Review yanmieonline untuk bulan disember

Salam semua, macam biasa setiap awal bulan mesti nak entrykan laporan trafik bulan lepas, trafik biasa-biasa je, takde yang istimewa langsung sebabnya dah kurang main SEO, biarlah bagi peluang kat orang lain…wakaka *ntah apa-apa jawapan* Ok jom tengok review trafik bulan december untuk blog ini.

trafik bulan dec

Tak banyak bezanya dengan bulan lepas, cuma menurun sedikit *cis sedapkan hati*, macam Yan cakap kat atas tadi sebab dah kurang main entry SEO, cuba main SEO macam selalu dah tentu trafik sehari boleh cecah 5k…hahahaa tapi taknak lah selalu sangat macam dulu, boleh rasa entry tu macam entry untuk pakcik google je dan kepuasan takde disitu.

Kadang-kadang terlalu bermain atau mengejar SEO menjadikan entry tersebut takde jiwa..xde feel!, menulis semata-mata untuk pakcik google, reader yang datang banyak-banyak tu pun macam touch and go je, so biar kita seimbangkan dan bina jaringan seperti kakJie selalu katakan dalam entry beliau.

Oklah untuk bulan nie, blog ini menerima visit sebanyak 56,135 manakala Unic visitor sebanyak 49,536 dan pageviews sebanyak Β 84,790 nak buat perbandingan dengan bulan lepas masuk ke SINI. Alahai sadis nengok Bounce Rate…uhuk, nie sebab pengunjung dari pakcik google nie πŸ˜›

trafik bulan dec

keseluruhan antara Top 10 Source/medium ke blog ini, macam biasa pak google mendahului antara semua, dan untuk referral terima kasih buat Ayie aka SuaraPeople kerana telah menyumbang trafik ke blog ini sebanyak 207, macam biasa akak akan up sebulan banner di sidebar πŸ™‚

Rasanya itu ajelah kot, takde apa yang specialnya untuk blog ini πŸ™‚

Nota Yanmie : nantikan review keseluruhan blog ini bagi tahun 2010.

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

118 Comments

  1. oklah tu kak yan.. setiap bulan ada peningkatan.. sebut SEO ni.. sampai sekarang masih blur.. mungkin tak faham lagi macam mana nak mendalami seo ni.. apa pon tahniah untuk kak yan .. semoga lebih masyuk tahun 2011 ni

  2. tiap orang ada prioriti masingΒ² dengan blog kepunyaan masingΒ² – tulis saja apa nak tulis – sebab tu kak jie tak pernah buat tutorial ‘jangan itu jangan ini’ – feeling tu diri sendiri saja rasa.

    tak pernah tgok statistik lama dah..nk buka google analytic jap
    Kujie recently posted..Senandung Langkawi Bukan Dari PulauMy Profile

1 Trackback / Pingback

  1. yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge