Blog SuperMak


Salam semua, wah hari nie merupakan hari bersejarah buat Pelakon Ayu Raudhah dan pasangannya Pemain bola sepak kebangsaan dan Negeri Sembilan, Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak, 23, *muda lagi* Tahniah di ucapkan kepada pasangan pengantin baru ini yang baru sahaja di nikahkan sekitar jam 4 petang hari ini. Layan (Gambar) Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha.

perkahwinan ayu raudah

Dengan hanya sekali lafaz sahaja mereka sah menjadi suami isteri, Ayu Raudah menerima mas kahwin bernilai RM1,888 dan Pihak pengantin lelaki telah memberikan 7 dulang hantaran berbalas 9 dulang hantaran dari pihak pengantin perempuan, manakala jumlah wang hantaran masih dirahsiakan.

layan Gambar Pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan

perkahwinan ayu raudah

Free Mcbook dan Nokia N8

perkahwinan ayu raudah

gambar perkahwinan ayu raudah

gambar perkahwinan ayu raudah

perkahwinan ayu raudah

perkahwinan ayu raudah

perkahwinan ayu raudah

gambar perkahwinan ayu raudah

gambar perkahwinan ayu raudah

gambar perkahwinan ayu raudah

gambar perkahwinan ayu raudah

Sama cantik sama padan, moga berbahagia hingga ke akhir hayat dan cepat-cepat di kurniakan anak..ehehe :)

Kredit : Yanghangat dan Mstar.com.my

.

Nota Yanmie : Selamat Pengantin Baru :)

36 Thoughts on “(Gambar) Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha

  1. selamat penganting baru,,wah sama cantik.cpat2 la dpt baby…semoga bhagia selalu dan kekal selamanyer,,

    • NURUL AQILAH on May 16, 2011 at 10:37 pm said:

      SELAMAT PENGGATIN BARU. Saya suka tgk gambar zaquan dan ayu raudah.Mereka sgt serasi dan lawa / hensem :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  2. blutel geng... on March 22, 2011 at 11:37 am said:

    so sweet…………
    wish u happy…. :wink: :razz: :lol: :mrgreen:

  3. nasa on March 1, 2011 at 6:38 pm said:

    slmt. pengantin baru

  4. nasa on March 1, 2011 at 6:32 pm said:

    selamat pengantin baru

  5. eh mana gambar aidil ye?
    hantaran qaseh recently posted..Hantaran 2010 – turqoiseMy Profile

  6. semoga kekal berpanjangan dan cepat-cepat dapat baby..mesti comey gak nanti..

    Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido
    cikpuanhady recently posted..Main Online Game Pon Boleh Dapat HadiahMy Profile

  7. playgrilzzz on January 24, 2011 at 3:55 pm said:

    we all luv u

  8. playboy on January 24, 2011 at 3:51 pm said:

    mmg padan….
    sian kak rita ngan abg aidil….msti cntk klu kak rita ngan
    abg aidil wat majlis mcm kak ayu ngan abg zaquan an???
    apepon saye happy tngok psngan nie…seronok nyer!!!!
    and semoge berbahagia hingga akhir hayat muu…
    may allah bless u all. :) <3 ;)

  9. miss shine on January 24, 2011 at 3:42 pm said:

    sweet nyerrrr

  10. miss shine on January 24, 2011 at 3:41 pm said:

    sweet nyer psngan ni…
    selamat pengantin baru..
    semoga berkekalan hingga akhir hayat mu…

  11. kenape psgn kembar ni minat dekat psgn yg leih tua drpd mereka…….

  12. Kesian gak kat Rita…FAmily Zafuan pun…terime jelah si Rita tu..dah bercucu pun kan.Hina sgtke status JANDA..Sian Zafuan, kiri keluarga kanan isteri..Harap2 lepas ni Rita dan Zafuan pun diberi peluang utk bersanding..Tp tu lah kan,sape suh kawin lari.huhuhu

    • ICHIBUM on January 25, 2011 at 10:06 pm said:

      @AWEKK, xpe la,kawen lari pun kawen lari la,nak buat camne(dah ade anak pon)janji diorg xbuat maksiat.seribu kali lbh baik diorg kawen lari drpd ….(dot3),asalkan nikah sah.patutnye kluarge aidil brtolak ansur.yg sdh tu sdh le,ksian kt cucu.buang yg keruh ambil yg jernih.apepon smoga zaquan & ayu kekal bahagia hgga k akhir hayat…AMIN.

  13. sama cantik sama padan. harap kekallah. huhu.
    RedBoys recently posted..Kalau Sudah MalangMy Profile

  14. Ikhwan Pauzi on January 22, 2011 at 9:10 am said:

    woa!! tak payah kawin lari sudaa..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Makanan Terbaik DuniaMy Profile

  15. akak, aidil ape cer ek? :P

    Terkini : Pakwe Durjana Bakar Makwe
    suffer8zine recently posted..Pakwe Durjana Bakar MakweMy Profile

  16. wow!!
    best kalau dapat terjah ni…
    ehehehee
    mie recently posted..Pekerjaan Extreme Semakin Menjadi PilihanMy Profile

  17. Waaa…Ayu Raudhah sudah menjadi orang kampung ku…kak yan, bila dorang kawin belah laki?heee
    rashid recently posted..SCAM!! Maybank2u aku kena Flaged Korang kena takMy Profile

  18. Baju pengantin macam bentuk pengatin lelaki sari seberang. Sekali pandang blazer pun ada. Nice kelainan

    Sama segak dan sama lawa memang padan.
    akubiomed recently posted..belum PUAS 8 tahun akhirnya kebocoranMy Profile

  19. sama cantik sama padan bak kata orang bagai pinang dibelah dua..
    naimulfirdaus recently posted..belajar menulis blog dengan mereka iniMy Profile

  20. Blog Updated : (Gambar) Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha http://bit.ly/dMhgp4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation