5 Blog paling kerap dilawati 2011

Salam semua, untuk tahun 2011 ini terus terang Yan katakan memanglah Yan kurang blogwalking, Tahun 2011 nie memang ada target sendiri dengan beberapa blog Yan yang lain sehinggakan membataskan untuk Yan Blogwalking ataupun berfoya-foya di Twitter, Facebook dan jugak YM..heeee

blog

Walaubagaimana pun, Yan ada 5 Blog yang paling kerap Yan kunjungi tahun ini, kelima-lima Blog tersebut mempunyai keunikkannya yang tersendiri.

Oh yea tujuan asal entry ini adalah untuk mengembangkan lagi Network Blogger yang dianjurkan oleh denaihati.com, jom sama-sama kita kembangkan lagi network ini, moga mendapat manfaat buat semua.


5 Blog paling kerap dilawati 2011

1. Kulanzsalleh.com – Blog Sifu Yan nie memang harus tetiap hari Yan masuk, antara tinggal jejak dan tidak aje, even bro kulanz tak update blog lama pun, memang sering jugak Yan berkunjung, malah bukan setakat blog personal, blog subdomain beliau pun memang Yan suka terjah dan baca, banyak info dan perkongsihan di blog beliau, itu yang sangat Yan suka, beliau seorang yang tidak lokek untuk berkongsi ilmu, terlalu banyak benda yang Yan belajar dari beliau tentang flatform wordpress ini, terima kasih lan!! dan themes blog beliau yang paling Yan suka time guna warna hijau tu, gambar anak-anak diheader menyerikan lagi blog tersebut, now gambar budak kecik tu dah takde, takpe still Yan berkunjung jugak, sebab dah addicted sangat dengan blog beliau *lan ko ada buh guna-guna ke nie?? hahhaa*

denaihati

2. Denaihati – Sejak join Contest Hidup Berani Untuk Gagal lagi Yan memang dah addicted dengan blog nie, sehinggalah beliau bertukar ke flatform wordpress, lagi mudah nak akses, laju dan pantas. paling bestnya blog beliau banyak info berkenaan blogging tips dan begitu jugak dengan pelbagai cerita perkongsihan yang bermanfaat, dan yang paling BEST coz blog beliau adalah antara blog yang paling banyak menganjurkan contest, dengan Taglinenya Hidup Untuk Memberi, boleh kata setiap bulan mesti akan ada habuan untuk para pembaca blog beliau, nak hadiah lumayan rajin-rajin lawat blog beliau, berkomen pun boleh dapat duit tau!, nak tahu Yan jugak dah beberapa kali menang hadiah wang tunai dari blog beliau, dan terkini Yan merupakan Top Link Februari di blog beliau, selain itu juga Yan pernah menang hadiah utama Acer Aspire One dari blog beliau, dan yang paling terkini iaitu Contest Apple Ipad 2, memang menjadi kegilaan ramai, so tunggu apa lagi, jom join Contest Apple iPad 2 ini.

akubiomed

3. Akubiomed – Blog ini memang betul-betul hepi kalau Yan baca, pengalaman seorang suami dan ayah, bukan semua blogger lelaki suka bercerita tentang anak-anak dan isteri, suka baca bila bercerita tentang melayan keletah anak-anak. baru-baru nie menunjukkan kehebatannya dalam menjahit seluar koyak, hehehe. lepas nie boleh buka kedai jahit yea, boleh jugak Yan antar seluar-seluar koyak nie, ngeee~, cuma kadang-kadang aje Yan drop komen, Yan memang suka jadi silent readers sebenarnya…hehehe, sebab tu tak banyak kelibat Yan kat blog orang lain.

eyriqazz

4. Eyriqazz – Nie blog besan Yan tau, korang jangan pandai-pandai nak tackle anak dara dia, tu Haziq dan cop dah alisya tu, hehehe. Blog nie Yan suka baca dah lama dah, since beliau tak kenal Yan lagi kot, baca senyap2 macam biasa hehhee. ntah macam mana boleh pulak tertegur yea, ek besan ingat tak camne kita bertegur sapa dulu? hehehe. Blog beliau memang best, up to date, nak cari apa semua ada, kalau bab makan tu Β fuhhhh…kecur air liur dibuatnya, sebab selalu post gambar makanan, beliau suka sangat jalan-jalan cari makan, untung bini selalu di belai macam nie, jangan bini dah gemuk besok pandai pulak nak komplen ye..heeee *Ramai ingat beliau nie cikgu, salahlah weii, dia nie keje cetak duit..ehehe*

cikmin

5. Cikmin.com – Blog Makcik Macarons nie memang siang malam Yan skodeng, even dia tengah malas nak update pun Yan skodeng gak blog dia, tapi lately macam tak best sebab beliau banyak masa layan macarons dari online YM dengan Yan…ehehee. Oh yea nak makan Macarons sedap pi terjah blog beliau yea.

Dan sekiranya korang sudi, jomlah memeriahkan lagi Network Blogger ini, dengan ini Yan ingin panjangkan kepada rakan-rakan yang membaca blog ini dan semua followers blog ini. kalau sudi buatlah entryΒ 5 Blog paling kerap dilawati 2011.

Nota Yanmie : Bertiga je πŸ™

You may also like

51 Comments

  1. adoii.. yang “guna-guna” tu yang payah mau jawab tu πŸ˜†
    makasih banyak2 Yan selalu singgah.. blog ni pun selalu juga dijenguk dalam diam2 tanpa suara πŸ˜€
    header budak2 tu masih ada juga.. cuma tak pakai lagi sebab dulu cuma 3 orang, sekarang dah 4 (tak sempat masukkan lagi yang ke-4 tu)
    kulanz recently posted..5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011My Profile

  2. tsk..tsk..terharu akak pepagi ni baca entri yan yang ini..akak sedar akak dah kurang aktif berblog sekarang ni..insya’ALLAH akak dah mula susun jadual antara macaron dan berblog..semoga kemunculan akak ni nanti akan buat yan makin kerap datang ya…hihihi..

    Terima kasih ya..kerana tesenarainya akak di list yan..thanks sgt2.. πŸ™‚

    p/s rindu jugak nak skandal dengan yan di ym macam dolo-dolo..

  3. Hari ini sahaja banyak terima kejutan kerana tersedak mungkin nama disebut. Rupanya Yanmie dan Kulanz menyenaraikan blog AkuBiomed. Saya amat terharu dan mengucap terima kasih banyak-banyak.

    Maklumlah saya masih naif lagi dunia blogger ini untuk tersenarai

    1. wah yeker, bnyknye kejutan dia ye πŸ˜†
      sama2…alhamdulillah kan bila ada orang yg suka dan menghargai πŸ˜†

      entry ini jugak dipanjangkan sekali yea…ehehhe, jgn lupa join network ini πŸ˜†

    1. ur welcome, kalau sudi lanjutkanlah entry nie yea, biar blogger network nie berkembang, akak saje tak tag nama sbb akak tag untuk semua pembaca dan followers blog ini πŸ˜†

    1. yea betul, punya keunikan yang tersendiri πŸ˜†
      ternanti2 entry dari diorang, cuma tulah kadang jd silent readers je, nie dah terbongkar..HAHAHA πŸ˜†

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge