(gambar) Isteri Baru Tan Sri Taib Mahmud – Ketua Menteri Sarawak

Salam semua, kecoh betul en.hubby Yan semalam, kah3…katanya macam nie “Ibu nanti tengok Nona jap lagi, Taib Mahmud punya bini baru muka macam hindustan” hahaha tunggulah jugak depan TV tengok rancangan Nona, wah-wah baru tau yang Tan Sri Abdul Taib Mahmud, 74 selamat dinikahkan dengan seorang wanita Lebanon berusia 28 tahun pada majlis tertutup yang diadakan di kediaman rasminya.

Gambar Kredit yanghangat.com

isteri taib mahmud

Memang taste luar Tan Sri nie, sebelum nie arwah isteri beliau yang dulu tak silap berketurunan mat salleh jugak. Isteri pertama beliau meninggal dunia akibat penyakit kanser april tahun lalu, Apa pun tahniah buat Tan Sri Taib Mahmud, selamat pengantin baru ye Tan Sri, selamat berbulan madu ye, mudahan Tan Sri sihat-sihat selalu :)

isteri taib mahmud

Cantik macam hindustan

isteri taib mahmud

Tahniah di ucapkan sekali lagi buat pasangan ini, makin berseri-seri muka Tan Sri bersama isteri dalam rancangan Nona Episode 2 di TV3 :), honeymoon kemana nie ye agaknya??

Klik untuk dapatkan FREE Apple iPad 2!!!!

Nota Yanmie : Kompang di palu pengantin baru, duduk bersanding tersimpul malu…korang tolong sambungkan…..ehehe

41 thoughts on “(gambar) Isteri Baru Tan Sri Taib Mahmud – Ketua Menteri Sarawak

  1. sik ada beza, dua2 isterinya kacak bah! klu arwah dulu air muka dy lembut skit, dy org australia.Org2 belah arab mmg muka dyorg mcm ni,sbb makeup dy tebal.

  2. I am very glad to know that your site is upgrading from the simplest to more faster and synchronized form. I am quite familiar of a lot of sites since I work as a freelance writer and one of the sites that I find evolve is your site respectively.

  3. baca The Star hari ni, baru tau Mohd Taib sudah kahwin lagi.. perempuan syrian.. jauhnya perbezaan umur… untung Mohd Taib dpt isteri muda dan cantik pulak tu ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge