HTC Desire Z kini milikku – Terima kasih #Maxis10

Salam semua, syukur alhamdulillah akhirnya Smartphones HTC Desire Z kini milikku, seronok sangat tak dapat nak di gambarkan, sebelum tu terima kasih di ucapkan buat maxis kerana memilih Yan antara 10 orang reviewers untuk HTC Desire Z dan seterusnya memberikan smartphones tersebut. hepinyeeee πŸ™‚

congrats

Pengalaman selama 2 minggu bersama sangat mengujakan, alhamdulillah nampaknya kini ku dah boleh bertambah senyum riang memandang HTC Desire z ku ini, ye HTC Desire Z ku secara rasminya jadi milikku…hahhaa thanks sekali lagi buat Maxis, @aprilyim danΒ @fiona.

maxis desire z

Ye akulah tu seorang wanita yang comel di atas..kah3, gambar nie Bersama Reviewers #maxis10 HTC Desize Z, kredit gambar kepada Noktahhitam

htc desire Z

Ye akulah tu bersama HTC Desire Z πŸ™‚

maxis10

Tahniah jugak di ucapkan pada rakan-rakan yang lain, enjoy dengan smartphone terbaru korang yea πŸ™‚

Nak apply jadi maxis10 reviewers klik SINI πŸ™‚

Nota Yanmie : Syukur Alhamdulillah, tunggu result contest di Denaihati pulak πŸ™‚

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

114 Comments

  1. wah bestnya..sapa yang tak happy bila asalnya wat review tiba2 jadi hakmilik kekal.. tahniah kak yan.. kalau saya CEO maxis pon saya bagi juga dengan kak yan.. sebab akak punya review selama 2 minggu memang terbaik.. dah layak jadi DUTA Maxis ni.. syukur.. rezeki tahun 2011
    myvitrd recently posted..GiveAway EdY – Awak Busuk!My Profile

  2. tahniah kak.. Mesti best kan.. Jai yang tengok saja ni pun dah teruja, inikan pulak akak yang dapt.. Nak buat review mmg x pandai.. Nnt nak bljr jugak la buat review pasal sesuatu.. Blh la jugak tambahkan ilmu..
    decrewz recently posted..Penipuan Shoutbox!!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge