Buat-buat sibuk boleh tak?

Assalamualaikum semua, maaflah ye blog nie terabai sekejap (macamlah ada yang menanti entry) maklumlah mood nak online agak kurang sejak dapat gadget baru nie, hehehe. later Yan cerita pasal Gadget baru Yan tu ye (kawan-kawan twitter tau apa gadget baru tu). ehehee…korang kawan twitter jangan kecoh dulu tau!!

aiman dan haziq

2 hari berturut-turut jalan sana sini, tu yang agak bizi, even ada masa pun sekejap je untuk intai-intai blog nie dan blog kengkawan, kadang tu ada jugak kat twitter tapi sungguh xde feel coz macam Yan cakap tadi, bizi dengan Gadget baru…ehehehe

 

Yang pastinya bertimbun-timbun rasanya entry yang tertangguh nie, maklumlah dah blog up to date kan (up to date lah sangat kan, hehehe) , kejap lagi nak pergi jalan-jalan cari makan, jauh sikit, luar dari kawasan KL dan Selangor. Tempat nie lama jugak tak pergi, yang pastinya tempat nie memang tempat best!!

later yang update entry yang bertimbun tu yea .

 

Nota Yanmie : Cuba teka nak ke mana??

 

 

23 Comments on Buat-buat sibuk boleh tak?

    • yanmie
      March 1, 2011 at 3:02 am (4 years ago)

      bizi sangat macam mana tu?? dah abis ke praktikal?

      Reply
    • yanmie
      March 1, 2011 at 3:02 am (4 years ago)

      ehehe salah, kan dah mention tu jln jauh sikit, jauh dr sel dan kl…ehehe, kami ke genting highland :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 1, 2011 at 3:03 am (4 years ago)

      akak kadang tak jugak coz kadang wiken abang keje, so time dia xkeje memang syioklah blh jenjalan :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 1, 2011 at 3:05 am (4 years ago)

      sebenarnya time mcm nie yg di tunggu2…ehehe :lol:

      Reply
  1. Kujie
    February 27, 2011 at 11:37 am (4 years ago)

    tak payah nak buat buat sibuk…kalau sabtu ahad memang sibuk sgt dengan dunia offline..haha
    mcm le isnin – jumaat tu teruk sgt keerja
    sabtu ahad je nak berfoye foye :lol:
    Kujie recently posted..Gambar Pada ProfileMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 1, 2011 at 3:06 am (4 years ago)

      Yan kadang wiken mmg tak sibuk kak, coz wiken abang selalu keje, so wiken ke hari biasa ke sama je, so bila wiken abang tak keje memang seharusnya kami anak beranak melompat gembira sebab dapat bersama2 menghabiskan masa bersama, maksudnya disini kualiti time tu :lol:

      Reply
  2. Ikhwan Pauzi
    February 27, 2011 at 11:14 am (4 years ago)

    kuetiaw kat putrajaya ? haha.. teka je.. gadget apa tu?? macam best je.. haha.. bila mau buat review acer aspire?
    Ikhwan Pauzi recently posted..Aku Ada Impian- Part 5 – PhotographerMy Profile

    Reply
  3. leha
    February 27, 2011 at 11:09 am (4 years ago)

    hehehe . boleh tu kak buat sibuk3. ngeee :D pi melaka erk? hehehe :D
    leha recently posted..Semoga ia dipermudahkan My Profile

    Reply
  4. azie
    February 27, 2011 at 10:51 am (4 years ago)

    Akak nak pergi putrajaya ke?. teka jer..nama pun sesi teka meneka kan hehehehe..

    Reply
    • yanmie
      February 27, 2011 at 10:20 am (4 years ago)

      hahahaha klu dapur tu tiap masa akak masuk :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge