Pakej Melancong Ke Beijing China

Salam semua, up sponsored post jap yea (dah tertangguh 2 hari, ehehe), moh kita cuti-cuti ke Negara tembok besar china dengan pakej melancong yang tersangatlah murah, hanya boleh dapat di dalam entry ini sahaja, so tunggu apa lagi, jom kita check it out detailnya yea. Rugi siapa tak ambil peluang nie…nnggee~~

beijing

Pakej tersebut memang berbaloi-baloi, Pakej percutian selama 5 hari 4 malam, macam-macam aktiviti yang diadakan, kalau pergi sendiri pun dah tentu kos lebih besar dari pakej melancong ke Beijing China ini. kalau amik pakej nie takyah risau pasal makan, minum dan hotel, semuanya di tanggung beres, tinggal lagi shopping tu bayar sendiri lah ye..kah3.

Menakluki Tembok Besar China dan Stadium Olimpik

HARI 01 Penang – Hong Kong – Beijing
Berlepas dari Penang ke Hong Kong. Transit sebentar di Hong Kong. Berlepas ke Beijing. Setibanya di Beijing – Check in di hotel. Selepas makan malam anda menyaksikan dengan pertunjukan akrobatik.

HARI 02 Tiananmen Square – Forbidden City – (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi, pelancong akan dibawa melawat Tian’anmen Square, Forbidden City. Disinilah tempatnya Maharaja China bersemayam pada masa dahulu. Makan tengahari disediakan di restoran tempatan. Pelancong akan dibawa pula ke Pusat Pemulihan Kedoktoran Tradisional China (Pusat Kajian Herba). Disini terdapat pelbagai perubatan herba dari masa dahulu hingga yang terkini dan berpeluang untuk membuat pemeriksaan kesihatan percuma dan khidmat mengurut tapak kaki. Makan malam di restoran tempatan.

HARI 03 Summer Palace (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi, lawatan ke Summer Palace. Dalam perjalanan anda akan dibawa membeli belah di Fresh Water Pearl Center dan Crystal Factory. Makan tengahari Shopping di Sunny Gold Street.dan membeli-belah di Tian Ya dan Hong Qiao Market.

HARI 04 Tembok Besar China (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi , pelancong dibawa membeli-belah di di Jade dan Silk Center. Makan tengahari disediakan. Anda akan melawat Tembok Besar China. Pelancong akan diberi penerangan mengenai senibina dan sejarah pembinaan tembok tersebut. Di bahagian bawahnya terdapat bazzar-bazzar menjual pelbagai barangan seperti alas meja, t.shirt, barang mainan, dan lain-lain dengan harga yang sangat berpatutan. Selepas makan tengahari membeli belah pula di Yashow Market dan makan malam

HARI 05 Stadium Olimpik (SP/MT)
Foto berhenti di Olympic Stadium di pagi hari – Burung berprestij’s Nest dan Water Cube. Kemudian menuju ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang , ada kesempatan terakhir berbelanja di pasaran Sunny Gold Street – salah satu pasaran yang paling popular di Beijing. Transfer ke lapangan terbang makan siang setelah sampai akhir perjalanan Beijing menakjubkan.

Harga Pakej:

Hanya RM2100 (seorang)
-5 hari 4 malam
-Termasuk tiket penerbangan pergi balik (Cathay Pacific dari Penang)
-Termasuk hotel di China
-Termasuk sarapan, makan tengahari dan makan malam sepanjang di China (halal)
-Termasuk pemandu pelancong yang akan membawa ke tempat-tempat menarik di China.

Tarikh lawatan:

11 Mac 2011 (Sabtu)

Untuk keterangan lanjut dan cara pembayaran sila hubungi:

Azmahaini Aziz
SMS/HP: 012-4755945
Email: Ifti_liana2@hotmail.com

Nota Yanmie : Kalau berminat silalah hubungi nombor dan email diatas yea :)

41 Comments on Pakej Melancong Ke Beijing China

  1. SHAH
    November 24, 2012 at 3:54 pm (2 years ago)

    saya bersama teman 1 org ingin melancong ke China pada december 2012.sila emailkan butiran dan pakej harga terima kasih

    Reply
  2. YAHYA
    June 2, 2012 at 1:35 pm (2 years ago)

    ASSALAMU ALAIKUM ,nama saya yahya al-hafiz berasal dari cambodia, sedang menuntut tambahan di university di malaysia, saya ada membawa pelancong untuk pergi melancong di cambodia, insya allah rezaki allah ada, cuma saya masih baru dan saya bukan syarikat, maka costmer pun kurang menggalakkan, oleh itu saya berbesar hati ingin mengajak syarikat tuan untuk bekerjasama, tuan buat pakej pelancong ke negara cambodia, sekiranya ada serahkan pada saya, keuntungan kita bahagi bersama, kalau tuan berminat ingin beri saya peluang tuan boleh balas email saya/ call saya dan kita berbincang. terima kasih….
    send from http://ustaz2.blogspot.com/ http://ustazyahya.com/
    YAHYA recently posted..Tertib lahiriah dalam membaca al-QuranMy Profile

    Reply
  3. Halimah Mohammed
    May 7, 2012 at 12:45 pm (2 years ago)

    sy dr JB,bercadang nk holiday sambil melancong ke china,agaknya area mana yg sesuai.jangkanya 1 dewasa 3 kanak2

    Reply
  4. atiqah azizan
    April 25, 2012 at 11:12 pm (2 years ago)

    salam..pakej ground ade x? cz sy da beli tiket ke beijing 26nov-30nov2012.. 5 hari 4 mlm..flight dr lcct..

    Reply
  5. Ma ERwan
    April 24, 2012 at 10:14 am (2 years ago)

    salam..cik tolong emailkan saya sebut harga utk 2 org dewasa & 2 kanak2 ke beijing.
    saya bercadang bercuti pada tahun 2012 pada bulan November
    pakej untuk 5 hari 4 malam.
    terima kasih.
    atau contact saya. 013-3138071

    Reply
  6. Lyana
    April 19, 2012 at 3:07 pm (2 years ago)

    Salam , saya bersama ibu dan ayah ingin ke beijing pada bulan september, cadangan tarikh adalah 7 – 11 / 9/ 12 (5 hari 4 malam) . So berapa pakej utk 3 org ke sana dan ada tak org travel agensi ikut sama.. Apa-apa mohon email di b_mawar@yahoo.com. Terima kasih

    Reply
  7. Mazz
    March 8, 2012 at 11:21 am (3 years ago)

    pakej untuk ground je ade tak?

    Reply
  8. Mazz
    March 8, 2012 at 11:21 am (3 years ago)

    klu pakej ground je takde ker?

    Reply
  9. wan bazlin binti wan azmi
    February 15, 2012 at 9:44 pm (3 years ago)

    saya nk tau pakej ke beijing utk 2org ke beijing utk 4hari 5mlm.if posibble bln mei/jun ni.tq

    Reply
  10. nizam
    January 21, 2012 at 11:39 pm (3 years ago)

    berminat untuk turut serta..
    saya sudah membeli tiket penerbangan MAS bulan feb.
    jika bersesuian dengan tarikh sila email harga pakej untuk 5 org

    triovess@yaho.com

    Reply
  11. tert
    September 1, 2011 at 8:57 pm (3 years ago)

    naper macam mahal jer pakej?

    Reply
  12. farra
    July 19, 2011 at 10:09 pm (3 years ago)

    salamm..sye nak tnye ny..bulan 1 nti ade pakej lgi tak ? klau musim sjuk ble lgi ?? sye nak spm..so afta spm kod..:)

    Reply
  13. odie
    July 11, 2011 at 7:36 pm (3 years ago)

    salam, saya plan nk melancong ke china pada bulan 12 tahun ni 2011.adakah pihak anda ada sediakan kidmat pelancongan pada bulan tersebut? jika ada bagaimana dgn sebut harga dan aktiviti?

    Reply
  14. siti
    May 12, 2011 at 11:52 am (3 years ago)

    salam..cik tolong emailkan saya sebut harga utk 2 org ke beijing.
    saya bercadang bercuti pada tahun 2012 pada bulan mac.
    pakej untuk 5 hari 4 malam.
    terima kasih.
    atau contact saya. 019-5507285

    Reply
    • atiqah
      October 28, 2011 at 12:01 am (3 years ago)

      mak sy ada buat pakej ke beijing pada bukan februari 2012.. Siti berminat ke nak j0in? Sila hubungi sy 0178485327. 5 hari 4 mlam. Harga rm1900. Sesiapa berminat boleh hbungi sya.TQ!

      Reply
      • zila
        January 4, 2012 at 9:26 pm (3 years ago)

        @atiqah,

        saya nak join 0137325700 dan suami berdua

        Reply
        • nizam
          January 21, 2012 at 11:37 pm (3 years ago)

          @zila,
          berminat untuk turut serta..
          saya sudah membeli tiket penerbangan MAS.
          jika bersesuian dengan tarikh sila email harga pakej untuk 5 org

          Reply
  15. hasfa
    March 29, 2011 at 8:49 pm (3 years ago)

    Salam.
    Teringin nak pergi sana. Barang2 apa yang menarik dan murah kat sana ye?
    Cuaca bgaimana ye dan bulan apa yg sesuai untuk
    kesana ye?
    Tkasih

    Reply
  16. Anonymous
    February 14, 2011 at 4:03 pm (4 years ago)

    Best nyer akak….jom pg..heheh..

    Reply
  17. halen
    February 14, 2011 at 10:09 am (4 years ago)

    wahhh bestnya pakej melancong ke china ni dan murah pulak tu.. :)
    halen recently posted..The Story Of My JourneyMy Profile

    Reply
  18. akubiomed
    February 13, 2011 at 11:31 pm (4 years ago)

    Teringin hendak melancong negara Asian kalau tak pun atas urusan kerja kalau sebelum ini saya sudah ke Eropah dan Asia Barat atas urusan kerja
    akubiomed recently posted..Valentino Rossi jatuh lagiMy Profile

    Reply
  19. Ikhwan Pauzi
    February 13, 2011 at 1:37 pm (4 years ago)

    wow seronok! kalau kakyan belannja, ok je. haha

    Reply
  20. cikmin
    February 13, 2011 at 11:36 am (4 years ago)

    akak pun teringin nak ke beijing musim sejuk…tunggu faheem bercerai susu dulu… :)
    cikmin recently posted..Tsumacarons!!My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:42 am (4 years ago)

      apa kata kita pakat2 pegi kak…ehehe *verangan*

      Reply
  21. ekspresiruang
    February 13, 2011 at 11:11 am (4 years ago)

    saya & isteri mmg tringin nk makan angin kt beijing ni, tp tu la, saya pon sibuk, apatah lg isteri yg masih dok buat housemanship kt hospital. kena tunggu 2 tahun lg nampak gaya. tunggu baby bsr sket. hehe :lol:
    ekspresiruang recently posted..Trick Bookcase- Muslihat sebuah rak bukuMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:34 am (4 years ago)

      oh yeker, takpe klu dh tak sibuk trylah calling2 no atas tu…ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:13 am (4 years ago)

      so tunggu apa lagi…ehehe rebutlah peluang yang ada, contact detail dh ada kat atas tu :)

      Reply
  22. kakngah
    February 13, 2011 at 11:00 am (4 years ago)

    ye la.. dlm mesia pun aku xhbs ronder la..
    azmahaini tu.. travel ejen ke yan??
    dia ada arrange local destination tak??
    kakngah recently posted..kakngah in the houseMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:01 am (4 years ago)

      trylah contact dia kakngah, kot2 ada…ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:01 am (4 years ago)

      hahaha samalah jugak, tp yelahkan kotlah kun teringin nk melancong ke sana, contact je no atas tu…ehehe

      Reply
      • Anonymous
        February 4, 2012 at 10:23 am (3 years ago)

        tu la saya n family nak jua kesana, cuti sekolah bln march ni agaknye musim apaye..

        Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge