Blog SuperMak


Salam semua, hari nie agak bizilah jugak, ada majlis pertunangan adik ipar, so sempat lagi tweet-tweet pagi tadi, terbaca tweet si gadis comel Liyanaa, adoiii terliur tengok macarons yang ada kat blog nye, macam2-macam jenis rupa, kalau akak pun kan ynn tak sanggup nak makan…hahaha sumpah sangat comel!

macarons

[Gambar : Liyanaa]

See comelkan, tengok gambar dah tau sedap, kalau korang lah kan, tergamak tak nak makan macarons tu? hahaha adoiii giler dah teringin sangat pulak dengan macarons atas tu sangat comel.

Sedut dari blog yiyin ye, malas lak nak taip…ehehe halal ye ynn :)

tapi milkadeal dah keluarkan iklan yang sebiji macarons bersamaan rm1. kau beli 12biji hanya rm12 je harga lain boleh cecah rm45 k? tak termasuk postage pulak *pengsan* jadi, jom lah weh join milkadeal walaupun dulu aku tak minat pun iklan milkadeal ni, langsung tade earning pun *mukakecewa* kalau berminat nak cuba macarons , boleh pergi milkadeal (akak promo link nie)…ehehe :)

macarons

Rasanya macam berminat kalau, rasa macarons nie sedap dan harganya yang murah, tunggu balik Klang, akan ku order jugak..miahahha.

Oh yea besok pun akan dapat jugak macarons dan kek redvelvet yang di order cari cikmin.com, makasih ye kak amik order, besok kalau takde pape akan singgah ke bentog untuk amik order tersebut

Nota Yanmie : alamak tengok promo tinggal 2 hari, malam nie kena order :)

34 Thoughts on “Macarons Oh Macarons

  1. Wanna try my macarons? U may order via http://missmacarons.blogspot.com :)
    fatin recently posted..Macarons Packaging IIMy Profile

  2. Melinda on March 13, 2011 at 8:47 pm said:

    Need to find out about your macaroons. I need to find out the size and and plan to order a large quantity for an event.

    Kindly contact me. Melinda 012-213 4742

  3. cupcake dah ketinggalan zaman dah ni….org mencuba idea baru :mrgreen:
    Kujie recently posted..Bertemu Blogger Blog Orang DewasaMy Profile

  4. banyak hari away from keyboard…tengok juga timeline orang riuh rendah pasal macaron ni…tatau apa dia

    rupanya ini bendanya…hehehe

    ketinggalan sungguh
    Kujie recently posted..Sedih Dan Rindu Bila Baca Komen IniMy Profile

  5. Fawwaznuha on February 14, 2011 at 1:53 pm said:

    sedapnya…bilalah akn dpt merasa macarons ni :cry:
    Fawwaznuha recently posted..Valentine’s Day…ada yang sambutkahMy Profile

  6. tak pernah lagi makan..macaroni pernah la :mrgreen:
    aizuddin recently posted..Senarai Peserta Contest Facebook AizuddincomMy Profile

  7. wahhh comel2 rsanya camne ek?
    suarapeople recently posted..Membalas Budi Baik – Tidur Bersama Gadis CantikMy Profile

  8. Order2 kak yan.. saya teringin juga ni..kasi belanjalah sekali..hehehe
    myvitrd recently posted..Mubarak letak jawatan- rakyat Mesir berpestaMy Profile

    • teringin order ler, semuanya di hujung jari…ehehe, order dari cikmin.com dia ada buat delivery :), hari nie nak gi amik macarons ngan redvelvet yang di order dari cikmin :)

  9. Nampaknya Macaron mendapat perhatian. Sekepas ini akan dibuat sebagai hantaran dan menyambut tarikh lahir mengantikan cupcake dan coklat :-)
    akubiomed recently posted..Kenapa tiba-tiba MacaronMy Profile

  10. Ikhwan Pauzi on February 12, 2011 at 8:30 pm said:

    makin popular la macarons ni. haha.
    Ikhwan Pauzi recently posted..Minggu kecerdasan otakMy Profile

  11. assalamualaikum yan. nampaknya skrg ni musim ledakan macaron ya. dlm paper pun ada buat special coverage pasal macaron ni. kakchik sedang menyimpan ni untuk order dengan cikmin. dah terliur sangat dah ni. yang promo piqa bakery tu takleh online order. tapi kakchik nak order ngan cikmin juga.
    kakchik recently posted..Nak adakan kelas aktiviti wanita di rumahMy Profile

    • waalaikumsalam kakchik, ha’ah lah betul tu, mana2 tmpt org sembang pasal macarons, sembang ngan abang je abang pelik apa tu macarons…hahaha

      tulah yan hari nie nak amik macarons dengan red velvet dari cikmin, yang piqa tu saje gak order coz nak rasa versi dia plak :)

  12. tetiba mengidam nak makan macaroon lak..
    adoi…
    mamasuri recently posted..Limited Edition RED BlackBerry® Torch™ 9800My Profile

  13. HAAA ynn dh tanya cikmin juga nak order dekat dia ;p tapi baru tanya tanya la belum buat keputusan apa lg hihi. kak yan comell siap letak link tuu ! ni yang nak malu ni haha ;p
    Liyana Lunia recently posted..Ungunya CintaMy Profile

  14. macam best jer, bwahhahaha
    Anip recently posted..Getah Pengikat Rambut Daripada Kondom TerpakaiMy Profile

  15. wow!!
    demam macarons sekarang
    mie recently posted..Contest – Kisah Pelaut Terlampau PilihanMy Profile

  16. huhu kak yan beli la lebih

    Terkini : Hotel Paling Pelik Di Dunia
    suffer8zine recently posted..Fakta Menarik Tentang TidurMy Profile

  17. Harga lain RM45 tu untuk 30 biji macarons okeh, ada 5 flavour..Postage wajib lah untuk yang duduk jauh..hehehe.

    p/s psttt..akak pun dah beli voucher RM12 ni…hiks.. :)
    cikmin recently posted..LIVE- Beli 1 dapat 1My Profile

  18. Blog Updated : mengidam benda comel nie http://t.co/HJ2xcWH

  19. Macarons Oh Macarons http://bit.ly/gjeK9p (via @yanmie)

  20. Blog Updated : Macarons Oh Macarons http://bit.ly/ey68pZ cc – @liyanaLunia ehehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation