Macarons Oh Macarons

Salam semua, hari nie agak bizilah jugak, ada majlis pertunangan adik ipar, so sempat lagi tweet-tweet pagi tadi, terbaca tweet si gadis comel Liyanaa, adoiii terliur tengok macarons yang ada kat blog nye, macam2-macam jenis rupa, kalau akak pun kan ynn tak sanggup nak makan…hahaha sumpah sangat comel!

macarons

[Gambar : Liyanaa]

See comelkan, tengok gambar dah tau sedap, kalau korang lah kan, tergamak tak nak makan macarons tu? hahaha adoiii giler dah teringin sangat pulak dengan macarons atas tu sangat comel.

Sedut dari blog yiyin ye, malas lak nak taip…ehehe halal ye ynn :)

tapi milkadeal dah keluarkan iklan yang sebiji macarons bersamaan rm1. kau beli 12biji hanya rm12 je harga lain boleh cecah rm45 k? tak termasuk postage pulak *pengsan* jadi, jom lah weh join milkadeal walaupun dulu aku tak minat pun iklan milkadeal ni, langsung tade earning pun *mukakecewa* kalau berminat nak cuba macarons , boleh pergi milkadeal (akak promo link nie)…ehehe :)

macarons

Rasanya macam berminat kalau, rasa macarons nie sedap dan harganya yang murah, tunggu balik Klang, akan ku order jugak..miahahha.

Oh yea besok pun akan dapat jugak macarons dan kek redvelvet yang di order cari cikmin.com, makasih ye kak amik order, besok kalau takde pape akan singgah ke bentog untuk amik order tersebut

Nota Yanmie : alamak tengok promo tinggal 2 hari, malam nie kena order :)

34 Comments on Macarons Oh Macarons

  1. Melinda
    March 13, 2011 at 8:47 pm (4 years ago)

    Need to find out about your macaroons. I need to find out the size and and plan to order a large quantity for an event.

    Kindly contact me. Melinda 012-213 4742

    Reply
  2. Kujie
    February 14, 2011 at 9:26 pm (4 years ago)

    banyak hari away from keyboard…tengok juga timeline orang riuh rendah pasal macaron ni…tatau apa dia

    rupanya ini bendanya…hehehe

    ketinggalan sungguh
    Kujie recently posted..Sedih Dan Rindu Bila Baca Komen IniMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:43 am (4 years ago)

      teringin order ler, semuanya di hujung jari…ehehe, order dari cikmin.com dia ada buat delivery :), hari nie nak gi amik macarons ngan redvelvet yang di order dari cikmin :)

      Reply
  3. akubiomed
    February 12, 2011 at 9:30 pm (4 years ago)

    Nampaknya Macaron mendapat perhatian. Sekepas ini akan dibuat sebagai hantaran dan menyambut tarikh lahir mengantikan cupcake dan coklat :-)
    akubiomed recently posted..Kenapa tiba-tiba MacaronMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:41 am (4 years ago)

      yes betul2 memang hangat sekarang nie, xmustahil akan menggantikan semua tu kan :)

      Reply
  4. Ikhwan Pauzi
    February 12, 2011 at 8:30 pm (4 years ago)

    makin popular la macarons ni. haha.
    Ikhwan Pauzi recently posted..Minggu kecerdasan otakMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:40 am (4 years ago)

      jangan lepaskan merasa kepopularan maarons nie, rugi…hahaha :))

      Reply
      • Ikhwan Pauzi
        February 13, 2011 at 1:37 pm (4 years ago)

        takda duit la.. haha.
        Ikhwan Pauzi recently posted..Minggu kecerdasan otakMy Profile

        Reply
  5. kakchik
    February 12, 2011 at 7:12 pm (4 years ago)

    assalamualaikum yan. nampaknya skrg ni musim ledakan macaron ya. dlm paper pun ada buat special coverage pasal macaron ni. kakchik sedang menyimpan ni untuk order dengan cikmin. dah terliur sangat dah ni. yang promo piqa bakery tu takleh online order. tapi kakchik nak order ngan cikmin juga.
    kakchik recently posted..Nak adakan kelas aktiviti wanita di rumahMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:39 am (4 years ago)

      waalaikumsalam kakchik, ha’ah lah betul tu, mana2 tmpt org sembang pasal macarons, sembang ngan abang je abang pelik apa tu macarons…hahaha

      tulah yan hari nie nak amik macarons dengan red velvet dari cikmin, yang piqa tu saje gak order coz nak rasa versi dia plak :)

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:38 am (4 years ago)

      order je..ehehe, tulah comel sgtkan, hari nie nak gi amik macarons yang di order dari cikmin.com

      Reply
  6. Liyana Lunia
    February 12, 2011 at 5:05 pm (4 years ago)

    HAAA ynn dh tanya cikmin juga nak order dekat dia ;p tapi baru tanya tanya la belum buat keputusan apa lg hihi. kak yan comell siap letak link tuu ! ni yang nak malu ni haha ;p
    Liyana Lunia recently posted..Ungunya CintaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:37 am (4 years ago)

      takpe letak link saje nk bg cepat kaya..miahhaaa *gurau*

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:37 am (4 years ago)

      amboiii taulah dia dh merasa macarons…ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:36 am (4 years ago)

      memang demam macarons yang memuncak skrg nie :))

      Reply
  7. cikmin
    February 12, 2011 at 1:41 pm (4 years ago)

    Harga lain RM45 tu untuk 30 biji macarons okeh, ada 5 flavour..Postage wajib lah untuk yang duduk jauh..hehehe.

    p/s psttt..akak pun dah beli voucher RM12 ni…hiks.. :)
    cikmin recently posted..LIVE- Beli 1 dapat 1My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 12, 2011 at 2:09 pm (4 years ago)

      Salam kak, tulah yan terpikat ngan iklan tu, mlm kang nk order, siang nie bizi, jap lg nk gi rombongan bertunang dh, harap sempat buat order tu, klu x mmg frust… oh yea bsk jgn lupa…hehehe
      yanmie recently posted..Yes dah pakai CDNMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge