Salam semua, hepi sangat rasa hati sebabnya nuffnang berbaik hati memberikan buffered earning untuk blog ini. Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. terkini minggu ini yan dapat 3 lagi buffered earning dan menjadikannya 5 kempen buffered earning sedang berjalan :)

Buffered earning

Dan yang terbaru petang semalam Yan baru dapat Buffered STB Thematic Branding kat bahagian LB. alhamdulillah baru sekejap menggedik income untuk semalaman dapat rm 29.06 untuk buffered tersebut, teruja…ehehhe

Nota Yanmie : Terima kasih Nuffnang….Love u!!

102 Thoughts on “5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang

  1. lepas jadi ME, boleh terus cash out. hehe. paling banyak kite penah dpt pun 4 je, tu pun max xlebih 30 inggit setiap kempen. haha
    Oh! budu recently posted..cara nak menang teka bunyi di era fmMy Profile

  2. Ikhwan Pauzi on December 31, 2010 at 3:16 pm said:

    macamana nak dapat buffered earning eh?
    Ikhwan Pauzi recently posted..The Season Of The Witch Is HereMy Profile

  3. rashid :
    Memang mengujakan lah…rezeki Kakyan tak putus2..tapi serverdown tu macam ujian lah…harap kak yan tabah..hehe

    server down tu biasa lah..ramai sgt kan..hehehe

  4. razis :
    masih mencari jalan utk BE mengemuk mcm income kak yan. Asik kurus jer income BE sy.

    semoga berjaya

  5. masih mencari jalan utk BE mengemuk mcm income kak yan. Asik kurus jer income BE sy.

  6. Memang mengujakan lah…rezeki Kakyan tak putus2..tapi serverdown tu macam ujian lah…harap kak yan tabah..hehe

  7. dtg utk memotivasikan dr

  8. razis :
    @yanmie
    40 BE? wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    hahaha terkejut nmpk..adess

  9. yanmie :
    ehehe masa pakai blogspot mmg selalu dpt, tukar ke wp nie liat sikit, but now alhamdulillah mcm dh ok balik :)

    yaaa…rezeki murah…aminn

  10. yanmie :
    Alhamdulillah tu yg buat contest tu :)

    alhamdullilah…murah rezeki :)

  11. dh kaya nnt sdekah la kt ktorg ckit nnt..hehehe

  12. @yanmie
    40 BE? wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

  13. wow..mmg banyakla income masyuk lps nie. patutla leh wat contest top komentator..hehehe

  14. ProfHariz :

    Azuan :

    yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    Haah ada be kadang2 x kuar kan..

    patut lah..ahhah sbb kt blog aku pun penah xkuar..tu yg heran..BE.. =.= ahha

  15. Azuan :

    yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    Haah ada be kadang2 x kuar kan..

  16. yanmie :
    hikhik…ur welkam :)

    Ok…

  17. ProfHariz :

    SuaraPeople :

    ProfHariz :

    SuaraPeople :
    Yang aku tahu kena traffik lebih maka earning pun lebih berganda.. Wallahualam
    @ProfHariz
    wow..syok tu 6BE skali dapat…aduhhh..bila la nk jadi mcm ni gakk ehh ;p

    Entahlarhh :( Sekarag nie baru ada 3 BE berjalan tapi hampeh x bergerak pun.. hahaha

    ohh sama laa kita da 4..xgerak sgt pon :(

    insyaallah nnt lama ada lah tu rezeki tuk kite plak kan.. :)

  18. SuaraPeople :

    ProfHariz :

    SuaraPeople :
    Yang aku tahu kena traffik lebih maka earning pun lebih berganda.. Wallahualam
    @ProfHariz
    wow..syok tu 6BE skali dapat…aduhhh..bila la nk jadi mcm ni gakk ehh ;p

    Entahlarhh :( Sekarag nie baru ada 3 BE berjalan tapi hampeh x bergerak pun.. hahaha

    ohh sama laa kita da 4..xgerak sgt pon :(

  19. ProfHariz :

    yanmie :
    kakyan dh bnyk dh dpt BE sblm nie..total BE yg kakyan dh pernah dpt hampir 40 BE kot :P

    40? Selama berapa lama tuh kak yan ?

    wow!!!!!!!!! bnyakk

  20. ProfHariz :

    SuaraPeople :
    @ProfHariz
    wow..syok tu 6BE skali dapat…aduhhh..bila la nk jadi mcm ni gakk ehh ;p

    Entahlarhh :( Sekarag nie baru ada 3 BE berjalan tapi hampeh x bergerak pun.. hahaha

    ohh sama laa kita da 4..xgerak sgt pon :(

  21. @Yiedpozi

    heheh sama lah…tp kita punye sikit2 je… :(

  22. Yiedpozi on November 5, 2010 at 11:07 pm said:

    Yied baru je dapat 4… huhu

  23. @yanmie
    syukurlah…aku baru ja merasa ada BE ni..itupun sebenarnya nda tau2 apa..heeee…kesian tul aku nih…

  24. yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

  25. @hazwan
    sy pon baru je dpt dua.. huk2.. pelan kayuh bro.. jgn putus asa..

  26. @ProfHariz
    insya-Allah.. aku memang tgh kejar bro ni.. ha’ah kan bro.. mcm x adil.. bro yg mula dulu.. bukan aku.. haha.. aku ikut je..

  27. @yanmie
    betul tu.. dia depend pada advertiser sendiri.. kalau dia tgk trafik kencang dan update konsisten, maybe dia akan bagi lebih lama..

  28. @izwan
    be ni nuff bg utk blog yg trafik kencang, sentiasa update bio di nuff dan letak ketiga-tiga ads di blog.. itu je..

  29. @SuaraPeople
    ye ker? takpe2.. slow2 le kayuh bro.. rezeki ada di mana2 saja..

  30. @ProfHariz
    wah2.. bnyk tu kakyan.. hebat2.. dh pernah cashout?

  31. @yanmie ala syukur la, buata ape nk bnyk2, blogging pon just nk share info n ilmu, ads2 ni sambilan je, heheh, kang2 bnyk2 cepat hilang

  32. SuaraPeople :
    @ProfHariz
    wow..syok tu 6BE skali dapat…aduhhh..bila la nk jadi mcm ni gakk ehh ;p

    Entahlarhh :( Sekarag nie baru ada 3 BE berjalan tapi hampeh x bergerak pun.. hahaha

  33. yanmie :
    kakyan dh bnyk dh dpt BE sblm nie..total BE yg kakyan dh pernah dpt hampir 40 BE kot :P

    40? Selama berapa lama tuh kak yan ?

  34. @ProfHariz
    wow..syok tu 6BE skali dapat…aduhhh..bila la nk jadi mcm ni gakk ehh ;p

  35. bila la nk dapat BE mcm nih…fuhhh

  36. seronoknya saya punya dah lama betul tak dapat BE, bagi le satu

  37. Setelah belek2 blog kak yan.. Ternyata 5 BE bukanlah paling tinggu untuk kak yan… Sebelum ini kak yan pernah meraih 6 BE :)

  38. aduhhh banyak nyeee….kaya~kaya kite punye sen2 jee..huk3

  39. still tak paham sgt konsep BE ni. camne boleh ada kat blog tu?

  40. Nak tanya ni, biasanya 1 BE tu bertahan lama mana? kurang sebulan ke? dlm sebulan ke? atau lebih sebulan?

    • tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

  41. huhuhu……sumi hanya tinggal 2 jer…waaaaaaaaaa

  42. memang rezeki kak yan :)

  43. fuhhh! byk giler.. tahniah kak yan..

  44. Pingback: 6K sehari, 1403 sejam, 397 Useronline | yanmieonline.com

  45. 5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang http://bit.ly/9cViqc (via @yanmie)

  46. RedBoys :
    @ProfHariz
    cpt gila bro komen.. tak terkejar den..

    InsyaAllah bro :) Ko boleh.. hahaha *aku kadang2 rasa cam x best plak ni kira macam chat dalam entri je* adeii

  47. @ProfHariz
    wah.. kalau contest dslr saya pon nak join.. haha

  48. @yanmie
    coki2 je? boleh bha.. takde hal.. sekali dgn haziq dgn aiman pon boleh..

  49. @ProfHariz
    cpt gila bro komen.. tak terkejar den..

  50. @yanmie
    sy baru je cashout cheque nuff akhir bulan 10 haritu.. tgh tggu dia smpi ler ni.. tp, skrg banjir.. minta2 banjir cpt surut..

  51. yanmie :
    alhamdulillah..insyallah klu ada rezeki lebih :)

    Buat contest dslr tau! Kompem seluruh dunia join :p hahaha

  52. @yanmie
    kalau rezeki lebih kakyan.. moga2 ada rezeki lebih ye..

  53. @yanmie
    insya-Allah.. kalau sy ada rezeki lebih jugak, boleh sy sponsors nanti..

  54. bestnya yan..rezekikan…alhamdulillah

  55. wahh.. rezeki raya haji ni kakyan.. lepas ni boleh buat contest lebih besar.. baru best

  56. semenjak berbesan ni murah rezeki puan yanmie kita..alhamdulillah..

  57. banyak gile sampai 5……
    blog sy satu jerk..huhu

    Nuffnang Blogger of The Month Pun Komen Di Hazwan.Com

  58. Pingback: Tweets that mention 5 Buffered Earning berjalan - Terima kasih Nuffnang | yanmieonline.com -- Topsy.com

  59. yanmie :
    hahahaa akak tau pg td hariz bertapa kt sini, sbb pg td akak siapkan edit gmbr contest tu..tetiba nmpk bnyk komen…ehhee

    Selagi ada kesempatan kak yan.. Saya rembat.. Kalau nanti-nanti xde masa x leh komen dahh.. Lagipun contest review sgt menarik :) I Like~

  60. hehe rezeki raya haji yang bakal menjelang tuh..

  61. yanmie :
    Alhamdulillah rezeki, setahu akak iklan di LB agak mahal sedikit berbandi di bhgian yg lain…tp xsure :)

    Haah kan akak.. Berdasarkan apa yang Hariz tahu jugak :P Weeeeehee… Dari semalam lagi gewdik tuh hariz skodeng :P

  62. bestnye kak yan..haha..meh 1

  63. Waduuhhhh..banykkknya…jeles sy..tp sabar je la..happy blogging kio..

  64. huhu bnyk nye kak yan , bagi la seketul dua :P

    Terkini : Pengsan 100 kali sehari

  65. wow kak…terbaik sempena deepavali….:P

  66. Dauspozi :
    Salam kak Yan,
    Banyak jugak hasil blogging kak Yan ek, blog hijau Daus tu… Harapkan Buffered je 7 tp hasil tak byk pon… keh3.. (trafik x byk..). Tahniah kak Yan, jangan lupa belanja aiskrim utk Aiman dgn Haziq, rezeki diorang.. haha

    Untuk adik ehem2 sekali… Aiskrim paddle pop :P

  67. Wow…!!! Rezeki Deepavali Nih… Hehehe….

    aReaL’s Blog Latest Update Tiang Tol Ragut Nyawa

  68. Salam kak Yan,
    Banyak jugak hasil blogging kak Yan ek, blog hijau Daus tu… Harapkan Buffered je 7 tp hasil tak byk pon… keh3.. (trafik x byk..). Tahniah kak Yan, jangan lupa belanja aiskrim utk Aiman dgn Haziq, rezeki diorang.. haha

    • Salam Daus, alhamdulillah rezeki. wah bnyk tu daus 7, tp tulah buff nie blh rasa masyuk bila trafik naik..time tu mmg best kan :)
      insyallah harus blanja diorg…ehhee tuk daus sekali pun blh :)

  69. wah tahniah kak yan..memang teruja tengok iklan berklip2 dekat dalam blog ni.. alhamdulilah lepas antar tiket dekat nuff dapat juga 2 BE 2 hari yang lalu.. kira g bodek nufflah .hehehe

    • alhamdulillah terima kasih jugak kat nuffnang sebab tak jemu nak bagi buff kat blog nie :)
      tahniah jugak buat ahm sebab dpt 2 buff baru…ehhee pandai yee bodek :P

  70. LB tuh yang mahai tuh.. Kan? Kan? Rezeki tuh.. Tambah semalam riban2 visitor mmg masyuk nie :)

  71. RT: @yanmie: Blog Updated : 5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang | yanmieonline.com http://bit.ly/buWEEb @NuffnangMY

  72. RT @yanmie: Blog Updated : 5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang | http://yanmieonline.com http://bit.ly/buWEEb

  73. Blog Updated : 5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang | yanmieonline.com http://bit.ly/buWEEb @NuffnangMY

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation