Salam semua,  baru nie ayah datang dari sabah so bawa dia jenjalan ke I-City Shah Alam memandangkan ayah tak lama di sini dan ayah jugak dah balik sabah masa ahad lepas, kiranya duk sini tak sampai pun seminggu, cuma beberapa hari sahaja…huhuhu, nak buat macam mana ada perkara lebih penting di sana, so tak boleh nak cuti lama-lama, ayah datang sini pun atas urusan rasmi, alhamdulillah bila urusan dah setel Yan terus amikkan ayah tiket flight..oklah cekidaut gambar yang sempat Yan snap masa pergi ICity bawa ayah dan adik lelaki Yan sekali, dan ini merupakan kunjungan ke 2 Yan dan family ke ICity nie.

icityEn.hubby, Ayah tercinta, Adik dan anak-anak :)

icity1Aiman tak senang duduk tengok lampu-lampu :P

icity2alololo so suwet tengok aiman :)

icity3icity7icity8icity5icity6heeee…en.hubby ngan haziq, adik nak amik lampu tu ye??

Sebelum pergi ICity nie kami pergi Uptown Shah Alam dulu pergi beli buah tangan sikit-sikit sebab besoknya nak hantar ayah pergi KLIA nak balik sabah…huhuhu, kejap sangat ayah datang sini..miss u ayah :)

Nota Yanmie : Seronok tengok anak-anak ber’geng’ dengan atuk diorang, oh ye nak tengok gambar lawa boleh masuk SINI, gambar masa kunjungan pertama kami ke ICity Shah Alam.

23 Thoughts on “ICity Shah Alam lagi

  1. yanmie :
    blk sini blh pegi pastu jgn lupa kontek kakyan..mmg dekat je umah dgn icity nie 10-15 minit je dr rumah :)

    laaaa dekat? hehehe nnt later g plak kontEK. hehehe

  2. hohohohoh baru skali pi sini… :)

  3. menarikk tempat nih..macam dalam cerita dongeng punada…kalauada karektor lagi dibuat nah jadilah…cantik warna warni…

  4. Wow… I city.. Tapi sayang masih belum berpeluang ke sana

  5. cikmin on October 16, 2010 at 9:37 am said:

    bila la akak nak pi sini..via n97

  6. xpernah merasai suasana Icity ni…hari tu adik ada bawak, tapi dah malam sangat masa tu, dah kepenatan sebab seharian berjalan.. then just usha dr jauh jer…tapi nampak mcm best eh…panas tak kak duk bawah2 lampu2 tu?

    Mungkinkah Iphone Ini Milik Anda?

  7. teringin la nak pegi tempat ni….

  8. Amir Said on October 15, 2010 at 8:39 pm said:

    RT @yanmie ICity Shah Alam lagi http://bit.ly/acEpvL

  9. hai yan .. jenjalan lagi kesana yer .. hihi .. ye la yan tengok pada pic yang yan tunjuk mmg ade sedikit perubahan dari dulu .. iyelah sekarangkan masuk kene bayar .. yan .. nak tanye uptown shah alam best tak? tak penah lagi gi sana .. duduk bkn main dekat lg dgn shah alam tp tak sampai lagi .. last week gi yg kat kota damansara .. tah ape2 la brg yg diorang jual ..ponek je pegi ..

  10. kak ade nmpk x lembaga yg konon2nye ade tu, hekkk :P

  11. cam kat tempat omputeh kan.. huhuhuhu..
    tapi tak penah pegi pung

  12. nUR_rOsALiNdA on October 14, 2010 at 11:22 pm said:

    Yan…best tak I-CITY?

  13. Pingback: Tweets that mention ICity Shah Alam lagi | yanmieonline.com -- Topsy.com

  14. best tu dapat bawah ayah jalan sana..
    anak-anak Yan pun mesti happy dengan atuk diorang

    • ha’ah lan mmg best, ko tau2 lah bah kan mcm mana, disana bknnya ada apa2 tmpt mcm nie…sekali sekala dapat bawa memang best.

      anak2 mcm biasa terlebih eksited, perhatian mesti 100%, kalau leka ja silap2 kena rembat oleh orang…huhuhu, diorg memang seronok dpt jumpa atuk diorg sampai nda mau kasik balik lg naik plane…hahaa

  15. jom bermandi cahaya di icity shah alam http://bit.ly/bOkREy :)

  16. Blog Updated : ICity Shah Alam lagi http://bit.ly/bOkREy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation