Macarons Oh Macarons

Salam semua, hari nie agak bizilah jugak, ada majlis pertunangan adik ipar, so sempat lagi tweet-tweet pagi tadi, terbaca tweet si gadis comel Liyanaa, adoiii terliur tengok macarons yang ada kat blog nye, macam2-macam jenis rupa, kalau akak pun kan ynn tak sanggup nak makan…hahaha sumpah sangat comel!

macarons

[Gambar : Liyanaa]

See comelkan, tengok gambar dah tau sedap, kalau korang lah kan, tergamak tak nak makan macarons tu? hahaha adoiii giler dah teringin sangat pulak dengan macarons atas tu sangat comel.

Sedut dari blog yiyin ye, malas lak nak taip…ehehe halal ye ynn :)

tapi milkadeal dah keluarkan iklan yang sebiji macarons bersamaan rm1. kau beli 12biji hanya rm12 je harga lain boleh cecah rm45 k? tak termasuk postage pulak *pengsan* jadi, jom lah weh join milkadeal walaupun dulu aku tak minat pun iklan milkadeal ni, langsung tade earning pun *mukakecewa* kalau berminat nak cuba macarons , boleh pergi milkadeal (akak promo link nie)…ehehe :)

macarons

Rasanya macam berminat kalau, rasa macarons nie sedap dan harganya yang murah, tunggu balik Klang, akan ku order jugak..miahahha.

Oh yea besok pun akan dapat jugak macarons dan kek redvelvet yang di order cari cikmin.com, makasih ye kak amik order, besok kalau takde pape akan singgah ke bentog untuk amik order tersebut

Nota Yanmie : alamak tengok promo tinggal 2 hari, malam nie kena order :)

34 thoughts on “Macarons Oh Macarons

  1. Need to find out about your macaroons. I need to find out the size and and plan to order a large quantity for an event.

    Kindly contact me. Melinda 012-213 4742

    1. teringin order ler, semuanya di hujung jari…ehehe, order dari cikmin.com dia ada buat delivery :), hari nie nak gi amik macarons ngan redvelvet yang di order dari cikmin :)

    1. waalaikumsalam kakchik, ha’ah lah betul tu, mana2 tmpt org sembang pasal macarons, sembang ngan abang je abang pelik apa tu macarons…hahaha

      tulah yan hari nie nak amik macarons dengan red velvet dari cikmin, yang piqa tu saje gak order coz nak rasa versi dia plak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge