#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress

image

Salam semua, sekarang Yan bersama anak-anak dalam perjalanan untuk balik kampung en.hubby di jengka pahang, en.hubby tak dapat balik sebab dia kena bekerja krismas ni..uhuk…balik sebab adik ipar nak bertunang 25hb nie.

Oklah doakan perjanan kami selamat yea 😉

Sent via HTC Desire Z

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

47 Comments on “#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress”

    1. Ha’ah kena ada smbungan internet @aizuddin, blh gak guna akaun flickr cuma mms gmbr, maxis charge 1 hntr x silap 25sen kot, mcm akak smlm langgan broadband sehari rm 8 je. Tp skrg kt kg guna wifi je kt sini. Umah akaj kt klang pun guna wifi je, so x perlu suscribe apa2 data plan, klu travel baru suscribe data plan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge