Faizal Yusuf meninggal dunia – Alfatihah

Salam semua, Alfatihah buat Arwah Faizal Yusuf dan Takziah di ucapkan buat keluarga arwah atas pemergiannya akibat serangan sakit jantung di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur pagi ini. Terkejut jugak dengan berita ini, sebabnya kalau tengok Arwah seorang yang sangat sihat dari luaran, tak sangka pulak dalam usia yang agak muda ini arwah pergi meninggalkan kita, Yan sangat meminati lakonan arwah πŸ™

faizal yusuf

Beliau sangat serasi dengan lakonan watak jahat, sehingga setiap lakonannya begitu berkesan, teringat telatah lakonannya dalam DramaΒ Adamaya, dan terkini arwah turut sama berlakon dalam Drama Tiramisu.

Alfatihah buat Arwah, moga rohnya di cucuri rahmat dan berada dalam golongan orang-orang yang beriman…amin

Nota Yanmie : Al-Fatihah

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

61 comments / Add your comment below

  1. kita hidup atas landasan takdir Allah. zahirnya usaha kita,hakikatnya ketentuan Allah. sepatutnya bkn terkejut tp takut dan bertaubat, inilah budaya melayu mutakhir ini bila ada kematian.

  2. sungguh2 xsngke n sy sgt2 terkejut deng0 berita nie..
    c0z sy tgh edit crite tiramisu skg..
    mmg suke care lak0nan die y happy slalu…
    ape2 p0n..
    al fatihah untuk beliau..

  3. Innalillahiwainnaailaihiraji’un…
    al-fatihah utk Allahyarham,smg rohnya dirahmati Allah s.w.t…
    Setiap yang b’nyawa pasti akan merasai mati…
    kematian itu satu peringtan bagi yang masih hidup…

  4. Semua orang terkejut kak yan saya dapat tahu dari blog teratakarmo je.. lepas tu kebetulan tengah keje.. turun g tanya reporter.. betul ke? dia orang kata memang betul.. sungguh tak sangka.. Allah lagi sayangkan dia.. Alfatihah & takziah buat keluarga beliau

  5. salam….
    ayu lagi la terkejut…
    tgh on9 fb tbew2 adew mmbew tulis at wall yang faizal yusuf meninggal..
    ayu da bkk ny ..
    bwu ayu percaya..
    takziah tok keluarge arwah..
    AlFatihah…..
    itew yg idop ny kne twoskan idop…..
    hanya ALLAH yang taw blew ktew akn tggalkan dunia ny

  6. tgh syok2 borak ngn family td, tbe2 berita mgatakan yg arwah telah mnggal dunia. tkejot.. simpati pada bekas istri dan istri baru nya,,,
    siti nor diana baru je khilangan kwn baik (arwah achik spin) kali ini kehilangan bekas suami.

Leave a Reply

CommentLuv badge