Cuba teka nak ke mana?

Salam semua, yeay dah lama tak live blog, time entry ini di taip, Yan duk dalam kereta sambil en.hubby drive kereta, hehehe. Selalunya on twitter je dalam kereta, nie nak live sikit kat korang…kehkehkeh

null

Ha ye Yan bersama-sama hero tercinta dalam perjalanan ke satu tempat, kalau terer cuba teka kami nak ke mana?

Posted from WordPress for Android

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

20 thoughts on “Cuba teka nak ke mana?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge