Salam semua, wiken baru nie ada majlis pertunangan adik ipar di kampung Jengka, Pahang. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan selesai sudah majlis tersebut dan rasmi sudah jugak majlis pertunangan tersebut. Jom layan gambar-gambar yang sempat di snap semalam melalui HTC Desire Z, ehehe.

bertunang

Dulang hantaran 9 berbalas 11, kali nie tema dari pihak kami (lelaki) berwarna biru, sebelum nie sebulan lepas jugak ada pertunangan adik ipar, time tu tema warna purple, kalau nak baca klik SINI.

bertunang

Semuanya barang hantaran design by Mak Mertua tercinta :)

bertunang

9 berbalas 11 dulang hantaran

bertunang

Bakal Biras :)

bertunang

Rasmi sudah majlis pertunangan

bertunang

Alhamdulillah, lepas nie tunggu makan nasik minyak pulak, hehehe.

Gambar ada banyak, tapi akan share kat facebook je, nak upload malas coz line sangat sengal pagi nie, plus telinga nak bernanah duk dengar bunyi bising dari rumah jiran (renovate rumah), tapi biasalahkan nak buat macam mana, hidup pun berjiran namanya.

Nota Yanmie : Bising….gggrrr!!!!

25 Thoughts on “Majlis pertunangan adik ipar

  1. Tahnaiah yea dah bertunang..
    pokok manggis depan rumah recently posted..Nuffnang ErrorMy Profile

  2. lama dah dalam keluarga tak pergi majlis macam ni….sekarang ni dah sampai masa meminang untuk anak2 sedara pula… :mrgreen:
    Kujie recently posted..Rock Music Di Pusat Sains NegaraMy Profile

  3. Ikhwan Pauzi on February 14, 2011 at 4:10 pm said:

    telinga nanah?
    Ikhwan Pauzi recently posted..Minggu kecerdasan otakMy Profile

  4. trend sekarang majlis tunang nak wat grand2 mcm kawen..

    yg ni simple je majlisnya kan.. i loike :)
    salmia recently posted..Senyuman gigi sumbing lebih dikenangMy Profile

  5. semoga ke jinjang pelamin..bila pula nak publish gambar tunang kak yan?
    eyriqazz recently posted..Aksi Sengal BloggerMy Profile

  6. hhmm.. terima ahli keluarga baru la xlama lg yer..
    tahniah..
    kakngah recently posted..kakngah in the houseMy Profile

  7. Jimat bajet kalau dapat hias sendiri.
    akubiomed recently posted..Valentino Rossi jatuh lagiMy Profile

  8. muhammad hafizzul on February 14, 2011 at 11:37 am said:

    ok ke htc desire z???

  9. saya suka sangat tgk hantarannya,cantik….biru lagi sama colour dengan blog ct…..he..he..
    ct N honey recently posted..Objek aneh di KLCC-part 2My Profile

  10. wah..bakal biras perempuan jugak ni.. :) pandai mertua yan gubah hantaran ya.. :) cantik..
    cikmin recently posted..Tsumacarons!!My Profile

  11. RT @yanmie: Blog Updated : Majlis pertunangan adik ipar http://bit.ly/haMzYj

  12. Blog Updated : Majlis pertunangan adik ipar http://bit.ly/haMzYj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation