Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak

Salam semua, selamat berhujung minggu, hari nie belum ada plan nak kemana-mana, bosan pulak asyik gi shopping je…hehehe so duduk umah je bersama 3 hero nie.

image

Ha ye tajuk entry nie memang bikin Yan panas hati jugak, tapi nak buat macam manakan, benda dah jadi, tengok gambar bawah…nasib baik Projek 2 beradik pukul 3 pagi dah takde kalau ada harus Yan melalak lagi..kah3 :P

***********************************************************
****************************************************
********************************************
***********************************
*************************
*******************
***************
***********
********
*****
***
**
*

image

Tahniah anak-anakku kerana berkerjasama untuk menconteng dinding yang baru je ayah korang cat masa raya baru nie…uhuk…ingatkan nak buat Hasil seni contengan kat buku je, nie dah melarat sampai ke dinding…gggrrr! so sergah sikit dah takut, harap-harap diorang tak buat lagi :)

Live Blog – Sent via HTC Desire Z

Nota Yanmie : Kalau liveblog macam nie lah tak dapat nak watermarkkan gambar, leceh :P

41 Comments on Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak

  1. RedBoys
    January 10, 2011 at 1:23 pm (4 years ago)

    haha. cantik contengan itu. harus letak sedikit warna. hehe. lain kali hero-hero jangan buat ye. kang free-free je kena sembur. :)
    RedBoys recently posted..Senarai Pemenang AJL25 TV3My Profile

    Reply
  2. Ikhwan Pauzi
    January 10, 2011 at 12:14 pm (4 years ago)

    haha.. budak budak ni. akak pakai la cat yang boleh lap je terus hilang tu. wahh.. live blog nampak. ceceyh. haha
    Ikhwan Pauzi recently posted..If I Were the Green HornetMy Profile

    Reply
  3. cikmin
    January 9, 2011 at 10:45 pm (4 years ago)

    laaaaa..boleh la letak watermark…edit lah dulu gambar tu… :)

    Reply
  4. cikmin
    January 9, 2011 at 10:40 pm (4 years ago)

    bravo heros…teruskan perjuangan korang… :)

    Reply
  5. ferry
    January 9, 2011 at 7:06 pm (4 years ago)

    biasala hero..mesti ada art..hehe
    saya masa kecik dulu lukis kat dinding rumah kayu..takkan nak cat,kalau nak cat kena cat satu rumah..
    ferry recently posted..ferry5My Profile

    Reply
  6. eiyda
    January 9, 2011 at 4:56 pm (4 years ago)

    ahahaha…budak2 kak..macam anak2 buah eiyda cam tu gak habis umh nenek dorang conteng…da tego skit br takut tak buat dh heee
    kn cat br la tu kak.
    eiyda recently posted..5 Blogger Perempuan Yang COMELMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 9, 2011 at 11:02 pm (4 years ago)

      @eiyda, tulah betul tu, dh sergah diorg takutlah sikit, tp xtau sampai bila takutnya..

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge