ICity Shah Alam lagi

Salam semua, ¬†baru nie ayah datang dari sabah so bawa dia jenjalan ke I-City Shah Alam memandangkan ayah tak lama di sini dan ayah jugak dah balik sabah masa ahad lepas, kiranya duk sini tak sampai pun seminggu, cuma beberapa hari sahaja…huhuhu, nak buat macam mana ada perkara lebih penting di sana, so tak boleh nak cuti lama-lama, ayah datang sini pun atas urusan rasmi, alhamdulillah bila urusan dah setel Yan terus amikkan ayah tiket flight..oklah cekidaut gambar yang sempat Yan snap masa pergi ICity bawa ayah dan adik lelaki Yan sekali, dan ini merupakan kunjungan ke 2 Yan dan family ke ICity nie.

icityEn.hubby, Ayah tercinta, Adik dan anak-anak :)

icity1Aiman tak senang duduk tengok lampu-lampu :P

icity2alololo so suwet tengok aiman :)

icity3icity7icity8icity5icity6heeee…en.hubby ngan haziq, adik nak amik lampu tu ye??

Sebelum pergi ICity nie kami pergi Uptown Shah Alam dulu pergi beli buah tangan sikit-sikit sebab besoknya nak hantar ayah pergi KLIA nak balik sabah…huhuhu, kejap sangat ayah datang sini..miss u ayah :)

Nota Yanmie : Seronok tengok anak-anak ber’geng’ dengan atuk diorang, oh ye nak tengok gambar lawa boleh masuk¬†SINI, gambar masa kunjungan pertama kami ke ICity Shah Alam.

23 Comments on ICity Shah Alam lagi

  1. SuaraPeople
    November 25, 2010 at 3:21 am (4 years ago)

    yanmie :
    blk sini blh pegi pastu jgn lupa kontek kakyan..mmg dekat je umah dgn icity nie 10-15 minit je dr rumah :)

    laaaa dekat? hehehe nnt later g plak kontEK. hehehe

    Reply
  2. SuaraPeople
    November 25, 2010 at 3:17 am (4 years ago)

    hohohohoh baru skali pi sini… :)

    Reply
  3. Ummi Alifya
    November 6, 2010 at 12:28 am (4 years ago)

    menarikk tempat nih..macam dalam cerita dongeng punada…kalauada karektor lagi dibuat nah jadilah…cantik warna warni…

    Reply
    • yanmie
      November 6, 2010 at 7:50 am (4 years ago)

      pegi sini 3 kali sdh, oklah nda bosan sbb bawa family aku ngan en.hubby :)

      Reply
  4. ProfHariz
    October 18, 2010 at 4:15 pm (4 years ago)

    Wow… I city.. Tapi sayang masih belum berpeluang ke sana

    Reply
    • yanmie
      October 18, 2010 at 4:28 pm (4 years ago)

      insyallah ada masa pegilah sana sblm tiket naik lg…

      Reply
  5. cikmin
    October 16, 2010 at 9:37 am (4 years ago)

    bila la akak nak pi sini..via n97

    Reply
    • yanmie
      October 16, 2010 at 10:19 am (4 years ago)

      ada masa blh pegi kak..mmg best :)

      Reply
  6. DaHLia
    October 15, 2010 at 8:44 pm (4 years ago)

    xpernah merasai suasana Icity ni…hari tu adik ada bawak, tapi dah malam sangat masa tu, dah kepenatan sebab seharian berjalan.. then just usha dr jauh jer…tapi nampak mcm best eh…panas tak kak duk bawah2 lampu2 tu?

    Mungkinkah Iphone Ini Milik Anda?

    Reply
    • yanmie
      October 15, 2010 at 8:52 pm (4 years ago)

      next time pegilah..mmg best, sementara tiket murah nie..dulu masuk free je, skrg nie dh kena rm 10 utk 1 kenderaan yg masuk.

      Reply
  7. Amir Said
    October 15, 2010 at 8:44 pm (4 years ago)

    teringin la nak pegi tempat ni….

    Reply
    • yanmie
      October 15, 2010 at 8:52 pm (4 years ago)

      blk sini blh pegi pastu jgn lupa kontek kakyan..mmg dekat je umah dgn icity nie 10-15 minit je dr rumah :)

      Reply
  8. L@n@
    October 15, 2010 at 6:57 am (4 years ago)

    hai yan .. jenjalan lagi kesana yer .. hihi .. ye la yan tengok pada pic yang yan tunjuk mmg ade sedikit perubahan dari dulu .. iyelah sekarangkan masuk kene bayar .. yan .. nak tanye uptown shah alam best tak? tak penah lagi gi sana .. duduk bkn main dekat lg dgn shah alam tp tak sampai lagi .. last week gi yg kat kota damansara .. tah ape2 la brg yg diorang jual ..ponek je pegi ..

    Reply
  9. suffer8zine
    October 15, 2010 at 2:48 am (4 years ago)

    kak ade nmpk x lembaga yg konon2nye ade tu, hekkk :P

    Reply
  10. zool
    October 14, 2010 at 11:25 pm (4 years ago)

    cam kat tempat omputeh kan.. huhuhuhu..
    tapi tak penah pegi pung

    Reply
  11. nUR_rOsALiNdA
    October 14, 2010 at 11:22 pm (4 years ago)

    Yan…best tak I-CITY?

    Reply
  12. kulanz
    October 14, 2010 at 10:28 pm (4 years ago)

    best tu dapat bawah ayah jalan sana..
    anak-anak Yan pun mesti happy dengan atuk diorang

    Reply
    • yanmie
      October 14, 2010 at 10:31 pm (4 years ago)

      ha’ah lan mmg best, ko tau2 lah bah kan mcm mana, disana bknnya ada apa2 tmpt mcm nie…sekali sekala dapat bawa memang best.

      anak2 mcm biasa terlebih eksited, perhatian mesti 100%, kalau leka ja silap2 kena rembat oleh orang…huhuhu, diorg memang seronok dpt jumpa atuk diorg sampai nda mau kasik balik lg naik plane…hahaa

      Reply

1Pingbacks & Trackbacks on ICity Shah Alam lagi

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by yanmie and yanmie, yanmie. yanmie said: ICity Shah Alam lagi [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge