6K sehari, 1403 sejam, 397 Useronline

Salam semua, semalam teruja tengok trafik blog ini, untuk pertama kalinya mendapat trafik sebanyak 6k++ sehari. sebelum ini blog ini pernah jugak memperoleh trafik harian sebanyak 5K++ sehari, adalah dalam 2-3 kali jugak.Alhamdulillah rezeki buffered pun datang dan terus datang, terima kasih buat semua yang singgah ke blog ini.

trafik harian

Biasa trafik harian menten 2K++, tapi semalam alhamdulillah dapat lebih sikit, masa 31hb tu server sown so haruslah mengecewakan Yan, huh! takpelah tak semua benda sempurnakan 🙂

statik nuffnang

Yang seronoknya bila tengok berapa orang online dalam masa sejam, pukul 8 malam semalam jumlah online selama sejam tersebut adalah sebanyak 1,403..woww!! 1st dapat macam nie 🙂

useronlinePertama kali jugak useronline dalam satu masa yang sama mencecah hampir 400 Useronline, sebelum nie pernah tengok takat 200 Useronline je 😛

Nota Yanmie : Nasib baik Server tak down 😛

You may also like

99 Comments

  1. Perghhh… mencanak2 naik visitor blog Kak Yan ni.. Memang salute la Nur kat Kak Yan. Tahniah ye kak.. Mesti Nuffnang bagi akak banyak BE lagi.. Teruskan berkarya.. Nur suka blog ni.. macam2 ada… 🙂

  2. Salam kak Yan,
    Mesti org cari result keputusan pilihan raya aritu kan… Best r dapat trafik cam kak Yan… Tahniah kak!… Blog akak mmg top r… Dah layak jadi Malaysian Top Blogger dah ni… hohoho

  3. wahhhhhhhhhhhh… first time tengok statistik macam ni.. apa pon takniah kak yan..hadiah pilihan raya unutk kak yan.. bagi2lah sikit dekat sini..hehehe

  4. wahh.. trafik gile kentang kak.. hebat laa.. 6k sehari, 1403 org sejam, 397 useronline.. huh.. angka bnyknya.. ehh.. mana si hariz ni.. selalu dia je no 1.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge