Salam semua, hobi yang dari dulu tak dapat dipisahkan dengan Yan, hehehe iaitu edit gambar, terlalu suka menghabiskan masa untuk mengedit-edit segala gambar, terkini secara tak sengaja boleh pulak teredit gambar bawah nie yang mana teknik menjadikan gambar hitam putih dengan gagungan berwarna, sungguh tak sangka menjadi hasilnya…hahahhaa *gelak suka*

Teknik photoshop

Gambar atas tu adalah gambar sebelum di edit, kira tu gambar Original, Yan edit ke Black and White, edit punya edit, godek punya godek dapat hasil gambar dibawah, miahahahhaa selama ini ada jugak try buat tapi tak menjadi, ntah macam mana kali nie godek-godek sikit jumpa pulak tenik nak buatnya tu dengan cara mudah sekali.

Edit gambar

Amacam hasilnya ok tak??, tak sampai 2 minit pun buat teknik edit gambar macam kat atas tu…sukenyeeee, hehehe

Nota Yanmie : Nampak kemas pulak, ahaks….*angkat baku sendiri*