Tidak hidup dan tidak kuat hisap

Salam semua, sebenarnya hari nie malas sangat nak online, tak tahulah kenapa, nasib baiklah rajin gak buat keje rumah, ehehe. oh ye besok ada benda best! apa yang bestnya? akan di update kemudian, bagi laluan dulu kat gambar bawah nie, sumpah ku gelak golek-golek tengok gambar bawah nie, wakakaka…

resit

[Sumber : Facebook adik ]

Resit service kat atas tu, barang yang dibeli iaitu Electrolux Vacuum Z-1650, masalahnya iaitu “TIDAK HIDUP DAN TIDAK KUAT ISAP” hahahhaa adoiiiii lawak pulak, ingatkan apa benda lah tadi yang tak hidup dan tidak kuat isap, rupanya VACUUM..kahkahkahkah…larikkkk!!!

Nota Yanmie : hahaha lawak sungguh!

You may also like

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge