Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja

Salam semua, ingat tak entry semalam Cuba teka nak ke mana? nampaknya seorang pun tak berjaya meneka, even dah bagi clue (melalui foursquare)  kat twitter pun masih belum ada yang meneka, ingat kalau ada yang berjaya meneka nak lah jugak bagi adiah sikit, ehhee saje taknak bagitau kat entry tu nak bagi hadiah kalau jawab dengan betul, nak tengok korang ikhlas ke tak jawab…kehkehkeh.

acer aspire one

Sangat ceria okeh muka ku…miahahaha *mentang2 aku gemuk, Eyriqazz kata aku mengandung..miahaha doakanlah ye*

Okehlah menjawab pada entry semalam, lokasi yang kami tuju adalah ke Pejabat Alansar di Bandar Baru Bangi untuk mengambil hadiah dari Sponser Contest Acer Aspire One Blog Denaihati, Alhamdulillah Blog ini merupakan pemenang utama untuk Contest Acer Aspire One tersebut bagi kategori Top Link Referer *bangga di situ*

acer aspire one

Hadiah di sampaikan oleh En. Haji Khanafi MD Alansar *sangat peramah*

Memang seronok dapat jumpa dengan penaja, mereka baik hati dan peramah, dekat 30 minit jugak ler bersembang-sembang dengan diorang, serba sedikit tahulah jugak apa projek yang dijalankan oleh Syarikat Alansar, dan pastinya ada yang menarik minat Yan.

acer aspire one

Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang *muka hepi semacam je* , asalnya cuma suka-suka masuk contest tersebut, dan tak sangka ianya berhasil, terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini.

acer aspire one

Yes nielah dia Acer Aspire One model D255E Series *spec later kita citer ye*

acer aspire one

Keyboardnya sangat comel

acer aspire one

Biru sebiru blogku…ehehe

acer aspire one

Beg Notebook tersebut, sangat comel, Targus lagi tu…ehehe

acer aspire one

Nampaknya kena cari lagi satu, bagi cukup untuk kami 4 beranak nie…ehehe *gurau*, laptop Acer tu dah bertahun-tahun guna, Dapat Laptop Dell Inspiron dari En.Hubby baru lagi tak silap dalam 4-5 bulan kot, lepas tu dapat pulak HTC Desire Z kini milikku. Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Yan percaya semua ini rezeki dari Allah Ta’ala.

acer aspire one

Kemas laptop macam kemas buku, tindih je…ehehe

Jumpa Denaihati? oh takde, dia takde kat sana, tak taulah kalau dia menyamar jadi orang lain…hahaha nak gak tengok muka denaihati nie, ada jugak cuba korek-korek pasal dia dari penaja, nampaknya dah sepakat dengan penaja taknak bagitau kot…miahahhaa jawabnya tinggal tanda tanya..kehkehkeh…

Sekali lagi sebelum Yan mengakhiri entry ini, Terima kasih buat Bro Denaihati dan jugak buat semua penaja iaitu Alansarproperties.com, xztly.comAnishaOnlineMalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbangkan  hadiah kepada semua pemenang Contest tersebut.

Nota Yanmie : Rajin-rajin masuk Blog Denaihati, insyaallah lepas nie ada contest lagi gempak, hadiahnya dah dapat clue dari penaja…ehehe, memang berbaloi-baloi, so rajin-rajin lepak blog beliau.

92 thoughts on “Dapat Acer Aspire One – Terima Kasih Buat Denaihati Dan Penaja

  1. wah, best nya, aku skrg pon pakai acer, tp acer yg denaihati bagi sangat cantik, warna warni, aku plak hitan kusam jer, hehe

    1. Salam lan, mana ko pegi lama betul nda nmpk bayang, kadang aku ada ja di blogmu but mls mau tggl jejak coz nmpk mcm nda ada penunggu, ehehe bizi ka?

      betul tu lan, acer aspire tu ringan betul bah, mcm mau sama berat sama htc ku…eehehhe *jangan percaya* ha’ah bah itu promosi untuk denaihati dan jugak untuk sponser…ehehehe :)

  2. tahniah akak..caiyok2 usaha tangga kejayaan..balik kg boleh azie pinjam heheh..gurau jer…like blog yanmiionline.com..Terbaik Bah…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge