Sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10

Salam semua, syukur hari nie kesihatan dan semakin pulih, demam dah takde cuma ada selesma sikit dan batuk aje, lelain ok, so memandangkan kesihatan pun dah ok makanya Yan rajin nak upload video untuk korang, video sesi unboxing #maxis10 bersama en.hubby tercinta, makasih sayang tolong rekodkan…ehehe *en.hubby sangat sporting :)*

layan jom Video sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10 bawah nie…kikikiki.

Amacam teruja tak tengok phone tu?, serius 1st impression memang sangat mengujakan, tu tak belek habis lagi, memang bestlah phone Android nie, jatuh hati terus….serius tak tipu!!, so nantikan review yang lebih serius selepas ini mengenai Smartphones aka telefon cerdik ini.

htc desire z

Entry ini bukanlah entry berbayar ataupun entry membodek, entry nie khas untuk Programme Maxis Reviewers #maxis10 yang mana smartphones tersebut dibagi pinjam oleh Maxis untuk di review selama 2 minggu di blog ini.

Teruskan bersama Yan dengan review HTC Desire Z, Inysallah Yan akan buat yang terbaik dan sejujur-jujurnya untuk review ini, so far pengalaman 2 hari bersama HTC Desire Z sangat mengujakan!!, sekiranya ada pertanyaan berkenaan phone ini bolehlah di utarakan diruangan komen ini 🙂

Nota Yanmie : macam tak caya je upload video tu x sampai pun 2 minit 😛

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

67 thoughts on “Sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10

  1. Pmbetulan kak yan..sy rsa sy xprnh komen entry ni, tp knpa ada komen ni>>> “swagger Reply:
    December 18th, 2010 at 3:42 pm

    @yanmie, nak tggu kakyan review dulu. tgklah kalau ada rezeki boleh rembat. hehe. dan kalau rezeki lebih ingat nak anjur kontest besar2 sikit sblm ujung tahun. hee. leh kita skandal berdua. hehe”

    Ni msti kerja hcker or trlpa nk clear hstory dlm notebook ni..dlm trikh tu 18 Dis,mggu exm ni..,n I x prnh bka p0n notebook ni sbb stdy mlainkn arini n slnjtnya.”damn” btul !

    1. @Dauspozi, Salam Daus, memang best sgt daus, tambah lagi akak sangat jakun dgn aplikasi android, memang terbaiklah android nie 🙂

      dapat apa ye, ehehee…doakan akak dpt adiah dr maxis…hahhaa dpt terus phone nie pun ok jugak…hehehee…

      tulah pasal, org upload nk tunjuk phones tp terganggu lak oleh gelang tu..adoii lawak :))
      yanmie recently posted..Bersama Reviewers maxis10 HTC Desize ZMy Profile

      1. @yanmie, nak tggu kakyan review dulu. tgklah kalau ada rezeki boleh rembat. hehe. dan kalau rezeki lebih ingat nak anjur kontest besar2 sikit sblm ujung tahun. hee. leh kita skandal berdua. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge