Salam semua, alhamdulillah masalah Yan yang kat SINI dah setel, terima kasih buat semua kawan-kawan  yang mendoakan, hanya Allah S.W.T sahaja yang dapat membalasnya, so boleh blogging dengan nyaman…yippie…

wakenabebekekee…interprem sat :P

Oh yea, korang nak tahu baru-baru nie Yan terkena panggilan hangit, sungguh-sungguh hangit okeh! nasib baiklah tak pengsan ke cepat melatah ke, tapi betul-betul buat Yan tak senang duduk petang tu, dah ler baru balik dari shopping, tengah-tengah buka pintu dapat sms pulak, jom layan yea tengok hangit ke tak hangit..haishhh…berderau gak ler darah dapat sms nie..fuh…

panggilan hangit

Mula-mula dapat sms kat atas tu, siapa tak cuak ok, mula-mula ingat nak abaikan tapi rasa tak senang duduk, then Yan balas sms tersebut

panggilan hangit

So Yan hantar pulak sms balasan macam kat atas tu tanya siapa nie dan nak cari siapa ye? *ayat punyelah skema :)*

panggilan hangit

Dia pun balas sms, baca kat atas tu, serius Yan memang cuak okeh!! bila masa pulak Yan ada order tudung sebanyak 100 helai, bukannya sikit…nak pengsan rasa baca sms tu, lagi-lagi bila dia mention dari yanmieonline, serius ingatkan ada orang duk pakai nama yanmieonline nie untuk berurusniaga dan mengenakan Yan. Hati tak senang maka panggilan telefon pun di buat.

panggilan hangit

Dah tak puas hati kan, haruslah Yan call, ini serius bukan main-main kalau bab-bab hutang nie harus terjah terus, tapi panggilan pulak tidak di jawab..gggrrrr!!! membuak-buak rasa hati nak marah gak nie, takut pun ada sebenarnya…ehehe 100 helai engko tudung tu, kalau betul lah berapa agaknya jumlahnye ye??

panggilan hangit

Dah panggilan tak di angkatkan, muskil seribu muskil petang tu, hantar pulak sms merayu-rayu suruh dia angkat phone…hahaha pastu try lagi call, kali nie dia angkat….

Yanmie : Hello, ni siapa?
Dia : Awak order tudung ngan adik saya. Bila Mahu bayar?

Yanmie : Bila saya beli?
Dia :Buat tak ingat pula, Awak order online dengannya. Adalah dalam 100 pasang.Ewah2,pandai beli taknak bayar. Dah poskan buat-buat taktau.

Yanmie : Ehh, mana ada saya order, siapa nama adik?
Dia :Azlin…kenal?

Yanmie : Apa nama web dia?
Dia : Eyriqazz.Com

Sesudah dia mention dari Eyriqazz.com punyelah Yan menjerit…uwaa…perasaan nak marah tadi pun ntah hilang ntah kemana. gelak ajelah kami petang tu, rasa gigil-gigil pun ada…hahah, Aiyooo besan, len kali janganlah buat tau! mau tak cuak dapat panggilan hangit macam nie.

eyriqazz.com

Inilah orang yang menghangitkan Yan, jom terjah Eyriqazz.com

Dengar-dengarnya nak hangitkan lagi kakyan lagi sekali ye?? takpe cubalah lagi buat, Kakyan pastikan kali nie eyriq yang akan menangis…hahahaha *gelak suke*

alisya dah haziq picnik

Jom layan gambar anak kami tengah dating..kah3…*suke hati je*

Kredit gambar kepada eyriqazz.com, jom terjah entrynya pasal Yan terkena panggilan hangit nie, klik SINI layan pulak versi ceritanya pasal mengenakan Yan nie :P

Nota Yanmie : Hangat tak?? kalau korang yang terkena korang nak buat apa, marah-marah ke atau balai crita?? hahaha

132 Thoughts on “Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

  1. 3 hari tak dapat buka blog.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  2. nanti biar saya hack
    blogspot beliau.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  3. kak yan harus berhati-hati.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  4. sekali lagi mesti tak jadi.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  5. hangit sungguh aku membaca.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  6. harap kak yan tak ada
    sakit jantung.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  7. mana la boleh kenakan orang.
    kena sakit jantung.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  8. Ikhwan Pauzi on December 31, 2010 at 3:04 pm said:

    haha

  9. @yanmie
    haha.. ada geng rupanya.. bagus2..

  10. @ProfHariz
    kalau masuk tv, sure trafik blog ni meletup.. hehe

  11. wah melepaslah akak nak menantukan anak si gto tu..dulu terkena gak ..geram tul..nanti kita pekenakan dia balik nak tak

  12. ProfHariz :

    kakyong :
    hehhe.. ade baca ni kat blog eyriqazz.. ;)

    Bro petriqazz yang jadi dalangnyer :P

    bro wakenabeb!

  13. ProfHariz :

    yanmie :
    ahhahaa cuak je yg lebih :P

    Kan best buat wakenabeb cam tv tuh :P *kejam jgak nie*

    ish kejam kan..hahahaa

  14. kakyong :
    hehhe.. ade baca ni kat blog eyriqazz.. ;)

    Bro petriqazz yang jadi dalangnyer :P

  15. yanmie :
    ahhahaa cuak je yg lebih :P

    Kan best buat wakenabeb cam tv tuh :P *kejam jgak nie*

  16. @yanmie
    heheh mane ade gelak, hehehe :P

    Terkini : Contoh Gurauan ‘Manja’

  17. hehhe.. ade baca ni kat blog eyriqazz.. ;)

  18. @SuaraPeople
    haha.. terus trauma.. dasat2..

  19. @SuaraPeople
    haha.. tulah.. bakal jadi pelakon tu.. :D

  20. @yanmie
    kah2.. baruku tahu rahsianya.. :D

  21. huhu. sabor jelah. kesimpulannya kena sentiasa cool bila ada kes mcm ni :)

  22. lAl :
    @yanmie
    hohoho…. insyaallah kena nih..

    harap2 kena..hahaa

  23. wazy :
    errrr
    tak sanggup kalau kena panggilan hangit macam ni
    heheh trauma dah

    hahahh relax2..kena tenang

  24. Yiedpozi on November 9, 2010 at 11:49 pm said:

    hahahahahaha… kesian kak Yan

  25. errrr
    tak sanggup kalau kena panggilan hangit macam ni
    heheh trauma dah

  26. @yanmie
    hohoho…. insyaallah kena nih..

  27. ProfHariz :
    Cool… Excited gila akak kan time tuh :P

    excited bercampur ngn cuak…jadi cuakited..hahaha

  28. akuzle ayu :
    bls yan balas… mmg tersangat harus… (kaki cucuk japs..ehehh) lagik best kasi pakat sama k ina kl… pojek besar2an eh…

    support! hahaha balas..balas…balas!!!! yeahhh

  29. bls yan balas… mmg tersangat harus… (kaki cucuk japs..ehehh) lagik best kasi pakat sama k ina kl… pojek besar2an eh…

  30. Cool… Excited gila akak kan time tuh :P

  31. rasa ank buat gak lah panggilan hangit nih! hahahaa

  32. yanmie :
    hahahaa sian bebudak tu jadi mangsa gurauan makpak diorg…ehehee

    HAHAHAHA xpe…sekali sekala…dua kali..dua kala…ades

  33. yanmie :
    Salam Daus, tulah pasal sungguh cuak hari tu..hahhaa mmg macam along pun :P
    eh tu bukan aiman tapi alisya dengan haziq :P

    ingat aiman ngn alisya..wah3..masih tukar2 hhaha

  34. razis :
    bde mcm nie boleh menyebabkan org sakit jantung. merbahaya utk diamalkan. hrp tak kenala kat aku…

    hahahah sakit jatung kena pi IJN..wah3

  35. ejam :
    aiyak…sori kak yan, td terkomen lupa plak nk tukar nick, sekali tgk keluar nick wife plak…hehe

    nampak sgt rindu n syg kt wife..hik3 kan3

  36. norsaritanaini :
    nie kes kurang asam nie…hehe
    memang berderau darah kalau tetiba jer kena camnie…
    besan..besan…hehe

    hahaha besan punya hal..sabor2

  37. CikLilyPutih :
    eyriqazz nie memang tau, suke sgt menhangitkan blogger2 glamour2 nie.. dia memang cam tu

    hahahah kenakalan

  38. RedBoys :
    @yanmie
    maybe besan akak tu nak try jadik watak along..

    hahahahah….duk training jadi along kowt

  39. hazwan :
    hahaha..boleh lak bro kenakan akak yerk…
    kalau sy mesti dah mencarut habis haha

    kena banyak sabor..ahhaha aku aku wat xlayan da

  40. aduh2… sabo jeks aku ngn eyriqazz neh…..

  41. oooo kena macam tu siapa tak takut…..mmg kelakar la…

  42. Ini terbayek punya hangit nih…ahahaha.. ni yg dok risau ni.. Bro Iman ni bukan leh caya… silap2 sy pon bleh kena lepas nih..ahahahha

  43. aduh…
    mesti cuak giler kan masa tu….

  44. dah ada calon menantu!!!
    hahahaaaaa

  45. kesian.. terbaca juga kak yan kena panggilan hangit dalam entri eyriqazz yang lepas.. takpe kita pakat ramai2 kenakan dia pulak mcm mana..hehehe

  46. hik3,mintak ampun..saje suka2 selingan ..life is beautiful kan?pengalaman ni tentu akan mekar dlm memori kak yan..hik3,tengah pasang strategi untuk mangsa seterusnya…

  47. wuhu.. haziq malu2 kucing tu.. sian dia..

  48. @eiyda
    part ni saya setuju.. sempoiu habis.. kah2..

  49. @yanmie
    maybe besan akak tu nak try jadik watak along..

  50. @yanmie
    kah2.. green light ye.. ngeee

  51. @yanmie
    kah2.. nyesal tak sudah ler gamaknya..

  52. @yanmie
    haha.. kira bayaran balik kena panggilan hangit ler ni?

  53. @yanmie
    ahakz.. saya baca pon mcm real je.. huhu

  54. @yanmie
    boleh take tmpt along le lepas ni.. ada bakat.. keh2

  55. eyriqazz nie memang tau, suke sgt menhangitkan blogger2 glamour2 nie.. dia memang cam tu

  56. @yanmie
    haha.. besan akak ni nakal eh.. suka kenakan org..

  57. @yanmie
    betul tu.. saya pon susah nak bezakan.. look twin.. sama2 comel

  58. kesian kak yan,,amboi2..dah usha alisya ye..

  59. best ape kena wakenabeb…

  60. hahah hangit sesanta ok..maunyer tak cuak wooooooo haha papepon besan kak yan mang sempoi ekekek

  61. hahaha kesian kak yan..
    abis cuak dah..
    sebaik bkn btul2…

  62. wakakap! tahniah la ye kak!

    Terkini : Mati dipijak Gajah

  63. hahaha..boleh lak bro kenakan akak yerk…
    kalau sy mesti dah mencarut habis haha

  64. yanmie :
    haha tulah pasal…kempunan lak akak nk bermenantukan alisya *gurau*

    nsb keadaan kembali normal. ade harapan lg…

  65. @yanmie
    harap mimpi menjadi realiti yer kak.

  66. fuhh…memangla cuak..saya yg baca ni pon cuak..sabar je la si eyriqazz ni..

  67. makin rapat bakal besan ni..sampai dah bagi kebenaran budak tecik tu berdating..kehkehkeh..

    p/s takmo komen pasal panggilan hangit..takutttttt…

  68. RT @yanmie: Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! http://selangorbloggers.com/read/4407

  69. @yanmie
    klu ade mesti eyriqazz tu menyesal sebab tak sempat jadi besan nti..hehehe

  70. Pingback: Tweets that mention Wakenabeb - Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com -- Topsy.com

  71. bde mcm nie boleh menyebabkan org sakit jantung. merbahaya utk diamalkan. hrp tak kenala kat aku…

  72. aiyak…sori kak yan, td terkomen lupa plak nk tukar nick, sekali tgk keluar nick wife plak…hehe

  73. nie kes kurang asam nie…hehe
    memang berderau darah kalau tetiba jer kena camnie…
    besan..besan…hehe

  74. ahakzz sian kak yan klu sy pon mmg cuak giler kot.bab2 hutang ni lg la..heheee

  75. salam,k.yan…

    hehehe…nasib panggilan hangit..
    kalau buatnya panggilan tu betul2 mintak hutang..
    kes naya tu…

  76. haha .. kesian kak yan .. sapa x cuak klau kene begitu =p

  77. hehehe,,,,,,,,,,,,,
    panggilan hangit yg tak berapa hangit…….
    wakaka…………

    sebaik tak hangus……..

  78. @yanmie
    Hak3… Muka seiras mcm kembar… Mmg susah nk beza… tp kalau Haziq bergambar dengan Aiman, senang je daus nak bezakan… ekekeke

  79. Salam kak Yan, mmg tergelak bila tgk kat blog bro Eyriqazz ari tu… hahaha. bro Eyriqazz dah mcm ah long mintak utang dah.. hoho

    P/s: Alisya dating dgn Aiman kan… A+A… Semoga jodoh kekal hingga ke dewasa.. ekekeke

  80. RT @yanmie: Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! http://selangorbloggers.com/read/4407

  81. RT @yanmie: Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! http://selangorbloggers.com/read/4407

  82. Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! http://selangorbloggers.com/read/4407

  83. RT @yanmie: Blog Updated : serius aku terkena panggilan hangit http://bit.ly/dcLZWb @eyriqazz

  84. RT @yanmie: Blog Updated : serius aku terkena panggilan hangit http://bit.ly/dcLZWb @eyriqazz

  85. hangit2…kesian dia…hehe RT @yanmie Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com http://bit.ly/akirkA

  86. RT: @yanmie: Blog Updated : Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com http://bit.ly/akirkA

  87. Blog Updated : serius aku terkena panggilan hangit http://bit.ly/dcLZWb @eyriqazz

  88. Blog Updated : Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit! | yanmieonline.com http://bit.ly/akirkA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation