Jumpa Blogger EjamOthman dan Isteri

Salam semua, baru kejap tadi jumpa dengan blogger EjamOtham dan jugak ister tercintanya Norsaritanaini yang jugak merupakan seorang blogger, diorang nie jarang update blog, sibuk agaknya tapi pelik ada je selalu kat twitter..hahaha tempat kami bergosip dan seronok dapat jumpa diorang, ramah kedua-duanya…ehehe ini merupakan pertemuan pertama kami, rasa tak kekok pun, macam dah kenal lama pun ada, sebelum nie kami cuma selalu bertegur kat twitter dan blog aje. Jom layan gambar-gambar kami tadi yea 🙂

ejamothman dan isteri

Pasangan blogger suami isteri, sama cantik sama padan, gambar tu Yan suruh ejam peluk isterinya Rita…hahaha suka suki je tau Yan nie suh ejam peluk isteri..ehehe sib baik dedua sporting 🙂 ai like!!

gath

Yes ada lagi muka Yan terpampang kat blog nie…hahhaa kalau tak jangan harap nak tempek…ekeke, gambar bersama Blogger Rita, manis orangnya 🙂

gath

ehehe masa amik gambar nie, Rita cakap macam gambar 1 family pulak, hahaa jangan jeles tau, pinjam 1 minit je :P, aiman pulak mata tu tengok ke TV, risau dia kalau kartun kat TV tu abis…hahaha

gath

Hah gambar nie baru nampak macam 1 family, Aiman siap tersenyum lagi tu..aksi yang sama ber peace 🙂 cepat2 timang anak yee…ehehe 🙂

gath

Ejam tengah ambik gambar anak angkatnya Haziq yang tengah lena depan TV, tengok kartun sampai tertidur…ehehe sian ejam tak dapat amik gambar dengan anak angkatnye :P, amik gambar haziq tidur pun jadilah kan ejam 🙂

Akhir sekali terima kasih kakyan ucapkan sebab sudi singgah ke rumah even kejap pun, ada masa kita jumpa lagi, seronok dapat jumpa ejam dan Rita, lebih-lebih lagi bila bercerita tentan “CikMah” hahahaa kelakar kan 🙂 jangan serik ye untuk datang lagi, minta maaf sekiranya ada yang terkurang. Semoga selamat dalam perjalan balik ke Mentakab 🙂

Jom terjah blog EjamOtham dan Isteri tercintanya Norsaritanaini 🙂

Nota Yanmie : setakat nie dah jumpa 15 orang blogger..who next??

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

136 Comments on “Jumpa Blogger EjamOthman dan Isteri”

  1. norsaritanaini :
    salam…baru berkesempatan nak mengkomen di sini..terima kasih banyak2 kpd tuan rumah yang sudi menerima kunjungan kami…suka sangat dpt kenal ngn kakyan yang sangat2 peramah dan suka ketawa…moga2 di lain masa ada peluang utk jumpa lagi nanti…kot2 balik jengka boleh jumpa kat sini plak..hehe

    wahhh lain mcm je ceria…mesti best giler..hak3

  2. salam…baru berkesempatan nak mengkomen di sini..terima kasih banyak2 kpd tuan rumah yang sudi menerima kunjungan kami…suka sangat dpt kenal ngn kakyan yang sangat2 peramah dan suka ketawa…moga2 di lain masa ada peluang utk jumpa lagi nanti…kot2 balik jengka boleh jumpa kat sini plak..hehe

  3. Ummi Alifya :

    SuaraPeople :

    Ummi Alifya :

    yanmie :
    memang rendah je…ehehhee
    alhamdulillah rezeki dpt bnyk tu 🙂

    kak yan 5kaki tapi badan comel…ini aku 5kaki badan besar dah cam penguin…adehhh..masalah negara tul….

    penguin…ahhaha sedang bayangkan..mcm kartun pingu…

    heee…itulah yang sebenarnya…heee…nak jumpa kawan2pun segannnnn….

    perlu yakin pada diri.. 🙂

  4. SuaraPeople :

    Ummi Alifya :

    yanmie :
    insyaallah ada masa nnti kakyan entrykan semula..kena selak balik entry2 lama 🙂

    blh buat motivasi aku yg baru ni kak..

    motivasi yang bagus

    Ini ja lah caranya kalau mau maju…maju setapak pun bolehlah..belajar dengan top2 blogger cam kakyan dan suara peopla dan kawan2 lain nih…

  5. SuaraPeople :

    yanmie :
    jomlah jumpa, kita nie duduk dekat2 ja
    mana ada blogger hebat, biasa2 ja…huhuhu
    nda payah istilah blogger baru atau lama…sama ja 🙂

    nak jumpa jugak!!!!! hehehe nk main ngn aiman!

    mesti ada masa jumpa juga nanti kan semua bloggers…insyallah

  6. SuaraPeople :

    Ummi Alifya :

    yanmie :
    memang rendah je…ehehhee
    alhamdulillah rezeki dpt bnyk tu 🙂

    kak yan 5kaki tapi badan comel…ini aku 5kaki badan besar dah cam penguin…adehhh..masalah negara tul….

    penguin…ahhaha sedang bayangkan..mcm kartun pingu…

    heee…itulah yang sebenarnya…heee…nak jumpa kawan2pun segannnnn….

  7. SuaraPeople :

    ProfHariz :

    yanmie :
    hahaha…meh ler jemput datang rumah, senang je nak cari..ejam dtg tu xde susah mana, xde call2..tau2 dh ada dpn rumah..ehehe pakai gps 🙂

    Wow gps? I Like.. GPS amat memudahkan ye.. Tapi kena tahu kedudukannya jugak

    nk skodeng org pun boley pakai gps..hehehee

    Yeke? bab2 skodeng nie lemah sikit.. Hahaha

  8. ProfHariz :

    yanmie :
    hahaha…meh ler jemput datang rumah, senang je nak cari..ejam dtg tu xde susah mana, xde call2..tau2 dh ada dpn rumah..ehehe pakai gps 🙂

    Wow gps? I Like.. GPS amat memudahkan ye.. Tapi kena tahu kedudukannya jugak

    nk skodeng org pun boley pakai gps..hehehee

  9. yanmie :
    eh mana ada top blogger, biasa2 je…huhuhu

    Memang TOP blogger kakyan nih…trafik capai ribu-riban..memang menakjubkan…sayapun tumpang seronok kak…klu diri sendiri lagi yg rasa..camanalah agaknya…senyummmm manjang…hee

  10. yanmie :
    hahaha…meh ler jemput datang rumah, senang je nak cari..ejam dtg tu xde susah mana, xde call2..tau2 dh ada dpn rumah..ehehe pakai gps 🙂

    Wow gps? I Like.. GPS amat memudahkan ye.. Tapi kena tahu kedudukannya jugak

  11. yanmie :
    ehehe…nda apa2 no problem 🙂
    alhamdulillah seronok dpt jumpa blogger2 nie, lebih2 lagi jumpa kat rumah sendiri 🙂

    Minta maaf banyak2 ya kak…aku nampak gambar kakyan di header tu macam budak2 …tulah aku sangka seumur ja..hee…comel ja orang nya…

  12. yanmie :
    jomlah jumpa, kita nie duduk dekat2 ja
    mana ada blogger hebat, biasa2 ja…huhuhu
    nda payah istilah blogger baru atau lama…sama ja 🙂

    insyaallah kak….memang mo jumpa juga..kawan realitiku ni sikit ja..semuanay di alam maya…

  13. @yanmie
    rendah takpe.. biasalah tu.. ada yg tinggi ada yg rendah..
    npe kakyan tak bg top 1 komentar iklan 3 bulan, top 2; iklan 2 bulan dan top 3 iklan selama sebulan? baru ada beza sikit.. haha. sekadar cadangan..

  14. yanmie :
    hahaha…meh ler jemput datang rumah, senang je nak cari..ejam dtg tu xde susah mana, xde call2..tau2 dh ada dpn rumah..ehehe pakai gps 🙂

    kak yan duduk klang juga kan…dimana..teringin bejumpa…insyaallah

  15. yanmie :
    sebenarnya lebih dari 15…hahaha baru teringat blogger2 lain 🙂
    kena selak blk entry lama2 nie tgk sapa yg pernah kakyan jumpa, kakyan pun sampai terlupa..aiseh!!

    nanti buat entri tentang blogger yg kakyan dah jumpa…bg list kah..best juga tu…

  16. yanmie :
    diorg mmg nmpk berseri2, masih ada aura pengantin 🙂
    takpe sampai masanya mesti jumpa jugak dgn blogger lain 🙂

    teringin jumpa kakyan..tapi segan aaa….kakyan blogger hebat…kita nih…heee…cam anak ayam baru menetas…baru lagi dalam dunia blog nih…

  17. salam minta maaf kalau terpanggil nama ja selama nih…kalau seumur blhlah panggil nama ..kalau pangkat kakak mesti mo panggil ‘Kak yan’…

    bestnya jumpa bloggers tau…cam meriah ja…ramai dah kak yan jumpa ..15 org…best

  18. terima kasih kak yan kerana sudi terima kedatangan kami tadi, best tu makan domino pizza…
    tuler kempunan nak bergambar dgn haziq coz dia dah lelap kekenyangan, tapi tetap comel walaupun tido…hehe

    puan rita rasa pelik bila panggil rita, panggil nor jer…hehe

    1. Salam ejam, sama2…seronok dapat jumpa…
      hehe..xpe xdpt begambar dgn haziq, tu maknanya haziq suh dtg lg len kali begambar dgn dia 🙂

      hahaa nor ye…ekeke terpanggil rita pulak..ok next time panggil nor 🙂

  19. Salam kak Yan,
    Pasangan kekasih blogger dah jumpa dah kan… (bro Anarm dgn kak Suraya), pasangan suami isteri blogger pun dah jumpa.. (bro Ejam dgn kak Sarita)… Adik beradik blogger bila pulak?… (Dauspozi dgn Yiedpozi) wahaha…

    P/s: Suka pulak tgk gambar 1st, 3rd dgn 4th tu… hoho

    1. Salam daus, tulah seronok dpt jumpa diorang semua…
      insyallah manatau lepas nie ada rezeki blh jumpa daus and the geng…termasuk abah dan ma daus 🙂

    1. sebenarnya lebih dari 15…hahaha baru teringat blogger2 lain 🙂
      kena selak blk entry lama2 nie tgk sapa yg pernah kakyan jumpa, kakyan pun sampai terlupa..aiseh!!

  20. Pingback: Mohamad Zulhelmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge