashout hampir 2K dari Innity dan seterusnya Duit Hasil Blogging Hadiah Untuk Anak, jugak pernah di kongsikan dengan pembaca-pembaca blog ini dengan beberapa mini contest yang telah di anjurkan sebelum ini (malas pulak selak entry lama)

htc desire z

Smartphone HTC Desire Z dari Maxis

acer aspire one

Acer Aspire One dari Denaihati

Dengan blogging jugak Yan dapat Smartphone HTC Desire Z dari Maxis kerana terpilih untuk menjadi Maxis10 reviewers dan terkini pulak dapat Acer Aspire One dari Denaihati kerana menang Contest di blog beliau.

Alhamdulillah syukur, mulanya semua sekadar suka-suka dan tak sangka menjadi kenyataan, Yan percaya semua ini rezeki dari-NYA.

iPad 2 untuk di rebut!!!

Nota Yanmie : Alhamdulillah rezeki, cuba teka cek nuff tu cek keberapa??

 

60 Comments on Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

  1. wazy
    March 12, 2011 at 1:05 am (3 years ago)

    Alhamdulillah
    rezeki tu,macam saya gak la
    mula-mula tu sekadar suka-suka
    lepas tu mula serius dlm blogging ni

    Reply
    • Bang Iwan
      March 11, 2011 at 2:21 pm (3 years ago)

      Rezki buat sang buah hati…

      Reply
  2. dinsblog
    March 7, 2011 at 5:16 pm (3 years ago)

    Alhamdulillah..mudah-mudahan murah rezeki lepas ni.

    Reply
  3. akubiomed
    March 5, 2011 at 9:21 pm (3 years ago)

    Trafik tinggi memang berbaloi pasang Innity kalau tidak Nuffnang pun sudah cukup :-)

    Reply
  4. bee
    March 5, 2011 at 5:55 pm (3 years ago)

    rezeki murah kak..heee bee amalkan nasihat akk tu jgn lari dari niat asal :)

    Reply
  5. Nur
    March 5, 2011 at 12:34 pm (3 years ago)

    Salam.. Tumpang gembira tengok Kak Yan dapat income hasil blogging.. Nur baru je cash out cek yang tersangat la jauh bezanya daripada jumlah yg Kak Yan dapat tu.. Kalau kita ikhlas berblog, tentu ramai yg selesa dan jadi pengunjung setia blog kita. :mrgreen:
    Nur recently posted..Anuar Zain – Sedetik LebihMy Profile

    Reply
  6. azie
    March 4, 2011 at 8:18 pm (3 years ago)

    azie n wan nk serbu rmh akak ni. Huhuhehe..acah je .. Tahniah.. Bak kata akak.. Rezeki datang n trus datang..

    Reply
  7. Sabahan Bloggers Club
    March 4, 2011 at 4:43 pm (3 years ago)

    Banyak tu…, ni mesti nak jadi mcm redmummy dah ni, income 5 angka…. :D
    cek yang ke 12 kot….
    PS: Kalau jawab betul dapat duit check tu kan? :P

    Reply
  8. farah
    March 4, 2011 at 3:08 pm (3 years ago)

    bila nak dapat semangt blogging cam kak yan ni..suke la bace entri kak yan dpt bagi ilham kepadaku..huhuhuh
    farah recently posted..Kisah Kami Dan Khairul Fahmi…My Profile

    Reply
  9. cikmin
    March 4, 2011 at 3:02 pm (3 years ago)

    akak pun terkejut jugak ni..2 innity akan mencanak naiknya…dalam tak aktif ni… :) klik takat 1-2 je..tapi berbaloi-baloi.. :)

    Reply
  10. Ikhwan Pauzi
    March 4, 2011 at 1:18 pm (3 years ago)

    woot. best nye.. alhamdulillah la..

    Reply
  11. myvitrd
    March 4, 2011 at 12:55 pm (3 years ago)

    wah syukur..saya punya tak kunjung tiba lagi.. huhu.. nak juga cek… nak beli hp baru.. hehehehe..

    Rasa2nya ni cek ke 15 dari nuffnang kot.. hehehe
    myvitrd recently posted..Semalam Cash-Out Hari Ini Cek Dah SampaiMy Profile

    Reply
  12. lin azlina
    March 4, 2011 at 12:24 pm (3 years ago)

    ermmm…cek yang ke-7 kot…

    Reply
  13. farra-eng
    March 4, 2011 at 11:47 am (3 years ago)

    hebat ler yan

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge