Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari  gambar yang menarik dan kreatif.

Syarat Penyertaan

1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry ini

2. kemudian Postkan Link Entry di ruangan komen ini dan kalau sudi LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan*

3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

4. takde…itu je….ehehe

Ok, sebelum entry ini dipanjangkan, terima kasih sesangat buat pihak hosting blog ini iaitu Fivio.com (En. Fadhlullah) kerana berbesar hati ingin menaja hadiah-hadiah untuk pemenang dan terima kasih jugak untuk Ayie aka owner Suara People kerana sudi menaja untuk contest ini. Hadiah yang di tawarkan sangat lumayan, hadiah berbentuk Pakej Hosting + Domain, ada 7 hadiah yang disediakan kesemuanya yang bernilai RM445.00 kesemuanya dari pihak Fivio. dan dari SuaraPeople sponser sebanyak RM100.00, cekidaut bawah yea :) oh yea hadiah tidak boleh di tukar!

Hadiah pakej tersebut adalah untuk setahun sahaja, untuk tahun-tahun berikutnya boleh renew terus dengan fivio.com

Hadiah tersebut jugak boleh di tukar dengan migrate server bagi yang ingin berpindah hosting dan jangan risau semuanya akan di uruskan oleh pihak fivio.com

Dan untuk pemenang nanti blog korang haruslah aktif selama 3 bulan, sekiranya tidak aktif dalam tempoh tersebut, pihak fivio boleh cantas kemenangan korang…ehehe so better yang masuk contest nie orang yang serius nak kan hadiah nie ok.

1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00

Updated!

Terima kasih Ayie aka owner Suara People kerana sudi sponser hadiah ini untuk kawan-kawan kita. Maka Yan buat 1 kategori lain untuk hadiah ini, caranya mudah sahaja, cuma perlu LIKE gambar contest korang di Facebook Yanmieonline. Gambar yang mendapat LIKE terbanyak akan di kira sebagai pemenang.

1st Prize : Topup RM50.00

2nd Prize : Topup RM30.00

3rd Prize : Topup RM20

.

So macam mana? senang je kan cara nak masuk contest nie, so tunggu apa lagi, jom ramai-ramai masuk contest nie, hadiah pun lumayan. Contest berlangsung selama sebulan 19.01.11 – 19.02.11

.

Nota Yanmie : Jangan lupa masukkan ayat ini di dalam entry korang  “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

..

Senarai Peserta Contest Aksi Makan :-

.

1. Cik Zatie http://www.zatiemomento.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

2. AkuBiomed.com http://akubiomed.com/2011/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

3. CikSalmie.com http://www.ciksalmie.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

4. ApisV2 http://www.apisv3.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

5. PuanBee.com

6. Rafida http://www.rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

7. Cik Zalina http://www.miszalina.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

8. Aima http://www.tsukinano.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

9. Cik Dara http://www.daramanisku88.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

10. Una http://www.husna-una.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

11. Emma http://www.sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

12. Cik Zai Penang http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

13. Sw33tdarling http://www.sw33tdarling.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

14. Murni http://www.qasehmurni.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

15. Nurul Syifa http://www.nurulsyifa87.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

16. Fatin http://www.fatinfazlan51.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

17. Tiqa http://www.atiqahabsamad.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

18. Liza Razak http://www.lizarazak.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

19. NanaKimie http://www.nanakimie.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

20. Aisyuhada http://www.aisyuhada.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

21. Jard

22.EjamOthman http://www.ejamothman.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

23. Shazwani http://www.buahcempedakbarubelajar.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

24. Amy http://www.amieranorizan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

25. Ery Farieha http://www.lapinkyery.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

26. Abc http://www.blogforcontest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

27. Syai

28. PaanJr http://www.paanjr.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmie-online.html

29. Ariff Masrom http://www.mellgibsonskizofrenia.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

30. KakYong

31. Eyriqazz http://www.eyriqazz.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

32. Pokciejoy http://www.pokcikejoy.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

33. Wanmus http://www.wanmus.com/contest-aksi-makan-yanmieonline-com.html

34. akuorgkmpng http://www.ikutdanaku.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

35. ct N Honey http://www.cthoney.blogspot.com/2011/02/httpyanmieonlinecom201101contest-aksi.html

36. Master Pak Pandir http://www.masterpakpandir.wordpress.com/2011/02/11/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

37. Abiey http://www.myheart-png.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

38. encik Sedap http://www.enciksedap.com/contest-sensation/aksi-makan-yanmieonline-com/

39. Liyana Lunia

40. CikguFarha

41. Nuna Hidayah http://www.nunayounique.blogspot.com/2011/02/whoaaaa-contest-aksi-makan.html

42. Fiqkbe http://www.meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

43. Abuya Hayat

44. Arr http://www.aarproduction.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

45.Mashimaro

46. Dean http://www.mamatsudin.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

47. Mat Joe http://www.matjoe.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

48. Nana http://www.nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

49. Wan Nurul Hezrina

50. Zqah http://www.mimpisibunga.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

51. Miera Momo Chan http://www.mieramomochan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

52. Zeeza~Ajie http://hikayatcikzqa.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

53. Kak Ina KL http://www.kakinakl.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

54. Najiha http://najihavskontes.blogspot.com/2011/02/makan-time.html

55.


320 thoughts on “Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

  1. Salam… kak yan, link ke entri saya dalam senarai peserta tu error lah kak… tapi saya tgk link dier da betul… saya resubmit ye kak…

    thank you… :)
    Abuya Hayat recently posted..Kopi-DrugsMy Profile

    1. ok noted! akak terlupa sgt nk buh www kt depan domain untuk blogspot pnya domain, klu link kt wordpress selfhosted kena letak www. akak lupa sgt, ehehe thanks yea, akak dh perbetul semua mana yg domain blogspot :)

    1. ye akak nampak hasrat tu sgt besarrrrr, doakan mudahan rezeki berpihak pada matjoe…ehhee gud luck tau :)

      kalau nk menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gmbr tersebut, tp xwajib pun :)

    1. okies akak dh view, mmg aksi terlampau..hahhaa btw gudluck yea :)

      klu nk menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)

    1. ok akak dh update kt entry, klu nak menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr nie di fb yanmieonline.

      akak xleh nk drop komen kt blog abiey sbb ada detect amlware

    1. terima kasih sudi singgah ke mari, insyaallah kalau kerajinan untuk update exchange link nanti saya masukkan, now ada beratus2 link yang berlum dimasukkan, insyaallah akan update :)

    1. makasih besan support, mcm biasa klu nak menang hadiah bonus blh dapatkan like untuk gmbr tersebut, akak pilih 1 je yang paling tercun untuk di upload kt fb yanmieonline :lol:

  2. ikhwan macam tak boleh join la kak. sebab takda gamba yang sesuai . hehe. nak ambik gamba pon tak tau bila. haha.

    1. @akubiomed, makasih Bro sudi join, dah terjah tadi..

      oh ye update blog selalu ye, rasa macam dah jatuh hati kt blog akubiomed.com yang bnyk menceritakan pasal pengalaman dan anak2, i like…ehhee tetiba spiking lak :))

      1. @yanmie, Kalau boleh hendak update hari-hari tapi disebabkan ada shift malam menjaga baby Aslah kecuali menyusu itu maknya :-)

        Sudah juga hendak menaip sebelah pegang baby Aslah dan sebelah menaip entri memang mencabar

  3. Nak kena letak gbr sendiri ngah mkn? Errmmm.. Minum xleh ke..he3.. Klu berkesempatan insyaalh Jai join.. Tapi Jai dah ada domain ngan hosting, klu Jai menang kang, yang xde domain ngan hosting nganga pulak..he3
    decrewz recently posted..Tips Kecilkan Saiz BlogMy Profile

    1. @decrewz, gmbr tak kisah gmbr sapa asalkan bukan gmbr dr google image, ha’ah betul tu better bg peluang kat org lain…ehehe tp klu nk join gak blh je, if menang hadiah tu blh buat GA lak kt kwn2 :)

    1. @suarapeople, hosting tu ibarat rumah, semua benda-benda dalam blog nk simpan dlm rumah sdiri, mcm skrg nie guna blogspot, tu rumah sewa, google yg pnya, bila2 masa pak google boleh delete akaun blogspot tu, jadiknya tggl sehelai sepinggang, klu ada hosting (rumah sendiri) insyaallah semua gmbr, data, video, link apa2 jelah kt blog blh di simpan kt hosting tu.

        1. @mackenziedoo, kenapa takut nak berpinda ke wordpress self hosted, bukan ke wordpress self hosted lebih baik, hak milik sendiri dan bukannya atas nama blogspot, kalau hosting sendiri kita punya segala benda selamat dari didelete oleh google, maklumlah benda free bukannya selalu dan lama dpt, buktinya dah ramai blogspot yang kena delete, tp maybe fenomena kot, skrg xpenah lg dgr blogspot kena delete dgn google, tp sebagai persediaan sediakan payung sblm hujan.

          besok dah kena delete baru nak menangis…huhuhu, akak dulu pun mula dari blogspot jugak.
          yanmie recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

    1. @kak ina kl, syarat memang nk buat gitu kak, nk bg enjoy sama2, klu syarat ketat xbest gak nnti ramai yg susah nk join, yan sdiri pun x suka masuk kontes yg berjela2 syaratnye…lainlah klu adiah nk bg umah ke keta ke yan sanggup follow syarat yg berjela2 tu….hehehe, nanti ada masa join lah ye :)

  4. gambar sendiri ker?
    alahai, camner nie…segan ler, nmpk tak comel sgt, tak mcm haziq tu comel.

    hadiah menarik sgt, rasa berkenan jer nk dptkan hosting n domain tu.
    kena pakat2 dgn @norsaritanaini nie utk rakam aksi makan paling comel…hehe
    ejam recently posted..Ini bukan @cisdelmooMy Profile

      1. @yanmie, lega skit bila tahu syarat pic dgn hak milik sendiri, kalau camtu nak cari baby ler sbg model, suka dgn pic anak2 kecik kerana mereka jujur ketika bergambar…
        proses pencarian model akan bermula…

        semangat nie, bleh hadiahkan hosting tu nnt utk projek @norsaritanaini yg skrg nie masih tertangguh coz xde hosting lagi nk tempek domain.
        ejam recently posted..Ini bukan @cisdelmooMy Profile

        1. @ejam, ye ejam xnk susahkan kawan2 tu pasal xnk buh syarat yg ketat, lgpun yan sdiri klu join contest x suka klu ada syarat2 ketat…ehehe

          wah gmbr baby ye, anak sapalah yg jadi mangsa tu kan…hahhaa, nk gmbr suap2 ejam ngan norsaritanaini pun ok gak…ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge