Yanmieonline.com Vs Yanghangat.com

Salam semua, hiks tajuk macam nak fight je, hahhaa takdelah macam tu sebenarnya cuma bangga sikit pencapaian kat blog ke 2 Yan, ala blog suka-suka je, layan time rajin je, kalau malas memang di abaikan berbulan-bulan seperti sebelum nie, alhamdulillah blog ke 2 Yan iaitu Yanghangat.com sikit hari lagi nak masuk setahun dah πŸ™‚

yanmieonline vs yanghangat

Walaupun jarang menulis di blog tersebut, tapi tetap jugak ingin di teruskan blogging di blog tersebut, yang mana baru je di renewkan domainnya. dan syukur pihak Sepaku Hosting masih sudi menaja hosting untuk blog tersebut :), makasih ye awak! ehehe….yep ownernya suami isteri jugak seorang blogger πŸ˜€

yanmieonline

Trafik Yanmieonline.com semalam walaupun cuma update 1 entry je iaitu Drift @ Putrajaya

yanghangat

Trafik Yanghangat.com semalam, takde update pun blog semalam πŸ™‚

.

Nota Yanmie : Dan persoalannya Adakah kita mengongkong diri untuk menulis?Β terjah blog Denaihati okies πŸ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

75 thoughts on “Yanmieonline.com Vs Yanghangat.com

    1. hahahaa saje lah tu nk kenakan akak….mana blh yanhangat, segann wooo mcmlah hangat sangat…hahaa :))

      Alhamdulillah ada orang murah hati nak sponser πŸ™‚

    1. Makasih ahm,

      ye nampak jugak ada komen dari ahm, cuma maaf kalau tak terbalas atau lambat sebab tak ngadap sangat laptop sejak akhir2 nie :), selalu on9 via HTC je πŸ™‚

      1. @haiqal,

        heartbeat 2 nampak best tp iklan dia x seronok sikit .. nie dah dekat dekat hari kekasih , kuarlah iklan hari kekasih (mcm m’agungkan
        hari kekasih jea) .. sedangkan kita org Islam haram sambut hari kekasih .. pendapat sendiri jea =)
        Zqah recently posted..Drama Korea Thank You TV3My Profile

    1. @aizuddin, hahhaa adoiii gelak..janganlah…akak selalu kena perli ngan owner hosting yg taja blog tu, dia kata napa xbuh je yanhangat…wakaka :))

      sebenarnya spontan je time cari nama domain tu, konon nk bg org senang ingat :))

  1. pada mula dulu ada juga niat nak dapat trafik dari blog politik yg memang sentiasa panas dan kisah artis yg memang diburu ramai tetapi akhirnya baru perasaan yg itu bukan sebenar diri saya so tak teruskan dan terus berkarya di denaihati.com dan saya yakin one day blog ni akan pecah panggung macam khurafat ha ha ha ha…..
    denaihati recently posted..Adakah kita mengongkong diri untuk menulisMy Profile

    1. @denaihati, yes betul tu Bro nak dapat trafik bukan dari cara macam tu je, see sekarang blog bro bukan main hangat lagi, takyah update pun orang still datang berkomen, tu yang penting, ada orang datang dan baca, bukan semata-mata trafik πŸ™‚

      hahaha adoiii melampaulah tu kalau boleh pecah panggung macam khurafat…hahahaa, hiks tak tengok lagi filem nie :P, dah tayang ke belum ye? citer2 melayu nie jarang tgk kt panggung…ehehe

    1. yep blog akak tu, blog suka2, bosan2 layan blog tu coz xsemua benda blh di share kt blog nie, kang ada pulak mulut2 yang akan persoalkan status blog, maklumlah tak semua orang suka apa yang kita buat, takpelah asal kita happy sudah, betul tak? πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge