Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari  gambar yang menarik dan kreatif.

Syarat Penyertaan

1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry ini

2. kemudian Postkan Link Entry di ruangan komen ini dan kalau sudi LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan*

3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

4. takde…itu je….ehehe

Ok, sebelum entry ini dipanjangkan, terima kasih sesangat buat pihak hosting blog ini iaitu Fivio.com (En. Fadhlullah) kerana berbesar hati ingin menaja hadiah-hadiah untuk pemenang dan terima kasih jugak untuk Ayie aka owner Suara People kerana sudi menaja untuk contest ini. Hadiah yang di tawarkan sangat lumayan, hadiah berbentuk Pakej Hosting + Domain, ada 7 hadiah yang disediakan kesemuanya yang bernilai RM445.00 kesemuanya dari pihak Fivio. dan dari SuaraPeople sponser sebanyak RM100.00, cekidaut bawah yea :) oh yea hadiah tidak boleh di tukar!

Hadiah pakej tersebut adalah untuk setahun sahaja, untuk tahun-tahun berikutnya boleh renew terus dengan fivio.com

Hadiah tersebut jugak boleh di tukar dengan migrate server bagi yang ingin berpindah hosting dan jangan risau semuanya akan di uruskan oleh pihak fivio.com

Dan untuk pemenang nanti blog korang haruslah aktif selama 3 bulan, sekiranya tidak aktif dalam tempoh tersebut, pihak fivio boleh cantas kemenangan korang…ehehe so better yang masuk contest nie orang yang serius nak kan hadiah nie ok.

1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00

Updated!

Terima kasih Ayie aka owner Suara People kerana sudi sponser hadiah ini untuk kawan-kawan kita. Maka Yan buat 1 kategori lain untuk hadiah ini, caranya mudah sahaja, cuma perlu LIKE gambar contest korang di Facebook Yanmieonline. Gambar yang mendapat LIKE terbanyak akan di kira sebagai pemenang.

1st Prize : Topup RM50.00

2nd Prize : Topup RM30.00

3rd Prize : Topup RM20

.

So macam mana? senang je kan cara nak masuk contest nie, so tunggu apa lagi, jom ramai-ramai masuk contest nie, hadiah pun lumayan. Contest berlangsung selama sebulan 19.01.11 – 19.02.11

.

Nota Yanmie : Jangan lupa masukkan ayat ini di dalam entry korang  ”Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

..

Senarai Peserta Contest Aksi Makan :-

.

1. Cik Zatie http://www.zatiemomento.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

2. AkuBiomed.com http://akubiomed.com/2011/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

3. CikSalmie.com http://www.ciksalmie.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

4. ApisV2 http://www.apisv3.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

5. PuanBee.com

6. Rafida http://www.rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

7. Cik Zalina http://www.miszalina.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

8. Aima http://www.tsukinano.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

9. Cik Dara http://www.daramanisku88.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

10. Una http://www.husna-una.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

11. Emma http://www.sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

12. Cik Zai Penang http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

13. Sw33tdarling http://www.sw33tdarling.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

14. Murni http://www.qasehmurni.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

15. Nurul Syifa http://www.nurulsyifa87.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

16. Fatin http://www.fatinfazlan51.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

17. Tiqa http://www.atiqahabsamad.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

18. Liza Razak http://www.lizarazak.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

19. NanaKimie http://www.nanakimie.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

20. Aisyuhada http://www.aisyuhada.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

21. Jard

22.EjamOthman http://www.ejamothman.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

23. Shazwani http://www.buahcempedakbarubelajar.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

24. Amy http://www.amieranorizan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

25. Ery Farieha http://www.lapinkyery.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

26. Abc http://www.blogforcontest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

27. Syai

28. PaanJr http://www.paanjr.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmie-online.html

29. Ariff Masrom http://www.mellgibsonskizofrenia.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

30. KakYong

31. Eyriqazz http://www.eyriqazz.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

32. Pokciejoy http://www.pokcikejoy.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

33. Wanmus http://www.wanmus.com/contest-aksi-makan-yanmieonline-com.html

34. akuorgkmpng http://www.ikutdanaku.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

35. ct N Honey http://www.cthoney.blogspot.com/2011/02/httpyanmieonlinecom201101contest-aksi.html

36. Master Pak Pandir http://www.masterpakpandir.wordpress.com/2011/02/11/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

37. Abiey http://www.myheart-png.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

38. encik Sedap http://www.enciksedap.com/contest-sensation/aksi-makan-yanmieonline-com/

39. Liyana Lunia

40. CikguFarha

41. Nuna Hidayah http://www.nunayounique.blogspot.com/2011/02/whoaaaa-contest-aksi-makan.html

42. Fiqkbe http://www.meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

43. Abuya Hayat

44. Arr http://www.aarproduction.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

45.Mashimaro

46. Dean http://www.mamatsudin.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

47. Mat Joe http://www.matjoe.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

48. Nana http://www.nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

49. Wan Nurul Hezrina

50. Zqah http://www.mimpisibunga.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

51. Miera Momo Chan http://www.mieramomochan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

52. Zeeza~Ajie http://hikayatcikzqa.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

53. Kak Ina KL http://www.kakinakl.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

54. Najiha http://najihavskontes.blogspot.com/2011/02/makan-time.html

55.


320 Thoughts on “Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

  1. masih boleh join ke?

  2. RT @yanmie: Sape nak hosting + domain dari fivio.com? Jom join contest nie http://bit.ly/huSrNp ada 7 hadiah pakej hosting :)

  3. 8 minit lagi contest aksi makan ditutup! http://t.co/6z0Fqo9

  4. miera join!!

    id follower:miera momo chan
    id fb:miera momo chan

    http://mieramomochan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html
    miera momo chan recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

  5. Abuya Hayat on February 18, 2011 at 6:00 pm said:

    Salam… kak yan, link ke entri saya dalam senarai peserta tu error lah kak… tapi saya tgk link dier da betul… saya resubmit ye kak…

    thank you… :)
    Abuya Hayat recently posted..Kopi-DrugsMy Profile

    • ok noted! akak terlupa sgt nk buh www kt depan domain untuk blogspot pnya domain, klu link kt wordpress selfhosted kena letak www. akak lupa sgt, ehehe thanks yea, akak dh perbetul semua mana yg domain blogspot :)

  6. wan nurul hezrina on February 18, 2011 at 1:02 pm said:

    join n dah like

    id follower nurulhezrina
    id fb nizam muhammad

  7. RT @yanmie: Ok senarai peserta Contest Aksi Makan http://bit.ly/gxwB7p dah updated, masih ada 1 hari lagi untuk korang yang belum join :)

  8. Ok senarai peserta Contest Aksi Makan http://bit.ly/gxwB7p dah updated, masih ada 1 hari lagi untuk korang yang belum join :)

  9. Contest tutup besok pukul 12mlm okeh! Contest Aksi Makan yanmieonline.com http://bit.ly/gxwB7p

  10. kak yan, saya dah join dan berhasrat BESARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR untuk menang tempat pertama, ahahahahaa

    http://www.matjoe.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

    • ye akak nampak hasrat tu sgt besarrrrr, doakan mudahan rezeki berpihak pada matjoe…ehhee gud luck tau :)

      kalau nk menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gmbr tersebut, tp xwajib pun :)

  11. mak aih!!!dah bertambah peserta contest.kikikiki.menipis dah peluang nak menang.muahahaha. takape,ade rezeki menang ler.kikikiki
    lizz recently posted..Mati Itu PastiMy Profile

  12. bila nak upload gambar kat facebook?? xsabar nak like nih..
    aar recently posted..- PROMOTE Come and Visit my Flickr – A R s photostreamMy Profile

  13. kak yan…:)
    akhirnya siap jugak entry..mintak2 ade tuah saya:)

  14. cikgufaezah on February 15, 2011 at 10:34 pm said:

    wahh, fivio taja. emm..cam best aje contest nih.. :twisted:
    cikgufaezah recently posted..Do you ever got Chicken PoxMy Profile

  15. Abuya Hayat on February 15, 2011 at 6:21 pm said:

    Salam… saya pown nak join…. nie link dier….
    .
    trima kasih… salam…
    Abuya Hayat recently posted..Contest Header MOHFIMy Profile

  16. dah join :)http://nunayounique.blogspot.com/2011/02/whoaaaa-contest-aksi-makan.html
    Nuna Hidayah recently posted..Whoaaaa ! “Contest Aksi Makan yanmieonlinecom”My Profile

  17. Abuya Hayat on February 15, 2011 at 5:34 am said:

    Salam… kalo letak gamba edit boleh ke? Gune photoshop? Contest still berlansung kan?
    Abuya Hayat recently posted..Contest Header MOHFIMy Profile

  18. cikgufarha on February 14, 2011 at 10:48 pm said:

    Salam kak!! hehe sy menggedixkan diri utk join..haha
    ni link ke entry tu ye ;)

    cikgufarha recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

    • ok akak dh update kt entry, klu nak menang hadiah bonus blh dptkan like untuk gmbr nie di fb yanmieonline.

      akak xleh nk drop komen kt blog abiey sbb ada detect amlware

  19. Oh yea lagi 5hari Contest Aksi Makan http://bit.ly/gxwB7p nak tutup dah, terima kasih semua yg sudi menyerta… (cont) http://deck.ly/~uqtCc

  20. Johari Hamzah on February 13, 2011 at 10:59 am said:

    wah.. hadiah2 yg menarik.. :)
    best nie lau dpt menang nie…. nanti nak cari la gmbr2 makan.. huhu..
    Johari Hamzah recently posted..Johari Hamzah dot Com ImprovementMy Profile

  21. first time singgah..best la blog ni
    mintak izin letak blog ni dalam blog list
    eynaa recently posted..AKHIRNYADAPAT GAK MASUK LIST BEN ASHAARIMy Profile

    • terima kasih sudi singgah ke mari, insyaallah kalau kerajinan untuk update exchange link nanti saya masukkan, now ada beratus2 link yang berlum dimasukkan, insyaallah akan update :)

  22. ct pun dah join contest ni,(untuk meramaikan lagi para peserta je)tapi harapan menang tu tatap ada.ha…ha….ha..
    ct N honey recently posted..Resepi Kuih Bingka buah kelapa sawitMy Profile

  23. salam ka yan/ mak aiii, danau lumayan betul hadiahnya. saya mesti join dan nak menang hadiah utama. dah jatuh hati bila cuba publish entry guna wordpess dalam blog kujie2.

    dah publish entry sy inform kt sini.
    matjoe recently posted..Hafiz berpacaran dengan HasanahMy Profile

  24. akhirnya masuk jugakk..yes..ni post darikua..

    http://wanmus.com/contest-aksi-makan-yanmieonline-com.html

    **Like dan komen ramai2 ek..hehe
    wanmus recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

  25. saya nak join jugak la. masih sempat lagi nih
    slimdiet2 recently posted..Promosi SD2My Profile

  26. Tarikh tutup biler? klau ada lagi, aku nak join nih… :mrgreen:
    sicKo^ recently posted..Heels Attack!!My Profile

    • makasih besan support, mcm biasa klu nak menang hadiah bonus blh dapatkan like untuk gmbr tersebut, akak pilih 1 je yang paling tercun untuk di upload kt fb yanmieonline :lol:

  27. kakyong pun nak mencuba, mana tau ade tuah.. :grin:

    kakyong recently posted..Uji minda di hari ahad – 6 Februari 2011My Profile

  28. cantik ye header… admirer tul
    Umi recently posted..Percutian Disulami Rintik2 HujanMy Profile

  29. Gambar ni klu msk Contest Aksi Makan yanmieonline.com http://bit.ly/gxwB7p aku rasa menang kot. @phreakid_blog @ch http://twitpic.com/3xbcyt

  30. Contest Aksi Makan yanmieonline http://bit.ly/fQZcmP bnyk hadiah yang di tawarkan :)

  31. dh join.. =)
    amy recently posted..contest aksi makan yanmieonlinecomMy Profile

  32. RT @yanmie: Mungkin ada yang terlupa Yan ada buat Contest Aksi Makan yanmieonline.com http://bit.ly/gxwB7p jomlah join, banyak hadiah ya …

  33. Mungkin ada yang terlupa Yan ada buat Contest Aksi Makan yanmieonline.com http://bit.ly/gxwB7p jomlah join, banyak hadiah yang ditawarkan :)

  34. hoyeh dah jumpa gambar untuk join contest nie, harap-harap tidak langgar syarat yer…hehe

    http://ejamothman.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/
    ejam recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

  35. Terimakasih atas tahniahnya MAbk Yanmie, Ouh ada contes pula disini
    Berpikir Positif recently posted..Blog ini kembali ke Track nyaMy Profile

  36. dah siap!!!! ni link die kak yan…hehehe.saje cube nasib -..-

    http://www.lizarazak.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/
    lizz recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

  37. pertamakali datang,meriah betul blog ini

  38. chi3nming on January 30, 2011 at 11:41 am said:

    okok saya pun mau! nanti i pi ambil gambar!!! WKAKAKKAKA!
    chi3nming recently posted..CLHS Gerko DayMy Profile

  39. Kalau dapat nak gak join contest ni,jap fikir nak makan kat mana
    wazy recently posted..Senarai Jawatan Kosong Februari 2011My Profile

  40. wahh.. macam best je contest ni.. ramai btol org join ek..
    Joe Hoyy recently posted..Follow Ohoi di Twitter- Minta Tunjuk AjarMy Profile

  41. salam kenal..

    saya join contest… sila la jenguk yer. Klu ade yang terkurang inform yer..

    ni link saya:

    http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html
    emma recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

  42. Ikhwan Pauzi on January 27, 2011 at 5:08 pm said:

    ikhwan macam tak boleh join la kak. sebab takda gamba yang sesuai . hehe. nak ambik gamba pon tak tau bila. haha.

  43. wahhh..menarik nih..akan dijoin nanti..nak kena amik gambar best2 dulu..

    Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

    Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido
    cikpuanhady recently posted..Main Online Game Pon Boleh Dapat HadiahMy Profile

  44. salam kak..bee join yer..nak hosting free

  45. salam kak yan~

    wah…ramainye yang join ni bila tengok komen2~ macam ramai jek pesaing~ hehe~~

  46. best giler babeng hadiah nye..nak join..nak join…
    shera recently posted..bila kita suda bosanMy Profile

  47. gmbr kucing tgh mkn bleh ker?aihh jgn mrh.tny je
    apisv2 recently posted..Kabus FlashMy Profile

  48. salam kak..saya dalam proses untuk wujudkan one stop centre untuk blogger..kalau akak tak kisah…saya nak kongsi entry contest akak nie sebagai entry pertama di bawah label contest =)

    do check my website

    http://ehhblogger.blogspot.com/
    Ehh!!Blogger recently posted..Jointventure Bersama BlogPilihanMalaysia Bermula di Ehh!!BloggerMy Profile

  49. Sufian Hakim on January 22, 2011 at 4:37 pm said:

    Wah! Hadiahnya best-best koowttt … CayaLah.!

  50. waaa…hadiah yang menarik. saya ni dalam perancangan nak guna domain+hosting sendiri. kalau gambar kucing sendiri bleh ke kak??
    gambar sendiri segan laa…hehehe

  51. menarik contest ni. nak cari dulu ada tak gambar makan. gambar sendiri makan confirm takde hehe
    Amirez recently posted..Payment Ketiga Daripada BacklinksMy Profile

  52. bestnyer contest ni tp malu ler nak letak pic..hehehe
    farah recently posted..Nuffnang Dah Lancarkan CPA Ads!Blogger Kini Mampu Tersenyum!My Profile

  53. best
    nak join
    tapi gambar takde lagi nih
    harus difirkan kan
    tapi syarat yang FB tu macam susah
    sebab xde FB untuk public

    Student Perlu Tahu | RESUME
    Peristiwa itu masih menhantui diriku…

  54. Masa inilah kamera tertinggal dirumah.Masa inilah assignment berlambak,masa inilah budak degree and diploma amsuk menerjah.Tempat makan sesak tahap kuda.So,saya tak dapat join kontest ini.hehehe
    haiqal recently posted..Segmen Dari Hati Ke Hati-Isu Blogger TerbaruMy Profile

  55. nak try la
    kot2 mng ag ke
    hik2
    dah la domain aku pun under fivio
    hik2
    akmalhilmi recently posted..ORANG TEGUR AKU FIKIRKAN TOMOK OIMMy Profile

  56. Uihhh..ramainyer yang join contest nie..jap nanti carik gambo posing baekpunya..hehe
    JeJAI recently posted..ADUN MERLIMAU MENINGGAL DUNIA AKIBAT ARTERI TERSUMBATMy Profile

  57. Yanmie ini adalah percubaan pertama untuk contest di blog Yanmie.

    http://akubiomed.com/2011/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/
    akubiomed recently posted..Contest Aksi Makan yanmieonlinecomMy Profile

    • @akubiomed, makasih Bro sudi join, dah terjah tadi..

      oh ye update blog selalu ye, rasa macam dah jatuh hati kt blog akubiomed.com yang bnyk menceritakan pasal pengalaman dan anak2, i like…ehhee tetiba spiking lak :))

      • @yanmie, Kalau boleh hendak update hari-hari tapi disebabkan ada shift malam menjaga baby Aslah kecuali menyusu itu maknya :-)

        Sudah juga hendak menaip sebelah pegang baby Aslah dan sebelah menaip entri memang mencabar

  58. untuk penggun ablogspot,jangan tengok je..mungkin ni langkah awal anda untuk beralih ke wordpress..bak kata kak yan “rumah sendiri” tinggalkan rumah sewa pak google yang bila bila masa je boleh dideletenya..ayie pernah kena dulu..kena delete sama pak google..huk3
    suarapeople recently posted..Gambar Hot Kembar Juliana Evans – Irish Bella My Profile

  59. wah. contest best ni. tapi taknak join. ehehe. sebab kena letak muka sendiri. muka i ni tak kacak. wakakaka. i lebih suka underground saja. haha. goodluck untuk semua.
    RedBoys recently posted..Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011My Profile

  60. salam,
    bab2 nak tukar eb hosting nih… lagi tak pandai…
    nak masuk contest… tapi … ewah perasan macam buleh menang pulak…
    apa2 pun good luck to all…
    yangbaik recently posted..Apa itu Google PageRankMy Profile

  61. decrewz on January 20, 2011 at 12:54 pm said:

    Nak kena letak gbr sendiri ngah mkn? Errmmm.. Minum xleh ke..he3.. Klu berkesempatan insyaalh Jai join.. Tapi Jai dah ada domain ngan hosting, klu Jai menang kang, yang xde domain ngan hosting nganga pulak..he3
    decrewz recently posted..Tips Kecilkan Saiz BlogMy Profile

  62. dah join contest! do inform ye kalau ada syarat2 yang tertinggal.hehe

    http://zatiemomento.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html
    ::Cik Zatie:: recently posted..JOM GEGAR BLOGMy Profile

  63. fuhyoooooooooooooo!!!
    gempak hadiah k.yan..

    tungguuuuuu…nnti sy join:)

  64. perghhhh…. lumayan gile hadiahnya tu kakyan.. takpela, bagi can kat orang yang betul2 serius..he3
    MuJE recently posted..Google Chrome Extension Blog MunzirShafie dot ComMy Profile

  65. nak join..tp kalau rezeki menang..hosting tu nak pakai cam ne?ades..xpandai wordpress…saya pengguna blogspot tegar..heheheh
    suarapeople recently posted..Gambar Hot Kembar Juliana Evans – Irish Bella My Profile

  66. Gud Luck kepada semua yang masuk contest nih..
    eiela recently posted..Wow- Nenek Glamour Yang BergayaMy Profile

  67. wah…best nyer contest ni… kalo blog baru jer berapa minggu bole ke?? sampai bile contest ni?? hehehe..
    mackenziedoo recently posted..Balik kerjaMy Profile

  68. Ikhwan Pauzi on January 19, 2011 at 7:39 pm said:

    macam nk join. tapi ikhwan tak tau la pasal hosting hosting ni. guna blogger pon dah complicated. kah3. takpe. ikhwan join bagi memeriahkan saja. saguhati takde ke? hehehehe..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Harga dan rank website sedunia ! wowMy Profile

  69. nak join pun serba salah.. nnt xtau lak nak buat ape ngan hosting+domain tu.. hehe..
    Ezany-Kun recently posted..Penampakan UFO Di Menara Kuala Lumpur GambarMy Profile

  70. Murah rezeki akak, saya sokong kontes ni, tapi tak pa la, kasi orang lain la kan..hehe..blog saya pun masih baru lagi, tak tau nak buat pe ngan hadiah yang dimenangi tu..good luck you all
    rashid recently posted..Jadilah Suami Yang Rajin Menolong IsteriMy Profile

  71. kak yan, gempak juga adiahnya. huhu, macam best je pakai web hosting fivio ni
    anip recently posted..Hukum Hudud Di Afghanistan Sewaktu Pemerintahan TalibanMy Profile

  72. wah senang benar syaratnya..
    kak ina kl recently posted..Resepi Sotong Goreng TepungMy Profile

    • @kak ina kl, syarat memang nk buat gitu kak, nk bg enjoy sama2, klu syarat ketat xbest gak nnti ramai yg susah nk join, yan sdiri pun x suka masuk kontes yg berjela2 syaratnye…lainlah klu adiah nk bg umah ke keta ke yan sanggup follow syarat yg berjela2 tu….hehehe, nanti ada masa join lah ye :)

  73. nk masok!!! sbb koleksi gmbr saya tgh makan sangat melampau banyaknya hahahha
    nazihahisa recently posted..Lempoyang Mampu Rawat dan Cegah Kanser Servik – Penyelidik UPMMy Profile

  74. hahaha.. ada 2 contest dah ni dapat hadiah hosting… nk terai, kalo menang nk hadiah kat adik..boleh ka?
    lAl recently posted..Hujan vs rempit vs weekend!My Profile

  75. wah kak yan tengah running contest ni.. insyallah kena cari gambar dulu baru join ni.. hehehehe

  76. wah…best ni…nak join la..pertama kali nak join contest dr kak yan…
    DeQdEq recently posted..JOM TUKAR LINK – Join Bloglist dalam Geng DeQdEqMy Profile

  77. yieza…kena join ni..boleh eden letak gambar bean moreno n jejai..hik3…
    eyriqazz recently posted..Ikan Bakar LumutMy Profile

  78. im in. nak join!!!!wahahahahahaha. insyaAllah.hehehe.
    lizz recently posted..Jadi Blogger- Jangan Sombong Please!My Profile

  79. gambar sendiri ker?
    alahai, camner nie…segan ler, nmpk tak comel sgt, tak mcm haziq tu comel.

    hadiah menarik sgt, rasa berkenan jer nk dptkan hosting n domain tu.
    kena pakat2 dgn @norsaritanaini nie utk rakam aksi makan paling comel…hehe
    ejam recently posted..Ini bukan @cisdelmooMy Profile

    • @ejam, ejam tak kisah lah ejam, gmbr tu yg penting hak milik ejam pnya, snap by ejam :)

      • @yanmie, lega skit bila tahu syarat pic dgn hak milik sendiri, kalau camtu nak cari baby ler sbg model, suka dgn pic anak2 kecik kerana mereka jujur ketika bergambar…
        proses pencarian model akan bermula…

        semangat nie, bleh hadiahkan hosting tu nnt utk projek @norsaritanaini yg skrg nie masih tertangguh coz xde hosting lagi nk tempek domain.
        ejam recently posted..Ini bukan @cisdelmooMy Profile

        • @ejam, ye ejam xnk susahkan kawan2 tu pasal xnk buh syarat yg ketat, lgpun yan sdiri klu join contest x suka klu ada syarat2 ketat…ehehe

          wah gmbr baby ye, anak sapalah yg jadi mangsa tu kan…hahhaa, nk gmbr suap2 ejam ngan norsaritanaini pun ok gak…ehehe

  80. nak snap gambar sendiri la. aku baby lagi XD

  81. Selamat menyertai untuk semua peserta.. :)

  82. Alamak.. daus xleh join ler.. sbb daus x minat WordPress.. hehe
    Dauspozi recently posted..Jom Belajar Loghat Terengganu Bersama DauspoziMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation