Jom ke Pasaraya Econsave

Salam semua, selamat berhujung minggu, dan selamat shopping ke pasar, eheehe macam biasa tempat untuk membeli barang-barang masak dan barang-barang lain semestinya kami akan beli di Pasaraya Econsave Pandamaran Klang, kat sana makanan lautnya memang segar, fresh dari laut dan jugak murah…ehehe

pasaraya econsave

Korang rasa Ikan apa yang Yan beli?? ehehe…sebenarnya kami suami isteri lebih suka makan ikan berbanding Ayam dan daging, hari-hari makan ikan pun tak bosan, kalau ayam dan daging memanglah cepat bosan, jap lagi kalau masak daging adalah yang akan komplen sakit gigi, so takleh selalu, kang selalu pulak orang tu sakit gigi…hahaha, daging lembut pun gigi takleh terima jugak…hahaha adoiii memacam :P

pasaraya econsave

Ehek…bab pilih-pilih sayur nie memang tak reti, sebabnya tak semua jenis sayur yang kami suami isteri nie makan, mana yang ada dalam gambar nie memang semua tak makan…hahhaa, sayur apa yang dalam gambar atas tu pun Yan tak tahu namanya :P

Nota Yanmie : meh tolong Yan kenal-kenalkan dengan sayur-sayur dalam gambar tu :P

49 thoughts on “Jom ke Pasaraya Econsave

    1. ehehe ikan sedap sbb ada bnyk jenis rasa ikan, klu ayam sama je :P tp ayam pun minat gak tp terlebih minat mkn ikan :)

      eh sayur x makan ke?? ruginyee sedap dan berkhasiat tu..ekeke *sendiri memilih sayur*

    1. timun jepun tu zhucini kan?, eh yg tu bukan buah naga kak, buah naga yan kenal..ntah ler tu apa bendanya duk sekali dgn sayur2 tu..jakun jap! ehehe…

      maxis dh beli kak, nnti yan try buat live blog tu..smlm try buat tp lmbt sgt mms tu dia nk antar queue lama sgt, last2 kensel tp duit dia tolak gak..

  1. owh baru tau akak ni duduk klang…
    saya study shah alam..dekat jerk.. :p
    kalau saya makan je ape ade…janji perut kenyang
    gendang gendut tai kecapi
    kenyang perut suka hati

    1. ye betul tu wazy, kat umah akak nie yg paling dekat econsave,jusco,tesco,giant,GM,mymydin tp kt econsave tu gak yg kami suka pegi sbb brg masak memang fresh :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge