Cuba teka nak ke mana?

Salam semua, yeay dah lama tak live blog, time entry ini di taip, Yan duk dalam kereta sambil en.hubby drive kereta, hehehe. Selalunya on twitter je dalam kereta, nie nak live sikit kat korang…kehkehkeh

null

Ha ye Yan bersama-sama hero tercinta dalam perjalanan ke satu tempat, kalau terer cuba teka kami nak ke mana?

Posted from WordPress for Android

20 Comments on Cuba teka nak ke mana?

    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:59 am (4 years ago)

      ehehe betul2, saje letak gmbr tu, nasib baik blh resize kt htc tu, risau gak klu gmbr tu paparannya besar kt laptop nie..ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:58 am (4 years ago)

      salah2…kah3 nnti akak citer akak pi mana..kehkehkeh

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:57 am (4 years ago)

      miahahhaa akak nie buat lawak lah, mana leh round d world dgn keta je

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:57 am (4 years ago)

      hahahaa taklah, xpegi pun semua tu…ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:57 am (4 years ago)

      yes betul ke suatu tempat…hahhaa tp tempat apa??

      Reply
  1. azie
    February 16, 2011 at 4:33 pm (4 years ago)

    jalan-jalan cari keperluan Dapur..Betul x akak..

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:56 am (4 years ago)

      eh napa komen xbuh nama blog, kena buh ler senang org nk gi terjah blog azie plak, brg dapur dh cari dh…nie brg lain…ehehe

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:55 am (4 years ago)

      amboiii klu ada adiah baru nak teka ye? hahaha

      Reply
  2. Ikhwan Pauzi
    February 16, 2011 at 3:16 pm (4 years ago)

    nak tengok drift kot.
    Ikhwan Pauzi recently posted..Minggu kecerdasan otakMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge