Bersama Reviewers #maxis10 HTC Desize Z

Salam semua, semalam kami seramai 7 orang antara 10 yang lain berkumpul di menara maxis tingkat lapan untuk mengambil smartphones HTC Desire Z dari @aprilyim dan @fiona untuk misi review kami selama 2 minggu, teruja sangat seh! tak pernah pegang handphone secanggih ini, seronok dapat berjumpa diorang semua dan terima kasih kepada @maxiscomms kerana memberikan peluang ini kepada kami, dan terima kasih jugak buat April dan Fiona, diorang sangat best!!

maxis desire z

Kredit gambar kepada Noktahhitam.com, berdiri kiri, @rodgerMY, @Roslan_Nazri, @joshuatly, @heymijie dan @yanmie *akulah tu*. depan tengah squat, @noktahhitam dan @zzuhry

Ihik nampak comel pulak sebab rendah dan bulat kat gambar atas tu..ehehe, sebenarnya ini adalah entry intro sahaja, nantikan review pasal HTC Desire Z ini menyusul kemudian, so stay tuned here, jangan tukar channel…ehehe 🙂

htc desire z

Smartphones HTC Desire Z dan Kontrak dah ada dalam tangan, teruja rasa hati pada pertama kali memengannya dan sehingga kini, dan pertama kali jugak mengunakan phone android, sangat mengujakan!!!!, later Yan cerita kenapa phone nie sangat mengujakan :), mungkin jugak sebab Yan tak pernah memiliki smartphone secanggih ini, so harus ada “jakun” disitu 😛

htc desire Z

Yeay…hepiiii dapat pegang ini smartphone 😛

htc desire z

Yang paling takleh blah boleh pulak dapat sekali dengan Aie aka zzuhry, wakakaa…

htc desire z

nampak itu smartphone kt sebelah? later yan kasik feel 🙂

htc desire z

Sibuk cakap pasal smartphones nie…ehehe, dua2 jakun..wakaka :))

htc desire z

@zzuhry tengah sibuk tanya Fiona, teruja agaknyee…ehehee

htc desire z

@Aprilyim *tengok gambar belakang aje ye* tengah ngorat Roslan…ehehe *joke*

htc desire z

zzuhry bawa 2 orang body guard iaitu adik dan kakaknya :), oh ye thanks sangat-sangat kat adik aie sebab sudi nak snap gambar Yan yg comel ini…eheks… :))

htc desire z

Credit Pic to Rodger, time nie duk khusyuk mendengar briefing dari April

htc desire z 5

Abis je sesi perjumpaan terus ke KLCC untuk berjumpa dengan kekasih hati 3 orang yang tengah cuci mata 🙂

Oh ye, kami juga ada di beritahu kenapa kami bertuah dan terpilih untuk menjadi reviewers #maxis10, terkejut jugak bila April bagitahu satu-satu kat kami…ehehe rupanya diorang nie memang baca blog tau :), ai like!!

Berminat untuk menjadi reviewers #maxis10? apply kat SINI, rasanya untuk review selepas ini adalah untuk Apple Ipad + Maxis Wifi Modem 🙂

Nota Yanmie : Nak tau ke apa uniknye blog nie sampai terpilih jadi reviewers #maxis10??

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

85 comments / Add your comment below

    1. Salam @DJ, insyallah klu ada rezeki phone tu blh dpt terus, wish me luck 🙂

      insyaallah akan di kongsikan keunikan smartphones nie, so jgn kemana-mana..ehehe review selama 2 minggu 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge