Yes – Rangkaian Internet 4G Terpantas Dengan Panggilan Suara

Salam semua, korang tengok tak iklan kat TV yang ‘YES’ tu, mula-mula tengok blur jugak, apa yang di YES kan..ehehe, rupanya Yes adalah sebuah rangkaian jenama komunikasi terbaru yang kini menawarkan internet mudah alih 4G terpantas dengan panggilan suara, sangat menarik bukan?

yes

memang menarik hanya dengan 9 sen korang boleh membuat panggilan selama seminit kesemua jenis rangkaian, wohooo sangat murah ok! 1 sms 9 sen atau 9 sen untuk 3MB Data, kalau yang suka upload gambar tu memang sesuai sangatlah amik plan nie.

yes

Yes jugak memberi nilai lebih berbaloi, malah ketika bercuti ke luar negara pun. Yang korang cuma perlukan adalah sambungan Internet, dan dengan hanya membuat panggilan ke semua nombor Malaysia sama dengan kos panggilan tempatan. ini bererti panggilan tersebut akan dikenakan bayaran seperti panggilan tempatan murah bukan?? berbaloi rasanya kalau travel bawa Yes nie πŸ™‚ untuk keterangan lanjut klik YES πŸ™‚

Nota Yanmie : Say Yes!..tak yah potong-potong dah, tapi ku masih setia dengan streamyx lagi πŸ™‚

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

67 Comments

    • saya guna yes 4G ok jerk… sesuai utk org yg jarang online dan nak pantas bila online macam saya ni. kalo yg jns 24jam ngadap internet baek ambik Unifi.

  1. yes.. tengok dekat paper juga masih blur pasal yes ni kak yan.. tengah nak memahaminya.. lepas ni syarikat lain kena turunkan harga lah.. yang untung kita semua..heheehe

  2. yanmie :
    ye betul tu..akak pun blur jugak mula2 tu, sib baik kt paper tu ada bitau detail then buka sitenye…ehehe
    so far strimix oklah klu penyakitnye xdtg…ehehe πŸ˜›

    alaa xdpt layan streamyx..suck bdk sini curi kabel telekom..arghhhhhhhh

    • ye betul tu..akak pun blur jugak mula2 tu, sib baik kt paper tu ada bitau detail then buka sitenye…ehehe

      so far strimix oklah klu penyakitnye xdtg…ehehe πŸ˜›

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Yes - Rangkaian Internet 4G Terpantas Dengan Panggilan Suara | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge