Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com (CLOSED!)

Salam semua, hari nie nak announce bahawa ada contest yang berlangsung di blog ini khas untuk pembaca blog ini, contestnya sangat mudah hanya komen pada entry di blog ini. mudah bukan, setiap bulan Yan akan mencari 3 orang pemenang Top Comentator di blog ini. Contest ini merupakan contest bulanan di yanmieonline, tujuan contest ini adalah untuk menghargai pengomen di blog ini, apa salahnya rezeki yang dapat sikit dari hasil berblogging ini di kongsikan bersama dengan pembaca blog ini.

top comentator

Tidak ada syarat pun untuk menyertai contest ini, terbuka untuk semua pembaca atau pengunjung blog ini, cuma hanya perlu menjadi antara top 3 comentator di blog ini, mudah bukan? so tunggu apa lagi..jomlah turut serta πŸ™‚

Jom cekidaut hadiahnya yea:-

1st Prize – Domain Name(1 tahun) ATAU topup rm30, Pengiklanan selama sebulan 125×125 (blog review di tutup buat sementara)

2nd + 3rd Prize – Pengiklanan selama sebulan 125×125

Hadiah pilihan Top 1st komentar sama ada nak domain ataupun topup rm30

Updated : Paparan top komentar di sidebar adalah kiraan komen harian, barulah sengit nak bertanding kan…mana boleh tunjuk sapa yang top 3…ehehee, Jumlah komen bulanan akan di paparkan pada hujung bulan, gud luck pada semua πŸ™‚

Nota Yanmie : Komen jangan tak komen πŸ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

156 thoughts on “Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com (CLOSED!)

  1. SuaraPeople :

    razis :
    agak2 sy ade peluang ke nak menang nie..cam ramai jer nak bersaing nie.. tp ape2 pun, nama sy ade kat post ini… razis(13) hehehehe

    semoga berjaya πŸ™‚

    ade rezki sure leh mng bro…

  2. agak2 sy ade peluang ke nak menang nie..cam ramai jer nak bersaing nie.. tp ape2 pun, nama sy ade kat post ini… razis(13) hehehehe

  3. ProfHariz :
    Xpe sama-sama kita cuba… Kak yan cakap nak tambah jadi 5 hadiah.. Wakakaka πŸ˜› *just joke kak yan*

    ahahhaha ye kot..ada dgr gak khabar angin tu…top 5..hahahaha kot2 kak yan bermurah hati hmmmm

  4. Mohd Isa :
    abislah, akan muncul lagi seorang John Steward kelak. hehe, apa-apa pun memang menarik contest ini. nak menang domain gaklah camni, boleh tak yan?

    Hahaha John Steward terlalu extreme takut saya dibuatnya πŸ˜›

    1. Salam Nur…ehehe ye kakyan tau Nur silent readers πŸ˜›
      tapi rugi tua jd silent readers nie..meh ler join kontes nie…ehee senang je xyah susah2, cuma komen entry je..tak kisah mana2 entry pun πŸ™‚

  5. haha…jenoh nak ligan komentar tegar blog ni…kena godek semua entri la tp rasa mcm tak ikhlas pulak kalau buat mcm tu semata-mata nak menang..pape pun sy akan cuba buat yg terbaik hehe

  6. yanmie :
    takde syarat kak..xnk susahkan org…ehehee
    klu menang domain suka hati nk bg sapa kak, klu pemenang tu org yg sama maybe domain tu akan di gantikan dgn topup kot yg seharga dgn domain tu πŸ™‚

    Saya nak domain dot my πŸ˜› boleh x? Ngade2 gila larhhh

    1. takde syarat kak..xnk susahkan org…ehehee
      klu menang domain suka hati nk bg sapa kak, klu pemenang tu org yg sama maybe domain tu akan di gantikan dgn topup kot yg seharga dgn domain tu πŸ™‚

  7. wah…sifu dah buat kontes…nampaknya tak boleh lah nak potong redboys tu…tadi ada jugak usha perbincangan sulit sifu dengan redboys di FB katanya…ahaks…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge