Gambar perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina

Salam semua, wah semalam 10.10.10 ramai sangat yang melangsungkan perkahwinan dan semalam jugak berlangsungnya perkahwinan angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang berlangsung pernikahannya di Masjid Putrajaya. sayangnya tak dapat tengok siaran Nona TV3 sebab pergi tengok motogp kat sepang, nasib baik ada playback semalam masa upacara kemuncak persandingan mereka di PICC semalm, layan gambar yea..snap dari kaca TV je..ehehe :P

pernikahan angkasawan negara

Majlis pernikahan perkahwinan angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

perkahwinan angkasawan negara

Dengan sekali lafaz mereka berdua sah sebagai semua isteri . Tahniah!! (gua.com.my)

perkahwinan angkasawan negara

Sama cantik sama padan

datin dr. harlina

Cantiknya Datin nie :P

perkahwinan angkasawan negara

Pakaian acara memotong kek memang cantik pakaian datin dr harlina nie :P

perkahwinan angkasawan negara

bergambar berlatar  belakangkan belahan bulan dan kek angkasawan :P

perkahwinan angkasawan negara

amboiii lawanye tersenyum datin nie :P

kek kahwin

Kek perkahwinan..fuh lain dari yang lain, tak silap berat kek angkasawan tu 20-32kg macam tu ler :)

Tahniah kepada angkasawan negara dan isteri, mudahan cepat2 dapat anak..10 orang yang di idamkan..hehee :) dan moga bahagia hingga ke akhir hayat :)

Nota Yanmie : Gambar ada banyak tapi buh yang nie jelah yea :P

Nak Laptop Free klik SINI

.

siapa cepat dia dapat!!

188 thoughts on “Gambar perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina

  1. Ada sumber yang benar menyatakan perkahwinan ini belum membuat bayaran sebanyak lebih kurang RM90,000 kepada pihak syarikat Cosry Wise Sdn Bhd sehingga syarikat itu masih lagi mempunyai tunggakan bayaran sebanyak RM45,630 kepada Kerajaan Malaysia sehingga 01/12/2010.

    Ah Long

  2. okkk.la x mau ckp la… kta nie kn x knal awk kn… nie..nama apa nie……..zqah kan btul x niee…okk….bye4 muah…..he3

  3. Junaidah Adnan :
    saya Staff Nurse dari MOT Junaidah dan Suami mengucapkan Selamat pengantin baru buat Datin Dr.Harlina dan Suami Dato Dr. Sheikh muszaphar, senang-senang datang ke rumah kami kat selayang Heights

    hai cik nurse.. :) selamat datang..hehehe jauhnye nk g umah

  4. saya Staff Nurse dari MOT Junaidah dan Suami mengucapkan Selamat pengantin baru buat Datin Dr.Harlina dan Suami Dato Dr. Sheikh muszaphar, senang-senang datang ke rumah kami kat selayang Heights

  5. salam.. sy doakn smg dtk n datin berbahagia hingga ke akhr hyt n memprlh chya mata y slh n slhah, saya pmnt setia dtk tau.

  6. yanmie :
    gambar ada…hahahaa, malu arr nk share kt sini sbb gmbr cekci pakai gaun..wakkaa klu rajin selaklah entry lama2 akak, ada je kt dlm blog nie :P
    oh ye utk makluman entry dlm nie 1K++ cari sampai dpt ye..hahaa *saje nk dera*

    Apalah sangat kakak ipar dera adik ipar.. hahaha

  7. memang sama cantik sama padan, macam artis popular. Yang baca doa pada majlis kahwin 2 ari kan, ustaz kita tau masa skolah menengah lebih 20 tahun x dengar berita.seronok dpat jumpa ustaz kat tv. oh…rupanya dah jadi imam masjid putrajaya. tahniah ustaz. namanya ustaz Ali Bin Sarbini..

  8. gembira sangat lihat u all kawen. pasangan yang sesuai. u all lambang kesetiaan . pada yang tak jujur dgan pasangan contohilah angkasawan kita ni. 8 taun bercinta tetap setia pada yang satu..

  9. gembira ssetiaangat lihat u all kawen. pasangan yang sesuai. u all lambang kesetiaan . pada yang tak jujur dgan pasangan contohilah angkasawan kita ni. 8 taun bercinta tetap setia pada yang satu..

  10. SAMA CANTIK SAMA PADAN~SEMOGA BEKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT KEK TU TINGGI SANGATLA NNTI KLAU JTUH KEMPUNAN PLAK DATIN NGAN DATUK NI!!!SELAMAT PENGATIN BARU

  11. salam.tahniah kepade dr. sy izzat.dr perak.pminat angkasawan.smoge kkal keanak cucu-amin-sy pon nak kawin cm dr gak lah

  12. ai,,, akhirnye angkasawan kite kahwin jugak.. beruntung dr harlina dapat lelaki yang ensem pastu pandai… tahniah untuk DATUK DR SHEIKH MUZAPHAR SYUKOR dan isterinya DATIN DR HARLINA… semoga korang berbahagia hinnga ke akhir hayat…

  13. Tahnia wat datuk sheikh n pasangan datin dr harlina semoga berkekalan ke anak cucu…..
    nanti honeymoon di bulan lah…hehehe

  14. Pingback: Gambar perkahwinan angkasawan negara Dr. Sheikh Muszaphar Shukor | Cerita Dari Hati
  15. mmg meriah.. anyway, pic no 4 tu, bahagian dada mmg sangat menyerlah.. nampak timbul semacam jer.. masa live kt TV3 pun mmg nampak jer.. patutnya tutuplah, cari baju yg elok skit..

    1. gambar ada…hahahaa, malu arr nk share kt sini sbb gmbr cekci pakai gaun..wakkaa klu rajin selaklah entry lama2 akak, ada je kt dlm blog nie :P
      oh ye utk makluman entry dlm nie 1K++ cari sampai dpt ye..hahaa *saje nk dera*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge