Status Nuffnang jadi Ordinary!

Salam semua, hari nie bangun pagi punyelah bersemangat nak buka dashboard nuffnang pasal nak tengok income buffered, tapi ada benda yang nampak pelik, siap gosok-gosok mata tengok betul ke apa yang terjadi dengan dashboard nuffnangku ini! tengok gambar bawah.

dashboard nuffnangSee nampak tak status tu jadi ordinary?? income buffered pun dah di potong separuh, nasib baiklah income yang sebelum nie dan metered kalau tidak memang ku sakit jiwa, mana tidaknya Yan memang tidak ada memasang iklan lain di blog Yan yang lain, hanya setia kepada Nuffnang, iklan innity dah berkurun dah Yan tinggalkan, memang dah tak pandang dengan innity! sebab now memang setia dengan nuffnang.

Blog ini secara teknikal pun Yan dah cek segala coding memang tidak ada script innity yang tertinggal ataupun tertanam dalam blog ini!! tak caya korang boleh cek coding di bahagian source page blog ini view-source:http://yanmieonline.com/ dan jugak di subdomain Yan pun takde pasang apa-apa iklan, kalau tak percaya korang boleh cek do bahagian source code ke dua2 subdomain Yan.

berikut di bawah Yan bagi snapshoot kedua-dua subdomain blog Yan tersebut. blog subdomain beberapa bulan lepas memang memasang iklan tetapi disebabkan setia dengan nuffnang maka tiada lagi sebarang iklan di dalam kedua-dua subdomain tersebut! tetapi ini pulak Yan dapat…huhu, sila jelaskan!

pingmeSubdomain ini mana da pasang innity!! subdomain tu tidak ada sebarang iklan pun di pasang di subdomain tersebut. Klik sini kalau nak cek coding blog aggregator ping me view-source:http://ping.yanmieonline.com/

infoyanmieBlog ini pun tidak memasang sebarang iklan, tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk perkongsihan, yelah bukan semua benda boleh di kongsikan di blog personal ini! korang boleh cek coding blog tersebut di view-source:http://info.yanmieonline.com/

Yan sungguh-sungguh kecewa!! kenapa status glitterati Yan di tarik balik?? blog ini memang tidak mengamalkan klik fraud / klik penipuan!!! Yan sendiri pun tak ingat bila kali terakhir klik blog korang!!

Kenapa boleh jadi macam ini?? harap nuffnang dapat menjawab apa sebenarnya sebab yang membolehkan status glitterati Yan di tarik balik?? tiket dah hantar, kita tunggu apa jawapan dari nuffnang.

apa pun setakat ini masih setia dengan nuffnang dan nuffnang masih terbaik bagi Yan πŸ™‚

Nota Yanmie : hem…ada ke yang sama macam Yan status kena tarik ye??

.

Updated

.

6.40 petang – Syukur status nuffnang dah kembali ke glitterati..terima kasih nuffnang πŸ™‚

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

72 Comments on “Status Nuffnang jadi Ordinary!”

  1. sy pun same macam kak yan.hari ni baru dapat balik status glitterati..bengang gak bila tiba2 jer status jadik ordinary.

    alasan yg nuffnang bagi,status jadi ordinary sbb hosting blog sy down..tu jer yg dorang bgtaw..

  2. sian yan.. kite pun jugak kene mcm nih, tapi sbb kesalahan sendiri gi pasang iklan lain .. gatal tangan .. send tiket kat nuff kejap pastu dah tukar status geli2 .. hope yan sabo yer .. nnt nuff bg feedback punyer .. agaknye dia jeles kot income yan terlampau banyak sgt .. ahahaha .. jgn mare aaa ..

    1. ha ye klu ada iklan lain tu takpe gak status kena tarik..nie blur sbb x psg iklan lain..harap2 ada kesilapan teknikal…huhu

      ala income tu xbanyak mana pun…org lain lg bnyk tu…ehehe πŸ˜›

    1. oh yeker..abislah..duit tgk mahsyuk tu kan..takpe harap2 kesilapan teknikal, lega sikit sbb bkn yan sorang je yg kena…maybe nuff blh jelaskan nnti kenapa status di tarik blk secara berjemaah…ehehe πŸ˜›

  3. Salam Yan, aReaL Bulan Lepas Pon Kena Macam Ni gak.. Siap Kena Potong Separuh BE Time Tu… Kecewa La Jugak.. Lepas Hantar Riket, Nuffnang Cakap Pasal aReaL Punya Sever Down Pada Kot 7:02Pm Cam Tu La.. Tak Tau La aReaL Yang Server Down Untuk Beberapa Saat Pon Status Gelihati Boleh Bertukar… Mmmm…. Sabor Je La… Apa Pon, aReaL Still Setia Dengan Nuffnang… Hehehe…

    P/s:Byknya Earning Kat ME..

  4. kak yan…
    nanti ayat standard dia “Glitterati membership is given to bla bla bla…” tu yg menyebabkan saya bosan nak anta tiket tu..sbb jawapan tak precise dan simple..

    yang pasal buff saya kena potong almost RM50 tu pun rasa bengang sbb balasan yang skima..haha…jahatnya aku…eh, korang nk bukti ke Nuff potong Buff aku? kalo nak aku buat post..wakakaka..tp aku xnafikan, Nuff terbaik setakat ni laa…

    anyway, Nuffnang, sila jelaskan perkara2 begini…jangan sampai kredibliti anda tercabar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge