Kuala Lumpur International Motor Show 10 (KLIMS10)

Salam semua, ahad lepas kami sekeluarga pergi jalan-jalan ke Kuala Lumpur International Motor Show 10 di PWTC, last pergi masa sebelum mengandungkan aiman rasanya, see sungguh lama bukan, dan ini kali pertama pergi dengan anak-anak, dulu masa bercinta dengan en.hubby selalu je pergi setiap tahun yg ada. kali nie harga tiketnya untuk dewasa rm 20 seorang, kami amik family pakej kena rm40 je 🙂

kuala lumpur internetional motor show

Eksited jugak kali nie pergi sebab bawa hero kecil 2 orang nie, memang tak duduk diamlah budak kecik 2 orang nie, mata rambang, kalau kereta mainan sah-sah dah kena powww dengan diorang nie…ehehe nasib baik bukan 🙂

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

kuala lumpur internetional motor show

Eh, apasal kereta nie kecik je??

kuala lumpur internetional motor show

yeay peace yea… *abang pergi tandas dengan ayah, so amik gambar adik dulu*

kuala lumpur internetional motor show

Sapa tau budak kecik nie tengok ape, tengok montot ke tengok kereta?? hehee…

kuala lumpur internetional motor show

bertuah aiman dan haziq dapat bergambar dengan 2 gadis hot nie, tengok abang belakang tu, dapat pandang je…ehehe

kuala lumpur internetional motor show

Aiman memang muka tak rela di cabul…masam je, sebelum tu laju je nak bergambar, bila kena pegang terus kecut…kikiki, tapi nasib baiklah bukan en.hubby yang tangkap gambar dengan gadis-gadis hot nie, kalau tidak harus ku tarik muka 100juta dan tak boleh tido malam…hahhaha :))

kuala lumpur internetional motor show

Alahai aiman sayang….masam pulak, best apa kena pegang tu…abang-abang yang tengah tengok nie pun jeles tau!..nnggee~~~

kuala lumpur internetional motor show

Aiman sakan ngetest kereta, kalau boleh semua kereta dia nak naik dan test…mengalahkan orang yang nak beli kereta…hahaha layankan jee…

kuala lumpur internetional motor show

Bumble Bee pun ada, tapi nak snap gambar kena beratur panjang, tak sanggup makcik nak tunggu, bayar tak tau ler kena berapa…, sib baik anak-anak tak teringin…*selamat poket*

kuala lumpur internetional motor show

Wooo….lawanyaaa ferrari nie, tak dapat naik takpe asalkan dapat snap pun jadi ler…ehehe

kuala lumpur internetional motor show

Comel kereta nie, tapi tak tahu apa nama kereta nie…sapa tau??

kuala lumpur internetional motor show

Sebelum balik aiman sempat di hiburkan oleh badut wanita ini, sangat baik dan peramah, muka nampak mcm chinese tapi fasih bercakap bahasa melayu :), tergelak aje sepanjang jumpa dengan badut nie…memang berjaya dengan watak badutnya!, makasih yea dah buatkan aiman pedang samurai dan kuda untuk haziq (macamlah badut nie baca blog nie), tapi rugi haziq asyik buat tahik mata je sambil en.hubby dukung dia…huhuhu sian laki ku kena dera dengan anak…kuikuikui :))

Oh yea sebenarnya ada banyak sangat gambar yang di snap, beratus-ratus ok, tapi yang di upload cuma 100 lebih je, tak larat makcik nie nak tunggu load kat facebook tu, lama sangat, so untuk gambar yang lain layan di Fan Pages Yanmieonlinedotcom yea.

Nota Yanmie : Salam Maal Hijrah dari keluarga yanmieonline.com untuk semua 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

61 thoughts on “Kuala Lumpur International Motor Show 10 (KLIMS10)

    1. gmbr no 4 dan semua gmbr dlm nie memang edit semula, sbb lighting xbape memuaskan…maklumlah amik gmbr dr hset cam ayam je…so haruslah edit tang lighting, sharpen, dan blow 🙂

      klu ada dslr kan best 🙂

    1. salam maal hijrah gak lan utk lan dan keluarga, ikhlas dari keluarga yanmie 🙂
      ye mmg best, tp snap dari henset cap ayam ja, klu pakai kamera dslr ko mesti gmbr cun ja…ehehe 🙂

  1. wahhh.. bestnya dapat bergambar tu.. nasib baik budak2 lagi.. nak pegi tapi duk kenangkan anak2 masih baby tak jadi ler.. nanti tak bleh bergambar dengan amoi2 seksi tu. hakhakhak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge