Salam semua, selamat berhujung minggu, hari nie belum ada plan nak kemana-mana, bosan pulak asyik gi shopping je…hehehe so duduk umah je bersama 3 hero nie.

image

Ha ye tajuk entry nie memang bikin Yan panas hati jugak, tapi nak buat macam manakan, benda dah jadi, tengok gambar bawah…nasib baik Projek 2 beradik pukul 3 pagi dah takde kalau ada harus Yan melalak lagi..kah3 :P

***********************************************************
****************************************************
********************************************
***********************************
*************************
*******************
***************
***********
********
*****
***
**
*

image

Tahniah anak-anakku kerana berkerjasama untuk menconteng dinding yang baru je ayah korang cat masa raya baru nie…uhuk…ingatkan nak buat Hasil seni contengan kat buku je, nie dah melarat sampai ke dinding…gggrrr! so sergah sikit dah takut, harap-harap diorang tak buat lagi :)

Live Blog – Sent via HTC Desire Z

Nota Yanmie : Kalau liveblog macam nie lah tak dapat nak watermarkkan gambar, leceh :P

41 Thoughts on “Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak

  1. bersiap untuk tong cat baru time raya.. hehe
    Izwan recently posted..11111 – Jom Review izwanyusofdotcom ContestMy Profile

  2. bertuah punya hero..hehehe
    suarapeople recently posted..Keputusan AJL – Pemenang Anugerah Juara Lagu Ke 25My Profile

  3. haha. cantik contengan itu. harus letak sedikit warna. hehe. lain kali hero-hero jangan buat ye. kang free-free je kena sembur. :)
    RedBoys recently posted..Senarai Pemenang AJL25 TV3My Profile

  4. Ikhwan Pauzi on January 10, 2011 at 12:14 pm said:

    haha.. budak budak ni. akak pakai la cat yang boleh lap je terus hilang tu. wahh.. live blog nampak. ceceyh. haha
    Ikhwan Pauzi recently posted..If I Were the Green HornetMy Profile

  5. hoho…hasil karya yg menakjubkan…nampak mcm trex pun ada…hehe
    Mohd Isa recently posted..Keselamatan Terjamin Bersama Kaspersky Internet Security 2011My Profile

  6. Anak-anak yang lucu membuat orangtua selalu bersemangat.
    Bang Iwan recently posted..Website Pendaftaran Online Calon Anggota POLRIMy Profile

  7. cikmin on January 9, 2011 at 10:45 pm said:

    laaaaa..boleh la letak watermark…edit lah dulu gambar tu… :)

  8. cikmin on January 9, 2011 at 10:40 pm said:

    bravo heros…teruskan perjuangan korang… :)

  9. biasala hero..mesti ada art..hehe
    saya masa kecik dulu lukis kat dinding rumah kayu..takkan nak cat,kalau nak cat kena cat satu rumah..
    ferry recently posted..ferry5My Profile

  10. yeah!! same la dengan adik zu dulu. sekarang ni dah tak conteng dah. sebab dah besar sikit. hehehe.
    zulaikha recently posted..Hantu punya pasal Kawan – kawan den dapat susahMy Profile

  11. tahniah hero! tahniah!
    suarapeople recently posted..Anugerah Juara Lagu Atau FA Cup My Profile

  12. haha, biar kan je diorang ni conteng satu rumah
    mana taw besar nanti , boleh reka rumah sebijik..;D
    syahrilhafiz recently posted..One Republic – Secrets OST The Sorcerer’s ApprenticeMy Profile

  13. Bdk2 baru nk membesar..biarkan mereka berkarya..huahahaha

    Latest entri Teka-Teki Anugerah Juara Lagu 25 & Piala FA Manchester United vs Liverpool
    Que recently posted..Lelaki akan masuk gua bilaMy Profile

  14. ahahaha…budak2 kak..macam anak2 buah eiyda cam tu gak habis umh nenek dorang conteng…da tego skit br takut tak buat dh heee
    kn cat br la tu kak.
    eiyda recently posted..5 Blogger Perempuan Yang COMELMy Profile

  15. Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak http://bit.ly/hXLs7c (via @yanmie)

  16. Blog Updated : Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak http://bit.ly/emffGb

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation