Salam semua, pagi tadi yang jem kat youtube, duk layan Teacher Shida punya miming, best giler ini cikgu! sempoi arr, suka pulak Yan tengok, semua video Teacher Shida nie Yan dan habis tengok, boleh kata kaki ngan kepala pun ikut rentak Teacher Shida aka Cikgu Shida yang terer bab mimimg..ehehe. kelakar betul Yan tengok! memang menghiburkan, paling best dia miming lagu Stacy yang bertajuk Jahat, betul-betul bersemangat Yan tengok, Yan pun ikut sama terhibur..ehehe

Jomlah korang gi terjah video-video teacher shida nie sebelum di privatekan, masuk SINI

Kalau nak join fan facebook cikshida (Teacher Shida) boleh je terus ke CikShidaDariParit’s Fans, memang best sangat dapat kenal cikshida nie, tak sabar nak tengok next video pulak..ehehe :P

Tapi kan ramai jugak sebenarnya yang tidak suka dengan perbuatan cikgu shidah nie, mereka mengatakan perbutan dia adalah sangat memalukan profesyen perguruan, entahlah..korang boleh jugak baca komen-komen tak Foto Khaiitt Tuiii !! Untuk Video Cikgu Shida Mereng , Yan disini tidak menyebelahi mana-mana pihak, cuma Yan nak katakan Yan terhibur tengok video dia…hahhaa :P

.

Free Laptop Acer Aspire One, klik  SINI

.

Nota Yanmie : Terbaek!!

49 Thoughts on “(Video) Teacher Shida aka Cikgu Shida memang terbaik!

  1. azlina on June 16, 2011 at 1:50 pm said:

    Just tgok video dia dlm tv. Betul2 tabik. Bukan saja menghiburkan tapi perkara yg tersirat disebalik keberanianya mengeluarkan video ini. Walau sekecil mana pun bakat yang kita @ anak anak kita ada kita mesti berani tonjolkan. Berbangalah dengan setiap anugerahnya kerana setiap manusia diciptakan Allah amat istimewa. Tetapi kalau kita tak berani bakat yg ada akan tengelam begitu sahaja tetapi kalau berani kita mampu menukarkan batu menjadi permata. Video ini betul betul menginsafkan dan memotivasikan diri saya untuk mengenali potensi diri dan anak2.Syabas cikgu syida. Mungkin ini cara dia memotivasikan anak anak bangsa. Please thing positive.

  2. sangat best……..good luck! :razz:

  3. RICO DUNDEE on April 27, 2011 at 7:41 am said:

    NAPE ADA MANUSIA YG SUKA JATUHKN ORG LAIN. SEKURG2NYA BG LE SEMANGAT KAT CIKGU SYIDA. :razz: BILA MELAYU NK MAJU KLU SESAMA MELAYU PN X SEPENDAPAT. I TEAM, 1 GOAL, 1 SPIRIT…….. :lol:

  4. Anonymous on April 19, 2011 at 12:06 am said:

    ape yg sya nmpak cik syida seorang yg kreatif dan bersungguh2..so i hope u pelbgai lg kkereativiti u , dan tunjukkan pda2 mreka apa yg u usahakn yer..salam :wink:

  5. Anonymous on April 18, 2011 at 11:59 pm said:

    kepada cikgu syida ,semoga berjaya ………dalam apa jua yg cikgu lakukan :cool:

  6. Hee..alangkah baik cikgu kite ni…. baca AlQuran ke.. doa utuk anak2 kat tadika..ur pra Sekolah.. lgi lebih berpaedah.

  7. manusia biasa on February 8, 2011 at 11:10 am said:

    yang mengutuk tu nampak jer mcm baik…ntah ntah perangai sebenar 1000 kali lebih teruk dari cikgu shida tu…setakat buat miming tu biarlah…. bukan kacau periuk nasi korang pun….kalau masa mengajar tentulah dia mengajar….takan rakam video jer keja dia…kalau 24 jam rakam video tentu ada 1 juta dah….

  8. OurTube on December 25, 2010 at 9:17 pm said:

    ikut suka dialah…lagi pun dia buat video tu dlm bilik sorang2..apa masalahnya..yg artis melayu tu..dahlah tak bertudung..melalak depan khalayak…napa tak kutuk…apa pun saya sgt terhibur dgn cikgu Syida ni..miming & gayanya kena dgn lagu..penuh perasaan…Syabas cikgu..bila nak post clip terbaru..buatlah lagu2 Spring cikgu…syg cikgu..

  9. zimeikato on December 2, 2010 at 11:10 am said:

    pada aku biar la dia buta cm2 dari dia buat cite lucah yang byk kat 3gp..lagi la pakai tudung buat projek..dia nak hiburkan kite.kenape x tegur pelakon yang duk pegang2 n peluk2 nukan muhrim je..yang 2 lagi salah..pengang babi x haram bole samak tapi pegang pompuam bukan muhrim haram..

  10. @CikShidaDariParit
    sabo je la cg shida… deme tak ingt dosa sesama manusia yg tak akan terampun selagi org yg dikutuk di hina teraniya ampunkan deme…. bior kan ajeee

  11. owh maaf.. kalau boleh, kena amek tahu persepsi dalam hal AGAMA juga. saya pon x perfect..but never cross the line….

  12. x kisah ler apa org nk kata,yg penting kita ‘ENJOY’.

  13. Anonymous on October 9, 2010 at 11:23 pm said:

    @Awek PANAS
    sblm nak lingkupkan org…cuba nengok gambar profil anda…….melangkup lagi ada…

  14. Anonymous on October 9, 2010 at 11:22 pm said:

    @darkbatman
    malukan anak melayu..rasanya mat rempit…buang anak…anak melayu yg byk wat perangai….

  15. Anonymous on October 9, 2010 at 11:20 pm said:

    @ishak
    x perlu malu…………lagi malu klu buang anak kat tepi longkang…….

  16. Anonymous on October 9, 2010 at 11:19 pm said:

    @yanmie
    ok ler tu…..yg keje bank tu baik sgt ker……….

  17. Anonymous on October 9, 2010 at 11:18 pm said:

    @lizzy
    diri you tu baik sgt ker…………..huahaaaa……

  18. u terhibur cos of her stupidity. mcmana student nak respect cikgu? dulu time kecil kita selalu anggap cikgu tu mcm inspirasi n org yang kita respect. x nampak segala kelemahan. nowadays..jgn salahkan student kalau diaorg letak kaki atas meja kalau cikgu mengajar. If shida compare herself with mr.bean, student will compare herself with another movie that they proud of.

    • kan saya dh kata tu, klu sekadar utk berhibur ok je…cuma silap dia je dia tulis perkataan teacher tu, cuba bkn seorang cikgu yg buat, benda nie xjadi isu pun…tp persepsi masing2…

  19. famous pulak cikgu syida ni skang. tapi kalau saya tak sangguplah video tu menjadi tatapan umum kat youtube. segan beb bila jumpa kawan sekerja especially bos.huhu

  20. Pada pendapat peribadi hariz.. Hariz lebih sukakan sinta dan jojo.. hehehe tapi xpe.. Harap2 cikgu shida leh top cam sinta dan jojo :P

  21. Pingback: Tweets that mention (Video) Teacher Shida aka Cikgu Shida memang terbaik! | yanmieonline.com -- Topsy.com

  22. sy suka cikgu shida…mesti terhibur waktu dia ngajar…ekekek…tak ngantuk

  23. RT @yanmie (Video) Teacher Shida aka Cikgu Shida memang terbaik! http://bit.ly/dbKoUr

  24. sy pernah tgk sekerat je video ni sbb x minat dgr lagu ni. haha. tp popular la cikgu ni kt facebook.

  25. Khairi on October 1, 2010 at 3:32 pm said:

    salam yanmie,

    hehe. datang sini melalui google. saya post fasal cikgu ni semalam. check2 keywords tadi dua patah aje ‘cikgu shida’ memenuhi list. so try google tgk serp, okeh, you first hehe.

    anyway, dah kata cikgu ni akan jadi hot. jap lagi masuk metro la ni hehehe.

    Nonetheless, saya tahu blog ni dah lama pun, bukan kes google tadi hehe. komen aje jarang.

  26. bila wt pape akn ade 2 outcome either -ve o +ve. ape pun jgnla sampai menjatuhkan maruah anak melayu dan jgn menjatuhkan satu same lain.. think +ve n be cool. ahahaha. ape la ak merepek ne.

  27. Pingback: Paderi Benjamin Stephen - Menghina Agama Islam | yanmieonline.com

  28. salam..

    Teacher Shida… nama yang agak famous sekarang ni kan.. so far ada la tengok2 2-3 video… enjoy la tengok video miming nie.. cuma bila tengok lagu waka-waka tu kurang berkenan sket bila dah masuk tarian skali…

    x sesuai laa.. hope pandai2 la pilih situasi… tarian2 ni x elok utk tatapan umum..

  29. ni video lawak.apa nak kisah sangat……….

  30. hihihihih linn pun rasa sempooiii jer hihii

  31. lingkup la sapa jadi anak murid dia..

  32. saja nk jual minyak je tue..

  33. @CikShidaDariParit Bagus2.. sy enjoy dengan video2 shida.. u lain dr yg lain, sbb tu u special.. yg penting kita tau apa yg kita buat, dan kita happy dgn apa yg kita buat.. pedulikan org lain.. :)

  34. CikShidaDariParit on September 30, 2010 at 10:56 pm said:

    Bior le deme nak kutuk ke nak muntah ke tengok video2 teman asalkan tak muntah atas kaki teman dah le… teruk lak teman nak menyamaknye nanti…hihi hiii…tak tau le teman deme makan ape busok benor isi perut deme ngate teman macam2. teman tak ngate deme pun…Ni kira memuji le ni…ape2 pun timer kacih le. My moto not kawasaki ninja but it is ‘I DON’T GIVE A DAMN WHAT OTHER PEOPLE THINK. CAPISH! Komen-komen deme yang berapi nerake tu tak menjejaskan pun tugas2 teman…I KNOW WHAT I’M DOING AND I’M HAPPY WITH IT.

  35. urmhhhh apepun sebagai seorang guru, memang kene ade unsur kecindan..saya tengok video ni pun gelak2 tengok cikgu syida ni..mesti anak0anak murid ide seronok masa dia mengajar..tapi siapa eark?? yang uploadkan video dia ni??? kita tak tahu niat dia nak uploadkan video ni, tapi kita kenelah jaga hak orang lain, sebelum hak kita diguna pakai, dan diherdik malah dicaci orang yer…kita kenelah menjaga kebajikan saudara seislam kita..

  36. hehe, nampak cam sini ramai supporter cikgu shida jer.. hehe, dun worry kite pun supporter gak.. baru jer promote cikgu ni kat blog smalam.. haha!

  37. adoiii…facebook lagi…orang tak suka apa dia buat,mereka create page kutuk2 dia..ishhhh…jelak lah!

    p/s suka layan video dia..tapi sikit takde rasa nak kutuk…

    • betul kak, 1st impression yan tgk memang menghiburkan, mmg xde rasa nk kutuk pun..kita tgk sekadar nk hiburan je, tak suka xyah tgk..duk senyap dediam..dia tak kacau pun, sebenarnya yang teruk bkn cikgu tu, tp org yg create page yg kutuk2 tu…dengki agaknyee

      btw x sokong mana2 pihak…cukup terhibur tgk video dia..ehehe :P

  38. tapi ramai je tak suka dia buat macam ni. alahai~

  39. Blog Updated : (Video) Teacher Shida aka Cikgu Shida memang terbaik! http://bit.ly/dbKoUr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation