Blog SuperMak


Salam semua, alahai baru tau pasal berita nie, semalam sibuk sangat-sangat, berita laporan dari akhbar metro semalam pasal rakaman aksi seks 2 adik beradik yang dipercayai di rakam di sebuah hotel menggunakan telefon bimbit, sanga-sangat memalukan!, risau pulak semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

aksi panas 2 adik beradik

Minta seluruh ahli keluarga kita di jauhkan dari perkara-perkara sebegini, siapa yang patut dipersalahkan bila berlakunya perkara ini?, tambahan pulak usia pasangan tersebut masih terlalu muda yang mana budak lelaki tersebut dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.

Nota Yanmie : Sedangkan kanak-kanak boleh beraksi macam tu, orang dewasa apatah lagi :(

30 Thoughts on “Aksi panas adik beradik

  1. apa nak jdi dunia skrg ni
    cikgu azim recently posted..Watak Realistik Dragon BallMy Profile

  2. woowoo..semalam pon ade baca kak..memnag terlejut sangt…budak2 skang terlalu terdedah pada bende2 yg xsepatutnyer..dorang masih belom boleh terima bende2 cam ni kan…dorang xtau mn buruk mn baik huhuhu..
    eiyda recently posted..Ya Allah Ya Tuhan KuMy Profile

  3. ish ish
    apa la nak jadi ni
    harap pelbagai pihak dapat membuat tindakan susulan untuk membendung kejadian seperti ni pada masa akan datang
    wazy recently posted..E-Book Rahsia AdsenseMy Profile

  4. Ikhwan Pauzi on December 17, 2010 at 10:26 pm said:

    sekarang ni macam-macam..

  5. takutlah dengar berita camnih. sebab tuh eiela sokong pend seks diajar di sekolah rendah. budak-budak sekarang dah advanced. pengaruh banyak sangat. mintak dijauhkan lah sebab hari tuh baru je dlete klip tak senonoh dlm hp anak buah, dia senyap je..kalau bising siap la.
    eiela recently posted..Ayam Pencen Askar Dan PolisMy Profile

  6. makin menjadi2 skrng ni..hmm..
    farah recently posted..Kecoh Aksi Panas 2 Beradik Di Hotel- MemalukanMy Profile

  7. Mereka ini terlalu mentah untuk memahamai tentang seks. Ini jadinya kalau tidak dipantau kerana percaya kepada anak-anak bulat.
    akubiomed recently posted..Syyh Aslah nak tidurMy Profile

  8. ni la dunia akhir zaman kak

    Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

  9. oh oh…. sungguh menakutkan…

    btw, yan… mcmmana u wat box comment mcm nie yer… leh ajar…?

    thanks…
    mimie1678 recently posted..SIKIT LAGIMy Profile

  10. Errrrrrr.. Apakah ini? Budak area sini kot tapi saya x tahu >.<
    ProfHariz recently posted..Filem Aku Masih DaraMy Profile

  11. agenda sex under age lah ni…waaaahh..

    mana nak download aksi panas adik beradik ni ah? hehee
    SuaraPeople recently posted..3 Hari 3 Malam Ku Tunggu Teksi !!My Profile

  12. mintak2 keluarga kita dijauhkan…Amin….ngeri dengar…
    ninie recently posted..Alas Sterika Ajaib Produk Keluaran BumiputeraMy Profile

  13. tue yg merisaukan tu akak..huhu… dah la dekat ja tempat video yg mula disebar tu ngan umah sy kat Penang tu… :(
    lAl recently posted..Kekuatan SEMANGATMy Profile

  14. RT @yanmie: Blog Updated : Aksi panas adik beradik http://bit.ly/ewXVyc

  15. zunairah on December 17, 2010 at 8:59 am said:

    Astagfirullahalazim..minta2 ahli kelaurga kita semua dijauhkan..aminn

  16. RT: @yanmie: Blog Updated : Aksi panas adik beradik http://bit.ly/ewXVyc

  17. Blog Updated : Aksi panas adik beradik http://bit.ly/ewXVyc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation