Gambar perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina

Salam semua, wah semalam 10.10.10 ramai sangat yang melangsungkan perkahwinan dan semalam jugak berlangsungnya perkahwinan angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang berlangsung pernikahannya di Masjid Putrajaya. sayangnya tak dapat tengok siaran Nona TV3 sebab pergi tengok motogp kat sepang, nasib baik ada playback semalam masa upacara kemuncak persandingan mereka di PICC semalm, layan gambar yea..snap dari kaca TV je..ehehe ๐Ÿ˜›

pernikahan angkasawan negara

Majlis pernikahan perkahwinan angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

perkahwinan angkasawan negara

Dengan sekali lafaz mereka berdua sah sebagai semua isteri . Tahniah!! (gua.com.my)

perkahwinan angkasawan negara

Sama cantik sama padan

datin dr. harlina

Cantiknya Datin nie ๐Ÿ˜›

perkahwinan angkasawan negara

Pakaian acara memotong kek memang cantik pakaian datin dr harlina nie ๐Ÿ˜›

perkahwinan angkasawan negara

bergambar berlatar ย belakangkan belahan bulan dan kek angkasawan ๐Ÿ˜›

perkahwinan angkasawan negara

amboiii lawanye tersenyum datin nie ๐Ÿ˜›

kek kahwin

Kek perkahwinan..fuh lain dari yang lain, tak silap berat kek angkasawan tu 20-32kg macam tu ler ๐Ÿ™‚

Tahniah kepada angkasawan negara dan isteri, mudahan cepat2 dapat anak..10 orang yang di idamkan..hehee ๐Ÿ™‚ dan moga bahagia hingga ke akhir hayat ๐Ÿ™‚

Nota Yanmie : Gambar ada banyak tapi buh yang nie jelah yea ๐Ÿ˜›

Nak Laptop Free klikย SINI

.

siapa cepat dia dapat!!

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

183 Comments

  1. Ada sumber yang benar menyatakan perkahwinan ini belum membuat bayaran sebanyak lebih kurang RM90,000 kepada pihak syarikat Cosry Wise Sdn Bhd sehingga syarikat itu masih lagi mempunyai tunggakan bayaran sebanyak RM45,630 kepada Kerajaan Malaysia sehingga 01/12/2010.

    Ah Long

  2. Junaidah Adnan :
    saya Staff Nurse dari MOT Junaidah dan Suami mengucapkan Selamat pengantin baru buat Datin Dr.Harlina dan Suami Dato Dr. Sheikh muszaphar, senang-senang datang ke rumah kami kat selayang Heights

    hai cik nurse.. ๐Ÿ™‚ selamat datang..hehehe jauhnye nk g umah

  3. saya Staff Nurse dari MOT Junaidah dan Suami mengucapkan Selamat pengantin baru buat Datin Dr.Harlina dan Suami Dato Dr. Sheikh muszaphar, senang-senang datang ke rumah kami kat selayang Heights

  4. yanmie :
    gambar adaโ€ฆhahahaa, malu arr nk share kt sini sbb gmbr cekci pakai gaun..wakkaa klu rajin selaklah entry lama2 akak, ada je kt dlm blog nie ๐Ÿ˜›
    oh ye utk makluman entry dlm nie 1K++ cari sampai dpt ye..hahaa *saje nk dera*

    Apalah sangat kakak ipar dera adik ipar.. hahaha

  5. memang sama cantik sama padan, macam artis popular. Yang baca doa pada majlis kahwin 2 ari kan, ustaz kita tau masa skolah menengah lebih 20 tahun x dengar berita.seronok dpat jumpa ustaz kat tv. oh…rupanya dah jadi imam masjid putrajaya. tahniah ustaz. namanya ustaz Ali Bin Sarbini..

  6. gembira sangat lihat u all kawen. pasangan yang sesuai. u all lambang kesetiaan . pada yang tak jujur dgan pasangan contohilah angkasawan kita ni. 8 taun bercinta tetap setia pada yang satu..

  7. gembira ssetiaangat lihat u all kawen. pasangan yang sesuai. u all lambang kesetiaan . pada yang tak jujur dgan pasangan contohilah angkasawan kita ni. 8 taun bercinta tetap setia pada yang satu..

  8. SAMA CANTIK SAMA PADAN~SEMOGA BEKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT KEK TU TINGGI SANGATLA NNTI KLAU JTUH KEMPUNAN PLAK DATIN NGAN DATUK NI!!!SELAMAT PENGATIN BARU

  9. ai,,, akhirnye angkasawan kite kahwin jugak.. beruntung dr harlina dapat lelaki yang ensem pastu pandai… tahniah untuk DATUK DR SHEIKH MUZAPHAR SYUKOR dan isterinya DATIN DR HARLINA… semoga korang berbahagia hinnga ke akhir hayat…

  10. Tahnia wat datuk sheikh n pasangan datin dr harlina semoga berkekalan ke anak cucu…..
    nanti honeymoon di bulan lah…hehehe

  11. mmg meriah.. anyway, pic no 4 tu, bahagian dada mmg sangat menyerlah.. nampak timbul semacam jer.. masa live kt TV3 pun mmg nampak jer.. patutnya tutuplah, cari baju yg elok skit..

  12. yanmie :
    ahahaaโ€ฆkek hiasan blh tak? tak pun kakyan lukiskan gmbr kek..ehehe, teringat lak kakyan pnya kek kahwin 5 tgktโ€ฆehehe ๐Ÿ˜›

    Tudia aih sampai 5 tingkat.. Ada gmbr lagi dak ๐Ÿ˜›

    • gambar ada…hahahaa, malu arr nk share kt sini sbb gmbr cekci pakai gaun..wakkaa klu rajin selaklah entry lama2 akak, ada je kt dlm blog nie ๐Ÿ˜›
      oh ye utk makluman entry dlm nie 1K++ cari sampai dpt ye..hahaa *saje nk dera*

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. Siaran langsung majlis perkahwinan angkasawan negara - Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor tonton secara online | yanmieonline.com
  2. Majlis perkahwinan Angkasawan Negara - Dr. Sheikh Muszaphar Shukor | yanmieonline.com
  3. Tweets that mention Gambar perkahwinan angkasawan negara - Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina | yanmieonline.com -- Topsy.com
  4. Negara Brunei Darussalam: obituary 2009.(MEMORIALS) | Catadoc.com
  5. Gambar perkahwinan angkasawan negara Dr. Sheikh Muszaphar Shukor | Cerita Dari Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge