Adobe Creative Suite Master collection CS4 (Edit Gambar)

Salam semua, semalam kami anak beranak ke Center Point Klang, macam biasa kalau dah kesini tujuan utamanya akan ke tingkat paling atas untuk mencari software, dalam lappy dell nie software Photoshop yang ada hanyalah yang trial punya, so macam tak puas pulak even temph harinya masih lama lagi, hati mebuak-buak nak cari jugak DVD Adobe Photoshop nie 🙂

DVD CS4

Dalam laptop Acer Adobe Photoshop ada tapi tak selalu guna laptop acer tu, CD photoshop yang sebelum nie pun dah fening, tak boleh nak guna, maybe CD tu dah rosak kot, lagi pun serial codenya ntah mana-mana dh letak…ehehe

keywords edit gambar

keywords “Edit gambar” yang masuk ke sini untuk bulan ini

edit gambar

Sebenarnya keywords tersebut jugak antara top keywords dalam blog ini, hari2 ada yang cari 🙂

cs4

So kalau dah minatkan haruslah cari jugak DVD nie, yang best tu amik ngko siap dengan master collection CS 4 lagi tu, ada Photoshop CS4, Dreamweaver, Illustrator, Flash, Indesign dan After Effects. aii like!! nampaknya makin rancaklah aktiviti mengedit lepas nie…ehehe 🙂

Nota Yanmie : Ku sangat addicted dengan Adobe Photoshop, even masih tergedik-gedik 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

81 thoughts on “Adobe Creative Suite Master collection CS4 (Edit Gambar)

  1. @yanmie
    tapi napa kak tak download jer..? susah2 jer nak kena beli..

    p/s : tapi download pun kalo yg versi master collection tu mau ambil masa 2-3 hari yer tak… :p

  2. yanmie :
    sama2…takut terlupa je…ehehe, insyaallah kalau ingat akak akan belikan, lagi pun kt kedai tu mmg dia dh kenal akak dh…rata2 software beli kt dia je 😛

    saya akan ingat kan selalu..hahahaa

  3. yanmie :
    hahaa insyaallah, akak nie bab tuto mmg xreti nk berbahasa2…tau utk fhm sendiri2 je, takpe klu dh pro nnti akak kongsikan…heeee~~

    alah xpe..akak faham insyallah saya faham..kita kan manusia..hahha

    1. GIMP ada jugak guna sblm nie tapi xberapa nak banyak toolsnya *mcmlah guna semua..hhaa*
      tp tulah lebih suka pulak PS nie pedahal sblm nie guna GIMP je, tp bila dh mahir sikit2 makan PS jadi pilihan 🙂
      photoscape ada jugak guna 🙂

  4. yanmie :
    Salam Wazy…tulah mmg best, insyaallah tgh nak belajar bnyk gak nie…lgpun mmg suka bab2 edit nie, dulu kan pernah komen blog wazy, suh wazy share tuto…ehehe lupa lah tu 😛

    kak yan da siap belajar jgn lupa buat tuto ekk..nk melepak kat sini je..tengok2..hahah

  5. yanmie :
    Walaikumsalam Daus, ehehe tulah akak x abis godek lagi software nie, tp after effects tu mmg terbaik!
    psssttt!! tu DVD pirate RM 10 je..senyap2 tau…ahahaha :))

    wow! nak! leh tolong pos kan? bayar rm20! ahaha

    1. Salam Wazy…tulah mmg best, insyaallah tgh nak belajar bnyk gak nie…lgpun mmg suka bab2 edit nie, dulu kan pernah komen blog wazy, suh wazy share tuto…ehehe lupa lah tu 😛

    1. Walaikumsalam Daus, ehehe tulah akak x abis godek lagi software nie, tp after effects tu mmg terbaik!

      psssttt!! tu DVD pirate RM 10 je..senyap2 tau…ahahaha :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge