Bila nafsu menguasai diri

Salam semua, sebelum entry ini panjang lebar, terima kasih buat rakan-rakan semua atas doa kalian dalam entry INI, kami dah pun sampai semula di Klang, alhamdulillah semuanya dipermumdahkan, ok jom nak cerita pasal tajuk entry ini, bila nafsu menguasai diri maka menangislah aku…HAHAHA

cake

Cheese cake dan Blueberry Cake, 2 slice nie mahal nak mampuzzz, boleh beli seketul kek coklat!!

Betullah kan kata orang bila nafsu menguasai diri apakah akan terjadi, wah bunyi macam serius, HAHAHAHA. Nafsu nak makan makanan yang berkalori dan berlemak-lemak, padahnya berat naik mendadak, now nak menangis pun tak guna…HAHAHA, adoiiii benci!!!

 

macarons from piqa bakery

2 Voucher yang belum di tebus lagi, biarlah dulu hehehe…

bulan lepas lagilah teruk dengan Fastfoodnya, Kek TiramisuMacarons dan Kek Red Velvet semuanya yang manis-manis dan berlemak, ada 2 lagi voucher dari Milkadeal untuk Macarons Piqa Bakery, tak tahu nak reedem bila, expired 30 April, takpelah lama lagi, macam takde mood pulak coz berat naik dengan mendadak…HAHAHA *menangis dalam hati*.

mini cake

Yang nie anak punyee, heeee….

Yang bawah nie pulak….Aiyooooo….lagi menyedapkan!!!!

makanan

Nota Yanmie : Cuba Teka Apakah dia gambar atas tu??

40 Comments on Bila nafsu menguasai diri

  1. Akubiomed
    March 12, 2011 at 8:49 pm (3 years ago)

    Bukan hari-hari makan pun kalau kembang pun abang tetap sayang tak apa ?

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:44 pm (3 years ago)

      memang sayang, tp badan tak selesa, bnyk baju xleh pakai :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:45 pm (3 years ago)

      maaf lmbt reply, yg top plugin top commentar :razz:

      Reply
      • yanmie
        March 14, 2011 at 5:46 pm (3 years ago)

        yang ada perahu itu anak ambil buat main, cake nya pulak ibu diorang yang makan, mana tidak gemuk :lol:

        Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:46 pm (3 years ago)

      jangan main terjah je kang dpt mkn megi je :lol:

      Reply
  2. halen
    March 10, 2011 at 10:18 pm (3 years ago)

    waaaa bestnya kek itew. serius lama giler x makan kek sejak stop baking2 ni. nk kena pegi cari kek la pula lps ni hehe..

    gambar yg last tu mcm belacan je.. iyer tak???
    sbb klu kt kedah mmc belacan dia bulat camtu.
    halen recently posted..Talian HayatMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:47 pm (3 years ago)

      ye betullah tu belacan…HAHAHAHA :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:48 pm (3 years ago)

      mengidam ke :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:49 pm (3 years ago)

      HAHAHAHA sabar jelah :lol: :lol: :lol:

      Reply
  3. JMR
    March 10, 2011 at 4:09 pm (3 years ago)

    kuih apa yg last pic tu kak??

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:50 pm (3 years ago)

      tu bukan kuih, tu belacan :lol:

      Reply
  4. razis
    March 10, 2011 at 3:46 pm (3 years ago)

    ini betul2 bernafsu nie…hehehe
    razis recently posted..Gambar- Ipad 2My Profile

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:51 pm (3 years ago)

      tulah pasal :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:51 pm (3 years ago)

      sedap tapi hasil selepas itu yang buat akak mengeluh :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:52 pm (3 years ago)

      HAHAHA ye betullah tu, org kedah mesti tau kan belacan pattern camtu :lol:

      Reply
  5. hairulnizam
    March 10, 2011 at 12:18 pm (3 years ago)

    eleh…kembang sikit jer pun yan…hehe

    Reply
    • yanmie
      March 14, 2011 at 5:52 pm (3 years ago)

      hari tu ejam tgk sikit kan, yg sikit2 nie lah terkumpul jd bnyk :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 10, 2011 at 11:34 am (3 years ago)

      org lelaki bernafsu xpe kot :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 10, 2011 at 11:34 am (3 years ago)

      betul2 mahal asal sedap, tapi now nyesal sangat2 coz berat naik mendadak :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge