I-City Shah Alam

Salam semua, semalam kami ke I-City Shah Alam, walaweh meriah sungguh semalam, ramai sangat orang kat sana, nak-nak pulak wiken kan, macam-macam ragam orang ada kat sana dan macam-macam jenis handphone dan kamera jugak yang ada semalam untuk diorang snap gambar…heeee, dah macam pesta ambik gambar…memang best! pertama kali sampai memang teruja tengok lampu-lampunya, jom layan ajelah gambar ye…nak cerita tak larat, kadang tu sesekali layan gambar dari tulisan pun lagi bagus…cuci mata 😛

i-city shah alamNak masuk ke ICity Shah Alam nie cuma perlu bayar RM10.00 untuk sekali masuk, means RM 10.00 tu untuk 1 kenderaan, murahkan? so jomlah jangan lepaskan peluang untuk berada di I-City Shah Alam nie, semenangnya sangat best, terasa berada di negara luar pulak…ehehe

I-City Shah Alam2 orang hero nielah yang paling seronok semalam, tak reti nak duduk diam 😛

I-City Shah AlamI-City Shah AlamI-City Shah AlamI-City Shah AlamI-City Shah AlamI-City Shah AlamOklah setakat tu aje, ada banyak lagi gambar yang di snap semalam sebanyak 254 keping gambar…hahaha, takpelah yang lain Yan kongsikan di facebook ajelah ye, kengkawan yang add Yan kat facebook boleh lah tengok kat sana nanti :P, tapi tak upload lah kot banyak tu, tak larat eden…kikiki

Nota Yanmie : Besok nak ke KLIA pulak 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

33 thoughts on “I-City Shah Alam

  1. ayoooo…mesti best kan..so sya pn kena pergi sna gk..murahlah klau mcm tu..bleh bawa penuh kereta. : 😛 😉 🙂

  2. eh yan .. dah kene bayar dah ker?? .. dulu masa baru bukak kite gi free jer .. sib baik dah gi awal2 .. tp cantik giler lampu2 tu kan?? ..

  3. hoh! rm10 dah?? huhuhuhu… confirm… x g… layan gegambo k yan ajerlaaa…eheheheh… btui ah, k yan… kalo tempat2 pelancongan tuh ‘tepi’ umah ajer, mmg x pandang ah….hohohohooh… x patriotik btui kan? tp tgk gegambo tuh, mmg bermandi cahyer ah…. sure sakit mata sy kalo g (alasan profesional..kununnyer)….ahahahha.. aper FB k yan eh? nk add…hehehe.. KLIA? whah..whah… cuti2 Msia eh, kak? ehehehhe

    1. ha’ah tulah selalunya klu duk dkt dgn tmpt2 mcm nie mesti mls nk pegi awal2kan..ehhee..tulah akak pun baru sampai smlm, pedahal dr rumah cuma 15minit je 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge