Pemenang Contest Aksi Makan

Salam semua, maaf baru ada masa nak publish entry ini, semalam lagi dah taip tapi ngantuk sangat, ehehe. Terima kasih di ucapkan pada semua yang sudi menyertai Contest Aksi Makan yanmieonline.com tajaan dari Fivio.com dan SuaraPeople.com, 54 blog semuanya yang sudi masuk bertanding.

winner

Terlalu sukar untuk memilih sebenarnya sebab gambar yang dipertaruhkan semuanya cun-cun belaka, tapi Yan dan beberapa juri luar telah membuat keputusan, dah pemenang dah dipilih dan keputusan adalah muktamad!!, jangan risau semua dapat hadiah!

Ok, jom kita ke part FBLike gambar contest dulu, dibawah senarai pemenang untuk hadiah bonus dari SuaraPeople.com.

FBLike Gambar Contest rujuk SINI :- * Sila email ke suarapeople[at]yahoo.com untuk menebus hadiah tersebut.

1. Aar – 121 Like (Topup Rm 50.00)

2. Murni 73 Like (Topup Rm 30.00)

3. Shazwani – 50 Like (Topup Rm 20.00)

Ok check it out pulak pemenang Webhosting sponser dari Fivio.com.


zqah

1st Prize – Zqah

1st Prize Fivio.com Value Hosting (1 Year) – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

pokcikejoy

2nd Prize – Ejoy

2nd Prize Fivio.com Value Hosting (1 Year) – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

murni

3rd Prize (1) – Murni

arr

3rd Prize (2) – Aar

farha

3rd Prize (3) – Cikgu Farha

eyriqazz

3rd Prize (4) – Eyriqazz

ikutdanaku

3rd Prize (5) – Akuorgkmpng


3rd Prize Fivio.com Value Hosting (1 Year) – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00

Tahniah di ucapkan kepada semua pemenang, keputusan adalah muktamad dan hadiah tidak boleh ditukar!, dan pakej webhosting tersebut adalah untuk setahun sahaja, untuk tahun berikutnya boleh renew terus dengan pihak fivio.com

Dan pada yang lain jangan risau, sebabnya pihak fivio.com jugak ada menyediakan kepada korang hadiah saguhati iaitu seperti dibawah. Hadiah tersebut layak untuk semua yang bertanding dalam contest ini melainkan pemenang diatas.

Hadiah Saguhati – Webhosting  1 Year (RM 35.00) – semua peserta kecuali pemenang

  • Webspace : 600MB
  • Data Transfer : 5 GB sebulan

Hadiah saguhati diatas tidak termasuk Domain, untuk mereka yang dah ada domain  boleh terus menggunakan webhosting tersebut, dan bagi mereka yang tidak mempunyai domain, boleh beli domain dahulu dan kemudian claim webhosting tersebut di fivio.com, kalau nak beli domain di fivio harganya rm 35.00 untuk setahun.

Tahniah di ucapkan kepada semua, eh semualah kan sebab semua dapat hadiah…ehehhee, sila drop email korang di komen entry ini, pihak fivio.com akan menghubungi korang dari email.

drop email macam nie, contoh :-

saya nak tebus hadiah untuk pemenang no 1, email –  emailkamu[at]yahoo.com

saya nak tebus hadiah saguhati, email –  emailkamu[at]yahoo.com

.

Nota Yanmie : Alhamdulillah, Hidup Untuk Memberi.

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

158 Comments

  1. wow ada hadiah sagu hati gak tu…
    tak sia2 join kontez nie, nak claim hadiah gak ler…

    saya nak tebus hadiah saguhati, email – me[at]ejamothman.com

    *terima kasih kepada penganjur dan sponsor hadiah yang sangat bermurah hati. semoga lebih murah rezeki.

    **hosting saguhati direct admin ker cpanel? kalau bleh pilih cpanel ok gak coz tak brape biasa dgn DA.
    ejam recently posted..RELA Menuju Kerdau N28My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge