Majlis pertunangan adik ipar

Salam semua, wiken baru nie ada majlis pertunangan adik ipar di kampung Jengka, Pahang. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan selesai sudah majlis tersebut dan rasmi sudah jugak majlis pertunangan tersebut. Jom layan gambar-gambar yang sempat di snap semalam melalui HTC Desire Z, ehehe.

bertunang

Dulang hantaran 9 berbalas 11, kali nie tema dari pihak kami (lelaki) berwarna biru, sebelum nie sebulan lepas jugak ada pertunangan adik ipar, time tu tema warna purple, kalau nak baca klik SINI.

bertunang

Semuanya barang hantaran design by Mak Mertua tercinta :)

bertunang

9 berbalas 11 dulang hantaran

bertunang

Bakal Biras :)

bertunang

Rasmi sudah majlis pertunangan

bertunang

Alhamdulillah, lepas nie tunggu makan nasik minyak pulak, hehehe.

Gambar ada banyak, tapi akan share kat facebook je, nak upload malas coz line sangat sengal pagi nie, plus telinga nak bernanah duk dengar bunyi bising dari rumah jiran (renovate rumah), tapi biasalahkan nak buat macam mana, hidup pun berjiran namanya.

Nota Yanmie : Bising….gggrrr!!!!

25 Comments on Majlis pertunangan adik ipar

  1. Kujie
    February 14, 2011 at 9:23 pm (4 years ago)

    lama dah dalam keluarga tak pergi majlis macam ni….sekarang ni dah sampai masa meminang untuk anak2 sedara pula… :mrgreen:
    Kujie recently posted..Rock Music Di Pusat Sains NegaraMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 16, 2011 at 8:44 am (4 years ago)

      betul tu kak, yan pun seronok jugak, dulu takpernah pun ikut rombongan mcm nie, mcm2 ragam ada, yg kelakar kena balas2 pantun…ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 14, 2011 at 5:15 pm (4 years ago)

      jiran buat renovation, so mmg bunyi bising :))

      Reply
      • Ikhwan Pauzi
        February 14, 2011 at 5:20 pm (4 years ago)

        haha. sampai nanah2 ye..
        Ikhwan Pauzi recently posted..Minggu kecerdasan otakMy Profile

        Reply
    • yanmie
      February 14, 2011 at 3:54 pm (4 years ago)

      Salam, sederhana tapi tetap meriah bagi kami :)

      Reply
  2. eyriqazz
    February 14, 2011 at 3:06 pm (4 years ago)

    semoga ke jinjang pelamin..bila pula nak publish gambar tunang kak yan?
    eyriqazz recently posted..Aksi Sengal BloggerMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 14, 2011 at 3:55 pm (4 years ago)

      insyaallah amin…amin mudahan, gambar tunang kakyan?? oh ada, kalau rajin selaklah entry2 yan 1K+ dalam nie…ehehe :)
      yanmie recently posted..Majlis pertunangan adik iparMy Profile

      Reply
  3. kakngah
    February 14, 2011 at 3:00 pm (4 years ago)

    hhmm.. terima ahli keluarga baru la xlama lg yer..
    tahniah..
    kakngah recently posted..kakngah in the houseMy Profile

    Reply
  4. muhammad hafizzul
    February 14, 2011 at 11:37 am (4 years ago)

    ok ke htc desire z???

    Reply
    • yanmie
      February 14, 2011 at 11:45 am (4 years ago)

      Salam, ok sangat, kebanyakkan gambar yg terkini semuanya snap via htc desire z :)

      Reply
      • Anonymous
        February 14, 2011 at 5:19 pm (4 years ago)

        saya pn bru amik htc mozart,tp msih ne stdy function dye…pning jg…

        Reply
  5. ct N honey
    February 14, 2011 at 11:37 am (4 years ago)

    saya suka sangat tgk hantarannya,cantik….biru lagi sama colour dengan blog ct…..he..he..
    ct N honey recently posted..Objek aneh di KLCC-part 2My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 14, 2011 at 11:46 am (4 years ago)

      memang cantik, mak mertua mmg kreatif, bab2 gubah dan jahit nie memang pandai :), ye sebiru blog nie jugak…ehehe nak jugak tu :P

      Reply
  6. cikmin
    February 14, 2011 at 11:34 am (4 years ago)

    wah..bakal biras perempuan jugak ni.. :) pandai mertua yan gubah hantaran ya.. :) cantik..
    cikmin recently posted..Tsumacarons!!My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 14, 2011 at 11:47 am (4 years ago)

      memang semua kak biras pompuan coz anak2 mak mertua semuanya laki…ehehee :)

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge