Template wordpress yang menarik macam yanmieonline

Salam semua, bosan sangat hari nie sebabnya tak berhenti-henti batuk, dah ler sakit tekak teramat sangat..huhu, dah bosan-bosan nie apa lagi duk perhati keywords yang masuk ke blog nie ajelah, kali nie Yan tengok dari google analytics, malas pulak nak selak dari clicky. dan Yan tertarik dengan keywords bawah nie, tak sangka ye ada yang admire dengan themes blog Yan nie…ehehe πŸ™‚

keywords heee….perasan jap ada yang google Yan pnya template πŸ™‚

keywords So cepat ngaku siapa yang google keywords atas tu?? ehehee…cepat angkat tangan, nak jugak tahu…ehehe

Nota Yanmie : Terima kasih buat Kulanzsalleh.com kerana beliau banyak membantu Yan dalam flatform wordpress, dialah idola Yan dalam wordpress dan blog dia dululah sebagai sumber ilham tercetusnya idea untuk Yan bertukar ke wordpress πŸ™‚

You may also like

61 Comments

  1. Alamak, best la bro Kulanz dapat beri tunjuk ajar kat kak Yan….kalau nak theme ikut rasa sendiri, kena lah buat sendiri kan kak yan…tak pun, theme asal modified, atau upah orang modified..hehe

  2. aReaL Pon Suka Tengok Template Yan… Sejuk Je Mata Memandang.. Pas Tu Terpegun tengok Minisite Kat Blog Ni… Buat La Tutorial Ajar Cara Buat Minisite Ngan Template Yang Cantik Gini… Hehehe <–Ayat Membodek…

  3. bukan akak google…tapi akak jumpa dah templete ni kat mana…dalam bulan awal bulan lepas rasanya..lupa pulak nak bookmark.. πŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge