Pemenang Top Commentator Dec

Salam semua, pastinya ramai yang ternanti-nanti *ternanti sangatlah konon* keputusan pemenang bagi Top Commentator untuk bulan December, sebenarnya nak publish awal lagi tapi saje tangguhkan…nak tunggu korang tanya bila nak publish nama pemenang…wakkaaa

hadiah

Oklah taknak buang masa lagi, jom Yan umumkan nama pemenang untuk Top Commentator bulan dec yang lepas, sebelum itu terima kasih di ucapkan kepada Ayie aka SuaraPeople kerana sudi menaja seorang lagi pemenang, so ada 2 hadiah yang di tawarkan untuk 2 pemenang top commentator tersebut.

Dan pemenangnya ialah……

top komentar

untuk bulan dec SuaraPeople di kecualikan bertanding

Tahniah buat Ikhwan Pauzi dan Ali Alridha, pilihan hadiah di tangan korang, sila beritahu nak hadiah berbentuk Domain selama setahun ataupun Topup Rm30.00 bersama pengiklanan 125×125 dan tahniah jugak buat Redboys untuk top 3 commentator yang akan menerima pengiklanan banner 125×125 disidebar, sila hubungi akak di ruangan contactme untuk menebus hadiah tersebut ๐Ÿ™‚

Bagi yang lain tu, kalau berminat bolehlah join contest top monthly commentator di blog ini yang berlangsung tiap-tiap bulan. untuk keterangan lanjut terjah SINI

Nota Yanmie : Tapi ingat!! komen yea bukan spam komen…uhuk

You may also like

122 Comments

  1. Tahniah buat pemenang… ๐Ÿ™‚

    p.s yan..kenapa akak tak boleh guna comment luv ni ye..kat blog yan kena ban…tempat lain takde masah pulak..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge