Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

Salam semua, alhamdulillah masalah Yan yang kat SINI dah setel, terima kasih buat semua kawan-kawan  yang mendoakan, hanya Allah S.W.T sahaja yang dapat membalasnya, so boleh blogging dengan nyaman…yippie…

wakenabebekekee…interprem sat :P

Oh yea, korang nak tahu baru-baru nie Yan terkena panggilan hangit, sungguh-sungguh hangit okeh! nasib baiklah tak pengsan ke cepat melatah ke, tapi betul-betul buat Yan tak senang duduk petang tu, dah ler baru balik dari shopping, tengah-tengah buka pintu dapat sms pulak, jom layan yea tengok hangit ke tak hangit..haishhh…berderau gak ler darah dapat sms nie..fuh…

panggilan hangit

Mula-mula dapat sms kat atas tu, siapa tak cuak ok, mula-mula ingat nak abaikan tapi rasa tak senang duduk, then Yan balas sms tersebut

panggilan hangit

So Yan hantar pulak sms balasan macam kat atas tu tanya siapa nie dan nak cari siapa ye? *ayat punyelah skema :)*

panggilan hangit

Dia pun balas sms, baca kat atas tu, serius Yan memang cuak okeh!! bila masa pulak Yan ada order tudung sebanyak 100 helai, bukannya sikit…nak pengsan rasa baca sms tu, lagi-lagi bila dia mention dari yanmieonline, serius ingatkan ada orang duk pakai nama yanmieonline nie untuk berurusniaga dan mengenakan Yan. Hati tak senang maka panggilan telefon pun di buat.

panggilan hangit

Dah tak puas hati kan, haruslah Yan call, ini serius bukan main-main kalau bab-bab hutang nie harus terjah terus, tapi panggilan pulak tidak di jawab..gggrrrr!!! membuak-buak rasa hati nak marah gak nie, takut pun ada sebenarnya…ehehe 100 helai engko tudung tu, kalau betul lah berapa agaknya jumlahnye ye??

panggilan hangit

Dah panggilan tak di angkatkan, muskil seribu muskil petang tu, hantar pulak sms merayu-rayu suruh dia angkat phone…hahaha pastu try lagi call, kali nie dia angkat….

Yanmie : Hello, ni siapa?
Dia : Awak order tudung ngan adik saya. Bila Mahu bayar?

Yanmie : Bila saya beli?
Dia :Buat tak ingat pula, Awak order online dengannya. Adalah dalam 100 pasang.Ewah2,pandai beli taknak bayar. Dah poskan buat-buat taktau.

Yanmie : Ehh, mana ada saya order, siapa nama adik?
Dia :Azlin…kenal?

Yanmie : Apa nama web dia?
Dia : Eyriqazz.Com

Sesudah dia mention dari Eyriqazz.com punyelah Yan menjerit…uwaa…perasaan nak marah tadi pun ntah hilang ntah kemana. gelak ajelah kami petang tu, rasa gigil-gigil pun ada…hahah, Aiyooo besan, len kali janganlah buat tau! mau tak cuak dapat panggilan hangit macam nie.

eyriqazz.com

Inilah orang yang menghangitkan Yan, jom terjah Eyriqazz.com

Dengar-dengarnya nak hangitkan lagi kakyan lagi sekali ye?? takpe cubalah lagi buat, Kakyan pastikan kali nie eyriq yang akan menangis…hahahaha *gelak suke*

alisya dah haziq picnik

Jom layan gambar anak kami tengah dating..kah3…*suke hati je*

Kredit gambar kepada eyriqazz.com, jom terjah entrynya pasal Yan terkena panggilan hangit nie, klik SINI layan pulak versi ceritanya pasal mengenakan Yan nie :P

Nota Yanmie : Hangat tak?? kalau korang yang terkena korang nak buat apa, marah-marah ke atau balai crita?? hahaha

132 thoughts on “Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

  1. Ini terbayek punya hangit nih…ahahaha.. ni yg dok risau ni.. Bro Iman ni bukan leh caya… silap2 sy pon bleh kena lepas nih..ahahahha

  2. kesian.. terbaca juga kak yan kena panggilan hangit dalam entri eyriqazz yang lepas.. takpe kita pakat ramai2 kenakan dia pulak mcm mana..hehehe

  3. hik3,mintak ampun..saje suka2 selingan ..life is beautiful kan?pengalaman ni tentu akan mekar dlm memori kak yan..hik3,tengah pasang strategi untuk mangsa seterusnya…

  4. makin rapat bakal besan ni..sampai dah bagi kebenaran budak tecik tu berdating..kehkehkeh..

    p/s takmo komen pasal panggilan hangit..takutttttt…

  5. Salam kak Yan, mmg tergelak bila tgk kat blog bro Eyriqazz ari tu… hahaha. bro Eyriqazz dah mcm ah long mintak utang dah.. hoho

    P/s: Alisya dating dgn Aiman kan… A+A… Semoga jodoh kekal hingga ke dewasa.. ekekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge