Jalan-Jalan Ke Genting Highland

Hi semua, semalam Buat-buat sibuk sebab membawa diri bersama anak-beranak ke Genting Highland, hehehe. Takde plan pun sebenarnya, tetiba en.hubby kata nak ajak gi Genting. So layan kan je, makasih sayang bawa kami gi sana. Seronok sangat dapat berhibur dengan budak kecik 2 orang nie, sebenarnya dah lama jugak tak naik genting nie. last masa bila ye??…ha sampai tak ingat tu memang dah lama lah tu tak naik, hehehe…

genting-skyway

Kereta Kabel

Layan gambar ye, kadang-kadang layan gambar lagi best, dari gambar boleh menceritakan segala-galanya, so takperlu nak taip panjang-panjang, Yan lebih suka tengok gambar sebenarnya dari baca entry panjang-panjang, bagi Yan 1 terapi bila masuk satu-satu blog kalau ada di selitkan gambar, suka nak tengok dan seterusnya suka nak baca.

genting skyway

Gelagat budak kecik 2 orang, mula-mula gayat, lama-lama ok, siap boleh bergelak dalam tu

genting highland

My Hero, comel-comel belaka…ehehe

Genting

Gambar maknye buh sekeping je boleh tak? hehee *low profile konon*

makan

Susah betul nak cari menu nasi kat Genting nie, pusing sana sini tak jumpa, yang ada kat food court kat 1st world hotel, makanan biasa-biasa je, Aiman pulak taknak makan, jadiknya order 3 nasik goreng, 2 milo ais dan 2 ribena, harga untuk semua tu RM 50.00. standardlah kan tempat macam nie makan-makan memang mahal, nak makan kat KFC, MCD, Pizza yang ala-ala macam tu memang dah tak lalu, sebut je rasa nak muntah sebab selalu sangat makan, maklumlah anak-anak nie minat makan fast food…huhuhu.

Later Yan update lagi, ada banyak sangat gambar, nak pilih-pilih dulu…ehehe

Nota Yanmie : gambar atas semua snap dari gadget terbaruku, kekekee…

You may also like

35 Comments

    1. uiks lama bah itu 10thn…ehehe, nda apa nanti cuti skul blh bawa budak2 pigi sana, sure diorang suka tu 😆

      ala Lan, kamera kecik ja bah, bkn mcm kamu 😆

  1. uwaaaaa..yanmie dah beli dslr lah tu…. 😛 tahniah ya..semoga makin banyak gambar cantik2 lepas ni…

    sorry yan..akan takde masa nak tlg masukkan script tu lagi..ni pun jenguk kejap jek..
    cikmin recently posted..Sampai BilaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge