ICity Shah Alam lagi

Salam semua, Β baru nie ayah datang dari sabah so bawa dia jenjalan ke I-City Shah Alam memandangkan ayah tak lama di sini dan ayah jugak dah balik sabah masa ahad lepas, kiranya duk sini tak sampai pun seminggu, cuma beberapa hari sahaja…huhuhu, nak buat macam mana ada perkara lebih penting di sana, so tak boleh nak cuti lama-lama, ayah datang sini pun atas urusan rasmi, alhamdulillah bila urusan dah setel Yan terus amikkan ayah tiket flight..oklah cekidaut gambar yang sempat Yan snap masa pergi ICity bawa ayah dan adik lelaki Yan sekali, dan ini merupakan kunjungan ke 2 Yan dan family ke ICity nie.

icityEn.hubby, Ayah tercinta, Adik dan anak-anak πŸ™‚

icity1Aiman tak senang duduk tengok lampu-lampu πŸ˜›

icity2alololo so suwet tengok aiman πŸ™‚

icity3icity7icity8icity5icity6heeee…en.hubby ngan haziq, adik nak amik lampu tu ye??

Sebelum pergi ICity nie kami pergi Uptown Shah Alam dulu pergi beli buah tangan sikit-sikit sebab besoknya nak hantar ayah pergi KLIA nak balik sabah…huhuhu, kejap sangat ayah datang sini..miss u ayah πŸ™‚

Nota Yanmie : Seronok tengok anak-anak ber’geng’ dengan atuk diorang, oh ye nak tengok gambar lawa boleh masukΒ SINI, gambar masa kunjungan pertama kami ke ICity Shah Alam.

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

22 Comments

  1. hai yan .. jenjalan lagi kesana yer .. hihi .. ye la yan tengok pada pic yang yan tunjuk mmg ade sedikit perubahan dari dulu .. iyelah sekarangkan masuk kene bayar .. yan .. nak tanye uptown shah alam best tak? tak penah lagi gi sana .. duduk bkn main dekat lg dgn shah alam tp tak sampai lagi .. last week gi yg kat kota damansara .. tah ape2 la brg yg diorang jual ..ponek je pegi ..

    • ha’ah lan mmg best, ko tau2 lah bah kan mcm mana, disana bknnya ada apa2 tmpt mcm nie…sekali sekala dapat bawa memang best.

      anak2 mcm biasa terlebih eksited, perhatian mesti 100%, kalau leka ja silap2 kena rembat oleh orang…huhuhu, diorg memang seronok dpt jumpa atuk diorg sampai nda mau kasik balik lg naik plane…hahaa

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention ICity Shah Alam lagi | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge