Salam semua, selamat berhujung minggu, dan selamat shopping ke pasar, eheehe macam biasa tempat untuk membeli barang-barang masak dan barang-barang lain semestinya kami akan beli di Pasaraya Econsave Pandamaran Klang, kat sana makanan lautnya memang segar, fresh dari laut dan jugak murah…ehehe

pasaraya econsave

Korang rasa Ikan apa yang Yan beli?? ehehe…sebenarnya kami suami isteri lebih suka makan ikan berbanding Ayam dan daging, hari-hari makan ikan pun tak bosan, kalau ayam dan daging memanglah cepat bosan, jap lagi kalau masak daging adalah yang akan komplen sakit gigi, so takleh selalu, kang selalu pulak orang tu sakit gigi…hahaha, daging lembut pun gigi takleh terima jugak…hahaha adoiii memacam :P

pasaraya econsave

Ehek…bab pilih-pilih sayur nie memang tak reti, sebabnya tak semua jenis sayur yang kami suami isteri nie makan, mana yang ada dalam gambar nie memang semua tak makan…hahhaa, sayur apa yang dalam gambar atas tu pun Yan tak tahu namanya :P

Nota Yanmie : meh tolong Yan kenal-kenalkan dengan sayur-sayur dalam gambar tu :P

49 Thoughts on “Jom ke Pasaraya Econsave

  1. semua ada di sini..
    pokok manggis depan rumah recently posted..Nuffnang ErrorMy Profile

  2. kami tak suka anak bini
    makan makanan haram.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  3. minta pihak berwajib turun padang
    dan pantau.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  4. pemeriksaan status halal
    harus dilakukan.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  5. minta aku tak terbeli.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  6. ayak aku tak beli dah kat econsave.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  7. beli la pada peniaga melayu islam.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  8. sogok 1k depa mesti bagi.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  9. pernah sekali kawan ayah aku.
    terjumpa ayam tak putus kepala.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  10. masak sendiri la senang.boleh
    makan banyak.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  11. depa ni status halal diragui.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  12. sembelih ayam cara apa depa ni.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  13. ayam kepala tak putus.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  14. tarikh luput depa tak tukar.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  15. kualiti kurang ni.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  16. harga dijamin murah.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  17. depa import dari luar negara.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  18. ikan busuk tu.
    Ali ridha recently posted..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

  19. Ikhwan Pauzi on December 31, 2010 at 2:36 pm said:

    ikhwan masih was was dengan barangan makanan seperti ayam/daging kat pasaraya besar cmni.

  20. Tempat saya baru tahun ada
    Pasaraya econsave.
    Ali ridha recently posted..Sebak lihat Kepala putus duaMy Profile

  21. yanmie :
    uwaaaaa jelesnyeee!!! patutlah suruh review…bak mai pinjam jap..eh reviewlah phone tu..kot2 ada duit lebih blh beli…hehee

    heheheheh

  22. kerja kosong :
    jom shopping di pasaraya !! hehe

    jom shopping kt pasar biasa je..murah lagi..ahaha

  23. jom shopping di pasaraya !! hehe

  24. hazwan :
    @yanmie
    saya study uitm shah alam..
    umah sewa dekat uitm jerk..
    apartment baiduri.dekat sebelah pintu depan uitm

    bersatu kita pelajar uitm~ hahahaa

  25. @yanmie
    saya study uitm shah alam..
    umah sewa dekat uitm jerk..
    apartment baiduri.dekat sebelah pintu depan uitm

  26. @yanmie
    wah.. bestnya rumah dkt dgn hypermarket..

  27. yanmie :
    hahahaa ye2 lebih dari astro lagi :)

    hahahah aa..baru dapat lepak sini..pagi td g beli nokia c7..hehehe

  28. eiela :
    econsave semuanya save..best shopping kat sana, shopping tembikai..ikan pun sodap..lapar lak nih. =)

    tlg masak! nak makan..hehehe

  29. wazy :
    wahhh
    best tu kalau cari lauk kat econsave
    macam-macam ada

    mcm astro..mcm2 ada

  30. Bang Iwan :
    Saya juga sekeluarga lebih senang makan ikan dibanding daging

    ikang lg best kn

  31. amboi kuat shopping

  32. Saya juga sekeluarga lebih senang makan ikan dibanding daging

  33. aku kenal yg paling kiri sekali
    lobak putih.

  34. econsave semuanya save..best shopping kat sana, shopping tembikai..ikan pun sodap..lapar lak nih. =)

  35. huh!…econsave..byk jg barang basah kt situ~
    knpe mnt ikan?…ayam la sedap and x mahal sgt kan..
    hehehe~sayur x boleh msuk kalau mkn..enth knpe..

    10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

    • ehehe ikan sedap sbb ada bnyk jenis rasa ikan, klu ayam sama je :P tp ayam pun minat gak tp terlebih minat mkn ikan :)

      eh sayur x makan ke?? ruginyee sedap dan berkhasiat tu..ekeke *sendiri memilih sayur*

  36. lobak putih, timun jepun,ntah buah naga ke tu.. :P mata akak ni tak berapa nak jelas dah…

    p/s maxis dah beli?

    • timun jepun tu zhucini kan?, eh yg tu bukan buah naga kak, buah naga yan kenal..ntah ler tu apa bendanya duk sekali dgn sayur2 tu..jakun jap! ehehe…

      maxis dh beli kak, nnti yan try buat live blog tu..smlm try buat tp lmbt sgt mms tu dia nk antar queue lama sgt, last2 kensel tp duit dia tolak gak..

  37. owh baru tau akak ni duduk klang…
    saya study shah alam..dekat jerk.. :p
    kalau saya makan je ape ade…janji perut kenyang
    gendang gendut tai kecapi
    kenyang perut suka hati

  38. Pingback: Tweets that mention Jom ke Pasaraya Econsave | yanmieonline.com -- Topsy.com

  39. wahhh
    best tu kalau cari lauk kat econsave
    macam-macam ada

  40. Blog Updated : Jom ke Pasaraya Econsave http://bit.ly/9U4ghx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation