Anugerah Juara Lagu 25 – Keputusan AJL 25

Salam semua, malam ini akan berlangsungnya Anugerah Juara Lagu ke 25 di Stadium Bukit Jalil dan siaran langsung semestinya di TV3, yang pasti mereka-mereka yang layak untuk berentap malam ini adalah antara yang terbaik, nampaknya dah ramai yang membuat ramalan tentang siapakah yang bakal merangkul Anugerah Juara Lagu 25.

Updated

Keputusan Rasmi Pemenang Anugerah Juara Lagu ke 25, tahniah di ucapkan πŸ™‚

ana rafali

1. Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku

black dan MUH

2. Black & MUH – Dramaking

hafiz

3. Noktah Cinta – Hafiz

faizal tahir

Persembahan Terbaik – Faizal Tahir (Hanyut)

hafiz

Vokal Terbaik – Hafiq (Noktah Cinta)


ajl25

Tonton Live Streaming AJL 25

Yang pasti kali ini pentas AJL25 memang lain dari yang lain, tengok gambar pra ajl25 kat facebook TV3 pun dah nampak lainnya, harap-harap majlis tersebut berjalan dengan lancar, Sama-sama kita saksikannya malam nanti tepat pukul 9 malam.

siti nurhaliza

Dato’ Siti Nurhaliza pun ada membuat persembahan di ajl25 ini, tak sabar nak tengok πŸ™‚

Berikut bawah antara lagu dan artis yang akan berentap malam ini, siapakah bakal juara untuk anugerah juara lagu ke 25 ini??

Sempurna – Yuna
Berlari – Tomok
Pelita – A.P.I
Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir
Drama King – Meet Uncle Hussain & Black
Noktah Cinta – Hafiz
Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali
Selamat Malam – Faizal Tahir
Ku Ada Kamu – Adira
Extravaganza – Bunkface
Sofea Jane – Black
Hanyut – Faizal Tahir
Jahat – Stacy
Mencari Konklusi – Hujan

Hadiah untuk Juara AJL25 bakal memenangi trofi dan wang tunai RM35,000, naib juara menerima trofi & wang tunai RM15,000, tempat ketiga menerima trofi & wang tunai RM12,000, persembahan terbaik menerima trofi & wang tunai RM10,000 dan vokal terbaik menerima trofi & wang tunai RM10,000.

Ok ini pendapat Yan sendiri ye, Yan rasa bakal juara ajl25 iaitu Faizal Tahir lagu Hanyut ataupun Black dan MUH untuk lagu Dramaking πŸ™‚

Nota Yanmie : updated senarai pemenang!

You may also like

56 Comments

  1. Haish.. Ramai org x sangka ana rafali kan… SKrg dah jadi isu x puas hati kenapa dia menang.. Macam2 hal la… menag salah, x menang salah.. Biasalah klu dah peminat fanatik bila artis pujaan mereka x tersenarai, mulalah nak buat hal…ngee… (jai x masok campur ek)hu3
    deCrewz recently posted..Facebook Ditutup Sebab Kena HackMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge