Bunga Api Pop Pop untuk Aiman dan Haziq

Salam semua, hati masih runsing tapi ada sedikit ketenangan, harap2 semua masalah selesai dalam masa terdekat agar rasa hati nyaman. Oklah nak cerita pasal semalam jiran Yan (orang india) bagi bunga api pop pop kat Aiman dan Haziq, ala bunga api yang jenis baling ke bawah tu pastu meletup gitu, bapak banyak jiran nie bagi, yelah maybe diorang banyak stok kot sempena Depavali nie, apa lagi layan ler semalam diorang main bunga api tu sampai habis.

bunga api Pop Pop

See banyak jugak kan yang jiran Yan bagi nie, ada 6 kotak, jenuh nak perabis…huhuhu, haziq pulak x reti dan takut, so Aiman ajelah yang layan Pop Pop tu, sakan dia main 🙂

Bunga Api Pop Pop

Haziq berani tengok aje, nak pegang memang tak mahu 😛

bunga api pop pop

Aksi mereka berdua bila bunga api nie di keluarkan dari kotak, haziq buat tak tahu je tapi Aiman sungguh teruja…hahaha *see dah boleh gelak nie*

Teringat time raya, en.hubby berabis duit ratus2 jugak beli bunga api yang batery tu dan macam-macam lagi jenis mercun.

Up balik Video Malam Raya kami time main bunga api yang di beli oleh en.hubby 🙂

Nota Yanmie : Biarlah ku simpan dalam hati!

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

95 Comments on “Bunga Api Pop Pop untuk Aiman dan Haziq”

  1. yanmie :
    yelah betul tu…tu yg sampai ada putus jari, buta mata..mcm2 lagi lah, yg bahaya tulah diorg nk main..nauzubillah!

    tu dia org main bukan cara selamat..dia org ubah2..main skill pelik2..kalau lontar biasa je..xde lah kena mcm tu kowt

  2. yanmie :
    yelah betul tu..tp sebenarnya pun mana2 yg meletup nie bahaya jugak…

    tp okla nie kak. at least adela kemeriahan lagi utk kanak2 klu hr raye. klu tak deorang mesti bosan jer..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge