Buat-buat sibuk boleh tak?

Assalamualaikum semua, maaflah ye blog nie terabai sekejap (macamlah ada yang menanti entry) maklumlah mood nak online agak kurang sejak dapat gadget baru nie, hehehe. later Yan cerita pasal Gadget baru Yan tu ye (kawan-kawan twitter tau apa gadget baru tu). ehehee…korang kawan twitter jangan kecoh dulu tau!!

aiman dan haziq

2 hari berturut-turut jalan sana sini, tu yang agak bizi, even ada masa pun sekejap je untuk intai-intai blog nie dan blog kengkawan, kadang tu ada jugak kat twitter tapi sungguh xde feel coz macam Yan cakap tadi, bizi dengan Gadget baru…ehehehe

 

Yang pastinya bertimbun-timbun rasanya entry yang tertangguh nie, maklumlah dah blog up to date kan (up to date lah sangat kan, hehehe) , kejap lagi nak pergi jalan-jalan cari makan, jauh sikit, luar dari kawasan KL dan Selangor. Tempat nie lama jugak tak pergi, yang pastinya tempat nie memang tempat best!!

later yang update entry yang bertimbun tu yea .

 

Nota Yanmie : Cuba teka nak ke mana??

 

 

23 thoughts on “Buat-buat sibuk boleh tak?

    1. Yan kadang wiken mmg tak sibuk kak, coz wiken abang selalu keje, so wiken ke hari biasa ke sama je, so bila wiken abang tak keje memang seharusnya kami anak beranak melompat gembira sebab dapat bersama2 menghabiskan masa bersama, maksudnya disini kualiti time tu :lol:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge