Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com

Salam semua, disini Yan ada 5 domain yang nak diberikan kepada pembaca blog ini, saje nak meriahkan lagi dunia blogging, dan menghargai pembaca-pembaca blog ini. caranya mudah sahaja cuma perlu buat 1 entry yang bertajuk “Domain Giveaway dari yanmieonline.com dan Ihosterz.com“. dan linkkan ke entry ini, mudah bukan??

domain giveaway

Kemudian sila tinggalkan link tersebut di ruangan komen ini dan jangan lupa jugak kongsikan link entry korang di wall fan page yanmieonline di http://www.facebook.com/yanmieonlinedotcom, caranya mudah dengan LIKE dahulu page tersebut.

Di akhir entry korang jangan lupa untuk memasukkan link penaja GiveAway ini.

” Domain GiveAway Yanmieonline.com ini di taja bersama Ihosterz.com dan Cikmin.com”

.

3 Pemenang akan di pilih menggunakan Random.org.

2 Orang lagi pemenang berdasarkan entry yang paling kreatif tak kira cerita pasal GiveAway ini atau pun apa-apa tentang blog ini (Yan sendiri pilih, no pilih kasih ok!)

.

So Siapa tahu korang ada luck kan, kalau yang dah berdomain pun jangan risau boleh jugak turut serta, tunggu apa lagi, jomlah sertai, GiveAway ini berlangsung dari 24/11/2010 – 20/12/2010. (20hb?? ehheehe)

.

Updated Sponser

RM 20 x 2 untuk pemenang entry kreatif sumbangan Cikmin.com

.

Terima kasih kepada pihakΒ Ihosterz.com kerana sudi menaja 3 Domain untuk GiveAway ini dan 2 domain lagi sumbangan dari Yanmieonline.com sendiri serta sumbangan rm20x2 dari Cikmin.com πŸ™‚

.

Nota Yanmie : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu??

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

220 Comments

    • waaalaiakumsalam ayie, ha’ah sponser utk 1 thn πŸ™‚
      next thn renew sdiri, ala bnknnya mahal pun, tu yg x bg sekali dgn hosting tu sbb tkut ada yg xmampu nk renew πŸ˜›

    • makasih, tadi kakyan ada gi blog tp line slow mau drop komen, nnti kyan gi lagi…hari nie jln jauh sikit, xtau dpt on9 ke tidak.

      jomlah join GA nie mana tau ada tuah kan πŸ™‚

    • yep entry kreatif tu terpulang nk citer mcm mana…pasal GA nie ke ataupun apa2 je pasal blog nie πŸ™‚

      kt entry tu nnti letakkan link entry nie. kemudian letak link entry di sini dan juga di fan facebook yanmieonline πŸ™‚

    • buat entry pasal giveaway nie, ckp ler blog nie ada buat, then linkkan ke entry nie, jgn lupa buh link penaja πŸ™‚

      utk entry kreatif pun dpt domain gak, dan tu ada adiah cikmin upkan..ehehe rm20 utk 2 pemenang entry kreatif…

      eh fhm tak akak eksplain nie?? ehheee

34 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tweets that mention Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com | yanmieonline.com -- Topsy.com
  2. [Gambar] Kartun Kertas Yang Kreatif | andyhowtt[dot]com
  3. Maskot Sukan Olimpik London 2012 menyerupai DAJJAL?? | andyhowtt[dot]com
  4. [Gambar] Kenapa Apple Product Buat Orang Gila? | andyhowtt[dot]com
  5. Dengarnya...: Amy Search pengetua AF9? | andyhowtt[dot]com
  6. Ady Putra Jadi Lawyer Shah Rukh Khan dalam Filem Don 2! | andyhowtt[dot]com
  7. andyhowtt[dot]com akan membuat contest? | andyhowtt[dot]com
  8. Review yanmieonline.com bulan November | yanmieonline.com
  9. Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com | profhariz.com
  10. Proton 5 Pahlawan #protonnames | andyhowtt[dot]com
  11. [Gambar] 12 Charger Masa Depan | andyhowtt[dot]com
  12. [Gambar] Jika Obama Presiden India? | andyhowtt[dot]com
  13. Aku Masih Dara "Bertudung Untuk Sorok Love Bite" | andyhowtt[dot]com
  14. Last Day Kontest Altimet, Jom Vote ! | andyhowtt[dot]com
  15. [Gambar] Lukisan 3D Yang Menarik! | andyhowtt[dot]com
  16. [Gambar] Noryn Aziz Berubah Imej? | andyhowtt[dot]com
  17. [18sx] Hukum Menjilat Kemaluan Isteri | andyhowtt[dot]com
  18. Domain Giveaway dari yanmieonline.com dan Ihosterz.com | andyhowtt[dot]com
  19. Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com | sollehahn.com
  20. Blog Baru (2010) Pilihan | andyhowtt[dot]com
  21. Apa Kaitan Kumpulan Padi dengan Upin Ipin? | andyhowtt[dot]com
  22. Comel Juga Penyanyi Asal Ringtone Cuppycake nie! | andyhowtt[dot]com
  23. [Gambar] 12 Artwork Menarik Mengunakan Pensil! | andyhowtt[dot]com
  24. Shuffle di Tempat Pengantin? | andyhowtt[dot]com
  25. [trick] Macam Mana Nak Dapatkan Password FB Orang Lain | m???????????? | andyhowtt[dot]com
  26. Awal Muharram Satu Permulaan | andyhowtt[dot]com
  27. 10 Blogger Perempuan Yang HOT | andyhowtt[dot]com
  28. Jom Join Contest at GengBlogger! | andyhowtt[dot]com
  29. Top 10 Blogger Mummy | andyhowtt[dot]com
  30. [Gambar] 10 Basikal Termahal Di Dunia | andyhowtt[dot]com
  31. Kenapa Graduan "Ulat Buku" takkan Kemana? | andyhowtt[dot]com
  32. [Gambar] Jika Doraemon Jadi...... | andyhowtt[dot]com
  33. [18sx] Hukum si Suami Menghisap Payu Dara si Isteri | andyhowtt[dot]com
  34. David Teo dan pelakon Pierre Andre Berbaik | andyhowtt[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge