Akhirnya tukar themes baru

Salam semua, semalam akhirnya themes blog ini di tukar atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, themes sebelum nie ada banyak masalahnya, so takde pilihan lain terpaksa cari themes lain,  berat rasanya nak tukar themes sebab themes sebelum nie memang sangat Yan suka tapi apa boleh buat tahi kambing bulat-bulat di jual 5 sen 1 ikat…erk!! hahaha mencarut plak.

wordpress

So makanya sejak minggu lepas lagi Yan dah gigih mencari themes untuk blog ini, tapi memang susah nak cari yang betul-betul menambat hati, edit bagai semua themes tapi semuanya di tengah jalan *coz tak reti sangat*, tak semua themes sama strukturnya. Cari punya cari jumpa themes bawah nie, tengok biasa-biasa je, tapi takpe cuba jugak edit kot-kot boleh nampak cantik…ehehe.

zbench themes

Themes zbench sebelum di edit

yanmieonlinedotcom

Selepas di edit dan macam sekarang nielah yang korang tengok

Alhamdulillah edit sepenuhnya oleh Yan sendiri, kalau sebelum nie minta bantuan SIFU tapi kesian pulak kat dia, tak nak kacau, nak try berdikari…ekeke, cuma tang tab menu tu je minta tolong dia setting nombor kat situ sebab dah blur sangat 😛

So nak minta pendapat korang, macam mana dengan themes sekarang nie, ok ke tak? beri pendapat yang jujur yea, takpe Yan ok je.

Nota Yanmie : Kalau takde masalah dengan Themes nie dalam masa terdekat nak pindah ke server baru, masih lagi under Hosting Premium dari Fivio.com

You may also like

70 Comments

    1. Makasih deCrewz, akak sayang sgt ke header tu, rasanya kalau tukar je pun tunggu klu dpt baby baru..miahahahaa tu pun klu xde idea nk tukar header 😆

    1. makasih kakjie, yan edit sikit2 je nie, icom smiley nie mmg dr dulu ada kt simpanan plugin tu, wp thread comment xleh guna sbb themes nie dh ada reply komen sdri, x sangka lak smiley nie keluar kt kotak komen nie.

      try guna lah jugak tp pelik x keluar smiley nya

    1. Makasih, tulah memang takut gak klu edit tak menjadi, seriua jadinya, kelam kabut pun ada sbb takut bertembung dgn visitor yg dtg 😆

      biasanya saya akan edit di blog subdomain saya, kalau dh ok baru install ke blog nie 😀

  1. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge