Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

Salam semua, alhamdulillah masalah Yan yang kat SINI dah setel, terima kasih buat semua kawan-kawan  yang mendoakan, hanya Allah S.W.T sahaja yang dapat membalasnya, so boleh blogging dengan nyaman…yippie…

wakenabebekekee…interprem sat :P

Oh yea, korang nak tahu baru-baru nie Yan terkena panggilan hangit, sungguh-sungguh hangit okeh! nasib baiklah tak pengsan ke cepat melatah ke, tapi betul-betul buat Yan tak senang duduk petang tu, dah ler baru balik dari shopping, tengah-tengah buka pintu dapat sms pulak, jom layan yea tengok hangit ke tak hangit..haishhh…berderau gak ler darah dapat sms nie..fuh…

panggilan hangit

Mula-mula dapat sms kat atas tu, siapa tak cuak ok, mula-mula ingat nak abaikan tapi rasa tak senang duduk, then Yan balas sms tersebut

panggilan hangit

So Yan hantar pulak sms balasan macam kat atas tu tanya siapa nie dan nak cari siapa ye? *ayat punyelah skema :)*

panggilan hangit

Dia pun balas sms, baca kat atas tu, serius Yan memang cuak okeh!! bila masa pulak Yan ada order tudung sebanyak 100 helai, bukannya sikit…nak pengsan rasa baca sms tu, lagi-lagi bila dia mention dari yanmieonline, serius ingatkan ada orang duk pakai nama yanmieonline nie untuk berurusniaga dan mengenakan Yan. Hati tak senang maka panggilan telefon pun di buat.

panggilan hangit

Dah tak puas hati kan, haruslah Yan call, ini serius bukan main-main kalau bab-bab hutang nie harus terjah terus, tapi panggilan pulak tidak di jawab..gggrrrr!!! membuak-buak rasa hati nak marah gak nie, takut pun ada sebenarnya…ehehe 100 helai engko tudung tu, kalau betul lah berapa agaknya jumlahnye ye??

panggilan hangit

Dah panggilan tak di angkatkan, muskil seribu muskil petang tu, hantar pulak sms merayu-rayu suruh dia angkat phone…hahaha pastu try lagi call, kali nie dia angkat….

Yanmie : Hello, ni siapa?
Dia : Awak order tudung ngan adik saya. Bila Mahu bayar?

Yanmie : Bila saya beli?
Dia :Buat tak ingat pula, Awak order online dengannya. Adalah dalam 100 pasang.Ewah2,pandai beli taknak bayar. Dah poskan buat-buat taktau.

Yanmie : Ehh, mana ada saya order, siapa nama adik?
Dia :Azlin…kenal?

Yanmie : Apa nama web dia?
Dia : Eyriqazz.Com

Sesudah dia mention dari Eyriqazz.com punyelah Yan menjerit…uwaa…perasaan nak marah tadi pun ntah hilang ntah kemana. gelak ajelah kami petang tu, rasa gigil-gigil pun ada…hahah, Aiyooo besan, len kali janganlah buat tau! mau tak cuak dapat panggilan hangit macam nie.

eyriqazz.com

Inilah orang yang menghangitkan Yan, jom terjah Eyriqazz.com

Dengar-dengarnya nak hangitkan lagi kakyan lagi sekali ye?? takpe cubalah lagi buat, Kakyan pastikan kali nie eyriq yang akan menangis…hahahaha *gelak suke*

alisya dah haziq picnik

Jom layan gambar anak kami tengah dating..kah3…*suke hati je*

Kredit gambar kepada eyriqazz.com, jom terjah entrynya pasal Yan terkena panggilan hangit nie, klik SINI layan pulak versi ceritanya pasal mengenakan Yan nie :P

Nota Yanmie : Hangat tak?? kalau korang yang terkena korang nak buat apa, marah-marah ke atau balai crita?? hahaha

132 Comments on Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

  1. Ikhwan Pauzi
    December 31, 2010 at 3:04 pm (4 years ago)

    haha

    Reply
  2. RedBoys
    November 18, 2010 at 4:01 pm (4 years ago)

    @yanmie
    haha.. ada geng rupanya.. bagus2..

    Reply
  3. RedBoys
    November 18, 2010 at 4:01 pm (4 years ago)

    @ProfHariz
    kalau masuk tv, sure trafik blog ni meletup.. hehe

    Reply
  4. kak ina kl
    November 10, 2010 at 11:21 pm (4 years ago)

    wah melepaslah akak nak menantukan anak si gto tu..dulu terkena gak ..geram tul..nanti kita pekenakan dia balik nak tak

    Reply
    • yanmie
      November 10, 2010 at 11:23 pm (4 years ago)

      tulah kak, kita kenakan dia..kita pakat2…hahaha

      Reply
  5. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 11:16 pm (4 years ago)

    ProfHariz :

    kakyong :
    hehhe.. ade baca ni kat blog eyriqazz.. ;)

    Bro petriqazz yang jadi dalangnyer :P

    bro wakenabeb!

    Reply
  6. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 11:16 pm (4 years ago)

    ProfHariz :

    yanmie :
    ahhahaa cuak je yg lebih :P

    Kan best buat wakenabeb cam tv tuh :P *kejam jgak nie*

    ish kejam kan..hahahaa

    Reply
  7. ProfHariz
    November 10, 2010 at 9:45 pm (4 years ago)

    kakyong :
    hehhe.. ade baca ni kat blog eyriqazz.. ;)

    Bro petriqazz yang jadi dalangnyer :P

    Reply
  8. ProfHariz
    November 10, 2010 at 9:44 pm (4 years ago)

    yanmie :
    ahhahaa cuak je yg lebih :P

    Kan best buat wakenabeb cam tv tuh :P *kejam jgak nie*

    Reply
  9. kakyong
    November 10, 2010 at 7:07 pm (4 years ago)

    hehhe.. ade baca ni kat blog eyriqazz.. ;)

    Reply
    • yanmie
      November 10, 2010 at 11:00 pm (4 years ago)

      ehehe *malu*

      Reply
  10. RedBoys
    November 10, 2010 at 6:51 pm (4 years ago)

    @yanmie
    kah2.. baruku tahu rahsianya.. :D

    Reply
  11. Ishak
    November 10, 2010 at 2:11 pm (4 years ago)

    huhu. sabor jelah. kesimpulannya kena sentiasa cool bila ada kes mcm ni :)

    Reply
    • yanmie
      November 10, 2010 at 2:24 pm (4 years ago)

      hahaha tulah pasal..nasib baiklah xbetul…

      Reply
  12. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 12:10 pm (4 years ago)

    wazy :
    errrr
    tak sanggup kalau kena panggilan hangit macam ni
    heheh trauma dah

    hahahh relax2..kena tenang

    Reply
  13. Yiedpozi
    November 9, 2010 at 11:49 pm (4 years ago)

    hahahahahaha… kesian kak Yan

    Reply
    • yanmie
      November 10, 2010 at 10:05 am (4 years ago)

      tulah mula2 tu mmg cuak..dh tau sapa yg call baru lega…fuh…

      Reply
  14. wazy
    November 9, 2010 at 9:38 pm (4 years ago)

    errrr
    tak sanggup kalau kena panggilan hangit macam ni
    heheh trauma dah

    Reply
    • yanmie
      November 10, 2010 at 10:05 am (4 years ago)

      hahhaaa adesss sampai trauma yee…klu camnie xleh nk hangitkan wazy…ehehe

      Reply
  15. lAl
    November 9, 2010 at 8:31 pm (4 years ago)

    @yanmie
    hohoho…. insyaallah kena nih..

    Reply
  16. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 6:51 pm (4 years ago)

    ProfHariz :
    Cool… Excited gila akak kan time tuh :P

    excited bercampur ngn cuak…jadi cuakited..hahaha

    Reply
  17. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 6:50 pm (4 years ago)

    akuzle ayu :
    bls yan balas… mmg tersangat harus… (kaki cucuk japs..ehehh) lagik best kasi pakat sama k ina kl… pojek besar2an eh…

    support! hahaha balas..balas…balas!!!! yeahhh

    Reply
  18. akuzle ayu
    November 9, 2010 at 6:42 pm (4 years ago)

    bls yan balas… mmg tersangat harus… (kaki cucuk japs..ehehh) lagik best kasi pakat sama k ina kl… pojek besar2an eh…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:44 pm (4 years ago)

      hahahhaa…ok jugak tu, blh di pertimbangkan…hahhaa

      Reply
  19. ProfHariz
    November 9, 2010 at 6:31 pm (4 years ago)

    Cool… Excited gila akak kan time tuh :P

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:33 pm (4 years ago)

      ahhahaa cuak je yg lebih :P

      Reply
  20. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:58 pm (4 years ago)

    rasa ank buat gak lah panggilan hangit nih! hahahaa

    Reply
  21. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:54 pm (4 years ago)

    yanmie :
    hahahaa sian bebudak tu jadi mangsa gurauan makpak diorg…ehehee

    HAHAHAHA xpe…sekali sekala…dua kali..dua kala…ades

    Reply
  22. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:52 pm (4 years ago)

    yanmie :
    Salam Daus, tulah pasal sungguh cuak hari tu..hahhaa mmg macam along pun :P
    eh tu bukan aiman tapi alisya dengan haziq :P

    ingat aiman ngn alisya..wah3..masih tukar2 hhaha

    Reply
  23. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:51 pm (4 years ago)

    razis :
    bde mcm nie boleh menyebabkan org sakit jantung. merbahaya utk diamalkan. hrp tak kenala kat aku…

    hahahah sakit jatung kena pi IJN..wah3

    Reply
  24. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:49 pm (4 years ago)

    ejam :
    aiyak…sori kak yan, td terkomen lupa plak nk tukar nick, sekali tgk keluar nick wife plak…hehe

    nampak sgt rindu n syg kt wife..hik3 kan3

    Reply
  25. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:49 pm (4 years ago)

    norsaritanaini :
    nie kes kurang asam nie…hehe
    memang berderau darah kalau tetiba jer kena camnie…
    besan..besan…hehe

    hahaha besan punya hal..sabor2

    Reply
  26. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:48 pm (4 years ago)

    CikLilyPutih :
    eyriqazz nie memang tau, suke sgt menhangitkan blogger2 glamour2 nie.. dia memang cam tu

    hahahah kenakalan

    Reply
  27. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:47 pm (4 years ago)

    RedBoys :
    @yanmie
    maybe besan akak tu nak try jadik watak along..

    hahahahah….duk training jadi along kowt

    Reply
  28. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 5:47 pm (4 years ago)

    hazwan :
    hahaha..boleh lak bro kenakan akak yerk…
    kalau sy mesti dah mencarut habis haha

    kena banyak sabor..ahhaha aku aku wat xlayan da

    Reply
  29. akuzle ayu
    November 9, 2010 at 5:40 pm (4 years ago)

    aduh2… sabo jeks aku ngn eyriqazz neh…..

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:07 pm (4 years ago)

      tulah pasal kak..mmg nk kena dia tu..harus bls..hhhaaa

      Reply
  30. Kancilbiru
    November 9, 2010 at 4:10 pm (4 years ago)

    oooo kena macam tu siapa tak takut…..mmg kelakar la…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:08 pm (4 years ago)

      betul tu..lagi2 pasal utang..dh tu 100 helai tu tudung tu..bknnya sikit…hahhaa

      Reply
  31. lAl
    November 9, 2010 at 3:29 pm (4 years ago)

    Ini terbayek punya hangit nih…ahahaha.. ni yg dok risau ni.. Bro Iman ni bukan leh caya… silap2 sy pon bleh kena lepas nih..ahahahha

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:08 pm (4 years ago)

      ha..jeng…jeng..jeng…harus berhati2..kakyan dh ada list org2 yg akan di hangitkan tu..hahhaa xleh bgtau!

      Reply
  32. kakngah
    November 9, 2010 at 2:45 pm (4 years ago)

    aduh…
    mesti cuak giler kan masa tu….

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:09 pm (4 years ago)

      au x cuak…gegel2 lututku…hahhaa

      Reply
  33. mie
    November 9, 2010 at 2:38 pm (4 years ago)

    dah ada calon menantu!!!
    hahahaaaaa

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:09 pm (4 years ago)

      ehehee….mcm tu ler gamaknye *gurau je*

      Reply
  34. ahm
    November 9, 2010 at 2:28 pm (4 years ago)

    kesian.. terbaca juga kak yan kena panggilan hangit dalam entri eyriqazz yang lepas.. takpe kita pakat ramai2 kenakan dia pulak mcm mana..hehehe

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:10 pm (4 years ago)

      tulah ahm, so hati2 lepas nie x mustahil lak giliran ahm yg kena…hahhaaa

      Reply
  35. eyriqazz
    November 9, 2010 at 2:11 pm (4 years ago)

    hik3,mintak ampun..saje suka2 selingan ..life is beautiful kan?pengalaman ni tentu akan mekar dlm memori kak yan..hik3,tengah pasang strategi untuk mangsa seterusnya…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:10 pm (4 years ago)

      xpe eyriq, ken kali jgn buat lg na..klu nk buat gak biar bg sampai kakyan nangis…wakkaa konon2 ada berani :P

      Reply
  36. RedBoys
    November 9, 2010 at 2:02 pm (4 years ago)

    wuhu.. haziq malu2 kucing tu.. sian dia..

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:11 pm (4 years ago)

      haziq mmg pemalu :P

      Reply
  37. RedBoys
    November 9, 2010 at 2:01 pm (4 years ago)

    @eiyda
    part ni saya setuju.. sempoiu habis.. kah2..

    Reply
  38. RedBoys
    November 9, 2010 at 2:00 pm (4 years ago)

    @yanmie
    maybe besan akak tu nak try jadik watak along..

    Reply
  39. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:57 pm (4 years ago)

    @yanmie
    kah2.. green light ye.. ngeee

    Reply
  40. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:56 pm (4 years ago)

    @yanmie
    kah2.. nyesal tak sudah ler gamaknya..

    Reply
  41. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:53 pm (4 years ago)

    @yanmie
    haha.. kira bayaran balik kena panggilan hangit ler ni?

    Reply
  42. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:51 pm (4 years ago)

    @yanmie
    ahakz.. saya baca pon mcm real je.. huhu

    Reply
  43. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:50 pm (4 years ago)

    @yanmie
    boleh take tmpt along le lepas ni.. ada bakat.. keh2

    Reply
  44. CikLilyPutih
    November 9, 2010 at 1:21 pm (4 years ago)

    eyriqazz nie memang tau, suke sgt menhangitkan blogger2 glamour2 nie.. dia memang cam tu

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:12 pm (4 years ago)

      tulah pasal..masalahnya blm tahap glemer pun dia kenakan gak nie :P

      Reply
  45. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:15 pm (4 years ago)

    @yanmie
    haha.. besan akak ni nakal eh.. suka kenakan org..

    Reply
  46. RedBoys
    November 9, 2010 at 1:13 pm (4 years ago)

    @yanmie
    betul tu.. saya pon susah nak bezakan.. look twin.. sama2 comel

    Reply
  47. eiela
    November 9, 2010 at 12:58 pm (4 years ago)

    kesian kak yan,,amboi2..dah usha alisya ye..

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:12 pm (4 years ago)

      tulah klu nk ingat blk rasa nk nangis je mula2 tu..hahhaa

      Reply
  48. syok2u
    November 9, 2010 at 12:28 pm (4 years ago)

    best ape kena wakenabeb…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:12 pm (4 years ago)

      tgk mmg best, bila diri sdiri yg kena mmg sangat xbest :P

      Reply
  49. eiyda
    November 9, 2010 at 12:24 pm (4 years ago)

    hahah hangit sesanta ok..maunyer tak cuak wooooooo haha papepon besan kak yan mang sempoi ekekek

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:13 pm (4 years ago)

      aiyooo eiyda masa mula2 tu mmg ingatkan sms dr org india ke cina ke..sbb bunyi slang tu lain mcm sikit…ehhee mcm along pun ada :P

      Reply
  50. nurezzat
    November 9, 2010 at 12:10 pm (4 years ago)

    hahaha kesian kak yan..
    abis cuak dah..
    sebaik bkn btul2…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:14 pm (4 years ago)

      tulah nasib baik xbetul dan nasib baik gak dia xbuat sampai akak menangis..hehehe

      Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:14 pm (4 years ago)

      suka na gelakkan akak :P

      Reply
  51. hazwan
    November 9, 2010 at 11:54 am (4 years ago)

    hahaha..boleh lak bro kenakan akak yerk…
    kalau sy mesti dah mencarut habis haha

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 6:15 pm (4 years ago)

      tulah x sangka betul! takpe nnti kakyan nk bls…hahaa

      Reply
  52. razis
    November 9, 2010 at 11:28 am (4 years ago)

    yanmie :
    haha tulah pasal…kempunan lak akak nk bermenantukan alisya *gurau*

    nsb keadaan kembali normal. ade harapan lg…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 11:29 am (4 years ago)

      hahahaa sian bebudak tu jadi mangsa gurauan makpak diorg…ehehee

      Reply
  53. razis
    November 9, 2010 at 11:24 am (4 years ago)

    @yanmie
    harap mimpi menjadi realiti yer kak.

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 11:28 am (4 years ago)

      insyallah ada rezeki nk eyriqazz sekeluarga :)
      kenal lebih rapat…ekekeke

      Reply
  54. intankuterpilih
    November 9, 2010 at 11:22 am (4 years ago)

    fuhh…memangla cuak..saya yg baca ni pon cuak..sabar je la si eyriqazz ni..

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 11:28 am (4 years ago)

      mmg cuak, sbb cara tu mcm along je…hahaha

      Reply
  55. cikmin
    November 9, 2010 at 11:17 am (4 years ago)

    makin rapat bakal besan ni..sampai dah bagi kebenaran budak tecik tu berdating..kehkehkeh..

    p/s takmo komen pasal panggilan hangit..takutttttt…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 11:21 am (4 years ago)

      alhamdulillah kak…ekekeke
      tu dating dalam mimpi je kak… :P

      Reply
  56. razis
    November 9, 2010 at 11:17 am (4 years ago)

    @yanmie
    klu ade mesti eyriqazz tu menyesal sebab tak sempat jadi besan nti..hehehe

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 11:20 am (4 years ago)

      haha tulah pasal…kempunan lak akak nk bermenantukan alisya *gurau*

      Reply
  57. razis
    November 9, 2010 at 11:00 am (4 years ago)

    bde mcm nie boleh menyebabkan org sakit jantung. merbahaya utk diamalkan. hrp tak kenala kat aku…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 11:02 am (4 years ago)

      sib baik jugak akak xde penyakit lemah jantung :P

      Reply
  58. ejam
    November 9, 2010 at 10:52 am (4 years ago)

    aiyak…sori kak yan, td terkomen lupa plak nk tukar nick, sekali tgk keluar nick wife plak…hehe

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:54 am (4 years ago)

      hahahahaa…lorrr ingatkan nor yg komen tadi..kah3…rupanya ejam :P takpe pakai nick wife sekali sekala…*hahaa sian nor tersedak2 nnti*

      Reply
  59. norsaritanaini
    November 9, 2010 at 10:48 am (4 years ago)

    nie kes kurang asam nie…hehe
    memang berderau darah kalau tetiba jer kena camnie…
    besan..besan…hehe

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:51 am (4 years ago)

      tulah x patut besan nie…
      harus bg diskaun hantaran nie…hahahaa

      Reply
  60. izee
    November 9, 2010 at 10:46 am (4 years ago)

    ahakzz sian kak yan klu sy pon mmg cuak giler kot.bab2 hutang ni lg la..heheee

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:50 am (4 years ago)

      tulah bab hutang nie takutlah kan, dh tu cara lak mcm gengster mula2 tu…hahaa

      Reply
  61. zie fauzi
    November 9, 2010 at 10:46 am (4 years ago)

    salam,k.yan…

    hehehe…nasib panggilan hangit..
    kalau buatnya panggilan tu betul2 mintak hutang..
    kes naya tu…

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:50 am (4 years ago)

      tulah zie sib baik gurau2 je..klu tak naya..dh ler cara minta tu mcm alog *hutang adik saya bila mau bayar* wakakka…

      Reply
  62. Zqah
    November 9, 2010 at 10:45 am (4 years ago)

    haha .. kesian kak yan .. sapa x cuak klau kene begitu =p

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:47 am (4 years ago)

      tulah zqah, mula2 tu nk abaikan gak tp bila dia mention yanmieonline tu jd x senang duduk…ehhehe panas montot dia mention yanmieonline :P

      Reply
  63. sumijelly
    November 9, 2010 at 10:44 am (4 years ago)

    hehehe,,,,,,,,,,,,,
    panggilan hangit yg tak berapa hangit…….
    wakaka…………

    sebaik tak hangus……..

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:45 am (4 years ago)

      tulah sib baik kakyan tak termenangis ke apa ke? hahhaa takpun balai cerita..kah3

      Reply
  64. Dauspozi
    November 9, 2010 at 10:43 am (4 years ago)

    @yanmie
    Hak3… Muka seiras mcm kembar… Mmg susah nk beza… tp kalau Haziq bergambar dengan Aiman, senang je daus nak bezakan… ekekeke

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:45 am (4 years ago)

      hahahaa yeker daus…kelakar plak :))

      Reply
  65. Dauspozi
    November 9, 2010 at 10:38 am (4 years ago)

    Salam kak Yan, mmg tergelak bila tgk kat blog bro Eyriqazz ari tu… hahaha. bro Eyriqazz dah mcm ah long mintak utang dah.. hoho

    P/s: Alisya dating dgn Aiman kan… A+A… Semoga jodoh kekal hingga ke dewasa.. ekekeke

    Reply
    • yanmie
      November 9, 2010 at 10:41 am (4 years ago)

      Salam Daus, tulah pasal sungguh cuak hari tu..hahhaa mmg macam along pun :P

      eh tu bukan aiman tapi alisya dengan haziq :P

      Reply
  66. Ejam Othman
    November 9, 2010 at 2:50 am (4 years ago)

    hangit2…kesian dia…hehe RT @yanmie Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com http://bit.ly/akirkA

    Reply
  67. DAUSPOZI
    November 9, 2010 at 2:32 am (4 years ago)

    RT: @yanmie: Blog Updated : Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com http://bit.ly/akirkA

    Reply
  68. yanmie
    November 9, 2010 at 2:22 am (4 years ago)

    Blog Updated : Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com http://bit.ly/akirkA

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Izulman, Eyriqazz, Ejam Othman, Dauspozi, yanmie and others. yanmie said: Blog Updated : serius aku terkena panggilan hangit http://bit.ly/dcLZWb @eyriqazz [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge