Cabutan Bertuah MacBook Air RM 3,299

Salam semua, weehhoo banyak betul benda percuma sekarang nie kan. tak perlu nak keluar duit nak beli benda mahal-mahal nie, terkini ada pulak Cabutan Bertuah MacBook Air bernilai RM3,299 yang di anjurkan oleh Dealmates.com. Jomlah cuba mana tau ada rezeki kan, kalau dapat memang berbaloi-baloi tu.

Apple-MacBook-Air

Weehhooo nipisnyaaa!!!

Meh nak ajar macam mana cara nak masuk Cabutan Bertuah MacBook Air bernilai RM3,299 nie. Tak silap MacBook Air inilah yang di idam-idamkan oleh Dato’ Siti Nurhaliza masa sambutan ulang tahun kelahirannya 1.1.11 hari tu.

 

Caranya mudah, follow step bawah okies :-

dealmates.com

1. Klik Dealmates.com (create account ataupun boleh login guna FB Connect)

dealmates.com

2. Klik Buy

dealmates.com

3. Klik Proceed to payment

Klik untuk Cabutan Bertuah MacBook Air RM 3,299

Setelah pendaftaran selesai, email penyertaan akan dihantar ke akaun email korang melalui fb connect tadi. Gud luck untuk semua.

Nota Yanmie : Apple Ipad 2 pun Free jugak, klik SINI untuk keterangan lanjut.

 

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

53 thoughts on “Cabutan Bertuah MacBook Air RM 3,299

        1. Akak copy paste ye sini πŸ˜†

          Important Things To Remember:

          1. Your DealMates certificate will be sent to you in a separate email once the minimum number of buyers is reached for this Buzz Dealβ„’. You will need to bring this certificate with you to claim your prize should you win this Buzz Dealβ„’. You can also log in to your account and click on the β€œMy Certificates” link to reprint your deal certificate if required.

          2. The winner of this Buzz Dealβ„’ will be randomly drawn and announced on: 8/3/2011. The winning certificate number will be published on the Buzz Dealβ„’ page above and also in our Deal Alertsβ„’ newsletters.

          3. The winner of this Buzz Dealβ„’ must claim the prize in person by 17/3/2011. If the prize is not claimed, a new winner will be randomly drawn and announced. This process will repeat until the prize is claimed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge