Akhirnya aku klik cashout di akaun nuffnang

Salam semua, rasanya dah lama tak cashout duit nuffnang, bukan tak mampu untuk cashout cuma malas, takde hati nak cashout sebab jumlah yang ciput je, kalau cashout pun tak rasa apa..ehehe, so hari nie tergerak rasa nak cashout sebab rasa macam dah lama sangat tak cashout duit nuffnang nie, itu pun fikir banyak kali nak cashout ke tak? hahaha maklumlah masih still ciput lagi.

cashout nuffnang

Belum layak bergelar blogger jutawan πŸ˜›

Malas nak sensor-sensor sebenarnya, takut orang persoal berapa banyak yang di cashout, hahaha (berani tu tunjuk) jangan LHDN dapat hidu sudah, tapi ini pun sikit je, banyak lagi keje LHDN…ekekee, tapi apa pun sikit ke banyak ke kena declare jugak pendapatan kat LHDN tu. amacam korang dah declare belum??

cashout nuffnang

Cuba teka nie cashout kali keberapa??

Taraaaaa, income dah zero, saje cashout tak nak tunggu buffered tu metered, lambat sangat nak meterednya, ads dah lama tak nampak, so biarkan jelah buffered tu dulu terperap dalam tu, kita layan earning yang ada…miaahahaha.

Nota Yanmie : Alhamdulillah dapat cashout nuffnang dan innity πŸ˜›

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

62 thoughts on “Akhirnya aku klik cashout di akaun nuffnang

  1. akak pun nak cash out..semua dah metered…nak pasang innity balik..lantak lah apa orang nak kata..dah kedekut benar NN tu..hiks.. πŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge