Bila nafsu menguasai diri

Salam semua, sebelum entry ini panjang lebar, terima kasih buat rakan-rakan semua atas doa kalian dalam entry INI, kami dah pun sampai semula di Klang, alhamdulillah semuanya dipermumdahkan, ok jom nak cerita pasal tajuk entry ini, bila nafsu menguasai diri maka menangislah aku…HAHAHA

cake

Cheese cake dan Blueberry Cake, 2 slice nie mahal nak mampuzzz, boleh beli seketul kek coklat!!

Betullah kan kata orang bila nafsu menguasai diri apakah akan terjadi, wah bunyi macam serius, HAHAHAHA. Nafsu nak makan makanan yang berkalori dan berlemak-lemak, padahnya berat naik mendadak, now nak menangis pun tak guna…HAHAHA, adoiiii benci!!!

 

macarons from piqa bakery

2 Voucher yang belum di tebus lagi, biarlah dulu hehehe…

bulan lepas lagilah teruk dengan Fastfoodnya, Kek TiramisuMacarons dan Kek Red Velvet semuanya yang manis-manis dan berlemak, ada 2 lagi voucher dari Milkadeal untuk Macarons Piqa Bakery, tak tahu nak reedem bila, expired 30 April, takpelah lama lagi, macam takde mood pulak coz berat naik dengan mendadak…HAHAHA *menangis dalam hati*.

mini cake

Yang nie anak punyee, heeee….

Yang bawah nie pulak….Aiyooooo….lagi menyedapkan!!!!

makanan

Nota Yanmie : Cuba Teka Apakah dia gambar atas tu??

40 thoughts on “Bila nafsu menguasai diri

  1. waaaa bestnya kek itew. serius lama giler x makan kek sejak stop baking2 ni. nk kena pegi cari kek la pula lps ni hehe..

    gambar yg last tu mcm belacan je.. iyer tak???
    sbb klu kt kedah mmc belacan dia bulat camtu.
    halen recently posted..Talian HayatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge