Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

nuffnang

Cek ke dua dari nuffnang kot gambar atas tu kalau tak silap

Seronok kan hanya dengan blogging kita dapat sedikit income, apa pun jangan lari dari niat sebenar kita nak berblog, kalau berblog semata-mata kerana duit memang tak kemana, so try to blogging dengan hepi dan ikhlas insyaallah ada rezeki tak kemana, dapat income macam nie kira 1 bonuslah untuk kita.

Alhamdulillah dengan blogging macam-macam dah Yan dapat, pernah cashout hampir 2K dari Innity dan seterusnya Duit Hasil Blogging Hadiah Untuk Anak, jugak pernah di kongsikan dengan pembaca-pembaca blog ini dengan beberapa mini contest yang telah di anjurkan sebelum ini (malas pulak selak entry lama)

htc desire z

Smartphone HTC Desire Z dari Maxis

acer aspire one

Acer Aspire One dari Denaihati

Dengan blogging jugak Yan dapat Smartphone HTC Desire Z dari Maxis kerana terpilih untuk menjadi Maxis10 reviewers dan terkini pulak dapat Acer Aspire One dari Denaihati kerana menang Contest di blog beliau.

Alhamdulillah syukur, mulanya semua sekadar suka-suka dan tak sangka menjadi kenyataan, Yan percaya semua ini rezeki dari-NYA.

iPad 2 untuk di rebut!!!

Nota Yanmie : Alhamdulillah rezeki, cuba teka cek nuff tu cek keberapa??

 

60 Thoughts on “Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

  1. masa ni blog sy lum wujud lgi..wah silaunya mata tgk hehe
    cikgu azim recently posted..Watak Realistik Dragon BallMy Profile

  2. :razz: wahhh best giler…
    sheeda recently posted..Tips Cantik Dengan Kos Yang MurahMy Profile

  3. Alhamdulillah
    rezeki tu,macam saya gak la
    mula-mula tu sekadar suka-suka
    lepas tu mula serius dlm blogging ni

  4. saya baru cuba2 nuffnang.. kalau dapat alhamdulillah.
    mohamadSaleh recently posted..VIDEO TSUNAMI DI JEPUNMy Profile

  5. Wah… Mbak yan dapat Cek lagi..
    Alhamdulillah.
    Bang Iwan recently posted..Penerima Indosat Awards 2011My Profile

  6. Putera Tikus on March 10, 2011 at 9:40 am said:

    Bila la nk dapat banyak mcm ni.huhu… tahniah akak
    Putera Tikus recently posted..Skim Piramid Dalam Komuniti BloggerMy Profile

  7. saya nya cek nuffnang pun baru sampai
    tapi dalam RM50 lebih je..hehe
    Kimi Rekonen recently posted..Keputusan Terkini Badminton All England 2011My Profile

  8. apple i pad menunggu..wahahah semoga dimurahkan rezeki :)
    suarapeople recently posted..Kanak-Kanak 4 Tahun Disaman – KejamnyaMy Profile

  9. Alhamdulillah..mudah-mudahan murah rezeki lepas ni.

  10. taniah, yan…akak neh kurun biler ntah nk cashout…huhuhuhu… best tgk amaun kt cek tuh…eheheheh
    akuzle ayu recently posted..I’ve Got the Power with Sucker PunchMy Profile

  11. Trafik tinggi memang berbaloi pasang Innity kalau tidak Nuffnang pun sudah cukup :-)

  12. rezeki murah kak..heee bee amalkan nasihat akk tu jgn lari dari niat asal :)

  13. Salam.. Tumpang gembira tengok Kak Yan dapat income hasil blogging.. Nur baru je cash out cek yang tersangat la jauh bezanya daripada jumlah yg Kak Yan dapat tu.. Kalau kita ikhlas berblog, tentu ramai yg selesa dan jadi pengunjung setia blog kita. :mrgreen:
    Nur recently posted..Anuar Zain – Sedetik LebihMy Profile

  14. yang ke-4 kot..~
    syu90 recently posted..dulu Ipad sekarang Ipad 2 pulakMy Profile

  15. powernya kak yan.. :shock:
    aizuddin recently posted..Dapatkan Ipad 2 Secara PercumaMy Profile

  16. wow banyaknya!! best kalau jadi mcm akak…. http://azzaazman.blogspot.com
    azza azman recently posted..Bapak Comey ! Gadis Blogger Yang Macam PatungMy Profile

  17. wah.. sudah bertukar angin ek…

    erm bro baru je apply maxis10.. xtau la dapat ke x T-T
    Bro Framestone recently posted..BroFramestone &amp Nisa Kay Layak Masuk MelodiMy Profile

  18. rezeki akak sekeluarga…syukur
    ddfabulous.com recently posted..Tune Talk Mobile Prepaid This Is Prepaid!My Profile

  19. RT: @yanmie: Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://selangorbloggers.com/read/25472

  20. azie on March 4, 2011 at 8:18 pm said:

    azie n wan nk serbu rmh akak ni. Huhuhehe..acah je .. Tahniah.. Bak kata akak.. Rezeki datang n trus datang..

  21. wa sgt neles gitew hehehe… akak berblog sesekali bz keje… huhu, smpai umahlak bz ngn anak2
    Mama AA’s recently posted..Khasiat Budu Terbongkar!!! Mari Make BuduMy Profile

  22. tahniah kak yan..rezeki bulan ni…saya pun baru dapat cheque td..lama dh smpi tp smpi kt kg..huhu
    zuarxpdc recently posted..Misteri Penemuan Bahtera Nabi NuhThe Great Noah ArkMy Profile

  23. komen ringkas….JELES ok…haha
    ejam recently posted..Daftar kehadiran pekerjaMy Profile

  24. Banyak tu…, ni mesti nak jadi mcm redmummy dah ni, income 5 angka…. :D
    cek yang ke 12 kot….
    PS: Kalau jawab betul dapat duit check tu kan? :P

  25. banyak gak akak dapat cek nuffnang. saya tak penah dapat pun.hehehe
    nasslimdiet2 recently posted..Tips Diet-mengapa tak boleh makan buah ketika diet sd2My Profile

  26. azizan4444 on March 4, 2011 at 3:43 pm said:

    tahniah..makcik kayo.kui3… :razz:
    azizan4444 recently posted..Haluan Lepasan SPM- Ijazah Untuk Kerjaya Atau MertuaMy Profile

  27. alhamdulillah..rezeki2…
    :grin:
    mamasuri recently posted..jalan-jalan cari umahMy Profile

  28. bila nak dapat semangt blogging cam kak yan ni..suke la bace entri kak yan dpt bagi ilham kepadaku..huhuhuh
    farah recently posted..Kisah Kami Dan Khairul Fahmi…My Profile

  29. cikmin on March 4, 2011 at 3:02 pm said:

    akak pun terkejut jugak ni..2 innity akan mencanak naiknya…dalam tak aktif ni… :) klik takat 1-2 je..tapi berbaloi-baloi.. :)

  30. fuyo.. banyak pulangan yang dapat.. tahniah hohoho
    topo recently posted..Pengalaman 48 Jam Krisis Gangguan Bekalan AirMy Profile

  31. baru gak dapat.. tapi ciput jer.. hehe
    Ezany-Kun recently posted..Advertlets Paparkan Iklan JudiMy Profile

  32. RT @yanmie: Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://bit.ly/ghCWwY

  33. Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://selangorbloggers.com/read/25472

  34. Ikhwan Pauzi on March 4, 2011 at 1:18 pm said:

    woot. best nye.. alhamdulillah la..

  35. Wah.. byk masuk tu.. Bila lah check nak sampai ni.. dah 2 bulan tggu ni..
    biasa lepas request tu, lama mana check nak smpai?
    Azuan recently posted..Lose Your Costumers Get Your SEO Ladder’s ServicesMy Profile

  36. wah syukur..saya punya tak kunjung tiba lagi.. huhu.. nak juga cek… nak beli hp baru.. hehehehe..

    Rasa2nya ni cek ke 15 dari nuffnang kot.. hehehe
    myvitrd recently posted..Semalam Cash-Out Hari Ini Cek Dah SampaiMy Profile

  37. hehehe…lepas tu tak de cek…tgok je dlm akaun :p
    Kujie recently posted..GetClicky – Apa Yang Anda Mahu TahuMy Profile

  38. alhmadulillah.. rezeki yan.. berkat hasil usaha mesti kita merasa jugak..
    ciksembang recently posted..Merasa jugak hasil getah naik niMy Profile

  39. best gilleerrrrrrr ahh..nak jd mcm kak gk la pasnih..
    JMR recently posted..RESTORAN NASI BERLAUK WAU BULAN – masakan asli Pantai TimurMy Profile

  40. ermmm…cek yang ke-7 kot…

  41. alhamdulillah.. :P
    lAl recently posted..Kalaulah kita boleh 2 kali matiMy Profile

  42. cek ke 10…bila mau blanje makan di ikan bakar klang ni?dengan cerita famous ikan bakar di klang…
    eyriqazz recently posted..Dalam Hati Ada TamanMy Biggest Cheque from NuffnangMy Profile

  43. alhamdullilah, murah rezeki kak yan, kak yan tak lokek ilmu <3 kak yannn nak sikit aura bertuahhhh peliss ;p
    Liyana Lunia recently posted..umur dah tua- tapi fikiran tak matang ! selamat hari jadi liyana musang My Profile

  44. Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://bit.ly/eMevTv (via @yanmie)

  45. RT @yanmie: Blog Updated : Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://t.co/pD9KZui via @yanmie

  46. RT @yanmie: Blog Updated : Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://bit.ly/hOVTXp / like.. http://myloc.me/if4mb

  47. RT @yanmie: Blog Updated : Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://bit.ly/hOVTXp

  48. Blog Updated : Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://bit.ly/hOVTXp

  49. Blog Updated : Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai http://t.co/pD9KZui via @yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation