Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

nuffnang

Cek ke dua dari nuffnang kot gambar atas tu kalau tak silap

Seronok kan hanya dengan blogging kita dapat sedikit income, apa pun jangan lari dari niat sebenar kita nak berblog, kalau berblog semata-mata kerana duit memang tak kemana, so try to blogging dengan hepi dan ikhlas insyaallah ada rezeki tak kemana, dapat income macam nie kira 1 bonuslah untuk kita.

Alhamdulillah dengan blogging macam-macam dah Yan dapat, pernah cashout hampir 2K dari Innity dan seterusnya Duit Hasil Blogging Hadiah Untuk Anak, jugak pernah di kongsikan dengan pembaca-pembaca blog ini dengan beberapa mini contest yang telah di anjurkan sebelum ini (malas pulak selak entry lama)

htc desire z

Smartphone HTC Desire Z dari Maxis

acer aspire one

Acer Aspire One dari Denaihati

Dengan blogging jugak Yan dapat Smartphone HTC Desire Z dari Maxis kerana terpilih untuk menjadi Maxis10 reviewers dan terkini pulak dapat Acer Aspire One dari Denaihati kerana menang Contest di blog beliau.

Alhamdulillah syukur, mulanya semua sekadar suka-suka dan tak sangka menjadi kenyataan, Yan percaya semua ini rezeki dari-NYA.

iPad 2 untuk di rebut!!!

Nota Yanmie : Alhamdulillah rezeki, cuba teka cek nuff tu cek keberapa??

 

60 thoughts on “Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

  1. Salam.. Tumpang gembira tengok Kak Yan dapat income hasil blogging.. Nur baru je cash out cek yang tersangat la jauh bezanya daripada jumlah yg Kak Yan dapat tu.. Kalau kita ikhlas berblog, tentu ramai yg selesa dan jadi pengunjung setia blog kita. :mrgreen:
    Nur recently posted..Anuar Zain – Sedetik LebihMy Profile

  2. azie n wan nk serbu rmh akak ni. Huhuhehe..acah je .. Tahniah.. Bak kata akak.. Rezeki datang n trus datang..

  3. akak pun terkejut jugak ni..2 innity akan mencanak naiknya…dalam tak aktif ni… :) klik takat 1-2 je..tapi berbaloi-baloi.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge