Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari  gambar yang menarik dan kreatif.

Syarat Penyertaan

1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry ini

2. kemudian Postkan Link Entry di ruangan komen ini dan kalau sudi LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan*

3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

4. takde…itu je….ehehe

Ok, sebelum entry ini dipanjangkan, terima kasih sesangat buat pihak hosting blog ini iaitu Fivio.com (En. Fadhlullah) kerana berbesar hati ingin menaja hadiah-hadiah untuk pemenang dan terima kasih jugak untuk Ayie aka owner Suara People kerana sudi menaja untuk contest ini. Hadiah yang di tawarkan sangat lumayan, hadiah berbentuk Pakej Hosting + Domain, ada 7 hadiah yang disediakan kesemuanya yang bernilai RM445.00 kesemuanya dari pihak Fivio. dan dari SuaraPeople sponser sebanyak RM100.00, cekidaut bawah yea :) oh yea hadiah tidak boleh di tukar!

Hadiah pakej tersebut adalah untuk setahun sahaja, untuk tahun-tahun berikutnya boleh renew terus dengan fivio.com

Hadiah tersebut jugak boleh di tukar dengan migrate server bagi yang ingin berpindah hosting dan jangan risau semuanya akan di uruskan oleh pihak fivio.com

Dan untuk pemenang nanti blog korang haruslah aktif selama 3 bulan, sekiranya tidak aktif dalam tempoh tersebut, pihak fivio boleh cantas kemenangan korang…ehehe so better yang masuk contest nie orang yang serius nak kan hadiah nie ok.

1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00

Updated!

Terima kasih Ayie aka owner Suara People kerana sudi sponser hadiah ini untuk kawan-kawan kita. Maka Yan buat 1 kategori lain untuk hadiah ini, caranya mudah sahaja, cuma perlu LIKE gambar contest korang di Facebook Yanmieonline. Gambar yang mendapat LIKE terbanyak akan di kira sebagai pemenang.

1st Prize : Topup RM50.00

2nd Prize : Topup RM30.00

3rd Prize : Topup RM20

.

So macam mana? senang je kan cara nak masuk contest nie, so tunggu apa lagi, jom ramai-ramai masuk contest nie, hadiah pun lumayan. Contest berlangsung selama sebulan 19.01.11 – 19.02.11

.

Nota Yanmie : Jangan lupa masukkan ayat ini di dalam entry korang  “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

..

Senarai Peserta Contest Aksi Makan :-

.

1. Cik Zatie http://www.zatiemomento.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

2. AkuBiomed.com http://akubiomed.com/2011/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

3. CikSalmie.com http://www.ciksalmie.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

4. ApisV2 http://www.apisv3.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

5. PuanBee.com

6. Rafida http://www.rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

7. Cik Zalina http://www.miszalina.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

8. Aima http://www.tsukinano.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

9. Cik Dara http://www.daramanisku88.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

10. Una http://www.husna-una.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

11. Emma http://www.sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

12. Cik Zai Penang http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

13. Sw33tdarling http://www.sw33tdarling.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

14. Murni http://www.qasehmurni.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

15. Nurul Syifa http://www.nurulsyifa87.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

16. Fatin http://www.fatinfazlan51.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

17. Tiqa http://www.atiqahabsamad.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

18. Liza Razak http://www.lizarazak.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

19. NanaKimie http://www.nanakimie.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

20. Aisyuhada http://www.aisyuhada.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

21. Jard

22.EjamOthman http://www.ejamothman.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

23. Shazwani http://www.buahcempedakbarubelajar.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

24. Amy http://www.amieranorizan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

25. Ery Farieha http://www.lapinkyery.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

26. Abc http://www.blogforcontest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

27. Syai

28. PaanJr http://www.paanjr.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmie-online.html

29. Ariff Masrom http://www.mellgibsonskizofrenia.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

30. KakYong

31. Eyriqazz http://www.eyriqazz.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

32. Pokciejoy http://www.pokcikejoy.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

33. Wanmus http://www.wanmus.com/contest-aksi-makan-yanmieonline-com.html

34. akuorgkmpng http://www.ikutdanaku.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

35. ct N Honey http://www.cthoney.blogspot.com/2011/02/httpyanmieonlinecom201101contest-aksi.html

36. Master Pak Pandir http://www.masterpakpandir.wordpress.com/2011/02/11/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

37. Abiey http://www.myheart-png.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

38. encik Sedap http://www.enciksedap.com/contest-sensation/aksi-makan-yanmieonline-com/

39. Liyana Lunia

40. CikguFarha

41. Nuna Hidayah http://www.nunayounique.blogspot.com/2011/02/whoaaaa-contest-aksi-makan.html

42. Fiqkbe http://www.meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

43. Abuya Hayat

44. Arr http://www.aarproduction.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

45.Mashimaro

46. Dean http://www.mamatsudin.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

47. Mat Joe http://www.matjoe.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

48. Nana http://www.nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

49. Wan Nurul Hezrina

50. Zqah http://www.mimpisibunga.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

51. Miera Momo Chan http://www.mieramomochan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

52. Zeeza~Ajie http://hikayatcikzqa.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

53. Kak Ina KL http://www.kakinakl.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

54. Najiha http://najihavskontes.blogspot.com/2011/02/makan-time.html

55.


320 Comments on Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

  1. Daus
    March 14, 2011 at 6:06 pm (3 years ago)

    masih boleh join ke?

    Reply
    • Daus
      March 14, 2011 at 6:06 pm (3 years ago)

      h..dh closed..sory2

      Reply
    • yanmie
      February 19, 2011 at 6:19 pm (4 years ago)

      okies dh update dan dh upload kt fb yanmieonline, gudluck yea :)

      Reply
    • yanmie
      February 19, 2011 at 6:18 pm (4 years ago)

      ok kak makasih yea, dh upload jugak di fb yanmieonline, gud luck tau :)

      Reply
    • yanmie
      February 19, 2011 at 6:17 pm (4 years ago)

      ok dh update dan dh upload di fb yanmieonline, gudluck yea :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 9:56 pm (4 years ago)

      ok dh add link entry dan dh upload kt fb yanmieonline :) ,gud luck yea :)

      Reply
  2. Abuya Hayat
    February 18, 2011 at 6:00 pm (4 years ago)

    Salam… kak yan, link ke entri saya dalam senarai peserta tu error lah kak… tapi saya tgk link dier da betul… saya resubmit ye kak…

    thank you… :)
    Abuya Hayat recently posted..Kopi-DrugsMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 6:38 pm (4 years ago)

      ok noted! akak terlupa sgt nk buh www kt depan domain untuk blogspot pnya domain, klu link kt wordpress selfhosted kena letak www. akak lupa sgt, ehehe thanks yea, akak dh perbetul semua mana yg domain blogspot :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 9:55 pm (4 years ago)

      ok akak dh add, btw gudluck yea :)

      Reply
  3. wan nurul hezrina
    February 18, 2011 at 1:02 pm (4 years ago)

    join n dah like

    id follower nurulhezrina
    id fb nizam muhammad

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 3:48 pm (4 years ago)

      ok dah add, gucluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
  4. Lal Azmi
    February 18, 2011 at 7:52 am (4 years ago)

    RT @yanmie: Ok senarai peserta Contest Aksi Makan http://bit.ly/gxwB7p dah updated, masih ada 1 hari lagi untuk korang yang belum join :)

    Reply
  5. yanmie
    February 18, 2011 at 7:50 am (4 years ago)

    Ok senarai peserta Contest Aksi Makan http://bit.ly/gxwB7p dah updated, masih ada 1 hari lagi untuk korang yang belum join :)

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 3:47 pm (4 years ago)

      Ok dh add, gucluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 3:46 pm (4 years ago)

      ye akak nampak hasrat tu sgt besarrrrr, doakan mudahan rezeki berpihak pada matjoe…ehhee gud luck tau :)

      kalau nk menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gmbr tersebut, tp xwajib pun :)

      Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 3:45 pm (4 years ago)

      okies dh add, btw gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
  6. lizz
    February 17, 2011 at 11:32 am (4 years ago)

    mak aih!!!dah bertambah peserta contest.kikikiki.menipis dah peluang nak menang.muahahaha. takape,ade rezeki menang ler.kikikiki
    lizz recently posted..Mati Itu PastiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2011 at 3:44 pm (4 years ago)

      ehehe takpe insyaallah manatau ada rezeki :) gud luck tau!

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:44 am (4 years ago)

      okies gud luck yea, dh upload kat fb yanmieonline :)

      Reply
  7. mashimaro
    February 17, 2011 at 12:02 am (4 years ago)

    kak yan…:)
    akhirnya siap jugak entry..mintak2 ade tuah saya:)

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:46 am (4 years ago)

      okies gudluck tau!
      klu nk menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:44 am (4 years ago)

      ok gud luck yea, klu nk menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :)

      Reply
  8. cikgufaezah
    February 15, 2011 at 10:34 pm (4 years ago)

    wahh, fivio taja. emm..cam best aje contest nih.. :twisted:
    cikgufaezah recently posted..Do you ever got Chicken PoxMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 17, 2011 at 8:40 am (4 years ago)

      jomlah join contest nie :)

      Reply
  9. Abuya Hayat
    February 15, 2011 at 6:21 pm (4 years ago)

    Salam… saya pown nak join…. nie link dier….
    .
    trima kasih… salam…
    Abuya Hayat recently posted..Contest Header MOHFIMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:58 pm (4 years ago)

      okies dh view, gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
      • Abuya Hayat
        February 15, 2011 at 7:18 pm (4 years ago)

        Salam… trima kasih… harap-harap menang :mrgreen: … Gamba kat fb tu saya kena upload sendiri ke macam mana?
        Abuya Hayat recently posted..Contest Header MOHFIMy Profile

        Reply
        • yanmie
          February 15, 2011 at 7:29 pm (4 years ago)

          ok akak dh upload dh kt fb tu :)

          Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:53 pm (4 years ago)

      ok gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:41 pm (4 years ago)

      okies akak dh view, gudluck yea, kalau nk menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline

      Reply
  10. Abuya Hayat
    February 15, 2011 at 5:34 am (4 years ago)

    Salam… kalo letak gamba edit boleh ke? Gune photoshop? Contest still berlansung kan?
    Abuya Hayat recently posted..Contest Header MOHFIMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:39 pm (4 years ago)

      boleh takde masalah :)

      Reply
  11. cikgufarha
    February 14, 2011 at 10:48 pm (4 years ago)

    Salam kak!! hehe sy menggedixkan diri utk join..haha
    ni link ke entry tu ye ;)

    cikgufarha recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:35 pm (4 years ago)

      okies akak dh view, mmg aksi terlampau..hahhaa btw gudluck yea :)

      klu nk menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:32 pm (4 years ago)

      okies dh view, gudluck yea, kalau nk menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:31 pm (4 years ago)

      okies gudluck yea, klu nk menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 15, 2011 at 6:29 pm (4 years ago)

      ok akak dh update kt entry, klu nak menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr nie di fb yanmieonline.

      akak xleh nk drop komen kt blog abiey sbb ada detect amlware

      Reply
  12. Johari Hamzah
    February 13, 2011 at 10:59 am (4 years ago)

    wah.. hadiah2 yg menarik.. :)
    best nie lau dpt menang nie…. nanti nak cari la gmbr2 makan.. huhu..
    Johari Hamzah recently posted..Johari Hamzah dot Com ImprovementMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:21 am (4 years ago)

      jomlah join, mana tau ada rezeki :)

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:16 am (4 years ago)

      okies thanks, btw gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus nlh dpatkan like untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 13, 2011 at 11:12 am (4 years ago)

      terima kasih sudi singgah ke mari, insyaallah kalau kerajinan untuk update exchange link nanti saya masukkan, now ada beratus2 link yang berlum dimasukkan, insyaallah akan update :)

      Reply
    • yanmie
      February 11, 2011 at 8:09 am (4 years ago)

      Salam, ok dah view, gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :razz:

      Reply
  13. matjoe
    February 10, 2011 at 4:04 pm (4 years ago)

    salam ka yan/ mak aiii, danau lumayan betul hadiahnya. saya mesti join dan nak menang hadiah utama. dah jatuh hati bila cuba publish entry guna wordpess dalam blog kujie2.

    dah publish entry sy inform kt sini.
    matjoe recently posted..Hafiz berpacaran dengan HasanahMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 11, 2011 at 7:56 am (4 years ago)

      Salam Matjoe, jomlah join, mana tau ada rezeki siapa tau kan.

      cepat sumbit link takut terlepas dari tarikh :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 11, 2011 at 8:08 am (4 years ago)

      Yes makasih wan sudi join :lol:
      btw gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di fb yanmieonline :razz:

      Reply
  14. slimdiet2
    February 9, 2011 at 4:06 pm (4 years ago)

    saya nak join jugak la. masih sempat lagi nih
    slimdiet2 recently posted..Promosi SD2My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 11, 2011 at 7:54 am (4 years ago)

      ye boleh2, cepat2 nanti terlambat :lol:

      Reply
  15. sicKo^
    February 9, 2011 at 8:50 am (4 years ago)

    Tarikh tutup biler? klau ada lagi, aku nak join nih… :mrgreen:
    sicKo^ recently posted..Heels Attack!!My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 9, 2011 at 10:08 am (4 years ago)

      Salam, tutup 19hb nie, cepat2 :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 9, 2011 at 10:07 am (4 years ago)

      Boleh2 masih open, gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 9, 2011 at 10:07 am (4 years ago)

      makasih besan support, mcm biasa klu nak menang hadiah bonus blh dapatkan like untuk gmbr tersebut, akak pilih 1 je yang paling tercun untuk di upload kt fb yanmieonline :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 9, 2011 at 10:06 am (4 years ago)

      Salam KakYong, okies gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 9, 2011 at 10:05 am (4 years ago)

      Salam, ok thanks yea, kalau nak menang hadiah bonus untuk gambar tersebut blh dapatkan LIKE di facebook yanmieonline :smile:

      Reply
    • yanmie
      February 7, 2011 at 5:51 pm (4 years ago)

      thanks :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 7, 2011 at 12:17 pm (4 years ago)

      ok akak dh update link tu kt sini :smile:

      Reply
    • yanmie
      February 6, 2011 at 11:03 am (4 years ago)

      okies akak dh view, gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar tersebut di fb yanmieonline :smile:

      Reply
    • yanmie
      February 6, 2011 at 11:01 am (4 years ago)

      Salam,btw gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar ini di facebook yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 6, 2011 at 11:00 am (4 years ago)

      Salam,wah comelnya anak tgh mkn.
      btw gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar ini di FB yanmieonline :grin:

      Reply
    • yanmie
      February 5, 2011 at 10:33 pm (4 years ago)

      Salam Ery,

      ok akak dh view, gudluck yea :razz:
      kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan like untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 5, 2011 at 10:32 pm (4 years ago)

      Salam Amy, ok akak dh view, gudluck yea :grin:
      kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar ini di facebook yanmieonline :razz:

      Reply
  16. nuRuL
    February 5, 2011 at 4:45 am (4 years ago)

    RT @yanmie: Mungkin ada yang terlupa Yan ada buat Contest Aksi Makan yanmieonline.com http://bit.ly/gxwB7p jomlah join, banyak hadiah ya …

    Reply
  17. yanmie
    February 5, 2011 at 4:44 am (4 years ago)

    Mungkin ada yang terlupa Yan ada buat Contest Aksi Makan yanmieonline.com http://bit.ly/gxwB7p jomlah join, banyak hadiah yang ditawarkan :)

    Reply
    • yanmie
      February 3, 2011 at 9:54 pm (4 years ago)

      ok gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :grin:
      yanmie recently posted..Cara buat Email ForwardingMy Profile

      Reply
    • yanmie
      February 3, 2011 at 6:49 pm (4 years ago)

      ok ejam dh view, gudluck yea..gmbr2 tu mmg cantik :lol:
      kalau nak menang hadiah bonus blh like gmbr tersebut di facebook yanmieonline :grin:

      Reply
    • yanmie
      February 3, 2011 at 6:48 pm (4 years ago)

      ok jard, gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh like gmbr tersebut di facebook yanmieonline :grin:

      Reply
    • yanmie
      February 3, 2011 at 1:26 pm (4 years ago)

      Boleh sangat Jard :grin:

      Reply
    • yanmie
      February 2, 2011 at 5:36 pm (4 years ago)

      Sama2 bang munir :), tahniah ya sekali lagi :lol:

      Reply
    • yanmie
      February 1, 2011 at 12:39 pm (4 years ago)

      @nanakimie, makasih join yea, gud luck :)
      kalau nk menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline :)

      Reply
    • yanmie
      February 1, 2011 at 12:39 pm (4 years ago)

      @lizz, wah dah siap, gud luck tau, kalau nk menang adiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar lizz di facebook yanmieonline :)

      Reply
  18. joy
    January 31, 2011 at 11:44 pm (4 years ago)

    pertamakali datang,meriah betul blog ini

    Reply
    • yanmie
      February 1, 2011 at 8:10 pm (4 years ago)

      terima kasih sudi singgah ke mari :grin:

      Reply
  19. chi3nming
    January 30, 2011 at 11:41 am (4 years ago)

    okok saya pun mau! nanti i pi ambil gambar!!! WKAKAKKAKA!
    chi3nming recently posted..CLHS Gerko DayMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 30, 2011 at 10:39 am (4 years ago)

      @nurul syifa, Salam nurul, ok akak dh view, gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh minta LIKEkan gambar tersebut di facebook yanmieonline :)

      Reply
  20. Ikhwan Pauzi
    January 27, 2011 at 5:08 pm (4 years ago)

    ikhwan macam tak boleh join la kak. sebab takda gamba yang sesuai . hehe. nak ambik gamba pon tak tau bila. haha.

    Reply
  21. bee
    January 26, 2011 at 12:59 am (4 years ago)

    salam kak..bee join yer..nak hosting free

    Reply
  22. sunah suka sakura
    January 25, 2011 at 9:13 pm (4 years ago)

    salam kak yan~

    wah…ramainye yang join ni bila tengok komen2~ macam ramai jek pesaing~ hehe~~

    Reply
  23. shera
    January 25, 2011 at 5:41 pm (4 years ago)

    best giler babeng hadiah nye..nak join..nak join…
    shera recently posted..bila kita suda bosanMy Profile

    Reply
  24. apisv2
    January 24, 2011 at 8:30 pm (4 years ago)

    gmbr kucing tgh mkn bleh ker?aihh jgn mrh.tny je
    apisv2 recently posted..Kabus FlashMy Profile

    Reply
  25. Sufian Hakim
    January 22, 2011 at 4:37 pm (4 years ago)

    Wah! Hadiahnya best-best koowttt … CayaLah.!

    Reply
  26. Master Pak Pandir
    January 22, 2011 at 2:26 am (4 years ago)

    waaa…hadiah yang menarik. saya ni dalam perancangan nak guna domain+hosting sendiri. kalau gambar kucing sendiri bleh ke kak??
    gambar sendiri segan laa…hehehe

    Reply
  27. haiqal
    January 21, 2011 at 3:10 pm (4 years ago)

    Masa inilah kamera tertinggal dirumah.Masa inilah assignment berlambak,masa inilah budak degree and diploma amsuk menerjah.Tempat makan sesak tahap kuda.So,saya tak dapat join kontest ini.hehehe
    haiqal recently posted..Segmen Dari Hati Ke Hati-Isu Blogger TerbaruMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 21, 2011 at 8:20 am (4 years ago)

      @akubiomed, makasih Bro sudi join, dah terjah tadi..

      oh ye update blog selalu ye, rasa macam dah jatuh hati kt blog akubiomed.com yang bnyk menceritakan pasal pengalaman dan anak2, i like…ehhee tetiba spiking lak :))

      Reply
      • akubiomed
        January 21, 2011 at 10:44 pm (4 years ago)

        @yanmie, Kalau boleh hendak update hari-hari tapi disebabkan ada shift malam menjaga baby Aslah kecuali menyusu itu maknya :-)

        Sudah juga hendak menaip sebelah pegang baby Aslah dan sebelah menaip entri memang mencabar

        Reply
  28. suarapeople
    January 20, 2011 at 7:11 pm (4 years ago)

    untuk penggun ablogspot,jangan tengok je..mungkin ni langkah awal anda untuk beralih ke wordpress..bak kata kak yan “rumah sendiri” tinggalkan rumah sewa pak google yang bila bila masa je boleh dideletenya..ayie pernah kena dulu..kena delete sama pak google..huk3
    suarapeople recently posted..Gambar Hot Kembar Juliana Evans – Irish Bella My Profile

    Reply
  29. yangbaik
    January 20, 2011 at 1:31 pm (4 years ago)

    salam,
    bab2 nak tukar eb hosting nih… lagi tak pandai…
    nak masuk contest… tapi … ewah perasan macam buleh menang pulak…
    apa2 pun good luck to all…
    yangbaik recently posted..Apa itu Google PageRankMy Profile

    Reply
  30. decrewz
    January 20, 2011 at 12:54 pm (4 years ago)

    Nak kena letak gbr sendiri ngah mkn? Errmmm.. Minum xleh ke..he3.. Klu berkesempatan insyaalh Jai join.. Tapi Jai dah ada domain ngan hosting, klu Jai menang kang, yang xde domain ngan hosting nganga pulak..he3
    decrewz recently posted..Tips Kecilkan Saiz BlogMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 20, 2011 at 12:56 pm (4 years ago)

      @decrewz, gmbr tak kisah gmbr sapa asalkan bukan gmbr dr google image, ha’ah betul tu better bg peluang kat org lain…ehehe tp klu nk join gak blh je, if menang hadiah tu blh buat GA lak kt kwn2 :)

      Reply
  31. mashimaro
    January 20, 2011 at 9:21 am (4 years ago)

    fuhyoooooooooooooo!!!
    gempak hadiah k.yan..

    tungguuuuuu…nnti sy join:)

    Reply
    • yanmie
      January 20, 2011 at 9:20 am (4 years ago)

      @suarapeople, hosting tu ibarat rumah, semua benda-benda dalam blog nk simpan dlm rumah sdiri, mcm skrg nie guna blogspot, tu rumah sewa, google yg pnya, bila2 masa pak google boleh delete akaun blogspot tu, jadiknya tggl sehelai sepinggang, klu ada hosting (rumah sendiri) insyaallah semua gmbr, data, video, link apa2 jelah kt blog blh di simpan kt hosting tu.

      Reply
        • yanmie
          January 21, 2011 at 8:27 am (4 years ago)

          @suarapeople, alahai lambatnye lagi 2012 tu..ehehe, takpe bnda tu semua blh bjr, kyan lagilah dulu xde sapa2, nasib baik ada pak google untuk di tanya :)

          domain xperlu tggu abis, domain tu blh je guna sekali dgn hosting, xde msalah, tu pihak fivio yang akan buat.
          yanmie recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

          Reply
  32. mackenziedoo
    January 19, 2011 at 8:52 pm (4 years ago)

    wah…best nyer contest ni… kalo blog baru jer berapa minggu bole ke?? sampai bile contest ni?? hehehe..
    mackenziedoo recently posted..Balik kerjaMy Profile

    Reply
      • mackenziedoo
        January 20, 2011 at 1:48 am (4 years ago)

        @yanmie,
        baru baca komen yang lain. utk wordpres je?? hurm.. xde peluang la pasni.. takpe..lain kali ada lagi contest, baru la join..hehe
        mackenziedoo recently posted..Balik kerjaMy Profile

        Reply
        • yanmie
          January 20, 2011 at 9:23 am (4 years ago)

          @mackenziedoo, kenapa takut nak berpinda ke wordpress self hosted, bukan ke wordpress self hosted lebih baik, hak milik sendiri dan bukannya atas nama blogspot, kalau hosting sendiri kita punya segala benda selamat dari didelete oleh google, maklumlah benda free bukannya selalu dan lama dpt, buktinya dah ramai blogspot yang kena delete, tp maybe fenomena kot, skrg xpenah lg dgr blogspot kena delete dgn google, tp sebagai persediaan sediakan payung sblm hujan.

          besok dah kena delete baru nak menangis…huhuhu, akak dulu pun mula dari blogspot jugak.
          yanmie recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

          Reply
  33. Ikhwan Pauzi
    January 19, 2011 at 7:39 pm (4 years ago)

    macam nk join. tapi ikhwan tak tau la pasal hosting hosting ni. guna blogger pon dah complicated. kah3. takpe. ikhwan join bagi memeriahkan saja. saguhati takde ke? hehehehe..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Harga dan rank website sedunia ! wowMy Profile

    Reply
  34. rashid
    January 19, 2011 at 6:05 pm (4 years ago)

    Murah rezeki akak, saya sokong kontes ni, tapi tak pa la, kasi orang lain la kan..hehe..blog saya pun masih baru lagi, tak tau nak buat pe ngan hadiah yang dimenangi tu..good luck you all
    rashid recently posted..Jadilah Suami Yang Rajin Menolong IsteriMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 6:07 pm (4 years ago)

      Alhamdulillah @rashid, syukur sgt, ok kita bg peluabg dgn kwn2 yg lebih serius utk contest ini ;)

      Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 6:08 pm (4 years ago)

      Jom join @anip, peluang dah ada dpn mata ;)

      Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 5:28 pm (4 years ago)

      @kak ina kl, syarat memang nk buat gitu kak, nk bg enjoy sama2, klu syarat ketat xbest gak nnti ramai yg susah nk join, yan sdiri pun x suka masuk kontes yg berjela2 syaratnye…lainlah klu adiah nk bg umah ke keta ke yan sanggup follow syarat yg berjela2 tu….hehehe, nanti ada masa join lah ye :)

      Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 5:25 pm (4 years ago)

      @nazihahisa, wah sangat melampau ye bnyknye…heehehe slmt mengorek gmbr2 yg melampau bnyknye tu….

      Reply
  35. lAl
    January 19, 2011 at 2:50 pm (4 years ago)

    hahaha.. ada 2 contest dah ni dapat hadiah hosting… nk terai, kalo menang nk hadiah kat adik..boleh ka?
    lAl recently posted..Hujan vs rempit vs weekend!My Profile

    Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 3:49 pm (4 years ago)

      @lAl, boleh je xde masalah :) hadiah hosting + domain selama setahun

      Reply
        • yanmie
          January 19, 2011 at 5:24 pm (4 years ago)

          Selama nie tak LIKE ke @lAl, hehehe :)

          Reply
  36. myvitrd
    January 19, 2011 at 2:13 pm (4 years ago)

    wah kak yan tengah running contest ni.. insyallah kena cari gambar dulu baru join ni.. hehehehe

    Reply
  37. eyriqazz
    January 19, 2011 at 12:17 pm (4 years ago)

    yieza…kena join ni..boleh eden letak gambar bean moreno n jejai..hik3…
    eyriqazz recently posted..Ikan Bakar LumutMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 12:19 pm (4 years ago)

      @eyriqazz, gambar yg tu kyan dh tgk..gmbr lain pliz…hahahaa *gurau*

      psstt best klu ada gmbr besan suap2 ngan wife…ehehee

      Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 12:19 pm (4 years ago)

      @lizz, bhahahaaa gelak dulu, cam xcaya lizz tggl jejak..bhahahaa *tiru gaya gelak* hahaa…ok tunggu entry contest dr lizz :)

      Reply
      • lizz
        January 19, 2011 at 12:31 pm (4 years ago)

        @yanmie, bahahahahaha!!! hampeh aww kak yan. selalu je bace blog akak tapi malu nak komen.saya kan pemalu kak. oh, please jangan percaya.muahahaha! ok, memang nak join ;) hehehe
        lizz recently posted..Jadi Blogger- Jangan Sombong Please!My Profile

        Reply
        • yanmie
          January 19, 2011 at 12:32 pm (4 years ago)

          @lizz, bhahahahaaa ok2 k.yan tunggu entry suap menyuap dari mu…hahahaa

          Reply
  38. ejam
    January 19, 2011 at 12:05 pm (4 years ago)

    gambar sendiri ker?
    alahai, camner nie…segan ler, nmpk tak comel sgt, tak mcm haziq tu comel.

    hadiah menarik sgt, rasa berkenan jer nk dptkan hosting n domain tu.
    kena pakat2 dgn @norsaritanaini nie utk rakam aksi makan paling comel…hehe
    ejam recently posted..Ini bukan @cisdelmooMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 12:06 pm (4 years ago)

      @ejam, ejam tak kisah lah ejam, gmbr tu yg penting hak milik ejam pnya, snap by ejam :)

      Reply
      • ejam
        January 19, 2011 at 12:20 pm (4 years ago)

        @yanmie, lega skit bila tahu syarat pic dgn hak milik sendiri, kalau camtu nak cari baby ler sbg model, suka dgn pic anak2 kecik kerana mereka jujur ketika bergambar…
        proses pencarian model akan bermula…

        semangat nie, bleh hadiahkan hosting tu nnt utk projek @norsaritanaini yg skrg nie masih tertangguh coz xde hosting lagi nk tempek domain.
        ejam recently posted..Ini bukan @cisdelmooMy Profile

        Reply
        • yanmie
          January 19, 2011 at 12:30 pm (4 years ago)

          @ejam, ye ejam xnk susahkan kawan2 tu pasal xnk buh syarat yg ketat, lgpun yan sdiri klu join contest x suka klu ada syarat2 ketat…ehehe

          wah gmbr baby ye, anak sapalah yg jadi mangsa tu kan…hahhaa, nk gmbr suap2 ejam ngan norsaritanaini pun ok gak…ehehe

          Reply
  39. kell
    January 19, 2011 at 12:05 pm (4 years ago)

    nak snap gambar sendiri la. aku baby lagi XD

    Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 12:06 pm (4 years ago)

      @kell, reti ke snap sendiri tu, kan baby lagi…hahaha

      Reply
  40. cikmin
    January 19, 2011 at 11:59 am (4 years ago)

    Selamat menyertai untuk semua peserta.. :)

    Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 12:00 pm (4 years ago)

      @cikmin, makasih kak for your support, suh anak akak yasmin masuk, untung2 leh dpt hosting dr pakcik fadhlullah…ehehe :)

      Reply
    • yanmie
      January 19, 2011 at 11:58 am (4 years ago)

      @Dauspozi, hahhahaa xpe bagi peluang kt org lain…ehehe, ke malu nk buh gmbr sdiri tgh makan..wakakaka :))

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge