Blog SuperMak


Salam semua, ingat tak entry semalam Cuba teka nak ke mana? nampaknya seorang pun tak berjaya meneka, even dah bagi clue (melalui foursquare)  kat twitter pun masih belum ada yang meneka, ingat kalau ada yang berjaya meneka nak lah jugak bagi adiah sikit, ehhee saje taknak bagitau kat entry tu nak bagi hadiah kalau jawab dengan betul, nak tengok korang ikhlas ke tak jawab…kehkehkeh.

acer aspire one

Sangat ceria okeh muka ku…miahahaha *mentang2 aku gemuk, Eyriqazz kata aku mengandung..miahaha doakanlah ye*

Okehlah menjawab pada entry semalam, lokasi yang kami tuju adalah ke Pejabat Alansar di Bandar Baru Bangi untuk mengambil hadiah dari Sponser Contest Acer Aspire One Blog Denaihati, Alhamdulillah Blog ini merupakan pemenang utama untuk Contest Acer Aspire One tersebut bagi kategori Top Link Referer *bangga di situ*

acer aspire one

Hadiah di sampaikan oleh En. Haji Khanafi MD Alansar *sangat peramah*

Memang seronok dapat jumpa dengan penaja, mereka baik hati dan peramah, dekat 30 minit jugak ler bersembang-sembang dengan diorang, serba sedikit tahulah jugak apa projek yang dijalankan oleh Syarikat Alansar, dan pastinya ada yang menarik minat Yan.

acer aspire one

Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang *muka hepi semacam je* , asalnya cuma suka-suka masuk contest tersebut, dan tak sangka ianya berhasil, terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini.

acer aspire one

Yes nielah dia Acer Aspire One model D255E Series *spec later kita citer ye*

acer aspire one

Keyboardnya sangat comel

acer aspire one

Biru sebiru blogku…ehehe

acer aspire one

Beg Notebook tersebut, sangat comel, Targus lagi tu…ehehe

acer aspire one

Nampaknya kena cari lagi satu, bagi cukup untuk kami 4 beranak nie…ehehe *gurau*, laptop Acer tu dah bertahun-tahun guna, Dapat Laptop Dell Inspiron dari En.Hubby baru lagi tak silap dalam 4-5 bulan kot, lepas tu dapat pulak HTC Desire Z kini milikku. Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Yan percaya semua ini rezeki dari Allah Ta’ala.

acer aspire one

Kemas laptop macam kemas buku, tindih je…ehehe

Jumpa Denaihati? oh takde, dia takde kat sana, tak taulah kalau dia menyamar jadi orang lain…hahaha nak gak tengok muka denaihati nie, ada jugak cuba korek-korek pasal dia dari penaja, nampaknya dah sepakat dengan penaja taknak bagitau kot…miahahhaa jawabnya tinggal tanda tanya..kehkehkeh…

Sekali lagi sebelum Yan mengakhiri entry ini, Terima kasih buat Bro Denaihati dan jugak buat semua penaja iaitu Alansarproperties.com, xztly.comAnishaOnlineMalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbangkan  hadiah kepada semua pemenang Contest tersebut.

Nota Yanmie : Rajin-rajin masuk Blog Denaihati, insyaallah lepas nie ada contest lagi gempak, hadiahnya dah dapat clue dari penaja…ehehe, memang berbaloi-baloi, so rajin-rajin lepak blog beliau.

92 Thoughts on “Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja

  1. murah rezki alhamdulillah :)
    cikgu azim recently posted..Watak Realistik Dragon BallMy Profile

  2. wah..mantab nih hadiahnya^^
    Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah recently posted..massMy Profile

  3. Aqiqah on March 29, 2011 at 7:28 am said:

    salam kenal…sukses selalu…Di tunggu kunjungannya:)

  4. wah, best nya, aku skrg pon pakai acer, tp acer yg denaihati bagi sangat cantik, warna warni, aku plak hitan kusam jer, hehe

  5. :grin: taniah sis….jeles sgt
    suzierahman recently posted..Inginku sentuh hatimuMy Profile

  6. tahniah kak yan. tak sangka mcm2 dh berlaku kat kak yan. lama sgt tak msk blog kak yan nie..
    razis recently posted..Program Realiti Terbaru TV3 – Sejuta ImpianMy Profile

  7. mampir pertama untuk berkenalan disini
    SEO FRIENDLY recently posted..5 Essential Techniques in Building a SEO WebsiteMy Profile

  8. owh3! mmg lawanyer hadiah, yan..taniah skali lagi… sorry eks psl akak pon ingat yan preg… so bole juin the club…ehehhehe..jgn mare eh, yan….
    akuzle ayu recently posted..I’ve Got the Power with Sucker PunchMy Profile

  9. Tahniah Puan…
    kapan yah saya bisa dapat hadiah seperti ini.
    Bang Iwan recently posted..Education and HabituationMy Profile

  10. ProfHariz on February 19, 2011 at 8:45 am said:

    Bestnya……. Rezeki Akak :)

  11. Tahniah yanmie.. Laptop tu mmg cun! :razz:
    Marvin recently posted..Maxis10 Review – Apple iPad and Wifi Modem E5832My Profile

  12. kakyan..dgn duka citanya sy mengumumkan denaihati.com tersalah result tu..hehehe
    farah recently posted..Sahabat Macam Iklan Astro – Macam-macam Ada!My Profile

  13. Terhidu bau kedai komputer dekat sini…. segera meluru… hahaha

  14. RT @yanmie: Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://bit.ly/gaiUah

  15. ada terbau laptop bau kedai ni hehe

    dasyatttt dasyatt ..hehe
    tahniah kak yan

  16. tahniah la kak. jeles pulak saya tengok. apa2 pun akak memang the best coz menang kontest tu
    slimdiet2 recently posted..Tips senaman berjalan kakiMy Profile

  17. tahniah ye yan…akak tumpang bangga..semoga blog ni akan terus suksess kan…akak ingatkan atas tu lah denaihati…malu2 kucing jugak ya dia..
    cikmin recently posted..LIVE- OPERASI CM MACARONS DIHENTIKANMy Profile

  18. Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://bit.ly/gaiUah

  19. Best tu guna Aspire One.. kecik dan ringan.. lagi senang nak bawa p mana2.. ehh.. ni macam promosi plk :D
    apapun.. tahniah juga Yan..
    kulanz recently posted..Ketahui Siapa Membuang Anda daripada Senarai Rakan FacebookMy Profile

    • Salam lan, mana ko pegi lama betul nda nmpk bayang, kadang aku ada ja di blogmu but mls mau tggl jejak coz nmpk mcm nda ada penunggu, ehehe bizi ka?

      betul tu lan, acer aspire tu ringan betul bah, mcm mau sama berat sama htc ku…eehehhe *jangan percaya* ha’ah bah itu promosi untuk denaihati dan jugak untuk sponser…ehehehe :)

  20. Smart laptop tu
    tahniah yer kak
    wazy recently posted..Aizat-Sungai LuiMy Profile

  21. yan tu ade 3 kasi satula yang kecik pon jadi la..
    edy recently posted..The Mechanic 2011 TS XviD-iLLUSiON Kingdom-ReleaseMy Profile

  22. peh dapat laptop sebijik
    best-best

  23. wahhh tahniah kak yan!

    Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang
    suffer8zine recently posted..Utusan Rasmi Dari Devilzc0deMy Profile

  24. tahniah la kawan :-)
    comel kan netbook aspire one tu :-)
    tpinky recently posted..Ill Always Pray For Your HappinessMy Profile

  25. wah..
    besnye akak..
    dpt laptop acer..
    kaler biru lak tu..
    bes2..~
    syu90 recently posted..masak dan makan beramai-ramaiMy Profile

  26. Ikhwan Pauzi on February 17, 2011 at 4:19 pm said:

    pewitt.. bagi satu laptop. hehe.. btw, tahniah la kakyan !
    Ikhwan Pauzi recently posted..Akhirnya pomporompom pom pom! parapapapa !My Profile

  27. wow!!
    xnak share ke hadiah tu..
    tahniah..
    eheheeee
    mie recently posted..Contest – Kisah Pelaut Terlampau PilihanMy Profile

  28. wah bee jeles lah kak :) huhu kan laptop bee selalu meragam..kih2 erm..

  29. salam yanmie.. wahhh bestnya dpt hadiah laptop u. Kira berbaloi jgk la usaha yanmie selama ni kan. Keep it up ya semoga terus success. Klu ada hadiah lebih share2 la dgn kami ye hehe
    halen recently posted..Welcome Friends Giveaway!!!My Profile

  30. Tahniah kak yan.. ni spec 10′ inci ke.. cantik biru tu.. tahniah kak yan
    myvitrd recently posted..SELAMAT TAHUN BARU CHINAMy Profile

  31. Wan Perlis on February 17, 2011 at 2:40 pm said:

    best la kakyan
    blog top blh la menang

  32. tahniah yan..
    berbaloi2 usaha sepanjang tahun lepas…
    kakngah recently posted..titanicMy Profile

  33. wahhhhh.
    best2!
    tahniah sekali lagi kak yan!

  34. wahhh tahniah kak yan…good2
    suarapeople recently posted..Anak Rohana Jalil Jelas Hubungan Cinta Yusry KRUMy Profile

  35. fuuuuuuuuuuuuuuuu, chun gilerrrrrr, meleleh air liur tgk, mmc chun btol.

    congrat.

    murah rezeki, kontest makan kuar mlm ni
    matjoe recently posted..Roadtax Kereta Mewah Malaysia Porsche PanameraMy Profile

  36. Tahniah kak yan..uihh..lepas nie lagilah semangat berblogging..ehh..betullah kata iman tuhh..betul kerr preggy..nak keluarkan entri nie..wakakaka
    JEJAI recently posted..MELODI – DIRA DAN ZIZAN BAKAL GANTI FARA DAN WAHIDMy Profile

  37. tahniah akak..caiyok2 usaha tangga kejayaan..balik kg boleh azie pinjam heheh..gurau jer…like blog yanmiionline.com..Terbaik Bah…

  38. tahniah kak yan.. haha smpt lg gelak tgk komen kt atas. preggy ke?
    cik dara recently posted..Kek Batik CikDaraMy Profile

  39. wah bestnya dapat free…huhuhu..saya pon der satu lappy ni tp kaler pepel hee..tp kn bl lah..huhu
    congrats akak
    eiyda recently posted..Jom makan-makan Resepi SpaghettiMy Profile

  40. La baru nak melihat gambar rupa DenaiHati tidak kesampaian. Memamang lelaki misteri :-)

  41. tahniah,…u deserve it..ehh,kak yan preggy ke?
    eyriqazz recently posted..Milo Fuze Jam-Packed ContestHadiah Yang Cukup Menggiurkan HatiMy Profile

  42. RT @yanmie: Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://selangorbloggers.com/read/22791

  43. Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://selangorbloggers.com/read/22791

  44. RT @yanmie: terima kasih @denaihati untuk Acer Aspire One warna biru ini http://bit.ly/gaiUah :)

  45. RT @yanmie: terima kasih @denaihati untuk Acer Aspire One warna biru ini http://bit.ly/gaiUah :)

  46. terima kasih @denaihati untuk Acer Aspire One warna biru ini http://bit.ly/gaiUah :)

  47. RT @yanmie: Blog Updated : Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://bit.ly/e3gnvz

  48. Blog Updated : Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://bit.ly/e3gnvz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation