Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja

Salam semua, ingat tak entry semalam Cuba teka nak ke mana? nampaknya seorang pun tak berjaya meneka, even dah bagi clue (melalui foursquare)  kat twitter pun masih belum ada yang meneka, ingat kalau ada yang berjaya meneka nak lah jugak bagi adiah sikit, ehhee saje taknak bagitau kat entry tu nak bagi hadiah kalau jawab dengan betul, nak tengok korang ikhlas ke tak jawab…kehkehkeh.

acer aspire one

Sangat ceria okeh muka ku…miahahaha *mentang2 aku gemuk, Eyriqazz kata aku mengandung..miahaha doakanlah ye*

Okehlah menjawab pada entry semalam, lokasi yang kami tuju adalah ke Pejabat Alansar di Bandar Baru Bangi untuk mengambil hadiah dari Sponser Contest Acer Aspire One Blog Denaihati, Alhamdulillah Blog ini merupakan pemenang utama untuk Contest Acer Aspire One tersebut bagi kategori Top Link Referer *bangga di situ*

acer aspire one

Hadiah di sampaikan oleh En. Haji Khanafi MD Alansar *sangat peramah*

Memang seronok dapat jumpa dengan penaja, mereka baik hati dan peramah, dekat 30 minit jugak ler bersembang-sembang dengan diorang, serba sedikit tahulah jugak apa projek yang dijalankan oleh Syarikat Alansar, dan pastinya ada yang menarik minat Yan.

acer aspire one

Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang *muka hepi semacam je* , asalnya cuma suka-suka masuk contest tersebut, dan tak sangka ianya berhasil, terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini.

acer aspire one

Yes nielah dia Acer Aspire One model D255E Series *spec later kita citer ye*

acer aspire one

Keyboardnya sangat comel

acer aspire one

Biru sebiru blogku…ehehe

acer aspire one

Beg Notebook tersebut, sangat comel, Targus lagi tu…ehehe

acer aspire one

Nampaknya kena cari lagi satu, bagi cukup untuk kami 4 beranak nie…ehehe *gurau*, laptop Acer tu dah bertahun-tahun guna, Dapat Laptop Dell Inspiron dari En.Hubby baru lagi tak silap dalam 4-5 bulan kot, lepas tu dapat pulak HTC Desire Z kini milikku. Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Yan percaya semua ini rezeki dari Allah Ta’ala.

acer aspire one

Kemas laptop macam kemas buku, tindih je…ehehe

Jumpa Denaihati? oh takde, dia takde kat sana, tak taulah kalau dia menyamar jadi orang lain…hahaha nak gak tengok muka denaihati nie, ada jugak cuba korek-korek pasal dia dari penaja, nampaknya dah sepakat dengan penaja taknak bagitau kot…miahahhaa jawabnya tinggal tanda tanya..kehkehkeh…

Sekali lagi sebelum Yan mengakhiri entry ini, Terima kasih buat Bro Denaihati dan jugak buat semua penaja iaitu Alansarproperties.com, xztly.comAnishaOnlineMalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbangkan  hadiah kepada semua pemenang Contest tersebut.

Nota Yanmie : Rajin-rajin masuk Blog Denaihati, insyaallah lepas nie ada contest lagi gempak, hadiahnya dah dapat clue dari penaja…ehehe, memang berbaloi-baloi, so rajin-rajin lepak blog beliau.

92 Comments on Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja

  1. Aqiqah
    March 29, 2011 at 7:28 am (3 years ago)

    salam kenal…sukses selalu…Di tunggu kunjungannya:)

    Reply
  2. Juan
    February 27, 2011 at 4:58 pm (4 years ago)

    wah, best nya, aku skrg pon pakai acer, tp acer yg denaihati bagi sangat cantik, warna warni, aku plak hitan kusam jer, hehe

    Reply
  3. akuzle ayu
    February 20, 2011 at 1:16 pm (4 years ago)

    owh3! mmg lawanyer hadiah, yan..taniah skali lagi… sorry eks psl akak pon ingat yan preg… so bole juin the club…ehehhehe..jgn mare eh, yan….
    akuzle ayu recently posted..I’ve Got the Power with Sucker PunchMy Profile

    Reply
  4. ProfHariz
    February 19, 2011 at 8:45 am (4 years ago)

    Bestnya……. Rezeki Akak :)

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:18 pm (4 years ago)

      miahaha hiks saje je bikin suspen…miahahha berdebar2 tau, laju je nk DM denaihati…wakaka

      Reply
  5. Jericho
    February 18, 2011 at 5:55 pm (4 years ago)

    Terhidu bau kedai komputer dekat sini…. segera meluru… hahaha

    Reply
  6. nuRuL
    February 18, 2011 at 1:32 pm (4 years ago)

    RT @yanmie: Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://bit.ly/gaiUah

    Reply
  7. nuriz
    February 18, 2011 at 11:51 am (4 years ago)

    ada terbau laptop bau kedai ni hehe

    dasyatttt dasyatt ..hehe
    tahniah kak yan

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:19 pm (4 years ago)

      hehee dah kurang dh baunya coz dh rasmi :)

      Reply
  8. slimdiet2
    February 18, 2011 at 11:21 am (4 years ago)

    tahniah la kak. jeles pulak saya tengok. apa2 pun akak memang the best coz menang kontest tu
    slimdiet2 recently posted..Tips senaman berjalan kakiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:24 pm (4 years ago)

      makasih yea :)
      syukur alhamdulillah rezeki :)

      Reply
      • slimdiet2
        February 23, 2011 at 1:02 am (4 years ago)

        sama-sama kak

        Reply
  9. cikmin
    February 18, 2011 at 10:14 am (4 years ago)

    tahniah ye yan…akak tumpang bangga..semoga blog ni akan terus suksess kan…akak ingatkan atas tu lah denaihati…malu2 kucing jugak ya dia..
    cikmin recently posted..LIVE- OPERASI CM MACARONS DIHENTIKANMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:24 pm (4 years ago)

      Makasih kak, amin2 mudahan :)
      denaihati low profile kak :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:26 pm (4 years ago)

      Salam lan, mana ko pegi lama betul nda nmpk bayang, kadang aku ada ja di blogmu but mls mau tggl jejak coz nmpk mcm nda ada penunggu, ehehe bizi ka?

      betul tu lan, acer aspire tu ringan betul bah, mcm mau sama berat sama htc ku…eehehhe *jangan percaya* ha’ah bah itu promosi untuk denaihati dan jugak untuk sponser…ehehehe :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:26 pm (4 years ago)

      ha’ah betul tu, berbaloi-baloi :)

      Reply
  10. wazy
    February 17, 2011 at 9:30 pm (4 years ago)

    Smart laptop tu
    tahniah yer kak
    wazy recently posted..Aizat-Sungai LuiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:28 pm (4 years ago)

      memang smart, makasih wazy :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:29 pm (4 years ago)

      hahahahhahahaaa :))

      Reply
  11. hazwan
    February 17, 2011 at 7:04 pm (4 years ago)

    peh dapat laptop sebijik
    best-best

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:30 pm (4 years ago)

      ha’ah memang beest, makasih kpd denaihati dan jugak pada semua penaja contest :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:30 pm (4 years ago)

      Makasih am :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:30 pm (4 years ago)

      Makasih, ha’ah memang comel :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 10:31 pm (4 years ago)

      Ha’ah Syukur Alhamdulillah :)

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 4:17 pm (4 years ago)

      makasih, smlm ingat nk share tp xramai yg meneka di entry sblm nie :P
      yanmie recently posted..Cuba teka nak ke manaMy Profile

      Reply
  12. bee
    February 17, 2011 at 4:04 pm (4 years ago)

    wah bee jeles lah kak :) huhu kan laptop bee selalu meragam..kih2 erm..

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 4:16 pm (4 years ago)

      tak yah jeles…ehehe, next time try join contest di blog denaihati, manatau ada rezeki, akak mulanya masuk cuma sekadar suka2 :)
      yanmie recently posted..Cuba teka nak ke manaMy Profile

      Reply
  13. halen
    February 17, 2011 at 3:42 pm (4 years ago)

    salam yanmie.. wahhh bestnya dpt hadiah laptop u. Kira berbaloi jgk la usaha yanmie selama ni kan. Keep it up ya semoga terus success. Klu ada hadiah lebih share2 la dgn kami ye hehe
    halen recently posted..Welcome Friends Giveaway!!!My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 4:15 pm (4 years ago)

      Salam Halen,

      Alhamdulillah syukur rezeki, makasih yea…ingat smlm nk kasik hadiah tp xde yg jwb dgn betul…ehehe
      yanmie recently posted..Cuba teka nak ke manaMy Profile

      Reply
  14. myvitrd
    February 17, 2011 at 3:25 pm (4 years ago)

    Tahniah kak yan.. ni spec 10′ inci ke.. cantik biru tu.. tahniah kak yan
    myvitrd recently posted..SELAMAT TAHUN BARU CHINAMy Profile

    Reply
  15. Wan Perlis
    February 17, 2011 at 2:40 pm (4 years ago)

    best la kakyan
    blog top blh la menang

    Reply
  16. kakngah
    February 17, 2011 at 2:25 pm (4 years ago)

    tahniah yan..
    berbaloi2 usaha sepanjang tahun lepas…
    kakngah recently posted..titanicMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 4:12 pm (4 years ago)

      Makasih kakngah, syukur alhamdulillah

      Reply
  17. hakimfaridzul
    February 17, 2011 at 2:06 pm (4 years ago)

    wahhhhh.
    best2!
    tahniah sekali lagi kak yan!

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 2:11 pm (4 years ago)

      Makasih yea :)

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 1:43 pm (4 years ago)

      hiks xdelah, buncit je tu..baju tu mmg jenis kembang…ehehe, klu ada jgn risau akak mesti bgtau punya :)
      yanmie recently posted..Cuba teka nak ke manaMy Profile

      Reply
  18. azie
    February 17, 2011 at 1:11 pm (4 years ago)

    tahniah akak..caiyok2 usaha tangga kejayaan..balik kg boleh azie pinjam heheh..gurau jer…like blog yanmiionline.com..Terbaik Bah…

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 1:14 pm (4 years ago)

      Makasih azie, hikhik klu blk kg nnti blh buka cc, pakat2 semua ada laptop…ehehe

      Reply
  19. cik dara
    February 17, 2011 at 1:01 pm (4 years ago)

    tahniah kak yan.. haha smpt lg gelak tgk komen kt atas. preggy ke?
    cik dara recently posted..Kek Batik CikDaraMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 1:02 pm (4 years ago)

      hahaha besan akak tu mmg kejenya nyakat je, mentang2 lah wife dia tu slim…ehehe

      Reply
  20. eiyda
    February 17, 2011 at 12:59 pm (4 years ago)

    wah bestnya dapat free…huhuhu..saya pon der satu lappy ni tp kaler pepel hee..tp kn bl lah..huhu
    congrats akak
    eiyda recently posted..Jom makan-makan Resepi SpaghettiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 1:01 pm (4 years ago)

      Alhamdulillah syukur sangat…ehehe
      wah yeker…hahaha pepel pun lawa jgk, makasih ye eiyda :)

      Reply
  21. akubiomed
    February 17, 2011 at 12:59 pm (4 years ago)

    La baru nak melihat gambar rupa DenaiHati tidak kesampaian. Memamang lelaki misteri :-)

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 1:00 pm (4 years ago)

      hahhaa tulah pasal, mmg lelaki misteri, low profile. kalau tak leh jaja gambar dia kat sini…ehehe

      Reply
  22. yanmie
    February 17, 2011 at 4:51 am (4 years ago)

    Blog Updated : Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja http://bit.ly/e3gnvz

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge