Blog SuperMak


Salam semua, wah semalam 10.10.10 ramai sangat yang melangsungkan perkahwinan dan semalam jugak berlangsungnya perkahwinan angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang berlangsung pernikahannya di Masjid Putrajaya. sayangnya tak dapat tengok siaran Nona TV3 sebab pergi tengok motogp kat sepang, nasib baik ada playback semalam masa upacara kemuncak persandingan mereka di PICC semalm, layan gambar yea..snap dari kaca TV je..ehehe :P

pernikahan angkasawan negara

Majlis pernikahan perkahwinan angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

perkahwinan angkasawan negara

Dengan sekali lafaz mereka berdua sah sebagai semua isteri . Tahniah!! (gua.com.my)

perkahwinan angkasawan negara

Sama cantik sama padan

datin dr. harlina

Cantiknya Datin nie :P

perkahwinan angkasawan negara

Pakaian acara memotong kek memang cantik pakaian datin dr harlina nie :P

perkahwinan angkasawan negara

bergambar berlatar  belakangkan belahan bulan dan kek angkasawan :P

perkahwinan angkasawan negara

amboiii lawanye tersenyum datin nie :P

kek kahwin

Kek perkahwinan..fuh lain dari yang lain, tak silap berat kek angkasawan tu 20-32kg macam tu ler :)

Tahniah kepada angkasawan negara dan isteri, mudahan cepat2 dapat anak..10 orang yang di idamkan..hehee :) dan moga bahagia hingga ke akhir hayat :)

Nota Yanmie : Gambar ada banyak tapi buh yang nie jelah yea :P

Nak Laptop Free klik SINI

.

siapa cepat dia dapat!!

188 Thoughts on “Gambar perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina

  1. mohamad fatz najmi on June 21, 2011 at 1:56 pm said:

    :razz: “TAHNIAH”

  2. nadhrah on January 1, 2011 at 2:56 pm said:

    Assalamualaikum. korang semua nama penuh saya nadhrah binti mohd fowzi umur saya 14 tahun form 2 1997

  3. Anonymous on December 7, 2010 at 10:57 am said:

    Ada sumber yang benar menyatakan perkahwinan ini belum membuat bayaran sebanyak lebih kurang RM90,000 kepada pihak syarikat Cosry Wise Sdn Bhd sehingga syarikat itu masih lagi mempunyai tunggakan bayaran sebanyak RM45,630 kepada Kerajaan Malaysia sehingga 01/12/2010.

    Ah Long

  4. noor syazwani on December 3, 2010 at 11:09 am said:

    aling ang nk tau dk muka abg farahi blh thn.bg aq tk hmsm.

    @hazlina

  5. hazlina on December 3, 2010 at 11:07 am said:

    @noor syazwani
    ooo,ang nk kt abg dia ka???he3 okk la syg abg ada kerja..nan ang ckp mcm tu dkt abg farahi tau….he3

  6. hazlina on December 3, 2010 at 11:02 am said:

    @noor syazwani
    aq tengah bt burit nie…awt dk tnya sngt pun gtal ang nie..aq nk tnya abg farahi nama(aiman)ka sje je tnya?????

  7. hazlina on December 2, 2010 at 5:34 pm said:

    @pieka_chu pinky
    oooo….x pe la nieee……..

  8. hazlina on December 2, 2010 at 5:16 pm said:

    @noor syazwani
    dai (kedai)ka i love you aiman…

  9. hazlina on December 2, 2010 at 5:04 pm said:

    @noor syazwani
    okk..x pe kalau ang nk bcor rhsia aq2 x kish jngn bgi aiman tau sdh okk…

  10. noor syazwani on December 2, 2010 at 5:00 pm said:

    maaf .dai tk blh sangat kawan …………

    @hazlina

  11. hazlina on December 2, 2010 at 4:59 pm said:

    okkk.la x mau ckp la… kta nie kn x knal awk kn… nie..nama apa nie……..zqah kan btul x niee…okk….bye4 muah…..he3

  12. noor syazwani on December 2, 2010 at 4:58 pm said:

    ang nk tau dk farahi kan tk boleh sangat sbb dia suka bcor rasia.

  13. noor syazwani on December 2, 2010 at 3:36 pm said:

    aling aku nk main msj dngn ang.

    @hazlina

  14. hazlina on December 2, 2010 at 3:27 pm said:

    @noor syazwani
    ohhh,,kesian la noh…

  15. hazlina on December 2, 2010 at 3:26 pm said:

    @ProfHariz
    ooo…mlu ke nie…

  16. hazlina on December 2, 2010 at 1:02 pm said:

    @ProfHariz
    ya la kenape syg…..he3

  17. noor syazwani on December 2, 2010 at 11:00 am said:

    boleh bekenalan .

    @ProfHariz

  18. hazlina on December 2, 2010 at 11:00 am said:

    @eiela
    salam,wt pe nie..bleh nk knaln nie….he3

  19. hazlina on December 2, 2010 at 10:45 am said:

    @noor syazwani
    wei,hg nk tau dk..mira belagk noh…kita kna ikt arahan dia..kalau kita x ikt dia x kawn kan…..

  20. noor syazwani on December 2, 2010 at 10:42 am said:

    aling awk nk tau dk pasl mira.

    @hazlina

  21. noor syazwani on December 2, 2010 at 9:33 am said:

    we hampa ni kan suka kata aku hntr msj yg tk lucu.

    @hazlina

  22. noor syazwani on December 2, 2010 at 9:32 am said:

    we hampa ni kan suka kata aku hntr msj yg tk lucu.

  23. hazlina on December 2, 2010 at 9:31 am said:

    @noor syazwani
    okkk…nama x kan x knal kut syg????

  24. hazlina on December 2, 2010 at 9:29 am said:

    @ProfHariz
    wani ang bt ape????

  25. noor syazwani on December 1, 2010 at 6:02 pm said:

    nama ang siapa.bls tau

    @hazlina

  26. noor syazwani on December 1, 2010 at 5:58 pm said:

    aling nama ang siapa.bls tau .Ha……..

  27. hazlina on December 1, 2010 at 5:56 pm said:

    @noor syazwani
    bls apa?????he3

  28. noor syazwani on December 1, 2010 at 5:50 pm said:

    wei adik ang buat apa.bls tau.

  29. hazlina on December 1, 2010 at 5:46 pm said:

    @syazwani
    bro plk nh……..

  30. hazlina on December 1, 2010 at 5:46 pm said:

    @syazwani
    wani ang bt ape nie3,….he333bro

  31. syazwani on December 1, 2010 at 5:45 pm said:

    @syazwani
    we balas

  32. syazwani on December 1, 2010 at 5:44 pm said:

    @syazwani
    ookkkk………

  33. hazlina on December 1, 2010 at 5:43 pm said:

    @noor syazwani
    x bt apa pn ….awt syg ku…..

  34. noor syazwani on December 1, 2010 at 5:42 pm said:

    ang dpt x msj aku.

  35. syazwani on December 1, 2010 at 5:42 pm said:

    @ProfHariz
    ape kmu bt????????????

  36. noor syazwani on December 1, 2010 at 5:37 pm said:

    aling ang tngah buat apa.

  37. syazwani on December 1, 2010 at 5:31 pm said:

    boleh berkenalan

    @yanmie

  38. hazlina on December 1, 2010 at 5:29 pm said:

    @Lieyna88
    okkkk…..bro…gua panas nie bgi kips bleh x bro????????

  39. hazlina on December 1, 2010 at 5:27 pm said:

    @Azuan
    azuan blh nk kenln x???????

  40. hazlina on December 1, 2010 at 5:25 pm said:

    @syazwani
    mirah hg bt apa????

  41. syazwani on December 1, 2010 at 12:45 pm said:

    we hang buat apa

  42. syazwani on December 1, 2010 at 12:42 pm said:

    we hang buat apa

  43. syazwani on December 1, 2010 at 12:37 pm said:

    Dokter harlina

  44. hazlina on December 1, 2010 at 12:34 pm said:

    @syazwani
    wani hg bt apa…

  45. hazlina on December 1, 2010 at 12:22 pm said:

    @ProfHariz
    oooo….ye ke nie22…….blh nk kenln nie……blh ke nie…

  46. hazlina on December 1, 2010 at 12:17 pm said:

    @Myra
    ok.. la nah tau nie.. tu la sye jgk nie…

  47. hazlina on December 1, 2010 at 12:16 pm said:

    @ProfHariz
    nk mlu bt ape nie….gtl awk nie… jngn terase hti plk nie……

  48. hazlina on December 1, 2010 at 12:12 pm said:

    @ProfHariz
    oooo…x thu pun nie.. sje tnye je nie.

  49. hazlina on December 1, 2010 at 12:11 pm said:

    @eiela
    kenape sernk ke3 nie…..

  50. hazlina on December 1, 2010 at 12:10 pm said:

    @SuaraPeople
    mmeng pun x thu lgi ke…….

  51. hazlina on December 1, 2010 at 11:22 am said:

    @pieka_chu pinky
    oh… ya ke nie…….

  52. hazlina on December 1, 2010 at 10:42 am said:

    @ver
    awk thu mne nie……..

  53. hazlina on December 1, 2010 at 10:40 am said:

    @sumi pinky
    x cntk pun??????????????????????????????

  54. hazlina on December 1, 2010 at 10:39 am said:

    @Myra
    cntik sngt6 oh nanti awk kawin nk bt mcm mne………

  55. hazlina on December 1, 2010 at 10:37 am said:

    @ProfHariz
    oh,ye ke x thu pun nie….bile mase nie……..

  56. hazlina on December 1, 2010 at 10:36 am said:

    @ezzatiey
    sep ape tu x fhm pun nie….

  57. hazlina on December 1, 2010 at 10:35 am said:

    @mia steady
    ok…x kish pun nie…sye nk kwn dngn awek blh ke tidk nie ok..

  58. hazlina on December 1, 2010 at 10:34 am said:

    @meow2
    oh…ucp yg tu sje ke????3 x pe sje lwk je nie jngn terasa hti plk nie…

  59. hazlina on December 1, 2010 at 10:33 am said:

    @SuaraPeople
    oh..awk pergi ke tidk nie….

  60. hazlina on December 1, 2010 at 10:32 am said:

    @ProfHariz
    kenpe certe la….ok la kalau x nak crite okey bye5…

  61. hazlina on December 1, 2010 at 10:10 am said:

    @Gerrard
    mmeng pun x thu lgi ke4………..

  62. hazlina on December 1, 2010 at 9:55 am said:

    @ProfHariz
    ye4 ke nie x de msalh nie……….

  63. hazlina on December 1, 2010 at 9:44 am said:

    @ProfHariz
    btul ke bile nie….x dngr crite pun…….

  64. hazlina on December 1, 2010 at 9:43 am said:

    @RedBoys
    murh je nie………

  65. hazlina on December 1, 2010 at 9:43 am said:

    @SuaraPeople
    btul tu kan nie……..

  66. hazlina on December 1, 2010 at 9:39 am said:

    @SuaraPeople
    btul ape ye2 awk ckp ape nie……..

  67. hazlina on December 1, 2010 at 9:37 am said:

    @sumi pinky
    pndai plu awk nie….ye3

  68. hazlina on December 1, 2010 at 9:36 am said:

    @SuaraPeople
    jeles ape3 sje pun x blh ke?

  69. hazlina on December 1, 2010 at 9:35 am said:

    @SuaraPeople
    ape nie ckp?

  70. hazlina on December 1, 2010 at 9:34 am said:

    @nurul
    lwk jga nie…x pun nie…awk pergi ke tdak perkahwinan angkasawan negra nie…

  71. hazlina on December 1, 2010 at 9:31 am said:

    @SuaraPeople
    mmeng pun x thu lgi ke nie….he3ape sje nie….

  72. hazlina on December 1, 2010 at 9:30 am said:

    @NUR
    sye nk ucp jge nie……

  73. hazlina on December 1, 2010 at 9:30 am said:

    @Azuan
    oh…ptut la ska mengate kat org

  74. @sumi pinky
    ye ke la………

  75. @Gerrard
    kenape nie..

  76. @SuaraPeople
    mlu la nie…

  77. @eiela
    eiela bt pa nie………..

  78. @yanmie
    gdik hang nie..

  79. @Azuan
    gtl la nie.. kenape nie x ckp nie……

  80. @Azuan
    kenape nie.. x ske ke org lki kan ske tngok kan kenape ckp mcm tu nie…………..

  81. @ProfHariz
    ooo..ye ke kenape nie.. x pe la x kish pun nie kakyan tu siapa nie x kenal la…sje tnye je kalau x nk ckp x pe la.. x kish pn nie….

  82. @Azuan
    x pe la x thu pn la….

  83. x pe la nie…..

  84. ooo,sje tnye je nie…

  85. ye ke x thu pn nie……

  86. ade kenape nie……..

  87. @ProfHariz
    ade kenape nie……..

  88. ye ke nie…….

  89. ye la……..kenape,

  90. ye ke kenape nie…..

  91. byk cantk engkau nie…….

  92. kenape nie…….

  93. @Azuan
    kenape plk

  94. ye ke kenape nie………

  95. nak nombor telefon awk blh ke,x blh

  96. ye la kut nie……

  97. thank ke nie……..

  98. hrp maaf nie…….

  99. ye la sya pun sma je……

  100. ye ke x thu pun nie…la

  101. kenpe mlu x kish pun nie…..

  102. ye ke nie…. x thu pun nie……

  103. sya pun ucapkn berbahagia ke akhir hyt nie……..

  104. blh ke knape nie….x thu pun nie…

  105. mmeng pun kenape nie.. mrh ke.

  106. ye ke?x thu pun nie…….

  107. ok la tu………sya x pernh berebut pun….

  108. ok …la kenape ni…

  109. emm, la kenape la… tau pun

  110. ok…la x tau pun

  111. ooo… kenape..

  112. ye la kut nie……x tau pun

  113. ye.la kut nie x tau la nie………

  114. Junaidah Adnan :
    saya Staff Nurse dari MOT Junaidah dan Suami mengucapkan Selamat pengantin baru buat Datin Dr.Harlina dan Suami Dato Dr. Sheikh muszaphar, senang-senang datang ke rumah kami kat selayang Heights

    hai cik nurse.. :) selamat datang..hehehe jauhnye nk g umah

  115. Junaidah Adnan on November 10, 2010 at 9:41 am said:

    saya Staff Nurse dari MOT Junaidah dan Suami mengucapkan Selamat pengantin baru buat Datin Dr.Harlina dan Suami Dato Dr. Sheikh muszaphar, senang-senang datang ke rumah kami kat selayang Heights

  116. nurul :
    salam.. sy doakn smg dtk n datin berbahagia hingga ke akhr hyt n memprlh chya mata y slh n slhah, saya pmnt setia dtk tau.

    wow! setia nye..hik3

  117. salam.. sy doakn smg dtk n datin berbahagia hingga ke akhr hyt n memprlh chya mata y slh n slhah, saya pmnt setia dtk tau.

  118. yanmie :
    ahahaa amboiii nak salahkan lensa tv lak..kah3

    aa betul tu..heheheh

  119. NUR :
    tahniahhhhhhhhhhhhhh.jelouse seyyyyyyyyy

    jeles apa

  120. RedBoys :
    grand sgt perkahwinan dr ni.. kalau cerai mcm manalah gamaknya.. berapa ratus ribu habis ni? ishk2..

    cerai biasa2 je…tp ada ke majlis cerai yang grand2..hahahahaa

  121. grand sgt perkahwinan dr ni.. kalau cerai mcm manalah gamaknya.. berapa ratus ribu habis ni? ishk2..

  122. @pia

    harap harap begitu lah kan

  123. nanti kawin nk wat lebih ag dari dia nih..ahhahaha :)

  124. yanmie :
    gambar ada…hahahaa, malu arr nk share kt sini sbb gmbr cekci pakai gaun..wakkaa klu rajin selaklah entry lama2 akak, ada je kt dlm blog nie :P
    oh ye utk makluman entry dlm nie 1K++ cari sampai dpt ye..hahaa *saje nk dera*

    Apalah sangat kakak ipar dera adik ipar.. hahaha

  125. Anonymous on November 2, 2010 at 1:06 am said:

    smoga bahagia ke ank cucu…lurve u dtuk sheikh muzaphar n datin harlina….

  126. mia steady on October 28, 2010 at 9:24 pm said:

    @mia
    thanx………….

  127. mia steady on October 28, 2010 at 9:23 pm said:

    stelah 8 thun dato and dain b’cinta akhir nye kahwin jgak
    i love dato and datin

  128. semoga b’bahagia hinga ke ank cucu ……..dato and datin yup………….
    this pic is niice………

  129. sumi pinky on October 24, 2010 at 9:19 am said:

    wajah pengantin pompuan mirip juliza adlizan n isma AF LE…

  130. fauzana on October 21, 2010 at 6:05 pm said:

    memang sama cantik sama padan, macam artis popular. Yang baca doa pada majlis kahwin 2 ari kan, ustaz kita tau masa skolah menengah lebih 20 tahun x dengar berita.seronok dpat jumpa ustaz kat tv. oh…rupanya dah jadi imam masjid putrajaya. tahniah ustaz. namanya ustaz Ali Bin Sarbini..

  131. tahniah..semoga panjang umur dan hidup bahagia..

  132. tahniah,Datuk Sheikh Muszaphar..semoga berkekalan
    hingga ke akhir hayat..semoga panjang umur..

  133. Anonymous on October 19, 2010 at 6:28 pm said:

    semoga ke anak cucu

  134. gembira sangat lihat u all kawen. pasangan yang sesuai. u all lambang kesetiaan . pada yang tak jujur dgan pasangan contohilah angkasawan kita ni. 8 taun bercinta tetap setia pada yang satu..

  135. gembira ssetiaangat lihat u all kawen. pasangan yang sesuai. u all lambang kesetiaan . pada yang tak jujur dgan pasangan contohilah angkasawan kita ni. 8 taun bercinta tetap setia pada yang satu..

  136. IKEN&SITI&SHU on October 17, 2010 at 12:38 pm said:

    SAMA CANTIK SAMA PADAN~SEMOGA BEKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT KEK TU TINGGI SANGATLA NNTI KLAU JTUH KEMPUNAN PLAK DATIN NGAN DATUK NI!!!SELAMAT PENGATIN BARU

  137. @yanmie
    Err sepadan, sama cantik sama pandai..ehehehe

  138. semoga hidup bahagia hingga ke anak cucu

  139. Anonymous on October 13, 2010 at 11:00 am said:

    salam.tahniah kepade dr. sy izzat.dr perak.pminat angkasawan.smoge kkal keanak cucu-amin-sy pon nak kawin cm dr gak lah

  140. semoga brbhgia…

  141. sm0ga berbhgia hingga akhr hyat…
    amin,,,

  142. sm9ga berbhgia hingga akhr hyat…
    amin,,,

  143. tahniahhhhhhhhhhhhhh.jelouse seyyyyyyyyy

  144. pieka_chu pinky on October 12, 2010 at 4:04 pm said:

    ai,,, akhirnye angkasawan kite kahwin jugak.. beruntung dr harlina dapat lelaki yang ensem pastu pandai… tahniah untuk DATUK DR SHEIKH MUZAPHAR SYUKOR dan isterinya DATIN DR HARLINA… semoga korang berbahagia hinnga ke akhir hayat…

  145. are-in on October 12, 2010 at 2:42 pm said:

    wahhh rugi xtgk live ari 2…

  146. yanmie :
    ahahaa amboiii nak salahkan lensa tv lak..kah3

    hehe.. mestilah… padahal diri sendiri yg ngade nak tgk.. ekeke

  147. Semoga berkekal Datuk.niat tu
    mmg nk tgk.tapi kt internet
    pon jadilah.

  148. surma1989 on October 11, 2010 at 5:34 pm said:

    congratulate wat pasangan serasi datuk sheikh dan datin dr harlina…..
    pasni cepat2lah wat anak…hek3x

  149. Lieyna88 on October 11, 2010 at 5:32 pm said:

    Tahnia wat datuk sheikh n pasangan datin dr harlina semoga berkekalan ke anak cucu…..
    nanti honeymoon di bulan lah…hehehe

  150. ezzatiey on October 11, 2010 at 4:32 pm said:

    sep

  151. tahniah Datuk, semoga berkekalan hingga akhir hayat.

  152. Pingback: Gambar perkahwinan angkasawan negara Dr. Sheikh Muszaphar Shukor | Cerita Dari Hati

  153. yanmie :
    hahahaa adoiii yg ko pi perhati bhgian tu buat ape??? kah3

    hehe.. mana ada perhatipun, dah lensa tv fokus kat situ jer.. terpaksa tgk lah.. hehe

  154. Sy suka nengok baju Datin Halina masa bersanding..sgt sgt sgt cantik, siap hias batu swarvoski lg..

  155. nurul syuhada dan ahmad fetri…..berebut nak bercakap…
    dr halina…sangat la sweet…

  156. meriah kan..yang bacakan tazkirah perkahwinan tu..Datuk Che mat tu kawan abah eiyda…heheh dok satu kg…

  157. Pingback: Negara Brunei Darussalam: obituary 2009.(MEMORIALS) | Catadoc.com

  158. Wah, sangat comel dan padan mereka berdua ^_^
    Gerrard suka

  159. ruginya tak tengok live,,takpe lah kat blog kawan-kawan pun bleh tengok jugak.

  160. Pingback: Tweets that mention Gambar perkahwinan angkasawan negara - Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina | yanmieonline.com -- Topsy.com

  161. mmg meriah.. anyway, pic no 4 tu, bahagian dada mmg sangat menyerlah.. nampak timbul semacam jer.. masa live kt TV3 pun mmg nampak jer.. patutnya tutuplah, cari baju yg elok skit..

  162. yanmie :
    ahahaa…kek hiasan blh tak? tak pun kakyan lukiskan gmbr kek..ehehe, teringat lak kakyan pnya kek kahwin 5 tgkt…ehehe :P

    Tudia aih sampai 5 tingkat.. Ada gmbr lagi dak :P

    • gambar ada…hahahaa, malu arr nk share kt sini sbb gmbr cekci pakai gaun..wakkaa klu rajin selaklah entry lama2 akak, ada je kt dlm blog nie :P
      oh ye utk makluman entry dlm nie 1K++ cari sampai dpt ye..hahaa *saje nk dera*

  163. Kak yan nanti sponsor kek tuh kat hariz leh x? Nak kahwin2 nanti :P hehehe

  164. kak yan rase boleh makan ke tidak kek tuu ? zqah nampak dy suap kek cokelat yg lain .. boleh ke tidak ? hehehe

  165. Blog Updated : gambar kawen angkasawan negara http://bit.ly/aAYjDR amboiii cantek betul kek angkasawan dia :P

  166. Pingback: Majlis perkahwinan Angkasawan Negara - Dr. Sheikh Muszaphar Shukor | yanmieonline.com

  167. Pingback: Siaran langsung majlis perkahwinan angkasawan negara - Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor tonton secara online | yanmieonline.com

  168. RT @yanmie: Blog Updated : Gambar perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. .. http://bit.ly/bvmWGX

  169. Blog Updated : Gambar perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. .. http://bit.ly/bvmWGX

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation