Blog SuperMak


Salam semua, sebelum entry ini panjang lebar, terima kasih buat rakan-rakan semua atas doa kalian dalam entry INI, kami dah pun sampai semula di Klang, alhamdulillah semuanya dipermumdahkan, ok jom nak cerita pasal tajuk entry ini, bila nafsu menguasai diri maka menangislah aku…HAHAHA

cake

Cheese cake dan Blueberry Cake, 2 slice nie mahal nak mampuzzz, boleh beli seketul kek coklat!!

Betullah kan kata orang bila nafsu menguasai diri apakah akan terjadi, wah bunyi macam serius, HAHAHAHA. Nafsu nak makan makanan yang berkalori dan berlemak-lemak, padahnya berat naik mendadak, now nak menangis pun tak guna…HAHAHA, adoiiii benci!!!

 

macarons from piqa bakery

2 Voucher yang belum di tebus lagi, biarlah dulu hehehe…

bulan lepas lagilah teruk dengan Fastfoodnya, Kek TiramisuMacarons dan Kek Red Velvet semuanya yang manis-manis dan berlemak, ada 2 lagi voucher dari Milkadeal untuk Macarons Piqa Bakery, tak tahu nak reedem bila, expired 30 April, takpelah lama lagi, macam takde mood pulak coz berat naik dengan mendadak…HAHAHA *menangis dalam hati*.

mini cake

Yang nie anak punyee, heeee….

Yang bawah nie pulak….Aiyooooo….lagi menyedapkan!!!!

makanan

Nota Yanmie : Cuba Teka Apakah dia gambar atas tu??

40 Thoughts on “Bila nafsu menguasai diri

  1. macam biasa..tengok gambar je kalau entri pasal makan.. arghh.. sedap2..
    Izwan recently posted..HELLOBAR Curi Perhatian Pembaca Blog AndaMy Profile

  2. Bukan hari-hari makan pun kalau kembang pun abang tetap sayang tak apa ?

  3. makanan sedap buat kecur air liur..

    nak tanya yanmie guna plugin apa ya tuk Top Commenter weekly tu…

    Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal

    n3 terkini kakyong.com
    Andiya Adira si budak kuat nangis
    My Wordless Thursday (2)
    kakyong recently posted..Comment on Aksi si Cilik Berbasikal by Leya YusofMy Profile

  4. melihat kue siang2 gini jadi ngiler..
    Bang Iwan recently posted..Penerima Indosat Awards 2011My Profile

  5. Nyam2…weekend ni kami satu kampung datang terjah…hik3…
    eyriqazz recently posted..Nokia E7 ReviewFirst ImpressionMy Profile

  6. waaaa bestnya kek itew. serius lama giler x makan kek sejak stop baking2 ni. nk kena pegi cari kek la pula lps ni hehe..

    gambar yg last tu mcm belacan je.. iyer tak???
    sbb klu kt kedah mmc belacan dia bulat camtu.
    halen recently posted..Talian HayatMy Profile

  7. Ikhwan Pauzi on March 10, 2011 at 5:00 pm said:

    sedap nye !! yang last tu macam belacan je. haha..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Blog dipenuhi pendatang asing !My Profile

  8. sedapnya kek kak yan.. dah lama teringin ni..huhu
    malarang-kak recently posted..SELAMAT TAHUN BARU CHINAMy Profile

  9. Putera Tikus on March 10, 2011 at 4:38 pm said:

    jg mkn kak. nnt eryqaz kata akan mengandung lg.kah3..
    Putera Tikus recently posted..Skim Piramid Dalam Komuniti BloggerMy Profile

  10. kuih apa yg last pic tu kak??

  11. razis on March 10, 2011 at 3:46 pm said:

    ini betul2 bernafsu nie…hehehe
    razis recently posted..Gambar- Ipad 2My Profile

  12. wahhhhhhh…..
    sedapnya kek tuh!!!!
    grrrrrr
    :)
    hakimfaridzul recently posted..Harga iPad 2 di MalaysiaMy Profile

  13. belacan kah? hahaha
    salmia recently posted..Kupon RasaMas Buy 1- Free 1My Profile

  14. eleh…kembang sikit jer pun yan…hehe

  15. fuhhh bernafsu pula bila baca entri ni :P

    Terkini : Keputusan Penuh Malaysia vs Pakistan dan Keputusan Perlawanan Lain
    suffer8zine recently posted..Jual Aiskrim Susu BadanMy Profile

  16. sungguh menyelerakan kek slice tu…tak pe mahal yg penting makan..ahahahahah
    eryati recently posted..Uji Kepintaran siapa lebih bijak!!!My Profile

  17. Bila nafsu menguasai diri http://bit.ly/edXGIW (via @yanmie)

  18. Blog Updated : Bila nafsu menguasai diri http://bit.ly/etIGjC

  19. Blog Updated : Bila nafsu menguasai diri http://t.co/Q90Momz via @yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation