Assalamualaikum semua, maaflah ye blog nie terabai sekejap (macamlah ada yang menanti entry) maklumlah mood nak online agak kurang sejak dapat gadget baru nie, hehehe. later Yan cerita pasal Gadget baru Yan tu ye (kawan-kawan twitter tau apa gadget baru tu). ehehee…korang kawan twitter jangan kecoh dulu tau!!

aiman dan haziq

2 hari berturut-turut jalan sana sini, tu yang agak bizi, even ada masa pun sekejap je untuk intai-intai blog nie dan blog kengkawan, kadang tu ada jugak kat twitter tapi sungguh xde feel coz macam Yan cakap tadi, bizi dengan Gadget baru…ehehehe

 

Yang pastinya bertimbun-timbun rasanya entry yang tertangguh nie, maklumlah dah blog up to date kan (up to date lah sangat kan, hehehe) , kejap lagi nak pergi jalan-jalan cari makan, jauh sikit, luar dari kawasan KL dan Selangor. Tempat nie lama jugak tak pergi, yang pastinya tempat nie memang tempat best!!

later yang update entry yang bertimbun tu yea .

 

Nota Yanmie : Cuba teka nak ke mana??

 

 

23 Thoughts on “Buat-buat sibuk boleh tak?

  1. wahhh skrg pon busy sgt..huk3 :(
    suarapeople recently posted..Payung Abang – Si PelupaMy Profile

  2. Hari ini(Ahad) keluar bersama keluarga membeli barang-barang dapur. Jadi offline
    akubiomed recently posted..Pemakaian tali pinggang keledar kepada kanak-kanak SelamatkahMy Profile

  3. sabtu ahad memang ari pling sibuk, huhu
    Anip recently posted..Mengapa Yahudi Terlalu Inginkan BaitulmaqdisMy Profile

  4. tak payah nak buat buat sibuk…kalau sabtu ahad memang sibuk sgt dengan dunia offline..haha
    mcm le isnin – jumaat tu teruk sgt keerja
    sabtu ahad je nak berfoye foye :lol:
    Kujie recently posted..Gambar Pada ProfileMy Profile

    • Yan kadang wiken mmg tak sibuk kak, coz wiken abang selalu keje, so wiken ke hari biasa ke sama je, so bila wiken abang tak keje memang seharusnya kami anak beranak melompat gembira sebab dapat bersama2 menghabiskan masa bersama, maksudnya disini kualiti time tu :lol:

  5. erkkk kak yan nk g kl kot

    Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia
    suffer8zine recently posted..Akuarium Paling Kecil Di DuniaMy Profile

  6. wah kak yan pon bertukar angin ke iklan hijaulah.. hehehe.. nuffnang dah selamat tinggal ke kak yan.. :-)
    myvitrd recently posted..Happy Birthday Nuffnang Kali ke-4My Profile

  7. Ikhwan Pauzi on February 27, 2011 at 11:14 am said:

    kuetiaw kat putrajaya ? haha.. teka je.. gadget apa tu?? macam best je.. haha.. bila mau buat review acer aspire?
    Ikhwan Pauzi recently posted..Aku Ada Impian- Part 5 – PhotographerMy Profile

  8. hehehe . boleh tu kak buat sibuk3. ngeee :D pi melaka erk? hehehe :D
    leha recently posted..Semoga ia dipermudahkan My Profile

  9. Buat-buat sibuk boleh tak? http://bit.ly/hgNPUT (via @yanmie)

  10. Akak nak pergi putrajaya ke?. teka jer..nama pun sesi teka meneka kan hehehehe..

  11. nak ke dapur kowt..ahaha..dapur tu luar kawasan KL dan SEl ke..kui3..xde idea. :grin:
    saya_aRief recently posted..PENGALAMAN BERSAMA PERIGIMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation