5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang

Salam semua, hepi sangat rasa hati sebabnya nuffnang berbaik hati memberikan buffered earning untuk blog ini. Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. terkini minggu ini yan dapat 3 lagi buffered earning dan menjadikannya 5 kempen buffered earning sedang berjalan :)

Buffered earning

Dan yang terbaru petang semalam Yan baru dapat Buffered STB Thematic Branding kat bahagian LB. alhamdulillah baru sekejap menggedik income untuk semalaman dapat rm 29.06 untuk buffered tersebut, teruja…ehehhe

Nota Yanmie : Terima kasih Nuffnang….Love u!!

102 thoughts on “5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang

  1. ProfHariz :

    Azuan :

    yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    Haah ada be kadang2 x kuar kan..

    patut lah..ahhah sbb kt blog aku pun penah xkuar..tu yg heran..BE.. =.= ahha

  2. Azuan :

    yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    Haah ada be kadang2 x kuar kan..

  3. yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    1. tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler :)

  4. yanmie :
    hahahaa akak tau pg td hariz bertapa kt sini, sbb pg td akak siapkan edit gmbr contest tu..tetiba nmpk bnyk komen…ehhee

    Selagi ada kesempatan kak yan.. Saya rembat.. Kalau nanti-nanti xde masa x leh komen dahh.. Lagipun contest review sgt menarik :) I Like~

  5. yanmie :
    Alhamdulillah rezeki, setahu akak iklan di LB agak mahal sedikit berbandi di bhgian yg lain…tp xsure :)

    Haah kan akak.. Berdasarkan apa yang Hariz tahu jugak :P Weeeeehee… Dari semalam lagi gewdik tuh hariz skodeng :P

  6. Dauspozi :
    Salam kak Yan,
    Banyak jugak hasil blogging kak Yan ek, blog hijau Daus tu… Harapkan Buffered je 7 tp hasil tak byk pon… keh3.. (trafik x byk..). Tahniah kak Yan, jangan lupa belanja aiskrim utk Aiman dgn Haziq, rezeki diorang.. haha

    Untuk adik ehem2 sekali… Aiskrim paddle pop :P

  7. Salam kak Yan,
    Banyak jugak hasil blogging kak Yan ek, blog hijau Daus tu… Harapkan Buffered je 7 tp hasil tak byk pon… keh3.. (trafik x byk..). Tahniah kak Yan, jangan lupa belanja aiskrim utk Aiman dgn Haziq, rezeki diorang.. haha

    1. Salam Daus, alhamdulillah rezeki. wah bnyk tu daus 7, tp tulah buff nie blh rasa masyuk bila trafik naik..time tu mmg best kan :)
      insyallah harus blanja diorg…ehhee tuk daus sekali pun blh :)

  8. wah tahniah kak yan..memang teruja tengok iklan berklip2 dekat dalam blog ni.. alhamdulilah lepas antar tiket dekat nuff dapat juga 2 BE 2 hari yang lalu.. kira g bodek nufflah .hehehe

    1. alhamdulillah terima kasih jugak kat nuffnang sebab tak jemu nak bagi buff kat blog nie :)
      tahniah jugak buat ahm sebab dpt 2 buff baru…ehhee pandai yee bodek :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge