Yanmieonline.com Vs Yanghangat.com

Salam semua, hiks tajuk macam nak fight je, hahhaa takdelah macam tu sebenarnya cuma bangga sikit pencapaian kat blog ke 2 Yan, ala blog suka-suka je, layan time rajin je, kalau malas memang di abaikan berbulan-bulan seperti sebelum nie, alhamdulillah blog ke 2 Yan iaitu Yanghangat.com sikit hari lagi nak masuk setahun dah πŸ™‚

yanmieonline vs yanghangat

Walaupun jarang menulis di blog tersebut, tapi tetap jugak ingin di teruskan blogging di blog tersebut, yang mana baru je di renewkan domainnya. dan syukur pihak Sepaku Hosting masih sudi menaja hosting untuk blog tersebut :), makasih ye awak! ehehe….yep ownernya suami isteri jugak seorang blogger πŸ˜€

yanmieonline

Trafik Yanmieonline.com semalam walaupun cuma update 1 entry je iaitu Drift @ Putrajaya

yanghangat

Trafik Yanghangat.com semalam, takde update pun blog semalam πŸ™‚

.

Nota Yanmie : Dan persoalannya Adakah kita mengongkong diri untuk menulis?Β terjah blog Denaihati okies πŸ™‚

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

75 Comments

  1. pada mula dulu ada juga niat nak dapat trafik dari blog politik yg memang sentiasa panas dan kisah artis yg memang diburu ramai tetapi akhirnya baru perasaan yg itu bukan sebenar diri saya so tak teruskan dan terus berkarya di denaihati.com dan saya yakin one day blog ni akan pecah panggung macam khurafat ha ha ha ha…..
    denaihati recently posted..Adakah kita mengongkong diri untuk menulisMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge