Orentasi Di Tadika The Little Caliphs – Snap Via HTC Desire Z #maxis10

Salam semua, pagi tadi kami ke Tadika Little Caliphs ada sesi orentasi pelajar-pelajar baru, seronok sangat dapat bawa Aiman, bukan main semangat lagi dia, seawal pagi dan bangun, mandi, makan…ehehe, sampai sana agak lewat sikit tapi oklah suasana meriah sangat tengok telatah anak kecil, ada yang suka dan ada yang menangis, maybe tak biasa berenggang dengan orang tua kot, aiman pulak??? hahaa siap halau mak pak dia balik adalah…kikiki

little caliphs

Tadi jugak dapat baju uniform, baju sukan kemudian kot, dah try-try kat Aiman tadi, memang nampak segak *puji anak sendiri*, tak sabar pulak isnin nie nak hantar Aiman pegi sekolah, maknya pulak yang lebih-lebih….hahahaa

orentasi

Cuba teka aiman tengah buat bentuk apa tu??

orentasi

Khusyuk sungguh Aiman, sampai nak amik gambar muka dia pun payah…ehehe

Kejap lagi nak keluar shopping beli beg sekolah, kasut, buku, pensil dan macam-macam lagi untuk dia, tapi sebelum tu kami nak layan movie dulu, baru nak guna tiket wayang yang nuffnang bagi sempena surprise birthday hari tu…hahahaa, later Yan updated pasal movie tu ye, nak out dulu…jumpa lagi πŸ™‚

Gambar Snap Via HTC Desire Z :), terima kasih maxis kerana menceriakan hari-hariku πŸ™‚

Nota Yanmie : Alhamdulillah tak sabar nak tunggu isnin πŸ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

35 thoughts on “Orentasi Di Tadika The Little Caliphs – Snap Via HTC Desire Z #maxis10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge