Contest Top Monthly commentator terpaksa di Tutup

Salam semua, sebelum itu minta maaf pada semua, blog ini tidak dapat meneruskan contest Top Monthly Commentator kerana ada masalah dengan Themes dan plugin di blog ini. Untuk makluman siang tadi blog ini tidak dapat diakses kerana urusan perpindahan server ke server sebelumnya, ini kerana masalah komen form yang tidak dapat di setelkan.

Sekiranya di teruskan jugak, performance blog ini sangat mengecewakan kerana loading dashboard blog ini sangat slow dan komen yang dipaparkan adalah dabel, triple. Tu belum plus komen berbentuk Spam..huhuu, So tak sanggup untuk membuang masa untuk mendelete komen-komen tersebut, so terpaksalah pindah ke server lama, but still tak boleh teruskan contest tersebut sebab semakin banyak komen semakin slow loading blog (dashboard), ini juga di sebabkan coding comment php untuk blog ini tidak lengkap. ingat tak hari tu ada hack template, klik SINI.

Masalahnya sayang sangat dengan Themes ini, tak sanggup rasanya nak lepaskan themes ini, maklumlah dah macam-macam di buat dengan themes ini, harap kawan-kawan semua faham ok, ada kesempatan lain kita run kontes lain, tapi yang berbentuk komen-komen nie tak dapat di teruskan. Harap maklum 🙂

Nota Yanmie : Contest last sampai hujung bulan nie je!

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

38 Comments

  1. akak hari tu takde masalah sangat banyak2 komen..sebab berdua jek yang dok bertarung pun..bukan macam blog ni..beratus2 orang komen sampai beribu ribu…nazak lah jawabnya… 😛

    • @suarapeople, contest lain akan di taja sepenuhnya oleh suarapeople.com , amacam ada ok ka?? hahhaaa :)) *gurau*
      insyaallah allah, slps contest aksi makan nie memang ada 1 contest yang nak di run, selesaikan contest aksi makan nie dulu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge